Asudecim sana ve ogluna kocaman maasallah diyorum
Bende kilosunu soracaktim yazmamissin ne kadar olmus pasan?
Evet sekerim var noldu ki noldu ki?
sağolasın canımaslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba kilomuz 3.320
asudee çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah çk sevindimmm senin adınaaa ayyy zamanıda belli olmuşşşş hadii bakalımmmm rabbim yardım etsinn
canım sat olarak aramızda 1 gün var bebişin haftasıyla kaç kilo çıktı cevaplarsan istersen özelden çok sevinirim
günaydınnn.. ah şu sıcaklar yok mu yaa dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım ama nerdeee.. ayrıca bu kaşıntılara duş iyi geliyo da ertesi gün yine kaşınıyorum aslında aklıma gelince kaşınıyorum sanki ben psikolojik midir nedir..
asude D cim sen 34+3 günlüksün demi
sağolasın canımaslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba kilomuz 3.320
canım 2 hafta önde görünüyoruz ölçümlerde iri bebek ama doktorumuzun dediğine göre genetik mesela eşim 1.91 boyunda 103 kilo bende 1.89 boyundayım yani genetik diyor tabi birde bunu tamamlayan beslenme şekli
boşver canım önemli değil
herkese soruyo işte
emzik kutusu olmayanı almıyomuş
biz sırf inat olsun diye emzik kutusu almıcaz hamsiyeme
Dikkat etmemistim vallabizim birbirimize nazarimiz degmez yaa ben burdaki paylasimlardan cekinmiyorum herkes iyi niyetli sonucta hepimiz birbirimize dualar ediyoruz bu cok guzel
Oglunun da gercekten maasallahi varmisneyle beslendin bacim bize de akil ver
tatlım kaşıntı bende oldu 5,5 6 ay arasında.sonra doktorum ödem varmı diye bacaklarımı kontrol ederken kaşıntı izlerini ve yaraları gördü bu ne dedi şaşırdı kadıncağız.alerji oldum çok kaşınıyorum hocam dedim bana ilk söylediği şey yumurtayı ne kadar sıklıkla yiyorsun oldu her gün dedim hamişlikte ve sıcakta yumurta alerjilerin en başında gelirmiş eğer sende benim gibi her gün yumurta yiyorsan kes bakalım 4 gün falan hemen düzeliyosun denemekte fayda var
Kızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
Kiz asude dogru mu yazdin 189 mu boyun?
Kızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
maşallah ikinizede anneciğihastane çıkışlarınız küçük gelebilir annesi daha büyülerini koy bavulunuza daracık giymesin kuzucuk tan sağtürk modeli pamuk pamuk öpersin ohhh miss
camokacım eğer sizde uygun görürseniz kzına talibiz oğlumuza alalım diyoruz bizim için önemli değil emzik kutusu o hallolur gider biz alırız gelinimize bi pembiş emzik kutusu tabi kızını veririsen benm paşama bizim altın bileziğimizde hazırr
canım 2 hafta önde görünüyoruz ölçümlerde iri bebek ama doktorumuzun dediğine göre genetik mesela eşim 1.91 boyunda 103 kilo bende 1.79 boyundayım yani genetik diyor tabi birde bunu tamamlayan beslenme şekli
duy bunları asu duyyy
olabilir canım neden olmasın
düşünelim biraz babasına danışayım
müsait bi zamanda cevabımızı veririz
bilezik de hazırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?