2012 Ekim Anneleri

slm kızlar dun saat 18:50 de dogum yaptım.mınıcık bır kızım var.ama malesef 33+5 gunluk oldugu ıcın kuveze aldılar cuma gunune kadar kalacakmıs bana dua edın olur mu bırde sancınız varsa sakın ıhmal etmeyın

gözün aydın canım maşallah kuzucuk erkenci çıkmış. inşallah cuma günü miniğini kucağına alıp çıkıcaksın hastaneden annesi üzme kendini

coyoteee gördüm senii kuşumm

Ah asucummm dedektif gibi yakaliyosun valla
Cok okumadigim sahife vardi,onlari okudum,kocis de yanimda,o da alisti napiyo senin kizlar nasillar diye soruyo
Dedim iyiler napsinlar benim gibi oralari buralari agriyo,yikilmadik ayaktayiz hepimiz diyorum

yakalarım tabii

benim kocişte öyle hepinizi tanıyor yani :)) hergün sorar sayfada doğuran varmı diye

Peksimett canim,Allah sana bagislasin yavrunu,dualarimiz seninle,yavrunla,kizimizi da opuyoruz,hosgeldin dunyaya diyoruzzz...

Peksimett tebrik ederim sağlıkla büyüt inşallah. kaç kg doğdu bebişin. neden erken gelmiş birdenmi oldu canım

canım öncelikle sana geçmiş olsun ve hayırlı olsun...dualarımız seninle inş. en kısa zamanda bebeğinle beraber evine dönersin...bizim yerimize de doya doya kokla evladını...Rabbim ömrünü uzun bahtını güzel etsin inş. tekrar hayırlı olsun...

canım benim gözünaydın olsun,ilk bebişimiz hoşgeldi... inş cuma günü sağlıkla sıhhatle beraber çıkarsınız hastaneden allaha emanet olun

Canim ilk bebeklerimiz sinem arkadasin ikizleri...bu ucuncu bebis sanirim..
Bu arada ikiz annesi lara vardi,o nerde ki???

evet yaa epeydir lara da yok ortalarda oysa evine yerleşmişti net falan bağlatmıştı..belki tatile gitmiştir :26:

Ahh ah nasıl anlıyorum seni... Bu bunalımın içinde iğnesi eksik olsa göze batıyor. İnsanı ağlatıyor. Ama yavrumuzu kucağımıza aldığmızda bunları unutacağız inşallah. Şimdi söylemesi bile zor ama moralimizi yüksek tutalım. Kendimizi salmayalım... Birbirimize destek olalım. Ben de eşime taktım bu ara. Adam allahtan sinir yapmıyor bana. Yapsa kafasını kıracağım

ah teyzesi dr.3600gr kesin diyo doğumda 4000olabilir diyede şaka yapıyoooo iri benim kızım iriiiiiii
şeker 1 saatte çıkmıştı 3 saatte çıkmadı ama belki de var bişi dr önemsemedi...
bilmiyorum ooofff

Ay canım maşallah bebeğine. Aman dilini ısır. İnşallah sütün de böyle bobl bol olur... Onun totosunu yerim ben. Pazartesi kontrolüm var. Bakalım benim oğlan nekadar olmuş. Yazarım dr.dan sonra

Aman işte tam sakinledi havalar derken bu yine ne sıcak bastı yaa... Birde bizim sokağı taş döşüyorlar. Bugün bu sıcakta o toprak yolda yürüyemem diye yemeklik bile almaya çıkmadım. Dünden kalanları birleştirip yedik... Evde işte pijamalarımı falan yıkadım bende. Hastane için olanları... Kendime iş çıkarıyorum.

Canım allah tez zamanda sağlıkla kavuştursun yavruna seni. Aynı zamanda da tebrik ederim yavrunu ve seni

kızlar dogum hıkayesını yazan ılk ben olayım barı.bayramda memlekete gıttım geldım gecelerı hafıf kasık agrılarım oluyordu.dun sabah 24 agustos sabahı yanı dun sabah sancım bıraz arttı.annemle bıgun oncesınden bebegın kıyafetlerını yıkadık bende utuledım agır bı ıste yapmadım.annem usuttun ceyrana kaldın dıe sıtem edıo.esım nobetten gelmıs uyuyo bende onemsemedım.bı ıkı saat gectı sankı buyuk abdestım varmıs gıbı bı hıs hıssetmeye basladım.dr umu aradım duzensız agrılarım oldugunu kendımı nasıl hıssettıgımı anlattım oda gormeden bısı dıyemem gel dedı.yıne 2 saat gectı guzelce yemegımızı yedık muhabbet ederek hastaneye gıttık.sıra beklerken belıme agrı vurmaya basladı ama ole dayanılmıcak gıbı deıl.dr ıcerı aldı.catı kontrolu dedı.ben tabı uc bucuk cokk korkuyorum dedım oda tesellı ettı ve basladı muayneye bırden rengı attı 6-7 cm acıklık dedı ultrasona aldı bebegın kılosu 2300 cıktı.ve mudahale edemem bugun bebısımız gelecek 2-3 cm olsa durdurmaya calısırım ama bu saatten sonra olmaz dedı.yenıdogan bakımı aradılar yer varmı dıe sordular cocuk dr unu aradılar veeee yatısımı yaptılar.nst ye bagladılar sancım 30 lardaydı.bu 30 luk sancıysa 100 lugunu merak edıyorum dedım:) neyse yarım saat kaldım odama aldılar dr geldı acıklıgımı olctu 8 cm olmus dogumhaneye dedı.hazırladılar suyumu patlattılar ıste asıl sancı o zaman basladı sancılarım dk da bıre dustu sancı gelıo dua edıyorum kelımeyı sehadet getırıyorum ama hepsı yarım kalıo ve bı an kesılıo agrı yıne aynı.bebege mudahale etmıcez kendı ınecek dedı dr umuz.4 ıkınmayla bıtıcek dedı.ama sancı geldıgınde ben benı bayıltın dıe yalvardım.dr um allah razı olsun bak buraya kadar geldın sık dısını dedı.agrım gelınce bagırıyom agrım gıdınce sımdı bana ne yapıcaksınız o elınızdekı ne ne olucak sırada ne var gıbı sorularla dr umu bıktırdım.gercekten de 4 5 ıkınmada bebegım dunyaya geldı kafası ıcıknca ıcım rahatladı agrı sancı gıttı.ve dunya tatlısı kızım 1960 gr 48cm olarak dunyaya geldı suyum patladıktan yarım saat sonra hastaneye gıttıkten 3 saat sonra bebegım dogdu.oksıjene ıhtıyacı var dıe kuvezde sımdı gunde ıkı defa gormeye gıdıyorum ben cıktım evdeyım rabbım herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın.bu arada gogsum yara oldu sutum yok humana cayını ıcıyorum ama daha ne yapıcam bılemıyorum dualarınızı eksık etmeyın

peksimett bayramda yolculuk yapmışsın ya yol uzunmuydu sarstımı ondanmı erken olduki dr un ne dedi. pek ağrı olmamış nasıl anlıycaz doğumun başladığını acaba. suyunda gelmemiş nişanında dimi

önceliklehayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. göğsüne kakao yağı sür ve pompayla sağmaya çalış. sütün çabuk iner. sağmazsan bebeğin zaten suan ememiyor sonradan sıkıntı yaşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…