selam herkeseeee
sanırım depresyona girdim kızlar artık karnımı taşıyamıyorum karnımı,fil g,b, oldum,oturduğum yerden kalkamıyorum,çok çirkin hissediorum kendimi aynalara küstüm resmen umarım bu ruhsal bozukluktan bebişimi görünce çıkarım.
birde kızlar kalp atımlarınızı sormak istiyorum ,benimki 110 dan aşağı düşmüyor normalmi acaba ya
Brck tatlım basınız saolsun...
Rabbim yerde değil nurlarda yatırsın inşaAllah ve tahsilatını afeylesin, sizlerin de duaları kabul olur inşaAllah
cnm başınız sağolsunn mekanı cennet olsun babannenizin
canım bu uzun süre kalıcı ojeyi ben de düşünüyorum ama kuzenim yurt dısında yaptırıyor,gebelikte yaptırma çünkü ojenin altına jel sürülüyor oda kimyasal içerikli ne olur ne olmaz dedi kafam karıstı,burdada öyle mi yapılıyor,nerde yaptırıyosun sen..
ben de istiyorum ki doğum zamanı ve doğum sonrası bakımlı görünmek adına yaptırıp bir kaç hafta rahat edeyim,en azından psikolojim düzelir
ama bir de doğuma ojeli girilmediğini söyleyen bir arkadasım olmuştu oysa doğum fotolarına bakıyorum tüm anneler frenchli.. kafam karıstı aydınlatırmısın beni şekerim
insan kafayı yiyor dimi ama dün doktorum dediki.. bebek için böyle fedakarlıklar gerekiyor çok güzel birşeye sahip olacaksınız sonuçta beni biraz sakinleştirmişti,ama eve geldim aynı hisler basladı deli gibi kremlenmeler vs...
hatta aklıma ''bu kadar küçük kalırsa ilerde o kısma dövme yaptırabilirim'' bile geldi
tabi kocişin bu fikrimden haberi yok henüz
yaaaa canım patates kızartması istiyor ama yememem lazımbıktım kararsız ve arada kalmaktan ühüüüüüüüüüüüüü
tatlım canın istiyorsa az da olsa ye ama mahrum kalma...ben kızartmayı çok severim hele de biberi canım istedikçe yaparım yoğurtlar yerimdayanamıyorum yaa ne yapayım
:))))shellac hic duymadim acaba ben bulabilir miyim,maalesef ben kuafore surduremiyorum,ayaklarimda tikim var cok huylanirim,aslaaaaaa dokundurtamam:))))
canım bu uzun süre kalıcı ojeyi ben de düşünüyorum ama kuzenim yurt dısında yaptırıyor,gebelikte yaptırma çünkü ojenin altına jel sürülüyor oda kimyasal içerikli ne olur ne olmaz dedi kafam karıstı,burdada öyle mi yapılıyor,nerde yaptırıyosun sen..
ben de istiyorum ki doğum zamanı ve doğum sonrası bakımlı görünmek adına yaptırıp bir kaç hafta rahat edeyim,en azından psikolojim düzelir
ama bir de doğuma ojeli girilmediğini söyleyen bir arkadasım olmuştu oysa doğum fotolarına bakıyorum tüm anneler frenchli.. kafam karıstı aydınlatırmısın beni şekerim
aycaca bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynıymış yeni farkettim:) bakalım hangi kuzucuk eken davranacak:))
güle güle pastamızı da kestik yedik
biberi doğrayıp kavurup sarımsaklı yoğurtla karıştırınca mükemmel oliyirrr
ohhhh afiyet bal seker olsun...:125: Neliydi canim pastan ?
tatlım canın istiyorsa az da olsa ye ama mahrum kalma...ben kızartmayı çok severim hele de biberi canım istedikçe yaparım yoğurtlar yerimdayanamıyorum yaa ne yapayım
biberi doğrayıp kavurup sarımsaklı yoğurtla karıştırınca mükemmel oliyirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?