inşallah canım inşallah buluşuruz
Ben kötü kaynana olucam vermem oğlumu kimselereeeeeee vermemmmm vermemmmmm
Kaynanadan yana çok şanslıyım şükürler olsun ama bilemedim bu bende ki kötü kaynana içgüdüsü nerden geldi
karın bölgemde ağrı var bugun alt tarafa vuruyor ağrısı resmendönmeye mi çalısıyor bıdık napıyor bilmiyorum ki...
kızlar bir de ben esim gececiyken rahat uyuyamıyorum. sanki evde birileri dolasıyor gibi geliyor bazen... kötü rüyalar görüyorum ve cok gerçekçi geliyor size de oluyor mu böyle
canim kolay gelsin.
kan ilaci olarak Gyno Ferro Sanol mu aliyorsun? Ben bunu aliyorum gunde 2 tane.aldiktan sonra 1 saat bir sey yememek mi gerekiyor acaba?
Cunku ben gunde 2 tane almama ragmen degerlerim dusuk,acaba ondan mi...Dr'a sormadim hic nasil almam gerektigi ile ilgili...
ya cok önemli tabi ben bebekimi herkese emanet edemem öle bi anda baskası gelcek dogurtcak olmazzz anaam olmazbi hastaneyle görüstüm normal 900 sezeryan 1600 müş ve bebek yogun bakımı bebegın testleri kontrolü lohusa serbeti dogumdan sonra güzellik uzmanı fln geliomuş bu paranın içindeymişşşş doktoruda kendılerı arayıp cagırıomus gece şimdi ben burda dogurmıyımda napıyım
benim oğlanda şişkoooo banada vermez o zaman bu camoka kızını seninki anası gibi fit olursa süper benimki anası gibi olcak kesinn şişko ama ben zayıflatırım oğlumu beraber rejim yaparız senin hazırmı altın bilezik bakalım kıza göz dikiyon hemen brck
kısss şekerlik şimdi yine bak senden önce ben varım diyeceğim21 ekim 2009 da sözümüz oldu bizimde.söz verdik eşimle bir ömür boyu
bebeşimin doğum tarihide 22 ekim görünüyor teyzeciği.ama dediğin gibi ne zaman gelirler onu bilemeyiz sağlıkla gelsinlerde tek.
çok zorluyor iyice artık ,hele akşamları yürüyemez hale geliyorum iyice. çıkıvercek alttan diyorum eşime
ayetel kürsi , felak nas surelerini oku evine girerken, yatarken. Allah'a emanet et kendini ,aklına kötü şeyler getirme
düşünsene cnm şuan doğsa gelmek istese normal bi bebek artık yaa maşallahhh çok heyecanlandımmm
oyy oğlum eziş büzüş resmini bi görsen varya ağız burun bi taraftasıkışmış yavrumm
evet yaa senin kaynana iyi sen neden böylesin bide derlerki gelin kaynana hamurundan yaratılırmış hadi ben olsam neyse sürekli geline laf sokmam gerek bak ben bile yapmıyorum şekerimm lütfennn
camokaaa senin hamsiye ezilirr yevrum bu asudenin oğlunun yanındaa
sen kızını en iyisi bana ver
benim oğlanda şişkoooo banada vermez o zaman bu camoka kızını seninki anası gibi fit olursa süper benimki anası gibi olcak kesinn şişko ama ben zayıflatırım oğlumu beraber rejim yaparız senin hazırmı altın bilezik bakalım kıza göz dikiyon hemen brck
anası fitte oğluşum gene ele gelsin yaa 3 ten aşağı doğmaz inşallah.en az limitimiz 3:)
sipariş veriyorum
ayy yok annem bilezikmi kaldı hepsini sattık
ama alırım oğluşuma gelinime merak etmeyinnn
Herkese Hayirli Cumalar
Cok sukur bir haftayi daha tamamladik.
Kizlar yine bulusma ayarliyorlar maasallah diyorum oncelikle bu ne enerji ben iyice hantallastim valla ayaklar aldi basini gitti penguen gibi yuruyorum zaten azcik dolassam yoruluyorum. Gecen ay ki bulusma son olmustur diye dusunuyordum acikcasi bu kadar az bir sure kalmisken ben goze alamiyorum acikcasi gelmeyi. Hem tatilden daha yeni geldim ev almis basini gitmis kadin gelecek temizlige marangoz gelecek dolap yaptiricaz karyola kurulucak kiyafetler yikanip utulenecek hic bos vaktim yok valla hepsi basima kaldi oteleye oteleye boyle oldu iste kendimi artik daha yorgun hissediyorum gece de guzel uyunmuyor zaten
Velhasil ben gelemeyecem bayanlar size keyifli bulusmalar dilerim. Fotolariniza bakar begeniriz artik
anası fitte oğluşum gene ele gelsin yaa 3 ten aşağı doğmaz inşallah.en az limitimiz 3:)
sipariş veriyorum
:))) tamam sen benden öncesin tamam kabul ediyorum pes ettim :))))
sağlıkla kucağımıza alalım da nasibi nasılsa öyle olur artık ne diyeyim...
duaları okuyup yatıyorum dediğin gibi ama nedense her gececilikte böyle oluyor... kayınvalidemlerle konustum anne sizde kalayım eşim gecicyken diye tamam dediler ama ses yok bu aralar merak edip arayan soran da yok... iyice yalnız kaldım belki de bundan dolayı da huzursuz uyuyorum... ondan olsa gerek
sipariş veriyorum
sağolasın canımaslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba kilomuz 3.320
Asucum masallah kucuk beye
Cadi kaynana olacaksan bu topikin kizlarini unut datlum,burdan gelin cikmaz o zaman sana
ay arkadaşlar çok fena nefes darlığı başladı bende hele geceleri yattığım yerde koşuyorum sanki ya sıcaktan mı baskıdan mı bilemiyorum öyle çok kilo da almadım 7 buuçk kilo almışım şimdiye kadar..
Sekerlikk biz senle cok yakinizz bebisin son kontrolde kac gramdii en son ne zaman gittin kontrolee???
yok kuzum o kadar geçe kalacağını sanmıyorum... dönmeye baslamıs dr.umuzun demesine göre :) ki bizim için anlamlı olan tarih ya 21 ekim benim doğum günüm ki istemem aynı gün olsun... ya da 22 ekim evlenme yıl dönümümüz... rabbime dualarım hep kendine özel bir günde doğmasıhepsi bir anda cıkmasın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?