2012 Ekim Anneleri

ah ah oyle bı yapım olsa zaten kafama takarım ben am abakalım belkı rabbım bı guc verırde üstesinden gelirim hepsinin

canım sen hiç birşey takma kafana laf edenin ağzının payını ver..
hamileliğinin keyfini çıkarr..

aynen benim eşimdee maalesef sık sık gitmek zorunda oluyo ALLAH kolaylık versin eşleri yanında olmayanlara....

bende tam tersi akşamdan erkenden dalıyorum sabah 5-6 gibi de ayaktayımm..

bende kalmadan önce kullanmıştım sonra 3 ay geçti hamile kaldım bakalım doktorum ne dicek. bazıları vermiyormuş bazıları veriyormus

bence kesin kullan canım doktorların geneli veriyoo... benim folidoce yi doç dr kuzenim verdi içinde b12 olduğu için bebeğin gelişimide faydalıymış... folikasitte bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymişş...

merhaba arkadaşlarr

hayırlı cumalar burda ezan okunuyo rabbim bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Aminn

canım seninde cuman mübarek olsun allah bu güzel günde bebeklerimize güç kuvvet bize sabır versin 9 ay sonunda hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza sağlıklı sıhhatlı alalım

slm cnm bana doktor progestan verdi folik asit vermedi bende hap yutamıyom kusuyorum napıcam hiç sevmiyom hapı ya :ss

merhaba kızlar nasılsınız?
bende 4 ay boyunca folidoc kullandım sonra dr bana folicplus verdi ama folidoc daha minik yutması kolay folicplusu sevmiyorum bide günde 3 kere ben onun yerine folidoc içsem olurmuki ?

slm cnm bana doktor progestan verdi folik asit vermedi bende hap yutamıyom kusuyorum napıcam hiç sevmiyom hapı ya :ss

slm canım porogestanın krem-sarı gibi rengi olan ve günde 3 tane içilendense onu fitil olarakta kullanabiliyosun benim ilk öyleydi beni mahfetti çok kendimden geçiyodum aynı ilacı fitil olarak kullan dedi dr ....

şimdi crınon jel kullanıyorum o daha kolay 1 defa yatarken hazneye..... bu arada folibol bari al eczaneden çok önemli ...

Son düzenleme:

ya bu hapları yutmasam bi zararı olurmu ne için yani bu vitamin asprin progestan sevmiyom hiç hapı ya :s napcam ben ya ilk oglumda bu yüzden çok zayıf oldu :s

ya bu hapları yutmasam bi zararı olurmu ne için yani bu vitamin asprin progestan sevmiyom hiç hapı ya :s napcam ben ya ilk oglumda bu yüzden çok zayıf oldu :s

benim kardesimde yutamaz hapı ekmek içinin içine koyar öyle yutarr... Allah kolaylık versinn zor ama katlanıcaz bebeklerimz için ... ben hergün göbekten kan sulandırıcı iğne vuruyorum ve çooooook yakıyo yarım saat kadar... Ama bebeğimi düşününce başkaaa:))

vitamin bebeğin senin vitaminlerini aldığı için sana takviyee
aspirin kanın pıhtılaşmasın diye
progestan bebeğin rahimde daha sıkı tutunsun diyee...

yani hepsi bebeğin ve senin için önemliiii

oyy cnm benim allah sabır versin herzaman halimize şükretmeliyiz beterin beteri var

merhaba arkadaşlarr

HAYIRLI CUMALAR burda ezan okunuyo RABBİM bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİNN

hg canım amin inş. canım

canım moralini yüksek tut kimseyi kafana takma bebeğini düşün herşey bi şekilde halolur merak etme:)))

slm kızlar hayırlı cumalar :)

hg güzelkız nasılsın? canım progestan bebeğin tutunması için biçok hamile kullanıyo folik asit ve vitaminleride doktor veriyo ama aspirin kullanma canım eğer kan pıhtılaşması yoksa
canım bende k.maraştayım sen tam olarak nerdesin ben ilçedeyim????

merhaba arkadaşlarr

HAYIRLI CUMALAR burda ezan okunuyo RABBİM bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİNN
aminnn amin.... bu günlerde doğum yapacak olanlara da kolay doğum ver allahım
slm kızlar hayırlı cumalar :)
sana da hayırlı cumalar
folik asit hiç mi kullanmadın? ilk kez duydum...
merhaba kızlar nasılsınız?
bende 4 ay boyunca folidoc kullandım sonra dr bana folicplus verdi ama folidoc daha minik yutması kolay folicplusu sevmiyorum bide günde 3 kere ben onun yerine folidoc içsem olurmuki ?
bana folbiol yazdı.çok büyük bi hap değil günde bir kere alıyorum 5mg. eczaneye sor eşdeğerse neden olmasın?

valla doktorun ne demişse odur:) sevsek te sevmesek te bebekler için yapmak zorundayız fedakarlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…