2012 Ekim Anneleri

bendede va canım hem bulantı hemde mıgde eksımesı sordum sadece rennın duo verdı bıraz hafıflettı

mrb kızlar eşim 4-12 bu hafta kahvaltı edip toparlanana kadar bu saat oldu 1 saat sonrada öğle yemeği yiyip gidecek lokantayı hazırlasam iyi olacak görüşürz

2 dakikada koptu belim ağrıdan ağır işler yapanlar, tarlaya marlaya gidenler, bikaç çocuğu olanlar napıyo acaba ???

hem tembel hem uykucu bu dünür kızıda buna benzerse işimiz var vahhh benim oğlumaaaa vahh vahhh benim aslan gibi paşamaa ayy iyice kaynana moduna geçtim

cadı kaynana hakikaten nerde kaldı ya :26:

mrb kızlar eşim 4-12 bu hafta kahvaltı edip toparlanana kadar bu saat oldu 1 saat sonrada öğle yemeği yiyip gidecek lokantayı hazırlasam iyi olacak görüşürz

azra hanımcım lokantanızda neler var acaba gelelim yemeğe hadi gönder eşini de gel

merhaba kızlar...
bugün badaana ustamız var.bende ona yemek hazırlıyorum.
annemin komşuları dün denizden gelirken kaza geçirmişler.biri il merkezinde diğeri ve çocuklarıda ilçede hastanedelermiş.çok üzüldüm onlar için Allahtan annem yanımda yalnız olsam neler neler kurardım kafamdan o beni sakinleştiriyor.

merhaba kızlar nasılsınız??
birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:

merhaba kızlar nasılsınız??
birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:

32. haftadan sonra her geldiğinde girceksin demişti bana

doğumu da ben her sorduğumda son ana kadar normal olması için çabalıyoruz diyor. zaten ben de normal istiyorum inşallah

32. haftadan sonra her geldiğinde girceksin demişti bana

doğumu da ben her sorduğumda son ana kadar normal olması için çabalıyoruz diyor. zaten ben de normal istiyorum inşallah

hımm ozaman bizimkide alır nst ye..
ben daha hiç sormamıştım artık sorayım diyorum büyük ihtimal normal der banada hayırlısı artık

ben de 32.haftmda gittğmde nst ye bağlamadı.3 hafta sonra gel dedi sanrm o zamn bağlyacak.geceleri sanki adet olacakmışım gibi sancılarm oluyo dediğimde magnzym verdi.ama sanclarm hala var sizde oluomu özellikle geceleri aynı adet sancısı gibi gelioo

hepimiz aynıyız galiba canım artık, en zor son 2 aymış valla ağrılar, sancılar

merhaba güzel anneler bizde cumartesi doktora gittik oğluşum 2.400 olmuş nst ye soktu sancılarım varmıs haberim yok ya.hemde 50 nin üstünde uzun süreli dedi ben hiç öle sancı faln hissetmedim halbuki sizde de böle olan varmı erken doğum tehlikesi olabilir dedi progestan hap verdi gecikmesini sağlıyomuş 2 hafta sonrada alttan muayne yapcakmış heycan oldum yaaa ..benim gibi nst ye girenler varmı kızlar?

ben girdim canım 32+2de ama sancım çıkmamıştı. 36+0da tekrar gidicez bakalım ne çıkıcak

yorma kendini dinlen, aceleci kuzucuklardan olmasın seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…