2012 Ekim Anneleri

hayırlısı canım çok gelirse doktora git hemen
benim dün akşam iki kez geldi ve durdu o yüzden gitmedim bide dün akşam baya bi sancılandım:18::18:
biraz daha beklesin kzuzucuklar

biraz daha beklesin diye agir ilaclari da aliyorum,ilaca ragmen gelirse zaten pes dicem

ayyy asuuu biara bizde gelelim sizede senin kocişin avcundan su içsin bizimki hiçbirşeye elini sürmez topiğin en beceriksiz kocası seçebiliriz benimkini

bulaşır belki diyosun yani

hmm biz daha 6 yıllık
haklısın şimdi bişeyler falan öğrenir bu niye böyle falan der
kafayı yerim ben
neyse örnek vereyim yeter senin kocişi

evet bacım boşver sonra senin yaptıklarını kusur bulur valla ortası yok bu erkek milletinin
ama arada işe yarıyor işte hamarat olmaları en azından yemek yapsalar yetiyor

bulaşır belki diyosun yani

evet bacım boşver sonra senin yaptıklarını kusur bulur valla ortası yok bu erkek milletinin
ama arada işe yarıyor işte hamarat olmaları en azından yemek yapsalar yetiyor

he valla bulaşır belki yada şöyle yanından geçerken omuz felan atsın sürtünsün çok değil azcık bulaşsa yeter çok bulaşırsa dediğiniz gibi olur benm yaptığımı beğenmez hiç gerek yok o kadarına

Canim bepantane surr birde belki iyi gelir. Bebisine aldigin nemlendriciler varsa onlada olabilir. Moralini de bozma ayrica. Gececek neticede canim benim :)

cnm sağolasın ya hemen basladım bepanthen surmeye kasıntısı azaldı sankı kızarıklıgıda hafıfledı devam edeyım onu surmeye barı ınş leke falan kalmaz çok beyazım ben çunku (

aynen canım aynen azı karar yani :)) kız geçen gün annesi reçel gönderdi bize aradı annesini diyor ki reçel sulu olmuş öyle mi yapılır zavallı kayınvalidem ne desin işte gıcık senin bu kocan kızım diyor

bendende sabahleyin su gibi bişey geldi renk koku var mı sizde dr a soran oldumu bu neki boyle azıcık bişeydi ama evhamlandım işte. birde akşam karnım ağrıdı belime vurdu agrısı.

kızlar neler kaynatıyosunuz öyle bakayım dedim bi bende mutfaktaydım bişeyler hazırlıyorum biz çocuklu hamilelerin işi daha zormuş kızım habire evi dağıtıp duruyor ama toplatıyorum artık büyüdü 6 yaşında alışsın kuzum ama topluyor boncuk gözlüm.kocacım geldi şimdi hafta sonları erken geliyor,ben kaçar...

cnm sağolasın ya hemen basladım bepanthen surmeye kasıntısı azaldı sankı kızarıklıgıda hafıfledı devam edeyım onu surmeye barı ınş leke falan kalmaz çok beyazım ben çunku (

Aman iyi bari... Çok sevindim hafiflemesine. MErak etme bepantane le iz miz de kalmaz. Beyaz san sakın güneş kremi sürmeden çıkma dışarı. Aman diyim.. Ben yüzüme güneş kremi ürüyorum ayrıca şapka ve gözlükle çıkıyorum dışarı.. Kovboy gibi

ayy bacım valla benim canım nasıl istiyor kola içmeyi anlatamam hele ramazanda çok istedi ama içmiyorum...ablam hemşire benim çocuk servisinde çalışıyor yıllardır ve bebeklerde karaciğer yağlanması yapar son aylarda içme diyor bende içemiyorum korkudan

seninde maşallahın var canım ne güzel herşeyden yiyorsun

kızlar,yazdıklarınızı okudum ben sabah kornflakes öğlen salata akşam sebze yemeği ya da başka bir yemek gibi bir menü ile bebeği 3300gr yapmayı nasıl başardım??normal doğum çok istiyorum şaka maka 4000gr bi bebeği nasıl doğurucam nasıl bakıcam çok korkuyorum ben ne yapmalıyımda şu son ay bari biraz dengelemeliyi yardım edinnn lütfeennnn

Canım ballı mısın, şekerli misin

anlamadım ki canım ne demek istedin ben balda şekerde yemem:)

Hem ballısın demek istedim. Kimimiz uğraşır uğraşır bebiş normal olur ya hani o manada... Birde gebelik şekerin mi çıktı demek istedim? Hani iri bebeğe neden oluyor ya o manada Gerçi iri bebek sınıfına giriyor mu bilmiyorum seninki ...

kizlar nasilsiniz, cok yoruldum bugun ya kendimize ve bebisimize yatak dolap vs almistik ikeadan, e tabi monte isi bize ait oldugu icin basladik kendi yatagimizi yapmaya yapboz gibi ne ugrastirdi bizi ya valla ben yardim etmesem kocis hayatta yapamazdi neyseki bitti, bebisimin yatagiyla dolabini yapmaya enerjimiz kalmadi hic bittim.

cnm benım ya valla okurken bıle gene aglayasım geldı benım :2: bu aralar herkes böyle sanırım takma kafana benımde aynı senın gıbı ıvır zıvırı kaldı ama bende onları abartıp abartıp aglıyorum bırde esıme taktım bu aralar sankı benımle ılgılenmıo gıbı gelıo ıyıce zıvanadan çıktım son zamanlar psıkolojımız ıyıce bozulcak anlasılan ya kı normalde sureklı herseye gulen bırıydım ayy az daha oturup aglıyım ben yaa :2::2:

canım benim de 14 eylülde 37. haftam o gün okula gitmiyormuşuz,gidip raporumuzu alıcaz...

arkadaşım bende öğretmenim tahmini doğumlarımız da aynı gün...
senin branş mı sınıf mı?
eğer branş ise seminer olacakmış 4+4+4 ile ilgil o zaman imza atıp kaçamayacağız
senin var mı bu seminerle ilgili duyumun?
kendi okullarımız olsa müdürcüklerimiz bizi idare ederdi....

Ben dün gittim kontrole bebeğim 3320 ama kilo almasından ziyade gelişimi önemli...zaten amaç bebeğe kilo aldırmak değil ki öyle olsa dayan pirinç pilavına makarnaya bak nasıl olur amaç kaliteli gıdalarla beslenerek bebeğin gelişimini güçlendirmek...

ah teyzesi dr.3600gr kesin diyo doğumda 4000olabilir diyede şaka yapıyoooo iri benim kızım iriiiiiii
şeker 1 saatte çıkmıştı 3 saatte çıkmadı ama belki de var bişi dr önemsemedi...
bilmiyorum ooofff

bu ızmırın sıcagında baska turlu çıkılırmı zaten cnm ya bende aynı gözluksuz faln çıkmıorum hiç arkadaslarım bıle bazen yolda tanıyamıolar benı yaa D aksamustune kadar mecbur olmadıgım surece hiç çıkmıyorum aynı mahallede annem var gölgelerden gıdıyorum ona bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…