eanta|ANTA Sat;Bayan antas, Okul antas, Valiz ve Daha Fazlas, | Converse, | 3039 Converse Bayan antas
bu cnm siyah ufak duruyoda diil çok geniş çok gözlü bebek için aldım
bende aynı modelden aldım. 3 ay oldu alalı. zaten ilk 6 al ana kucağıyla beraber kulanıcam. puseti çıkarıp eve bırakırım. çok pahalıya geldi ama beğenerek aldım. inşalah sağlıkla kulanrız.
hahahahah... aman coyotecim bol bir elbise giy cık.. senin gözlerin yeter zaten güzelsinvalla ben hiç kasmıycam penye bir elbise giyicem püfür püfürr.. ayagıma da bir terlik ya da babet bu kadar :))
kızlar bu arada ben biraz gecikmeli gelebilirim eşimin önemli işleri varmış bugün o bırakıcak beni gecikebilir ama emin değilim,olası gecikme durumunda artist e mesaj atarım.. olmadı atlar taksiye gelirim...
günaydııııııııın
ikon enerjik ama ben değilim,dünden beri belim ve sırtım ağrıyor,özellikle otururken.. arkama destek alıyorum ama olmuyor..bu da normaldir herhalde..bu gece saat başı uyandım,buna da alışıyoruz,bakalaım daha neler neler olacak:44::44::44:
3 tekerli çift yönlü beebk arabası ben hiç görmedim,yok galiba,yalnız 3 tekerli önermem,kullanışsızmış,özellikle dönüşlerde arka tekerin biri kalkıyormuş,bi de bebek ayaklanınca hani kalkmaya çalışır ya arabanın içinde ,dengesini bir tarafa verdiğinde düşüyormuş..tehlikeli yani,bir de satıcılar önermedi hiç bana..sırf değişiklik olsun diye üretilmiş modeller bunlar dedi...önemli olan farklı olmak değil pratik olmak bence..
ütülerimiz şimdilik bitti ,çamaşırlıktakileri saymıyorum
şimdi meyve saati
asude 2 gündür oğluşumla yumurtamızı yiyoruz kahvaltıda ,düzenli öğünlerimize başladık. evde olmanın güzel taraflarından biri de bu gerektiği gibi beslenebiliyor insan
hahahahah... aman coyotecim bol bir elbise giy cık.. senin gözlerin yeter zaten güzelsinvalla ben hiç kasmıycam penye bir elbise giyicem püfür püfürr.. ayagıma da bir terlik ya da babet bu kadar :))
kızlar bu arada ben biraz gecikmeli gelebilirim eşimin önemli işleri varmış bugün o bırakıcak beni gecikebilir ama emin değilim,olası gecikme durumunda artist e mesaj atarım.. olmadı atlar taksiye gelirim...
AyyyTesekkur ederim sevcanykcim o senin guzelligin tatlim benim,simdi banyoya gireyim de bici bici yapalim kizimlaa
eksiklerim;
biberon yıkama fırçası,burun temizlemek için bebeğe o alettenvede göğüs pedi,lohusa tacı aaaa unutmuştum taçsızım kızlarr:)
Günaydın Kızlar! Ben geçen haftadan beri çok üzgünüm. Perşembe günkü kontrolümde bebeğimin beynindeki sıvı normal değerin en üst sınırında çıktı.33. haftamda çıktı bu; daha önce detaylı da filan hiç bir sorun yoktu eğer bu değer artarsa şimdi müdahale edemezlermiş bebeğim doğduktan sonra beynine tüp takılarak sıvı boşaltılacakmış. Bu da bebeğe kalııc zarar verebilirmiş, zihinsel özür; körlük gibi Herşey Allah'tan biliyorum; ama bana dua edin nolur. Bir de böyle tanıdıklarınız var mı hiç böyle şeyler duydunuz mu? Doktor "çok üzülme genelde bu değerleri ölçüyoruz" gibi bişey zırvaladı gayet umursamaz bi şekilde. Ama ne yapsam aklımdan atamıyorum
göğüs pedi hariç diğerleri bizde de eksik
şu biberon yıkama fırçası çok gerekli mi ki??
Günaydın Kızlar! Ben geçen haftadan beri çok üzgünüm. Perşembe günkü kontrolümde bebeğimin beynindeki sıvı normal değerin en üst sınırında çıktı.33. haftamda çıktı bu; daha önce detaylı da filan hiç bir sorun yoktu eğer bu değer artarsa şimdi müdahale edemezlermiş bebeğim doğduktan sonra beynine tüp takılarak sıvı boşaltılacakmış. Bu da bebeğe kalııc zarar verebilirmiş, zihinsel özür; körlük gibi Herşey Allah'tan biliyorum; ama bana dua edin nolur. Bir de böyle tanıdıklarınız var mı hiç böyle şeyler duydunuz mu? Doktor "çok üzülme genelde bu değerleri ölçüyoruz" gibi bişey zırvaladı gayet umursamaz bi şekilde. Ama ne yapsam aklımdan atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?