2012 Ekim Anneleri

Oyyy masallah yavruna
Korkma canim bu kg'de bebekleri normal doguran cooook var,hayirlisi ile al yavrunu kucagina.

tontiş tontiş yesin onu teyzeleri

daha ne olsun maşallah... yayla usulü besleniyorsun desene... ben bunları yediğimi doktoruma söylesem topa tutar beni :)) fazla kilo istemiyor,bebeğin de cok kilolu doğmasını istemiyor.. ben de defnoşum da onun kriterlerine göre cok az öndeyiz o kadarına bişey demiyor ama her zaman beslenmeye dikkat edilecek diyor hergün az meyve bol sebze öneriyor..

kızlaar cok sükür uyku seti fazla toplanmadan hallettim cok korktum toplanacak diye elyaflarııı ama cok sükür korktuğum olmadııııı

ne stresli işti bu bee

canımmm carsamba kontrolünde unutmazsan sorarmısın doktoruna... ona göre ben de yaptırmak isterim.. bu arada ne kadar gidiyor,gerci tırnak uzama süresine göredir ama ortalama ne kadar sürede çıkarttırmak gerekiyor..

ohhh cok sukur hallettin,darisi basima.
miss missss uyusun bebisss

amin inşaAllah tatlım... gercekten cok korktum toplanıcak edicek diye cok sükür korktuğum kadar toplanmadı elyafı ve renk salmadı ona da cok sevindim. 30 derecede yıkadım... içim rahatladı darısı başına gerçektennn... oh bee artık bebişim benim zamanım geldi geliyorum dese de yorganlarını yaymak kaldı nasıl rahatladım bilemezsin... tabi bir de benim çantam hazırlanıcak ama o da o kadar dert değil

hayyy maşşallah

şimdiden 3300 se bu tontişşş nerden baksan 1 kilo daha alır bu 4 haftada:) 40'ı çıkmış bebek gibi rahat edersin işte tutarken yıkarken vs... doğurma kısmına gelince zaten cok iri bebek olursa doğum şeklini ona göre secer doktorun.. hiç korkma sağlıklı olsun bebişlerimiz de gerisini halledersiz evelAllah....

Son düzenleme:
Kızlar merhaba... Ay nezamandır hep siz reflüden konuştukça benimki o derece değil diye kendimce seviniyordum. Ama dün gece bir vurdu ki sormayın. Hatta gündüzden başladı. Sürekli ekmek yedim asidi bastırsın diye. Su içtim falan günü geçirdim ama gece olunca 2 yastıkla yatmama rağmen yukarı yukarı çıktı asit... Aman aman o neydi öyle. Ağlayacaktım sinirden. Uykum da tatlıdır benim. Sinirim bozuldu. Sabah da kalkınca uykusuzlukla beraber bazı şeyler aklımı kurcalamaya başladı. Mutfağa indim. Sofra hazırlarken ağlamaya başladım. Eşim işe çok geç kaldı benim yüzümden. Benimle ilgilendi. Zaten cebimizde azıcık paramız kaldı. Yarısınla git kendine alışveriş yap, kuaföre git, anneni özlediysen git annene hatta kal orada falan dedi. Yarın optimuma gidelim alacak birşeyin varsa oradan al dedi ama ben nasıl ağlıyorum... Adam şaşırdı ne yapacağını Hala mutlu değilim. Bebeğimin kalan eksikleri sinirimi bozuyor, park yatağı var ama beşik almadık henüz. O kafama takılıyor. Evde temizlik var. Onu dşünyorum. Çantamı hazırlamadım ve hazırlamak da içimden gelmiyor... ooooffffff depresyona mı girdim yaaa

türkiyeye ne zaman geliosunn? uçakla mı geleceksin?
ben de adanaya gidicem de bu haftalarda uçağa binen bi hamileyle konuşmk istiorum da :) biraz garip ama normalde uçağa binerken hiç korkmam şimsi biraz stres var da :)

Ellerde cok uzun sure kalmiyor en fazla 14 gun suyla hasir nesir olunuyor ya tabi ayaklar daha uzunn sure kaliyor 1 ay kadar idare ediyor Soracam tabi ama kesin tersleyecek beni

canım benim de 14 eylülde 37. haftam o gün okula gitmiyormuşuz,gidip raporumuzu alıcaz...

deme öyle kuşum yaa kıyamam sana olurmu hiç ne demek besleyememek balım benim...bakma sen ben evdeyim ondan durmuyor ağzım hem bak sende Allaha şükür izne çıkıyorsun bir de annecğin geliyor ohh bak ne güzel mamalar yersiniz oğluşunla sonra sende başlarsın haa bire tıkınmaya evde oturunca

nerede oturuyosun? optimum diyince merak ettm de :)
sıkma canını .hoş bnm de sürekli ağlayasım gelio ama :) park yatak aldıysan beşiğe ne gerek var ? beşik alana kadar bebişine istediğin başka şeyleri alsana :)

YouTube'da yeni dogan bebislerin annelerinden ilk sut emdikleri anlarin videolarini izledim simdi (breastfeeding)ya nasil guzel bir duygu
bir de dogru emzirme nasil olmali,gogus yara olmamasi icin dogru emzirme sekilleri nedir onla ilgili bilgiler de var.

şu son 1 ay artık kendimi tamamen ona odaklamak istiyorum ,güzel kahvaltılar, sağlıklı mamalarla beselenelim birazcık. çok şükür kilo olarak hep ilerden gittik ama ben vicdan azabı duydum düzgün besleyemedim diye

eşim de kızıyor zaten süt içmiyosun, yumurta yemiyosun diyor. düzenli beslenme dönemine geçelim son 1 ayda

İzmir - K.yaka canım.... Park yatakta uzun süre yatırmayacağız da. Yani ilk 3 ay falan... Sonrası için aldık onu daha çok. Hani yazın biryere kalmaya gittiğimizde götürebilmek için. Beşik de işte odası tam olsun diye istiyorum doğmadan. Şöyle bir tam göreyim istiyorum. Ağlamak geliyor hep off anlamıyorum.

çok şükür benimde kilo sorunum hiç olmadı canım bu ay dahil 8 kilo aldım gayet yerinde diyor doktorum..hamurişi falan hiç yemem hamile kaldığımdan bu yana börek dahil hiçbir hamurişi yemedim...kek yaparım ara sıra onu da esmer şekerle yaparım...beyaz şeker hiç kullanmıyorum.. mesela fast food hiç yemedim gebeliğim boyunca...ayrıca dışarıdan hiç beslenmedim...her ay 1 kilo ve şişlik olmaması gayet memnun ediyor beni...sebze dersen sürekli haşyalarak yemeklerin yanında yiyorum..mesela kuzu etini evde fırına veriyorum ve yanında mutlaka havuş kabak haşlıyorum onları yiyorum...ıspanak dersen onuda çorbada çok seviyorum..semizotu salata ile tüketiyorum...kemik ölçümleri hep 2 hafta önde ve bu tamamen yayla usulü dediğin beslenme sayesinde oluyor canım en azından doktorum o şekilde değerlendiriyor..doktorumun her zaman söylediği g,b, amaç bebeği kilolu hale getirmek değil amaç bebeği kaliteli beslemek

canım benim çok geçmiş olsun.üzülme canım benim herşey olacağına varır.beşik almasanda olur park yatak daha kullanışlı bence,paranda olsa beşik alma bebeğin biraz büyürse oda takımı alırsınız.benim kızıma annem sağolsun beşik almıştı kocaman kanepe kadar,genç odası olanlardan ama genç odasına küçük olduğu için kızıma ranza aldım bir tane dolap bir tanede şifonyer aldım takım değiller ama kahverengi hepsi uyumlu oldular.bebeğe gelince şimdi onun yatacak yeri yok,inanırmısın?ben bu evime 1 yıl önce taşındım kiraya kendi evimi kiraya verdim geldim ilçede yaşıyoruz.bende hamilelik falan yoktu o zaman diye beşiği getirmedim çatıya koydum geldim.eşim daha getirecek beşiği kuracaz ama çok geniş bir insan dur hele getiririz diyor bende bebek doğacak getir diyoruz şimdide doğsunda getiririz diyor bebek doğarsa evde bir yerde uyur diyor çıldırıyorum aslında sepet alayım diyorum bu sefer ona güvenir beşik orda kalır yazık 6 sene önce 400 tl ye almıştı annem çekmeceli dolaplı kıyafetlerinide koyarım hem.bende bunu kafama takmış durumdayım anlayacağın.erkekler rahatlar her konuda biz kadınlar çok sabırsızız.
canım çantamı ben dün hazırladım ama içim rahat etti.sende olduğu kadarıyla hazırla bir köşede kalsın nolur nolmaz.benimde daha içinde almadığım şeyler var.terlik ve bebek bezi alınacak.temizliğinide fazla kendini yormadan yap gerekirse bir yardım iste annen kardeşinde olur ben dün bir kalkıştım çok kötü oldum adım atamadım gece uyuyamadım ama değdide evim tertemiz oldu haliyle psikolojimde düzeldi ev pis olunca ben strese giriyorum

Merhaba hanımlar
15 günde bir kontrolleriniz başladı mı? Özel hastanelerde ücretsiz kontrol kaç günde bir oluyor? 10 gün diyen de var, 15 günde bir diyen de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…