2012 Ekim Anneleri

benımde öle canım 100 we üstü cıkıo hemsıre taşikardi war sizde dedi.benım eskıden berı hep öledir yanii sıkıntı yapmadım bende onun öle demesini

Tunaydin anneler nasilsIniz biz şükür iyiz 17kilo aldım ve bacaklarımın arkaları bile çatladı ama göbuste çatlama yok birde Rahmime ağrılar giriyor haftaya dogum seklim belli olucak bakalim

Son düzenleme:

evet bende ıstıyorum oje veya french benımde dıkkatımı cektı fotograflada görunce:26: cunku ojelı gırılmıyor dogum veya amelıyata çünkü tırnak morarmasından oksıjen ve kan basıncını mı ne kontrol edıyorlar oje ıstemıyorlar... fotolardakı anneler sonradan surdurduler heralde

canım dogumdan sonra contratubex kullanmayı dusunuyorum ben amelıyat izi,yanık izi ve çatlaklarda oldukça başarılı imiş

yaaaa canım patates kızartması istiyor ama yememem lazım bıktım kararsız ve arada kalmaktan ühüüüüüüüüüüüüü

tatlım canın istiyorsa az da olsa ye ama mahrum kalma...ben kızartmayı çok severim hele de biberi canım istedikçe yaparım yoğurtlar yerim dayanamıyorum yaa ne yapayım

tatlım canın istiyorsa az da olsa ye ama mahrum kalma...ben kızartmayı çok severim hele de biberi canım istedikçe yaparım yoğurtlar yerim dayanamıyorum yaa ne yapayım

biberi doğrayıp kavurup sarımsaklı yoğurtla karıştırınca mükemmel oliyirrr

merhaba kizlar

masumiyet tatlim gecmis olsun cok fena sismis arkadaslar da solemis zaten ayaklarinin altina yastik koy dinlendir.

kizlar son gunler artik dahada zor geciyor kaburgalarim resmen kirildi artik baskidan oturamiyorum yatamiyorum ne yapcam sasirdim.

ayrica bu hafta cok isim var turkiyeye gelecegim icin valiz hazirliyorum evde gunluk isleril oluyor dinlenme sansimda cok az malesef tabi bu arada belimde agrimaya basladi su haftayi atlatip sag salim bi turkiyeye gelsem....

:))))shellac hic duymadim acaba ben bulabilir miyim,maalesef ben kuafore surduremiyorum,ayaklarimda tikim var cok huylanirim,aslaaaaaa dokundurtamam:))))

İstanbulda bir cok kuaforde var artik canim belki vardirda dikkatini cekmemistir ilk hafta eller sahane gicir gicir duruyor ojeler hic cikma derdi yok normal french yaptirdiginda bir iki gun icinde ucundan cikmaya baslar bunda hic boyle bisey olmuyor.

Canim capacity de var mesela pro nail yerin adi en alt katta ben yesilkoyde yaptirdim el ayak 80 liraya capacity de 75 liraymis ustelik yesilkoydekiler ojeyi cikarmaya para istiyorlar 9 lira capacitydekinde bedavaymis neler ogreniyoruz
Bu oje ozel her kat suruldugunde bir makinaya sokuyorlar kurutmak icin normal asetonla da cikmiyor iste. Ojeler hep duruyor tirnaginda cikmiyor sadece tirnaklar uzadigi icin dipleri cikiyor sac boyasi gibi
Ojeler hava aldigindan tirnakta sararmada yapmadi hic hatta abdest alma muhabbeti oldu bunlarla alabilirsiniz tirnaklar hava aliyor dediler o kisimda biraz kafam karisik ama tatil doneminde cok rahat ettim hep piril pirildi ojelerim
Bende dogumda ve sonrasinda bakimli olmak birazda olsa duzgun gorunmek adina yine bu ojelerden dusunuyorum ama doktorum bisey derse yaptirmam tabi bilemiyorum bir sakincasi olur mu ama bende cok gordum oyle makyajla az da olsa ojeyle doguma girenleri :26::26::26:

Merhabalar annisleer

Rahat uyumak icin yatmadan once ilik bir dusu tavsiye ederim...
DOVE sabunun pembesi ile hafifce karnima,kollarima,boynuma lifle masaj yapiyorum,kokusu beni rahatlatiyor.Ciktiktan sonra da BEBAK Aci Badem Sutu'nu suruyorum nemlendirme ozelligi inanilmaz guzel.(cilt kremi emene kadar pehlivan gibi parliyorsunuz)Yumusacik oluyor ten.

aazzrraa ailen ile birlikte nice guzel gunler yasamaniz dilegiyle,kizina ve sana da maasallah cok guzelsiniz
Brck canim basiniz sagolsun...
Karninda kipirti hissetmek istedigin zaman meyve suyu ic yada bir parca cikolata ye. sonra burnunda nefes al agzindan ver,kendini telkin et,sakin bir odaya gec,bir koltuga otur,bacaklarini hafif kirarak uzat,elini karnina koy,karnini saat yonunde yavasca ovarak yavrunla konus''hadi canim,neredesin,gel bakalim''gibi... Ben de ise yariyor bu durum...

aycaca bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynıymış yeni farkettim:) bakalım hangi kuzucuk eken davranacak:))

merhaba kızlar,
bugün kontrolde kızım 3300gr çıktı evet gerçekten fazlası eksiği hadi 2800gr olsun dedi dr. ve doğumda 3600 olur bu bebek dedi...400ü görür müyüz diye de espri yaptı?
fazla değil mi arkadaşım ben iri bebk olmasından ve doğuramamaktan korktum şimdi...siziin var mı böyle endişeleriniz?
of zayıf bir dert şişman bir dert normal istiyorum bende medistate kavacıkta olacak doğum ama...ama ne bileyim korktum korktum korktum.......

ohhhh afiyet bal seker olsun...:125: Neliydi canim pastan ?

çilekli çikolatalı benim en sevdiğim pastayı yapmışlar çocuklar sağolsunlar

özlücem burayı ya her ne kadar bıktım desem de alıştık birbirimize 4 yıldır

ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok sakin ,hadi annecim diyorum korkutma beni ,ara ara hareket ediyor ama o kıpır kıpır haller kalmadı. korkuyorum böyle olunca. pazartesi vitamin yazdırmak için sağlık ocağına gitçektim, kalp atışlarını da dinliyim içim rahat etsin

Son düzenleme:

işte sorun azcık yıyemıyorum ah becerebılsem agzım değdimi gerisi geliyor

biberi doğrayıp kavurup sarımsaklı yoğurtla karıştırınca mükemmel oliyirrr

anaaammmm iyi fikir bunuda yicem herşeyi yicemmmmm ,tutmayın :125::125:

asude seni okudukça ben bebeğimi besleyemediğimi düşünüyorum süt içemiyorum ,süt ürünleriyle pek aram yok. yumurta sevmem ama haftasonları 1 tane de olsa yiyorum. akşam yemek yapmak zor geldikçe kahvaltı yaptım hep, sabah kahvaltılarım da poğaça ,gevrekle geçti gitti

doktor hep kilosunun iyi olduğunu , çok güzel beslediğimi söyledi bu zamana kadar ama ben yine de vicdan azabı duyuyorum. süt yerine hep kalsiyum hapıyla beslendi yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…