- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
slm kıslar ya size bi sorum olucak benim 3 gündür miğde bulantım çok ne yesem çıkıcak resmen doktora gideli yarın tam 15 gün olacak bidahaki randevumada 15 gün var sizce gitsemmi doktoraa bebeğin hareketleri normal yoksa bişey olmazmı miğde bulantısından:26::26::26::26::26::26::26:
bendede va canım hem bulantı hemde mıgde eksımesı sordum sadece rennın duo verdı bıraz hafıflettı
bende yanma yok sadece bulantı ozmn sorun yokturrr :26:
bana yok dedı ama sen ıstersen doktoruna bır telefon ac sor gıttmene gerek yok
haklısın şekerim hmn arıyayım
ben her seye arıyorum yada maıl atıyorum
hem tembel hem uykucu bu dünürkızıda buna benzerse işimiz var vahhh benim oğlumaaaa vahh vahhh benim aslan gibi paşamaa ayy iyice kaynana moduna geçtim
mrb kızlar eşim 4-12 bu hafta kahvaltı edip toparlanana kadar bu saat oldu 1 saat sonrada öğle yemeği yiyip gidecek lokantayı hazırlasam iyi olacak görüşürz
bende aramaktaan çekiniyorum hamileliğim boyunca 1kere aradım daha
cadı kaynanahakikaten nerde kaldı ya :26:
merhaba kızlar nasılsınız??
birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:
32. haftadan sonra her geldiğinde girceksin demişti bana
doğumu da ben her sorduğumda son ana kadar normal olması için çabalıyoruz diyor. zaten ben de normal istiyorum inşallah
ben de 32.haftmda gittğmde nst ye bağlamadı.3 hafta sonra gel dedi sanrm o zamn bağlyacak.geceleri sanki adet olacakmışım gibi sancılarm oluyo dediğimde magnzym verdi.ama sanclarm hala var sizde oluomu özellikle geceleri aynı adet sancısı gibi gelioo
merhaba güzel anneler bizde cumartesi doktora gittik oğluşum 2.400 olmuş nst ye soktu sancılarım varmıs haberim yok ya.hemde 50 nin üstünde uzun süreli dedi ben hiç öle sancı faln hissetmedim halbuki sizde de böle olan varmı erken doğum tehlikesi olabilir dedi progestan hap verdi gecikmesini sağlıyomuş 2 hafta sonrada alttan muayne yapcakmış heycan oldum yaaa ..benim gibi nst ye girenler varmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?