2012 Ekim Anneleri

o ağlama isteğini bir süre daha yaşıcaz galiba canım benimde ağlayasım var şuan ,kuzucum niye az hareket ediyor ,kocam niye benim kadar dert etmedi bunu , başım ağrıyo belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo....ağlıcak o kadar çok şey var ki

ayy süt deme bana bende hiç içemiyorum sütü her akşam bi süt krizimiz var evde eşim her gece bıkmadan usanmadan balla karıştıtrıp getirir bende burun kıvırırım zorla içirir bana aylardır bu büyük sorun benim için adam bıkmadı gitti

maaşallah kocişine canımbenimki bana hiç süt içirmedi ağlıycam şimdi..

ben park-yatak aldım... evim dar ve memurum başıma dert olur düşüncesiyle bebişime tam anlamıyla bi oda yapamadım bende ona üzülüyorum ama ....
ağlamak güzel şey ya ağla bu aralar bende de var galiba sona yaklaşıoruz ve uzun bi maraton bizimkisi ondan ...

Canım işte odası var allahtan. Genç odası aldık. Oraya karyola beşik alacağız. Çantamda da eksik olarak bebek bezi ve kendime meme ucu koruyucu yok sadece. Allahtan eksikler hep ıvır zıvır... Ama işte canım sıkkın niye bilmiyorum kii :S İyi olamıyorum. Senin eşin de seni çıldırtıyor anlaşılan Hepsi alem yahu bunların. Evi temizlemek de hiç benim harcım değil. Dip temel temizlenmesi lazım. Nasıl yaparım 250 m2 evi tek başıma. Hergün bir oda yapsam bu sefer de sinir oluyorum. Aynı terlikle oradan oraya gidildik.e sanki tamizlik bitmiş gitmiş gibi geliyor. Çıldırıyorum... Annem gelecek yardıma. Birde kadın alacağım o kapı pencere temizleyecek. Ama önce boya yapılması lazım. Onu bekliyorum... Offff bir değil ki..

Ahhh ahhh ben de bazen yatakta yatarken eşim tabletinde, telefonunda sürekli haber okuyor. Haber okuyacağına çocuğunu niye sevmiyor diye içerleniyorum. Halbuki adam btün gn beni yakaladığı yerde oğlunu sever. Gece de huyudur haber okur yatarken ikimizle ilgilenir öyle yatar. İşte bizim hamilelikkkkkkkkk

maaşallah kocişine canımbenimki bana hiç süt içirmedi ağlıycam şimdi..

hiçç ağlama bence ohh ne güzel benim ki dır dır başımın etini yer o evdeyken hiç rahat değilim ne balkon yıkatır ne bişey yaptırır...şimdi işe gitti mesela bende hemen arkasından balkonu yıkadım ohh kadın olsaymış çok fena kaynana olurmuş bizimkinden dır dır hiç susmazmış

kızlarrr şırnaktaydım ve ben daha yeni antalyaya gelebildim..bebek alışverişine de yeni başlıcam...doktorum yok :S bana yıldız andeva gibi antalyada özel hastanede doğum yapacak arkadaşların isimlerini söylermisinizz acilen lütffennnn ((((((..

Sona yaklaşmanın da verdiği stress var tabi.. Bu enerji düşüklüğüyle sanki bebeğime yetişemeycekmişim gibi geliyor bazen. Ama geçici bir durum tabi... Gel de bana anlat bunu..

allah hepimize yardım etsin kızlar bir an önce hazırlıklarımızı tamamlayıp stresten,ağlamaktan kurtulalım inş...hepimiz zor günler geçiriyoruz

Sona yaklaşmanın da verdiği stress var tabi.. Bu enerji düşüklüğüyle sanki bebeğime yetişemeycekmişim gibi geliyor bazen. Ama geçici bir durum tabi... Gel de bana anlat bunu..

aynı şeyi bende düşündüm geçen eşime söyledim .. ben nasıl yapacağım nasıl olacak die falan ... eşim de bunları düşünmek için çok geç kaldın dedi :) merak etme yaparsınnn ...

benimki bikaç defa uğraştı ,getirdi falan sonra baktı gördü ki her süt içişimde kusuyorum pes etti. sadece dırdır ediyor artık süt içme sen diye

kızlar hamilelikte tiksindiğiniz bişey oldu mu? ben portakaldan ve portakal suyundan öyle tiksindim ki her yediğimde içtiğimde doğru lavaboya durumundaydım

bi de ilk aylar tatlıyı düşününce bile midem bulanıyodu, çikolata ve kahvenin kokusu midemi bulandırıyodu, onlar geçti ama portakalla aramız düzelemedi hiç

benimki bikaç defa uğraştı ,getirdi falan sonra baktı gördü ki her süt içişimde kusuyorum pes etti. sadece dırdır ediyor artık süt içme sen diye

dırdırdan başka bildiklerimi varki bende şeker çıktığında doktorun odasından çıkıyoruz cnm sıkılmış başladı bizimkide ye sen koca koca çikolataları içme dedikçe iç kolaları böyle olur işte kaç kere dedim sana şu boğazını tut diye diye söylenmeye başladı nasıl sinirime dokunuyo o lafları alıp camdan atıveresim geliyo bazen kocamı öyle konuştuğunda

bugünde yanıyo ortalıkk nasıl bi sıcaktır bu 2 gecedirde uyurken 2 3 saat arayla uyanıyorum her uyandığımda yattığım taraf ağrıyo karnım bebiş yük mü yapıyoda ağrıyo tepikliyodamı anlamıyorum doğrusu sizde de oluyo mu uyku bölünmeleri kızlar?

YOLDAŞLARIM

oğluşuma uzun kollu badicikler, üstler almak isterim hangi sitelerden bakayım limango,unnado ve butik bebe dışında yardımlarını bekliyorum

sucuk ve tavuktan tiksindim ben yiyemiyorum patlıcanıda pek sevmezdim şimdi hergün olsa yerim

aaa şaşırdım benimde portakal olmuştu 12. haftamdı sanırım ayy bulantılarım vardı sonrasını düşünmek bile istemiyorum...hala markette bile portakal suyunu görsem içim kalkıyor sanırım bir daha portakal yiyemem

YOLDAŞLARIM

oğluşuma uzun kollu badicikler, üstler almak isterim hangi sitelerden bakayım limango,unnado ve butik bebe dışında yardımlarını bekliyorum

hmmm yoldaşlarım derken çok siyasi gördüm seni

tatlım vip dükkanda vardı sanırım bi bak istersen dün görmüştüm galiba :44: birde daybuyday var ona bak canım

YOLDAŞLARIM

eğer istanbuldaysan optimum da mothercare'nin outleti var mağaza adı demsa oraya bak derim ... fiyatlar çok uygun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…