2012 Ekim Anneleri

canım canım canım biz ayın gün doğuracaktık ama:)
gözün aydın kızın hoşgeldi safa geldi cumaya kadar bir toparlayacak kendini mutlu mesut hadi evinize maşallah kızımıza bak annesine süpriz yaptı bekletmedi bugün hastanede günü geçmiş 40 artılarda bir arkadaş vardı ağlıyordu dayanamıyorum artık diye senin meleğin seni hiç üzmedi bak, hem erken doğanlar arayı hemen kapatır biliyorsun.....
darısı hepimizin başına:)amin

canım ya gel sanada yapalım aynısınddan bakımsız bir bahçe kayınvalidem yeni evine taşınacak diye bu yaz hiç ilgilenmedik hadi taşınmadan dışarıda yapalım dedik ve ilk defa kalabalık yaptık kızım çok özendi utana sıkıla çağırdım herkesi oldu bittii çok sevindi .bizde annem ve kardeşimle dünden beri bütün tülleri örtüleri yıkadık ütüledik serdik bugünde annemler sıcak suyla bütün halılarımı yıkadılar bende eve süpürge tuttum duş aldık kızımla dinnleniyoruz çok yoruldum
kızlar bir bebiş geldi sanırım çok bakamadım maşallah peksimet güle güle büyüt inşallah

Hayırlı olsun canım... Bir an önce küvezden de çıkar inşallah sağlıkla evine gelir. Benim de erken doğum riskim var, ağrılarım oluyor arada. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin...

anammm bebişimiz doğmuş Peksimett hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin. kendini yakmayacak şekilde sıcak duşa gir sıcak, süt kanallarımızın açılmasını sağlayan tek şeymiş,yaşlılarda der zaten yıkanınca sütün gelir diye.

okuyunca çok endişelendim kendi adıma.bayram öncesi kontrolüm vardı doktorumuz tatile gitmiş sağolsun öncesinde arayıp hbr vermediler vee ben en son doktora ramazanın 1.günü gitmiştim yani 20 temmuzda kısmetse pazartesi gidiyorum 27 ağustos olacak arada var 40 gün.salı günüde çantamı hazırlayacağım hemen:18::18::18:

kızlar yaa gece gece sinirlerim çok bozuk. ağlayıp duruyorum..bütün gün evdeydim eşim sabah gitti yarına gelecek nöbeti var. bende evle falan uğraştım.neyse akşama doğru ağrım başladı.dünden beride kafama çatlaklrım takıldı. ne güzel önemsemiyordum dün arkadaş gelmişti ben,m hiç çatlağım olmadı çatlaklar lzaerle bile geçmiyo diye bişeyler söyledi. bende bu gün biraz araştırdım. kafama takıldı sanırım üzerine birde eşim sabah geç gelecem deyince başladım ağlamaya. eşim ne oldu diyor.ona belli etmemeye çalıştım ama telefonu kapattıktan sonra oturdum ağladım. çok fenayım yaa..stres bastı bugün.

tatlım ılık bir duşa gir negatif,kötü ne varsa üzerinde suyla akıp gitsinler sakinleşirsin.ne olmuş yani çatlağın varsa, olsunlar bırak anne oluyosun sen annelerin çatlağıda olur, tombişte olur analar herşey olur

canım benim çok duygulandım.inş çabucak toparlar kızın ALLAH kucağında koysun.artık bundan sonra pıtır pıtır atarız hepimiz açılışı yaptın sen ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin.AMİNNN...

Canım ya, çok geçmiş olsun, biran önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...Erken olmuş biraz ama vardır elbet her işte bir hayır...

Burdaki tüm anne adayları eminim şöyle bir silkelendik. Çok mu sancın oldu, nasıl oldu. Vaktin olduğunda detayları paylaşabilirsen seviniriz...

selam cici annoşlarrrrrrrrr

kulaklarım çınladı bugün benden bahsetmişsinizzzz

ben artık çok zorlanıyorum( 10 dk oturduktan sonra kalçalarım belim şeyim ağrımaya başlıyorrr
genelde yatıyor haldeyimmmm
arada giriyorum ama yazamadan çıkıyorummm bide annem annanem yanımda kalıyor bana bakıyolar gelemiyorum yani kusura bakmayın

bu arada peksimet arkadaşımız doğum yapmış hayırlı olsun bir an önce annesinin kollarına kavuşsun inşallahhh

diğer ikiz annesi ne zaman doğum yaptı kaç haftalıklardı merak ettim şu an durumları nasıl bilgi verirseniz sevinirimm

canim yol uzun deildi 3 saatlik yoldu ist dan kesan enez e kadar gittim.agrim evet olmadi pek bi belli edici deildi.suyum dogum aninda patlatildi nisanda ilk dr cati muaynesi yapti ondan sonra geldi.

cnm merhaba nasılsın hatırladınmı benı

offffffşu sancı nasıl anlaşılıyor bir tüürlü anlayamadım
annelere bakarsanız ay gün ağrısı olur bebek büyüdü ağrılar normal diyolarr

en ufak şeyde bende tedirginim gaz sancısı olsa tedirgin oluyorum off offfffffffff
allahım hayırlısını en güzelini sen bilirsin rabbim yardımcımız ol

Peksımet cnm sana gecmış olsun dıyorum ablamda aynı şekılde 34.haftada aldı kızını kucagına rabbım sağlıkla buyutmeyı nsaıp etsın ınşalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…