- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
hg canım amin inş. canım
canım moralini yüksek tut kimseyi kafana takma bebeğini düşün herşey bi şekilde halolur merak etme:)))
hg güzelkız nasılsın? canım progestan bebeğin tutunması için biçok hamile kullanıyo folik asit ve vitaminleride doktor veriyo ama aspirin kullanma canım eğer kan pıhtılaşması yoksa
canım bende k.maraştayım sen tam olarak nerdesin ben ilçedeyim????
hııı hani 24 şubat ta bişey paylaşmışsın o demi:)
26 ekimm bonitofitamın geliş günü
kahramanmaraş merkez cnm :)) sevindim memleketlim olmana hangi ilçe
bence kesin kullan canım doktorların geneli veriyoo... benim folidoce yi doç dr kuzenim verdi içinde b12 olduğu için bebeğin gelişimide faydalıymış... folikasitte bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymişş...
tebrik ederim gözünüz aydın
canım pazarcık ilçesindeyim ben, sen aslen mi maraşlısın hangi doktora gidiyorsun ???
hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..hiç meraklanma kalbi pıt pıt atıyo olucak.:))kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
kızlar ben haftaya gittiğimde 8 haftalık olacak...doktora ne sorsam aklıma bişey gelmiyo siz ne sordunuz yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..hiç meraklanma kalbi pıt pıt atıyo olucak.:))
bende dr a gidince sorcaklarımı unutuyorum.en güzeli aklına geleni yaz.orda bakar sorarsın.:))))
Canım ben en başından beri elevit kullanıyorum ayrıca crınona jel ve coraspirin[/QUOT
BENDE AYNI İLAÇLARI KULLANIYORUM.BENİM İLK BEBEĞİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN ALINMIŞTI.O YÜZDEN DR GÜVELİK AMAÇLI VERDİ.CİRİNONE JELİ BIRAKMIŞTIM HAFİF LEKELENMEM OLUNCA DR TEKRAR BAŞLATTI.SEN NİÇİN KULLANIYORSUN?
ben adnan yenere gidiyiorum cnm deli bi doktor ama eşimin arkadaşı ii ilgileniyoben üngütlüyüm bu arada yerlisi deilim
kızlar ben haftaya gittiğimde 8 haftalık olacak...doktora ne sorsam aklıma bişey gelmiyo siz ne sordunuz yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dirmit diğer başlıkta okudum hamiş olduğunu canımmm hayırlı olsun çok sevindim......galiba ikimizin hamileliği çok yakın sat neydi senin???kaç haftalıkmış gittinni doktora
hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..hiç meraklanma kalbi pıt pıt atıyo olucak.:))
bende dr a gidince sorcaklarımı unutuyorum.en güzeli aklına geleni yaz.orda bakar sorarsın.:))))
canım hangi topikte okudun ?????
kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilvae ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:)ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa daha 4,6 mm yiz sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış. çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu
:26: ama amoralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:
kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
az evvel başka dr a gittim işte. kalp atışlarını gördüm miniğimin. çok şükür allahım 'a..pıt pıt atıodu:)ilk ultrason resmimizi aldık..süper bişi bu yaaa daha 4,6 mm yiz sat ile ultrason aynı gidiomuşuz 6+4. ama kesenin etrafında kanamalar varmış. çok korktum . dr progestan hap verdi üç kere al günde dedi. dıştan olmamış ama içe kanama olmuş dedi. düşük tehlikesi var demiyorum ama sıkıca tutunsun diye ilaca başlayalım dedi.
yarın kendi dr gidicem yine. çünkü o hastanede doğum yapmayı planlıorum. eğer bugün bu dr söylediği kanama vs ile ilgili bişi söylemezse ilaç vs yazmıorum gerek yok gibi bişiler derse aynı hastanenin başka bi druna gidicem. çok zormuş dr seçmek yahu
:26: ama moralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:
kızlar..tekrar selam..
yarın dr randevum vardı ama dayanamadım bugün başka bi dr a gittim. kendi doktorum çok soğukkanlı:) bide işte ben diyorum mesela daha iyi tutunması için bi ilaç verin yada işte ne yapayım vs diye, bana diok işte folic asit içmene gerek yok artık çünkü gebelikten önce içmen lazımdı ama için rahat etcekse iç. tutunması için ilave ilaca gerek yok tutunursa tutunur tutunmazsa zaten sağlıklı bi gebelik olmayacaktır filan gibi laflar ediodu. istanbulda olanlar bilir anadolu sağlığa gidiyorum suadiyeye. ama doktor çok kafamı karıştırdı?
:26: ama moralim bozuldu, kafam karıştı:44: bi akıl verin bana:26:
canım allah devamını getirisin sağlıkla büyüsün sağlıkla dogsun inş. canını sıkma ilaçlarını kullan canım her fırsatta dinlenmeye çalış fazla ayakta kalma inş. bişey olmaz bebeğine annesine sıkı sıkı tutunurbaşka doktora gitmekle iyi yapmışsın canım kendi doktorun da aynı şeyleri söylemezse değiştir canım doktor çok önemli allah bizleri iyisine rast getirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?