- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
İzmir - K.yaka canım.... Park yatakta uzun süre yatırmayacağız da. Yani ilk 3 ay falan... Sonrası için aldık onu daha çok. Hani yazın biryere kalmaya gittiğimizde götürebilmek için. Beşik de işte odası tam olsun diye istiyorum doğmadan. Şöyle bir tam göreyim istiyorum. Ağlamak geliyor hep off anlamıyorum.
şu son 1 ay artık kendimi tamamen ona odaklamak istiyorum ,güzel kahvaltılar, sağlıklı mamalarla beselenelim birazcık. çok şükür kilo olarak hep ilerden gittik ama ben vicdan azabı duydum düzgün besleyemedim diye
eşim de kızıyor zaten süt içmiyosun, yumurta yemiyosun diyor. düzenli beslenme dönemine geçelim son 1 ayda
ayy süt deme bana bende hiç içemiyorum sütü her akşam bi süt krizimiz var evde eşim her gece bıkmadan usanmadan balla karıştıtrıp getirir bende burun kıvırırım zorla içirir banaaylardır bu büyük sorun benim için adam bıkmadı gitti
İzmir - K.yaka canım.... Park yatakta uzun süre yatırmayacağız da. Yani ilk 3 ay falan... Sonrası için aldık onu daha çok. Hani yazın biryere kalmaya gittiğimizde götürebilmek için. Beşik de işte odası tam olsun diye istiyorum doğmadan. Şöyle bir tam göreyim istiyorum. Ağlamak geliyor hep off anlamıyorum.
canım benim çok geçmiş olsun.üzülme canım benim herşey olacağına varır.beşik almasanda olur park yatak daha kullanışlı bence,paranda olsa beşik alma bebeğin biraz büyürse oda takımı alırsınız.benim kızıma annem sağolsun beşik almıştı kocaman kanepe kadar,genç odası olanlardan ama genç odasına küçük olduğu için kızıma ranza aldım bir tane dolap bir tanede şifonyer aldım takım değiller ama kahverengi hepsi uyumlu oldular.bebeğe gelince şimdi onun yatacak yeri yok,inanırmısın?ben bu evime 1 yıl önce taşındım kiraya kendi evimi kiraya verdim geldim ilçede yaşıyoruz.bende hamilelik falan yoktu o zaman diye beşiği getirmedim çatıya koydum geldim.eşim daha getirecek beşiği kuracaz ama çok geniş bir insan dur hele getiririz diyor bende bebek doğacak getir diyoruz şimdide doğsunda getiririz diyor bebek doğarsa evde bir yerde uyur diyor çıldırıyorum aslında sepet alayım diyorum bu sefer ona güvenir beşik orda kalır yazık 6 sene önce 400 tl ye almıştı annem çekmeceli dolaplı kıyafetlerinide koyarım hem.bende bunu kafama takmış durumdayım anlayacağın.erkekler rahatlar her konuda biz kadınlar çok sabırsızız.
canım çantamı ben dün hazırladım ama içim rahat etti.sende olduğu kadarıyla hazırla bir köşede kalsın nolur nolmaz.benimde daha içinde almadığım şeyler var.terlik ve bebek bezi alınacak.temizliğinide fazla kendini yormadan yap gerekirse bir yardım iste annen kardeşinde olur ben dün bir kalkıştım çok kötü oldum adım atamadım gece uyuyamadım ama değdide evim tertemiz oldu haliyle psikolojimde düzeldi ev pis olunca ben strese giriyorum
o ağlama isteğini bir süre daha yaşıcaz galiba canımbenimde ağlayasım var şuan ,kuzucum niye az hareket ediyor ,kocam niye benim kadar dert etmedi bunu , başım ağrıyo belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo....ağlıcak o kadar çok şey var ki
maaşallah kocişine canımbenimki bana hiç süt içirmedi ağlıycam şimdi..
ben park-yatak aldım... evim dar ve memurum başıma dert olur düşüncesiyle bebişime tam anlamıyla bi oda yapamadım bende ona üzülüyorum ama ....
ağlamak güzel şey ya ağla bu aralar bende de var galiba sona yaklaşıoruz ve uzun bi maraton bizimkisi ondan ...
Sona yaklaşmanın da verdiği stress var tabi.. Bu enerji düşüklüğüyle sanki bebeğime yetişemeycekmişim gibi geliyor bazen. Ama geçici bir durum tabi... Gel de bana anlat bunu..
ayy süt deme bana bende hiç içemiyorum sütü her akşam bi süt krizimiz var evde eşim her gece bıkmadan usanmadan balla karıştıtrıp getirir bende burun kıvırırım zorla içirir banaaylardır bu büyük sorun benim için adam bıkmadı gitti
aynı şeyi bende düşündüm geçen eşime söyledim .. ben nasıl yapacağım nasıl olacak die falan ... eşim de bunları düşünmek için çok geç kaldın dedi :) merak etme yaparsınnn ...
benimki bikaç defa uğraştı ,getirdi falan sonra baktı gördü ki her süt içişimde kusuyorum pes etti. sadece dırdır ediyor artık süt içme sen diye
kızlar hamilelikte tiksindiğiniz bişey oldu mu? ben portakaldan ve portakal suyundan öyle tiksindim kiher yediğimde içtiğimde doğru lavaboya durumundaydım
bi de ilk aylar tatlıyı düşününce bile midem bulanıyodu, çikolata ve kahvenin kokusu midemi bulandırıyodu, onlar geçti ama portakalla aramız düzelemedi hiç
kızlar hamilelikte tiksindiğiniz bişey oldu mu? ben portakaldan ve portakal suyundan öyle tiksindim kiher yediğimde içtiğimde doğru lavaboya durumundaydım
bi de ilk aylar tatlıyı düşününce bile midem bulanıyodu, çikolata ve kahvenin kokusu midemi bulandırıyodu, onlar geçti ama portakalla aramız düzelemedi hiç
YOLDAŞLARIM
oğluşuma uzun kollu badicikler, üstler almak isterim hangi sitelerden bakayım limango,unnado ve butik bebe dışında yardımlarını bekliyorum
YOLDAŞLARIM
oğluşuma uzun kollu badicikler, üstler almak isterim hangi sitelerden bakayım limango,unnado ve butik bebe dışında yardımlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?