2012 Ekim Anneleri

ne acelesi bacım ben mama koltuğunu, yürütecini bile aldırdım babannesine sonraya kalırsa unutulur arabaya gelince bebeconfort loola modelini aldırdım...çok hoş canım ama 3 tekerlekli değil fakat çift taraflı ve çok estetik bir duruşu var

bu renk bizim ki

bende aynı modelden aldım. 3 ay oldu alalı. zaten ilk 6 al ana kucağıyla beraber kulanıcam. puseti çıkarıp eve bırakırım. çok pahalıya geldi ama beğenerek aldım. inşalah sağlıkla kulanrız.

bende aynı modelden aldım. 3 ay oldu alalı. zaten ilk 6 al ana kucağıyla beraber kulanıcam. puseti çıkarıp eve bırakırım. çok pahalıya geldi ama beğenerek aldım. inşalah sağlıkla kulanrız.

evet canım bende çok beğenerek aldım...hele renk çok hoşuma gitti dediğin gibi tatlım inş. sağlıkla kullanırız ve memnun kalırız kullanırkende

ütülerimiz şimdilik bitti ,çamaşırlıktakileri saymıyorum

şimdi meyve saati

asude 2 gündür oğluşumla yumurtamızı yiyoruz kahvaltıda ,düzenli öğünlerimize başladık. evde olmanın güzel taraflarından biri de bu gerektiği gibi beslenebiliyor insan

netten beğenmedim cnm işte dün tesadüfen öyle bakayım çanta dedim bu hoşuma gitti nikeler falan çok spor çok büyük geldi.
bu dedim herşeyle gider.bakalım inşallah kullanmak nasip olur.annemle almaya gittik siyahını başka bi hamileye satmışlar
gride istemedim işte yarın getiriceklerdi yine

AyyyTesekkur ederim sevcanykcim o senin guzelligin tatlim benim,simdi banyoya gireyim de bici bici yapalim kizimlaa

kanz da doll marka 3 tekerlekli var. ben çok beğenmiştim. ama çok fazla yerde olmadığı için güvenip alamaışştım. çok hafif çit yönlü, ana kucağı ve puset ayrı ayrı takılabiliyordu.

amanda aman maşallah size kuşum doğuma kadar hep böyle devam annesi

valla coyotecim bende şimdi giysilerime bakıyordum,sankı hıcbırsey yakısmıyor butun yaz elbıse gıymekten sıkıldım,tayttanda sıkıldım,kot pantolon gıyerım heralde dedım özlemısım kotumu üstünede bol püfür püfür tunık ay bılmıyorum etek gıyecektım bacaklarım kalınlasmış aynen bende senın gıbı dusunuyorum surda 1 ay kalmıs gebe kıyafetı almaya gerek yok 2. bebeğimdede o zamanın sezon nunu alırım dıye dusundugumden bır seylerde almıyorum

sevcan yaaaa atla taksıye gel zaten zaman çabuk geçiyor çen çen çene çalmaktan ..hem eşinde stes olur o kadar işin arasında senı yetiştiremedi diye :26::26:

eksiklerim;
biberon yıkama fırçası,burun temizlemek için bebeğe o aletten vede göğüs pedi,lohusa tacı aaaa unutmuştum taçsızım kızlarr:)

AyyyTesekkur ederim sevcanykcim o senin guzelligin tatlim benim,simdi banyoya gireyim de bici bici yapalim kizimlaa

iyi buluşmalar kızlar sizlere güzel eğlenin doğuma kadar buluşamayabilirsiniz belki kaç kişisiniz bu arada topikte istanbullu çoktu sanırsam bizz çokkk uzağız size gelmeyi çok isterdik oğluşumla

merhaba kızlar,

herkese sağlıklı günler diliyorum. aramızda doğum yapan bile olmuş tebrik ediyorum bebişinin bir an önce küvezden çıkıp evinde büyütmeye başlamasıni diliyoruz.

biz henüz miniş kızımız için çöp bile almamıştık.şuan 31. haftada olmamıza rağmen :) neyse işte dün çilek mobilyadan safari oda takımını aldık yanında emzirme koltuğu ile birlikte. içime çok sindi hayırlısı olsun bakalım. 6 ekimde teslim edecekler bakalım.o zamana kadar biz de son dakka oldu ama inşaat işine girdik. mutfağı baştan yaptırıyoruz.badana falan derken ekim başı hepsi bitmiş olacak kısmetse. arada bi 15 gün kayınvalidemlerde kalmak zorunda olacağız bana da rahat olacak gerçi ama bi yandan usataların yanına gelip gitmem gerekecek kontrol için bakalım allah yardım etsin.

kızım da kısmetse 30 ekimde gelecek tabi biz ekim ortasından sonra gelir diye beklemeye başlayacağız. allahım inşallah çok erken gelmez diyorum :)

bu arada uyku düzeniniz nasıl bilmiyorum ama ben son 3 haftadır acayip uyumaya başladım.gündüzleri deli gibi uyuyup uyanıyorum.neyse uykusuz günlere hazırlık olur diye çok da önemsemiyorum :)

kızlar belki kaçırmış olabilirim ama bebişler için kaçar tane zıbın aldınız başlangıç için? kıyafetleri kaçar tane aldınız? hemen büyüyecekleri için aynı bedenden çok almak mantıklı gelmedi. 5-6 zıbın-tulum yeter mi atıyorum ilk aşamada?

yorumlarınızı bekliyorum :)

Bursa'dan sevgiler

Günaydın Kızlar! Ben geçen haftadan beri çok üzgünüm. Perşembe günkü kontrolümde bebeğimin beynindeki sıvı normal değerin en üst sınırında çıktı. 33. haftamda çıktı bu; daha önce detaylı da filan hiç bir sorun yoktu eğer bu değer artarsa şimdi müdahale edemezlermiş bebeğim doğduktan sonra beynine tüp takılarak sıvı boşaltılacakmış. Bu da bebeğe kalııc zarar verebilirmiş, zihinsel özür; körlük gibi Herşey Allah'tan biliyorum; ama bana dua edin nolur. Bir de böyle tanıdıklarınız var mı hiç böyle şeyler duydunuz mu? Doktor "çok üzülme genelde bu değerleri ölçüyoruz" gibi bişey zırvaladı gayet umursamaz bi şekilde. Ama ne yapsam aklımdan atamıyorum

Bu arada dün annemdeki kıyafetlerimizi yıkadık..bi arkadaşımda vermişti bişiler..yaa okadar çok ayaklı tulum ayaklı piama üst.alt üst takım çorap varki anlatamam.daha benim evdede var daha abimin eşide almıştı bisürü şey onlar var offff çok şeyimiz var yaa nereye sığdırıcam kızlarr:18:
hepside minik minik ütülemesi katlaması ayrı zor.yengem ütülicek işte
kapı süsü istemiyodm almak nedense..şansa oda geldi dün bize

rabbim korusun inşallah artmaz değer bir problem olmaz. olumlu düşün ,olumsuzu aklına getirme

göğüs pedi hariç diğerleri bizde de eksik

şu biberon yıkama fırçası çok gerekli mi ki??

kulak temizleme çubuğu alıcaktım annem aldırmadı sokulmaz daha küçük bebeğin kulağına die

cnm bence gerekli ya..biberon uzun oluyo elini sokamıyosunki içine

abimin eşi al bence gerekli bişi dedi onda yoktu gereksiz diye almadı:)ama al diyor.

arkadaşım çok geçmiş olsun...Rabbim bebeğine şifa versin, dualarımız seninle ve bebeğinle...

cnm geçmiş olsun belki yanlış bişeyler vardır nolur üzülüpte bebişini daha çok üzme söylediğin gibi ciddi bir durumsa doktor neden bunu bu şekilde rahat karşılıyorki çok saçma

Canim cok gecmis olsun diyorum oncelikle
Benimde 25. Haftamda bebegin karin boslugunda sivi goruldu bir takim testler yaptirdik hatta kordonundan kan aldilar yavrumun ama o test sonuclari cikmadi henuz yuhhhh diyorum 1,5 ay oldu bana sonuc soyleyecekler ariyorum laboratuari 1 hafta daha otelediler cok sinir bozucu bir durum saglik konusunda bu kadar agirdan alinmasi
Neyseki kendi doktorum yaptigi kontrollerde sivinin gectigini soyleyince biz cok rahatladik gecici bir durummus bizi mkisi ama hala neden oldugu bilinmiyor :26:
İnsaaallah sizde de gecici bir durum soz konusudur. Sen de evladin da Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…