ah ah oyle bı yapım olsa zaten kafama takarım ben am abakalım belkı rabbım bı guc verırde üstesinden gelirim hepsinin
Bugun bende nazar boncuklanmısım ne guzel :) Allah hepımızın melegını korusun ınsallah hepınıze hayırlı cumalar kızlar cepten gırıyorum anneme geldım kalmaya laptop acamayacam bır sure bende esımı 10 gun goremeyecem cınarefenınannesı canım Allah baska ayrılık vermesın ne dıyelım benımde esım ara ara bırakır gıder benı yurt dısına ıs ıcın katlanıyoruz hasrete napalım
canım bende ekliyim zaten 3 kişi görünüyor ve hiç birşey paylaşılmıyor yada ben göremiyorum bir sorun var canımm..
ben bugün bi uyudum bi uyudum 10 da geldim işeooh sefam olsun...kafam kalkmadı valla .hayır bi de kendime işkence resmen 5 dk da bir alarm çalıyo devamlı yine erteliyorum..bu saat 7 den 8:30 a kadar böyle devam etti..sonra ayıp olmasın diye kalktım geldim..neyse ki yarın tatill
bende kalmadan önce kullanmıştım sonra 3 ay geçti hamile kaldım bakalım doktorum ne dicek. bazıları vermiyormuş bazıları veriyormus
bende 6 üye gözüküyor.hangisisin sen merak ettim
merhaba arkadaşlarr
hayırlı cumalar burda ezan okunuyo rabbim bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Aminn
bence kesin kullan canım doktorların geneli veriyoo... benim folidoce yi doç dr kuzenim verdi içinde b12 olduğu için bebeğin gelişimide faydalıymış... folikasitte bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymişş...
slm cnm bana doktor progestan verdi folik asit vermedi bende hap yutamıyom kusuyorum napıcam hiç sevmiyom hapı ya :ss
slm canım porogestanın krem-sarı gibi rengi olan ve günde 3 tane içilendense onu fitil olarakta kullanabiliyosun benim ilk öyleydi beni mahfetti çok kendimden geçiyodum aynı ilacı fitil olarak kullan dedi dr ....
şimdi crınon jel kullanıyorum o daha kolay 1 defa yatarken hazneye..... bu arada folibol bari al eczaneden çok önemli ...
ya bu hapları yutmasam bi zararı olurmu ne için yani bu vitamin asprin progestan sevmiyom hiç hapı ya :s napcam ben ya ilk oglumda bu yüzden çok zayıf oldu :s
ya bu hapları yutmasam bi zararı olurmu ne için yani bu vitamin asprin progestan sevmiyom hiç hapı ya :s napcam ben ya ilk oglumda bu yüzden çok zayıf oldu :s
benim kardesimde yutamaz hapı ekmek içinin içine koyar öyle yutarr... Allah kolaylık versinn zor ama katlanıcaz bebeklerimz için ... ben hergün göbekten kan sulandırıcı iğne vuruyorum ve çooooook yakıyo yarım saat kadar... Ama bebeğimi düşününce başkaaa:))
canım pembe giyimli bebiş var dimi mavi gözlü..
bende niye 3 kişi görünüyor..
merhaba arkadaşlarr
HAYIRLI CUMALAR burda ezan okunuyo RABBİM bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİNN
malesef canım bende kendımı bazen cok yalnız hıssedıyorum ınsanlar cok bencıllestı malesef
ah ah oyle bı yapım olsa zaten kafama takarım ben am abakalım belkı rabbım bı guc verırde üstesinden gelirim hepsinin
ben kendı kendıme baslamsıtım folbıol e ama duzensız ıctım yanı hamıel kalmadan once kutu bıl ebıtmedı sımdıde nette 7 haftadan sonra zaten ıse yaramıyo yazıyo ben ılk 3 aya kadar sanıyodum bakalım aklıma geldıkce ıcıyorum ıste:26:
al canım agızlarının payını veraslında cts calısmıyorum ama ne bıelyım benım odktorum bıraz yogun gıttımmı yarım gunum oprad gecıyor en az bırde bı cts varsa dıgerınde olmuyo o yuzden haftasonumu heba etmek ıstemıyorum ama mecbur kalırsma oyle yaparım artık en azından oğrenene kadar
slm kızlar hayırlı cumalar :)
aminnn amin.... bu günlerde doğum yapacak olanlara da kolay doğum ver allahımmerhaba arkadaşlarr
HAYIRLI CUMALAR burda ezan okunuyo RABBİM bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİNN
sana da hayırlı cumalarslm kızlar hayırlı cumalar :)
folik asit hiç mi kullanmadın? ilk kez duydum...slm cnm bana doktor progestan verdi folik asit vermedi bende hap yutamıyom kusuyorum napıcam hiç sevmiyom hapı ya :ss
bana folbiol yazdı.çok büyük bi hap değil günde bir kere alıyorum 5mg. eczaneye sor eşdeğerse neden olmasın?merhaba kızlar nasılsınız?
bende 4 ay boyunca folidoc kullandım sonra dr bana folicplus verdi ama folidoc daha minik yutması kolay folicplusu sevmiyorum bide günde 3 kere ben onun yerine folidoc içsem olurmuki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?