hayırlısı canım çok gelirse doktora git hemen
benim dün akşam iki kez geldi ve durdu o yüzden gitmedim bide dün akşam baya bi sancılandım:18::18:
biraz daha beklesin kzuzucuklar
ayyy asuuu biara bizde gelelim sizede senin kocişin avcundan su içsin bizimki hiçbirşeye elini sürmez topiğin en beceriksiz kocası seçebiliriz benimkini
hmm biz daha 6 yıllık
haklısın şimdi bişeyler falan öğrenir bu niye böyle falan der
kafayı yerim ben
neyse örnek vereyim yeter senin kocişi
bulaşır belki diyosun yani
evet bacım boşver sonra senin yaptıklarını kusur bulur vallaortası yok bu erkek milletinin
ama arada işe yarıyor işte hamarat olmaları en azından yemek yapsalar yetiyor
Canim bepantane surr birde belki iyi gelir. Bebisine aldigin nemlendriciler varsa onlada olabilir. Moralini de bozma ayrica. Gececek neticede canim benim :)
he valla bulaşır belki yada şöyle yanından geçerken omuz felan atsın sürtünsün çok değil azcık bulaşsa yeter çok bulaşırsa dediğiniz gibi olur benm yaptığımı beğenmez hiç gerek yok o kadarına
cnm sağolasın ya hemen basladım bepanthen surmeye kasıntısı azaldı sankı kızarıklıgıda hafıfledı devam edeyım onu surmeye barı ınş leke falan kalmaz çok beyazım ben çunku(
bacım aynı besleniyoruz neredeyse senin misur ekmeğin ve kaymağın dışındabende bu hafta 8.kiloma başladım doğada ne kadar sebze varsa onları yemek yaptım hala yapıyorum az yağlı bol domatesli kendi suyunda.sadece 1 kere kumpir yedim oda kaşar ve tereyağlı aldım başka bişey koydurmadım içine.bu bayram ne olduysa oldu 2 bardak gazoz ve 1 bardak fanta içtim nefsim resmen istedi haftada en az 2 kere hamur işi yapan biri olarak bende çok çok az hamur işi yaptım yaptığımda bir kere yedim.hazır et suyu bulyon bile evime sokmadım.kaç çeşit çorba varsa içtim yoğurtlu,yarmalı çorbaları çok yedim.ee daha ne yapayım.ilk günden beri hergün 1 haşlanmış yumurta kocaman bir peynir,zeytin,tam buğday ekmeği yedim.tereyağ midemi yaktı pek yiyemedim ama varya sen kaymak diye diye benim nefsimi zorluyosun almak farz oldu hele hele taze çekilmiş ayyy ayyy.bencede amaç kaliteli beslemek.inanıyorum ki oğluşum doğduğunda zayıf bile olsa hemencik kilo alacak teyzesi
kızlar,yazdıklarınızı okudum ben sabah kornflakes öğlen salata akşam sebze yemeği ya da başka bir yemek gibi bir menü ile bebeği 3300gr yapmayı nasıl başardım??normal doğum çok istiyorum şaka maka 4000gr bi bebeği nasıl doğurucam nasıl bakıcam çok korkuyorum ben ne yapmalıyımda şu son ay bari biraz dengelemeliyi yardım edinnn lütfeennnn
Canım ballı mısın, şekerli misin
anlamadım ki canım ne demek istedin ben balda şekerde yemem:)
Kızlar merhaba... Ay nezamandır hep siz reflüden konuştukça benimki o derece değil diye kendimce seviniyordum. Ama dün gece bir vurdu ki sormayın. Hatta gündüzden başladı. Sürekli ekmek yedim asidi bastırsın diye. Su içtim falan günü geçirdim ama gece olunca 2 yastıkla yatmama rağmen yukarı yukarı çıktı asit... Aman aman o neydi öyle. Ağlayacaktım sinirden. Uykum da tatlıdır benim. Sinirim bozuldu. Sabah da kalkınca uykusuzlukla beraber bazı şeyler aklımı kurcalamaya başladı. Mutfağa indim. Sofra hazırlarken ağlamaya başladım. Eşim işe çok geç kaldı benim yüzümden. Benimle ilgilendi. Zaten cebimizde azıcık paramız kaldı. Yarısınla git kendine alışveriş yap, kuaföre git, anneni özlediysen git annene hatta kal orada falan dedi. Yarın optimuma gidelim alacak birşeyin varsa oradan al dedi ama ben nasıl ağlıyorum... Adam şaşırdı ne yapacağınıHala mutlu değilim. Bebeğimin kalan eksikleri sinirimi bozuyor, park yatağı var ama beşik almadık henüz. O kafama takılıyor. Evde temizlik var. Onu dşünyorum. Çantamı hazırlamadım ve hazırlamak da içimden gelmiyor... ooooffffff depresyona mı girdim yaaa
canım benim de 14 eylülde 37. haftam o gün okula gitmiyormuşuz,gidip raporumuzu alıcaz...
kızlar,yazdıklarınızı okudum ben sabah kornflakes öğlen salata akşam sebze yemeği ya da başka bir yemek gibi bir menü ile bebeği 3300gr yapmayı nasıl başardım??normal doğum çok istiyorum şaka maka 4000gr bi bebeği nasıl doğurucam nasıl bakıcam çok korkuyorum ben ne yapmalıyımda şu son ay bari biraz dengelemeliyi yardım edinnn lütfeennnn
Hem ballısın demek istedim. Kimimiz uğraşır uğraşır bebiş normal olur ya hani o manada... Birde gebelik şekerin mi çıktı demek istedim? Hani iri bebeğe neden oluyor ya o manadaGerçi iri bebek sınıfına giriyor mu bilmiyorum seninki ...
Aman iyi bari... Çok sevindim hafiflemesine. MErak etme bepantane le iz miz de kalmaz. Beyaz san sakın güneş kremi sürmeden çıkma dışarı. Aman diyim.. Ben yüzüme güneş kremi ürüyorum ayrıca şapka ve gözlükle çıkıyorum dışarı.. Kovboy gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?