- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
dırdırdan başka bildiklerimi varki bende şeker çıktığında doktorun odasından çıkıyoruz cnm sıkılmış başladı bizimkide ye sen koca koca çikolataları içme dedikçe iç kolaları böyle olur işte kaç kere dedim sana şu boğazını tut diye diye söylenmeye başladı nasıl sinirime dokunuyo o lafları alıp camdan atıveresim geliyo bazen kocamı öyle konuştuğunda
bugünde yanıyo ortalıkk nasıl bi sıcaktır bu 2 gecedirde uyurken 2 3 saat arayla uyanıyorum her uyandığımda yattığım taraf ağrıyo karnım bebiş yük mü yapıyoda ağrıyo tepikliyodamı anlamıyorum doğrusu sizde de oluyo mu uyku bölünmeleri kızlar?
piştttt
ne kaynatıyonuz bakim
arada gelip kontrol ediyorum sizi
doğuran falan var mı diye
ebe miyim neyim
neyse açılma yok su da gelmemiş kaynatmaya devam
manyak oldum dün geceki sancıdan sonra her an doğum olabilir gibi geliyo
piştttt
ne kaynatıyonuz bakim
ebe miyim neyim
piştttt
ne kaynatıyonuz bakim
ebe miyim neyim
kızlar hamilelikte tiksindiğiniz bişey oldu mu? ben portakaldan ve portakal suyundan öyle tiksindim kiher yediğimde içtiğimde doğru lavaboya durumundaydım
bi de ilk aylar tatlıyı düşününce bile midem bulanıyodu, çikolata ve kahvenin kokusu midemi bulandırıyodu, onlar geçti ama portakalla aramız düzelemedi hiç
çok şükür benimde kilo sorunum hiç olmadı canım bu ay dahil 8 kilo aldım gayet yerinde diyor doktorum..hamurişi falan hiç yemem hamile kaldığımdan bu yana börek dahil hiçbir hamurişi yemedim...kek yaparım ara sıra onu da esmer şekerle yaparım...beyaz şeker hiç kullanmıyorum.. mesela fast food hiç yemedim gebeliğim boyunca...ayrıca dışarıdan hiç beslenmedim...her ay 1 kilo ve şişlik olmaması gayet memnun ediyor beni...sebze dersen sürekli haşyalarak yemeklerin yanında yiyorum..mesela kuzu etini evde fırına veriyorum ve yanında mutlaka havuş kabak haşlıyorum onları yiyorum...ıspanak dersen onuda çorbada çok seviyorum..semizotu salata ile tüketiyorum...kemik ölçümleri hep 2 hafta önde ve bu tamamen yayla usulü dediğin beslenme sayesinde oluyor canım en azından doktorum o şekilde değerlendiriyor..doktorumun her zaman söylediği g,b, amaç bebeği kilolu hale getirmek değil amaç bebeği kaliteli beslemek
gevezeler yesen suç yemesen suçrulo kek aldım geçen gün 5 dilime böldüm 1ini ben yedim ,3ünü kocam yedi. bir de bana diyo ki sen çok kilo alma diye vermiyorum başka
az kaldı canım salı günü hava serinliyo inşallah
eğer istanbuldaysan optimum da mothercare'nin outleti var mağaza adı demsa oraya bak derim ... fiyatlar çok uygun ..
muayeneye de başlıcan sen yakında online çatı muayenesi
yok yavrum suyum geldi ama doğurmadımkuruya kaldım seni beklemekten gelde sen doğurt bari
süpermiş gercekten... ben bu kadar dikkat edemiyorum malesef.. sebze yemeğini sevmem bol salata yiyorum ama tabi ıspanaktı kabaktı vs.. yiyemiyorum
baklagil ve ızgara et tüketmeye calışıyorum her gün sütüm peynirim ve yumurtamı yerim iki güne bir cevizimi yerim aksam üstleri cacık ya da ayran mutlaka,elma delisi oldum iyce günde 3 tane falan yiyorumdur.. arada kaçamak fast food ta yapıyorum ne yalan söyleyim.. ben de 9 kilo aldım henüz ama senin gibi beslenemiyorum tabiki..
o dediğin bizde hep vardıı şişkoyum yaa beyfendide fit tabii bişey yerken sen az ye senin ihtiyacın yok der durur şimdi bile canım çekicek diye mutfakta gizlene gizlene yiyor.yemekle ilgili bişeyden bahsetsem aklın yemekten başkasına çalışmıyo zaten bak yemek olunca konu nasılda bilgin kesiliyosun der uğraşır durur benle alıştım artık bana yaptığı psikolojik baskıya şimdide konumuz oğlumda ben gibi olcakmış beni doyuramıyomuş ikimiizi nasıl doyurcakmış anası gibi oobur olcakmış oğlumuzda hep dalga geçer benle :))))))))))))))
piştttt
ne kaynatıyonuz bakim
ebe miyim neyim
benim kociş tombik neysekihemen cevabını veriyorum sen kendi göbeğine bak diye amaaan boşver canım canımız istiyor yiyoruz kime ne
gerçi benimki nasıl bir cansa anlamadım hiç bişey yemek istemiyor ,acıkınca karnımı doyurur vaziyetteyim sadece
psikopat camoka bişeyi 40 kere sölersen olurmuş birimizin pırtlatması yakındır sayende ama benim hissiyatlarıma göre ilk asude doğurcak öyle hissediyorum yanii onca dopinge fazla dayanmaz o çocuk ha uşağum haa haa diye çıkar gelir
psikopat camoka bişeyi 40 kere sölersen olurmuş birimizin pırtlatması yakındır sayende ama benim hissiyatlarıma göre ilk asude doğurcak öyle hissediyorum yanii onca dopinge fazla dayanmaz o çocuk ha uşağum haa haa diye çıkar gelir
çok şükür benimde kilo sorunum hiç olmadı canım bu ay dahil 8 kilo aldım gayet yerinde diyor doktorum..hamurişi falan hiç yemem hamile kaldığımdan bu yana börek dahil hiçbir hamurişi yemedim...kek yaparım ara sıra onu da esmer şekerle yaparım...beyaz şeker hiç kullanmıyorum.. mesela fast food hiç yemedim gebeliğim boyunca...ayrıca dışarıdan hiç beslenmedim...her ay 1 kilo ve şişlik olmaması gayet memnun ediyor beni...sebze dersen sürekli haşyalarak yemeklerin yanında yiyorum..mesela kuzu etini evde fırına veriyorum ve yanında mutlaka havuş kabak haşlıyorum onları yiyorum...ıspanak dersen onuda çorbada çok seviyorum..semizotu salata ile tüketiyorum...kemik ölçümleri hep 2 hafta önde ve bu tamamen yayla usulü dediğin beslenme sayesinde oluyor canım en azından doktorum o şekilde değerlendiriyor..doktorumun her zaman söylediği g,b, amaç bebeği kilolu hale getirmek değil amaç bebeği kaliteli beslemek
valla hayırlısıyla gelsin artık çok bekledik 4 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?