2012 Ekim Anneleri

evet yaa senin kaynana iyi sen neden böylesin bide derlerki gelin kaynana hamurundan yaratılırmış hadi ben olsam neyse sürekli geline laf sokmam gerek bak ben bile yapmıyorum şekerimm lütfennn

çok zorluyor iyice artık ,hele akşamları yürüyemez hale geliyorum iyice. çıkıvercek alttan diyorum eşime

ayetel kürsi , felak nas surelerini oku evine girerken, yatarken. Allah'a emanet et kendini ,aklına kötü şeyler getirme

Arkadaşım demir ilacı alıyorsan eğer 2 saat önce ve 2 saat sonra, süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor. Çnkü süt ürünleri demirin emilimini öldrüyor biliyorsun ki. Hani ıspanağı demir yumağı sandığımız günlerde yoğurtla yemeyin faydasını göremezsiniz diyorlardı yaa... Aynı yani :)

Yaa çok güzel imkanlarmış gerçekten. Benim gittiğim hastanede herşey ekstra ücrete tabi yaa.. Sadece bebeğin ilk muayeneleri, testleri falan filan ücrete dahil. Onun dışında herşey ücretli. Dr. da iyiyse kaçırma derim. Hang şehirde bu hastane ???

anası fitte oğluşum gene ele gelsin yaa 3 ten aşağı doğmaz inşallah.en az limitimiz 3:)
sipariş veriyorum
ayy yok annem bilezikmi kaldı hepsini sattık
ama alırım oğluşuma gelinime merak etmeyinnn

:))) tamam sen benden öncesin tamam kabul ediyorum pes ettim :))))

sağlıkla kucağımıza alalım da nasibi nasılsa öyle olur artık ne diyeyim...

duaları okuyup yatıyorum dediğin gibi ama nedense her gececilikte böyle oluyor... kayınvalidemlerle konustum anne sizde kalayım eşim gecicyken diye tamam dediler ama ses yok bu aralar merak edip arayan soran da yok... iyice yalnız kaldım belki de bundan dolayı da huzursuz uyuyorum... ondan olsa gerek

düşünsene cnm şuan doğsa gelmek istese normal bi bebek artık yaa maşallahhh çok heyecanlandımmm
oyy oğlum eziş büzüş resmini bi görsen varya ağız burun bi taraftasıkışmış yavrumm

evet canım bizim doktorda artık gelse de olur endişe etmeyin dedi
maşallahhh hepimizin evlatlarına
darısı kasım aralık ve daha sonra ki bütün annelerin başına onlarda bizler gibi yolun sonuna gelsinler inş. hayırlısıyla

evet yaa senin kaynana iyi sen neden böylesin bide derlerki gelin kaynana hamurundan yaratılırmış hadi ben olsam neyse sürekli geline laf sokmam gerek bak ben bile yapmıyorum şekerimm lütfennn

çok şükür canım iyidir bizim ki..beni oğluna almaya pek hevesliydi zaten oğluma iyi bakarsa bende iyi kaynana olurum belki

Selam kizlar.az once cooook guldum.kuzen telde diyor ki 26 eylul de dogurabilirsin.ben de ne alaka dedim.bizim burun kuzenler esleri de dahil 23 eylul 16 ekim arasi dogum gunlerimiz.arada sadece bir kac gun bos.oda 26eylul bos diyor.randevu veriyor kizima

ay arkadaşlar çok fena nefes darlığı başladı bende hele geceleri yattığım yerde koşuyorum sanki ya sıcaktan mı baskıdan mı bilemiyorum öyle çok kilo da almadım 7 buuçk kilo almışım şimdiye kadar..

camokaaa senin hamsiye ezilirr yevrum bu asudenin oğlunun yanındaa
sen kızını en iyisi bana ver

al işte bi tane daha allah arttırsın

canım kilo önemli değil biz dış görünüşe önem vermiyoruz

anası fitte oğluşum gene ele gelsin yaa 3 ten aşağı doğmaz inşallah.en az limitimiz 3:)
sipariş veriyorum

alırsın alırsın acelesi yok

ya ben bu yazdıklarınızı okurken kızım nasıl geziyo hop popo bi orda bi burda şekilden şekile girdi yavrucum
totosu kalktı heralde

kötü kaynana asuuu
emzik kutusu almıcaz işte

Belki pazartesiye işlerini kolaylarsın belki, kendini de iyi hissediyor olursan bir sürpriz yaparsan süper olur masumcum

sipariş veriyorum

ya ben bu yazdıklarınızı okurken kızım nasıl geziyo hop popo bi orda bi burda şekilden şekile girdi yavrucum
totosu kalktı heralde

kötü kaynana asuuu

Sekerlikk biz senle cok yakinizz bebisin son kontrolde kac gramdii en son ne zaman gittin kontrolee???

sipariş veriyorum

totosu kalktı heralde

kötü kaynana asuuu

1 - 2 haftadır bende de var tatlım o nefes darlığı sanki burnum her daim tıkalı ama havalardan ve artık baskıdan dolayı olurmuş o bazen nefessiz kaldım diye panikliyorum da..

Sekerlikk biz senle cok yakinizz bebisin son kontrolde kac gramdii en son ne zaman gittin kontrolee???

dün gittim kontrole canım. dr. 2000 gr dedi yaklasık boyu da 44 ya da 45 cm dedi ondan emin değilim ama usgde cıkan kilo konusuna acıkcası pek güvenmiyorum ben...

gecen ay arkadasım doğum yaptı onun da kızına 3 kgya yakın demişlerdi son usgde sonra doğuma girdi şok olduk 2,500 gr doğdu kızı ondan hayırlısı...

senin kontrol ne zaman hamişlik nasıl gidiyor

Son düzenleme:

benım evlılık yıldönumumde 22 ekimmmm bizim paşamız 10-15 günlük olmuş oluyor o zaman....3 ümüz kutlayacağız inşallahh

Son düzenleme:
selam kızlar kuzunun kıyafetlerinin hepsini ütüledim çok şükür bitti sabah 9dan beri yapıyorum şimdi bitti kanepede oturarak ütüleyebildimbiraz bişeyler yiyeyim kendi kıyafetlerime geçicem ve hastane çantamı hazırlıycam kısmetse çok iş varmışta haberim yokmuş:87:giydirmekte nasip olur inş sağlıkla ii günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…