2012 Ekim Anneleri

Asudecim sana ve ogluna kocaman maasallah diyorum

Bende kilosunu soracaktim yazmamissin ne kadar olmus pasan?

sağolasın canım aslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba kilomuz 3.320

asudee çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah çk sevindimmm senin adınaaa ayyy zamanıda belli olmuşşşş hadii bakalımmmm rabbim yardım etsinn

sağolasın canım darısı başınıza..Rabbim hepimize yardım etsin hayırlısıyla
canım sat olarak aramızda 1 gün var bebişin haftasıyla kaç kilo çıktı cevaplarsan istersen özelden çok sevinirim

Masum sormuştu yazdım canım

tatlım kaşıntı bende oldu 5,5 6 ay arasında.sonra doktorum ödem varmı diye bacaklarımı kontrol ederken kaşıntı izlerini ve yaraları gördü bu ne dedi şaşırdı kadıncağız.alerji oldum çok kaşınıyorum hocam dedim bana ilk söylediği şey yumurtayı ne kadar sıklıkla yiyorsun oldu her gün dedim hamişlikte ve sıcakta yumurta alerjilerin en başında gelirmiş eğer sende benim gibi her gün yumurta yiyorsan kes bakalım 4 gün falan hemen düzeliyosun denemekte fayda var

asude D cim sen 34+3 günlüksün demi

canım 2 hafta önde görünüyoruz ölçümlerde iri bebek ama doktorumuzun dediğine göre genetik mesela eşim 1.91 boyunda 103 kilo bende 1.79 boyundayım yani genetik diyor tabi birde bunu tamamlayan beslenme şekli

Son düzenleme:
sağolasın canım aslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba kilomuz 3.320

Dikkat etmemistim valla bizim birbirimize nazarimiz degmez yaa ben burdaki paylasimlardan cekinmiyorum herkes iyi niyetli sonucta hepimiz birbirimize dualar ediyoruz bu cok guzel

Oglunun da gercekten maasallahi varmis neyle beslendin bacim bize de akil ver

canım 2 hafta önde görünüyoruz ölçümlerde iri bebek ama doktorumuzun dediğine göre genetik mesela eşim 1.91 boyunda 103 kilo bende 1.89 boyundayım yani genetik diyor tabi birde bunu tamamlayan beslenme şekli

Kiz asude dogru mu yazdin 189 mu boyun?

boşver canım önemli değil
herkese soruyo işte
emzik kutusu olmayanı almıyomuş
biz sırf inat olsun diye emzik kutusu almıcaz hamsiyeme

camokacım eğer sizde uygun görürseniz kzına talibiz oğlumuza alalım diyoruz bizim için önemli değil emzik kutusu o hallolur gider biz alırız gelinimize bi pembiş emzik kutusu tabi kızını veririsen benm paşama bizim altın bileziğimizde hazırr

Bende öyle düşünüyorum aslında canım hatta Allah razı olsun burdaki tüm arkadaşlardan yeri geliyor dualarımızı bile esirgemiyoruz birbirimizden...

Ama işte bizim valide yine de kanıma giriyor

Canım ben bu ay mesela 1 kilo almışım üstelik çok aldım diye düşünüyordum çünkü ramazan boyunca çok pide yedim ve bayramda epey tatlı yedim ama 1 kilo almışım şaşırdım
Doktor ne söylediyse onları yiyorum ama tereyağ ve kaymak, peynir özelliklede eski kaşar peyniri çok tüketiyorum..Bunların etkisinin olduğunu düşünüyorum:44:

kestim canım bende bekliyorum bakalım..

maşallah ikinizede anneciği hastane çıkışlarınız küçük gelebilir annesi daha büyülerini koy bavulunuza daracık giymesin kuzucuk tan sağtürk modeli pamuk pamuk öpersin ohhh miss

heyecan yaptım bitirelim bu işi mi ağlayasım geldi benim yine ya

maşallah kuzucuğa

maşallah ikinizede anneciği hastane çıkışlarınız küçük gelebilir annesi daha büyülerini koy bavulunuza daracık giymesin kuzucuk tan sağtürk modeli pamuk pamuk öpersin ohhh miss

sağolasın canım benim zaten 1 takım hastane çıkışı aldım hep tulum aldım sevemedim bir türlü o hastane çıkışlarını

duy bunları asu duyyy
olabilir canım neden olmasın
düşünelim biraz babasına danışayım
müsait bi zamanda cevabımızı veririz
bilezik de hazırmış

canım 2 hafta önde görünüyoruz ölçümlerde iri bebek ama doktorumuzun dediğine göre genetik mesela eşim 1.91 boyunda 103 kilo bende 1.79 boyundayım yani genetik diyor tabi birde bunu tamamlayan beslenme şekli

anacım siz bildiğimiz12 dev adamlar gibi dolaşıyosunuz evde desenize maşallah yüzbin kere .genetik tabi senin oğluşun milli bir sporcumuz doğacak ne güsel.spor bakanımızla iletişim kurmak falan isterseniz eşim yardımcı olsun ödenek alalım size

duy bunları asu duyyy
olabilir canım neden olmasın
düşünelim biraz babasına danışayım
müsait bi zamanda cevabımızı veririz
bilezik de hazırmış

hazır hazır cnm merak etme benimkiler duruyo 2 3 tanesini satar senin kıza göre alırız emzik kutusuda neymişşş alırım ben gelinime sen danış bi eşine bende çıtlatayım babamızın kulağına olur derlerse görüşürüz bidaha müsait bi zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…