2012 Ekim Anneleri

canim cok gecmis olsun ve gözunuz aydin, prenses aceleci cikmis Dualarimiz seninle canim cuma mubarek gunde insallah bebisle evine dönuceksin

kızlar ben bir şey merak ediyorum bu çatı muaynesi yapılıyor ya,bu kaç cm açıldıgını nasıl ölçüyorlar cetvellemi
sanirim doktorlar iki uc parmakla ölcuyormus sokarak, arkadasim söyledi hem korkulcak biseyde yokmus.

canım benim Allah yardımcın olsun... bebeğini sağlıkla alıp evine götürürsün inşallah tostik tostik olur zaten o senin bakımınla... dualarım seninle ve minik kızınla...

inanmıyorum ilk bebişimiz gelmiiişşşşşşşş çok duygulandım.Allahım size bağışlasın sağlıkla büyüsün meleğiniz ne güzel bi doğum olmuş 4 -5 ıkınma ile hallolmuş camoka nın içinemi dogdu ne sürekli hangınız dogurdu dıyordu

Çok tebrikler Peksimett... Maşallah erkenci :) Hiç merak etme, eminim sağlıkla, güle oynaya hep birlikte gideceksiniz evinize Cuma günü. Hoş gelmiş dünyaya minik prenses. Dualarım seninle ve kızınla. Hayırlı olsun, sağlıkla, mutlulukla, huzurla, analı babalı büyüsün minik.

bende tuhaf hissediyorum. peksimett in etkisi altında kaldım galiba. agrım yok ama agırlık baskı var gibi

aa bir bebişimiz daha geldiiiiiii gözünüzaydınn olsun canım sağlıklı olsunde geçer günlerr iyi bakın kendinizee kutluyorumm :))

hem de nasıl korktum. çok etkilendim. ben de bayramda yolculuk yapmıştım. hep yatıyorum. dün gece karnım ağrıdı. keşke kocam jinekolog olsaydı.

hahahaaa al burdan yak hepimiz yavaş yavaş başka boyuta geçmeye başladık farkındamısınız?

kocan jinekolog olsa demek

waşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş süper uyudumm kızlar gün içinde 18:00 20:00 arası uyku çok iyi geliyo bana ihtiyaç duyuyuorum resmen acaba bebişime bi faydası var mı yoksa sakıncalı mı yav?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…