2012 Ekim Anneleri

gevezeler yesen suç yemesen suç rulo kek aldım geçen gün 5 dilime böldüm 1ini ben yedim ,3ünü kocam yedi. bir de bana diyo ki sen çok kilo alma diye vermiyorum başka

az kaldı canım salı günü hava serinliyo inşallah

piştttt

ne kaynatıyonuz bakim

arada gelip kontrol ediyorum sizi

doğuran falan var mı diye

ebe miyim neyim

neyse açılma yok su da gelmemiş kaynatmaya devam

manyak oldum dün geceki sancıdan sonra her an doğum olabilir gibi geliyo

muayeneye de başlıcan sen yakında online çatı muayenesi

yok yavrum suyum geldi ama doğurmadım kuruya kaldım seni beklemekten gelde sen doğurt bari

kasa kasa portakal ve greyfurt yedim bende tatlı konusunda aynıyız ilk beş ay hatta 5,5 aya kadar tek bir tatlı dahi yemedim.bende kafayı yoğurt ve tavuğa takmıştım.yoğurda bayılan ben ilk 3 ay yiyemedim tavuğuda pişiremedim him.şimdi hepsini bi güzel yiyorum ki ohhh

süpermiş gercekten... ben bu kadar dikkat edemiyorum malesef.. sebze yemeğini sevmem bol salata yiyorum ama tabi ıspanaktı kabaktı vs.. yiyemiyorum

baklagil ve ızgara et tüketmeye calışıyorum her gün sütüm peynirim ve yumurtamı yerim iki güne bir cevizimi yerim aksam üstleri cacık ya da ayran mutlaka,elma delisi oldum iyce günde 3 tane falan yiyorumdur.. arada kaçamak fast food ta yapıyorum ne yalan söyleyim.. ben de 9 kilo aldım henüz ama senin gibi beslenemiyorum tabiki..

o dediğin bizde hep vardıı şişkoyum yaa beyfendide fit tabii bişey yerken sen az ye senin ihtiyacın yok der durur şimdi bile canım çekicek diye mutfakta gizlene gizlene yiyor.yemekle ilgili bişeyden bahsetsem aklın yemekten başkasına çalışmıyo zaten bak yemek olunca konu nasılda bilgin kesiliyosun der uğraşır durur benle alıştım artık bana yaptığı psikolojik baskıya şimdide konumuz oğlumda ben gibi olcakmış beni doyuramıyomuş ikimiizi nasıl doyurcakmış anası gibi oobur olcakmış oğlumuzda hep dalga geçer benle :))))))))))))))

çatı,teras ,bodrum,çekme kat ,balkon ne varsa bakılır
havaya girdim ben yaa

yok yavrum suyum geldi ama doğurmadım kuruya kaldım seni beklemekten gelde sen doğurt bari

canım senin suyun gelmeden çeşmeyi bağlıcam zaten
sen epidural sezeryan olcan korkma sen acımıycak
sen çikolataları hazırla doğumdan sonra besle beni

hahahaa bana diyene bakın hele kızıyla beraber herşeyi götürüyomuş kiloda sende iyisin canım maşallah 9 kilo harika..zaten ne kadar az kilo alırsak o kadar çabuk ayağa kalkarmışız doğumdan sonra özellikle sezaryanda...

tatlım herşey onlar için ne yapalım artık ne olsa yer hale geldik...mesela pekmezden nefret ederdim oldum olası ama ona bile alıştım sabahları içmekten bıksamda

benim kociş tombik neyseki hemen cevabını veriyorum sen kendi göbeğine bak diye amaaan boşver canım canımız istiyor yiyoruz kime ne

gerçi benimki nasıl bir cansa anlamadım hiç bişey yemek istemiyor ,acıkınca karnımı doyurur vaziyetteyim sadece

psikopat camoka bişeyi 40 kere sölersen olurmuş birimizin pırtlatması yakındır sayende ama benim hissiyatlarıma göre ilk asude doğurcak öyle hissediyorum yanii onca dopinge fazla dayanmaz o çocuk ha uşağum haa haa diye çıkar gelir

hııı yasak yaa cnm baklava çikolata çekiyo benm hep evde 1 paket çikolata var açılmamış eşim açsa arada yaparım kaçamak yerim açmıyo oda pisluk biliyo beni bişeyler alıp gelip saklıyo evde daha çözemedim zulasını gece beni yatırıp tıkınıyo inşallah benden gizli yedikleri koca koca toto löp löp yağ yapar ona aminnnnnnnnnnnnnn

valla hayırlısıyla gelsin artık çok bekledik 4 yıl oldu

ya ben de tavuktan ve yaprak sarmasından tiksindim
tavuk hala yemem
neyseki yaprak sarması geçici oldu
bi de kimyon dan nefret ettim hala ismi geçince midem bulanıyo
16. haftama kadar mutfağın yolunu unuttum
sağolsun annem ,kuzen ve kayınvalidem gelip baktı
yoksa açlıktan ölcektik kocişle

ayy ben yeteri kadar sağlıklı beslenmiyorum ya sebze sevmem ki hiç hergün meyvemi yoğurdumu sütümü tüketiyorum hepsi bu onun dışında çokta sağlıklı beslendiğim söylenemezzzz düzenli tavuk et ceviz tüketmiyorum arada sırada zar zor oda yaa evde pekmezde var ama aldığımdan buyana öyle duruyo nasıl tüketiyosunuz kızlar pekmezi bende içiym kan yapıyo dimi

he he he bebişinin kilosu olanlar doğurtcam sizi
sen ve asu
yeter artık çıkarın şu uşakları salıverin gitsinler
şişkolar sizi

bacım aynı besleniyoruz neredeyse senin misur ekmeğin ve kaymağın dışındabende bu hafta 8.kiloma başladım doğada ne kadar sebze varsa onları yemek yaptım hala yapıyorum az yağlı bol domatesli kendi suyunda.sadece 1 kere kumpir yedim oda kaşar ve tereyağlı aldım başka bişey koydurmadım içine.bu bayram ne olduysa oldu 2 bardak gazoz ve 1 bardak fanta içtim nefsim resmen istedihaftada en az 2 kere hamur işi yapan biri olarak bende çok çok az hamur işi yaptım yaptığımda bir kere yedim.hazır et suyu bulyon bile evime sokmadım.kaç çeşit çorba varsa içtim yoğurtlu,yarmalı çorbaları çok yedim.ee daha ne yapayım.ilk günden beri hergün 1 haşlanmış yumurta kocaman bir peynir,zeytin,tam buğday ekmeği yedim.tereyağ midemi yaktı pek yiyemedim ama varya sen kaymak diye diye benim nefsimi zorluyosun almak farz olduhele hele taze çekilmiş ayyy ayyy.bencede amaç kaliteli beslemek.inanıyorum ki oğluşum doğduğunda zayıf bile olsa hemencik kilo alacak teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…