2012 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar
Bugun istanbul'da bulusacak olanlara keyifli bir gun diliyorum...Coook ozledim istanbul'u.

carmentta canim Allah yardimciniz olsun,hayirli haberler ve saglikli dogumlar nasip etsin sana.
Ben de hamileligimin baslarinda sorunlar yasadim,suratima ''kurtaj'' olmali bu cocuk diyen dr.oldu.
Bir doktora degil tam 4 doktora gorundum,kanim Ankara'ya gitti ve devam karari alindi.
Sen simdi biliyorum,ne olacagini merak ediyorsun,okuyorsun-arastiriyorsun-gorselleri-videolari izliyorsun...
Bir kac doktora daha gidip konunun icerigini iyice bir ogrenin derim.Allah yardimcin olsun canim...

Gunaydin kizlar
Bugun istanbul'da bulusacak olanlara keyifli bir gun diliyorum...Coook ozledim istanbul'u.

carmentta canim Allah yardimciniz olsun,hayirli haberler ve saglikli dogumlar nasip etsin sana.
Ben de hamileligimin baslarinda sorunlar yasadim,suratima ''kurtaj'' olmali bu cocuk diyen dr.oldu.
Bir doktora degil tam 4 doktora gorundum,kanim Ankara'ya gitti ve devam karari alindi.
Sen simdi biliyorum,ne olacagini merak ediyorsun,okuyorsun-arastiriyorsun-gorselleri-videolari izliyorsun...
Bir kac doktora daha gidip konunun icerigini iyice bir ogrenin derim.Allah yardimcin olsun canim...

canım tıpta bile kesin diye birşey yok maalesef, doktorlar da istatistik değerlere, ortalamalara göre bir "normal" aralığı belirliyorlar, hiçbir problem yokken bile sırf kalıtsal özelliklerinden dolayı bunun altında ya da üstünde kalabiliyorsun. Ve evet, milyonda birlik bir ihtimal de olsa, oluşabilecek her türlü komplikasyon hakkında aileyi bilgilendirmek zorundalar. Ama inan bana bir bademcik ameliyatına da girecek olsa doktordan yine laylaylom herşey toz pembe şeklinde bir beyan alamazsın. Sen kalbini ve inancını ferah tutmaya çalış, olumlu düşün, bir sorun çıkarsa da tedavisi, çaresi mümkün zaten!

Allah razı olsun Ayçacım. Nasıl bu kadar zalim olabiliyorlar ben anlamıyorum zaten. Herşey o kadar kolay mı? doktorlar bu tarz şeyleri her gün yaşayabilirler ama bizim başımıza ilk kez geliyor ve bizim başımıza geliyor.
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. O kürtaj diyen doktorlarında gözüne gözüne sokmalı inşallah doğacak bebeğini

erken müdahale edildiğinde zeka geriliği engelleniyor. gözlerde körlük yapmaz bazı çocuklarda hafif görme kaybı vardı. ama hepsinde yok tabi. hidrosefalide genelde gözle görünen sorun beğin başının vücuduna göre büyük olmasıdır. şantın amacı da zaten bu büyüklüğün artmasını engelemek. anne karnında tespit edilen vakalarda hasar olmuyor sadece düzenli kontroleri yaptırmak gerekiyor. yani şant tıkanabilir diye kontrol yapılmalı.

masumiyet takip listesine benide eklermisin. bayadır yazıyorum ama yazdığımıda göremiyorum. kayboluyor sanki:)) sanırım takip listesi topiğine girmedin uzun süredir..

Daha oncede yazmistim ama goremedin sanirim takip listesiyle uzun bir suredir ugrasamiyorum maalesef laptopum bozuldu forumlara da ya cepten ya da ipad den girdigim icin tablolama falan yapabilmem mumkun degil o yuzden kusura bakmayin hanimlar liste olayimizi duzenleyemeyecem artik

Felisim inşallah mümkündür. Ben Allah'a güveniyorum. İnşallah değer düştü diye de yazacağım buraya. İNŞALLAH.

Çok teşekkür ederim canım cevabın için. İnşallah hasar olmadan atlatırız dediğin gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Seni cok iyi anliyorum inan bende cok buyuk bir sikinti atlattim o gunleri yasarken aklimdan bir turlu cikaramiyordum kotu ihtimalleri dusunmek istemesen de cok engel olamiyorsun cunku onu her daim hisseden sensin en cok senin canin yaniyordur mutlaka Ama Allah cok buyuk dualarimizi geri cevirmedi burdaki arkadaslarimda eksik olmasinlar cok destek oldular o kotu gunleri atlattim..
Sende dua et bol bol bu deri veren de o gerektiginde yok eden de
Tabi ki doktorlar senden birsey istiyorsa mutlaka yaptir sonra niye yaptirmadim diye pisman olmak daha kotu olur bende istemeye istemeye kordosentez yaptirmistim ki daha neticesini alamadim bunu yaptirmadan oncede bir suru kagit imzalatiyorlar bebek karnimda olurse mesuliyet kabul etmiyorlarmis falan bir de bu psikolojilerler ugrastim ama sonucta hepsi gecti bitti insaallah sende atlatacaksin canim inaniyorum
Allah yar ve yardimciniz olsun

yok mu hiç bu kadar ağrı çeken kızlar yürürken???

olmaz mı var ben ben pelvik kemiği ağrısıymış doktorum öyle dedi...bebeğin ağırlığı aşağı indiği için yürürken daha fazla hissedersin dedi..sanki kırıldı kırılacak

ohhh bal seker olsun sanada oglusunada :)
biz de armut-yogurt yedik kizimlaaa.Bagirsaklara biraz hareket lazim,armut olayi ondan

bağırsak hareketi için birde siyah inciri dene canım..taze inciri ye ve üstüne su iç bi bardak sonrasında bağırsaklarında hareket patlaması yaşıyorsun

yok mu hiç bu kadar ağrı çeken kızlar yürürken???
benimde ayakta çok durursam şeyimin içi acıyor. hiç evden çıkmıyorum artık. haftasonu alınacaklar listesi verdim eşime alışveriş yaptı. iyiyki bebeğe alınacakların çogunu tamamlamışım.

canım Ankara'daymışsın hacettepeye git oradaki hocalar en iyileri

BenElse afiyet olsun
ben cok yuruyunce sanki idrar torbam dusecek gibi oluyorum bir anda oyle bir geliyor sonra geciyor.
Bu arada utu yapacagim dedin ya senden tam gaz alayim ben de utu yapayim dedim ama ben oturarak utu yapamiyorum,illa ayakta yapmam lazim onu dusunuyorum kara kara simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…