2012 Ekim Anneleri

hehehee süpermiş
bende çok begendım cnm yaa bencede süperrrrr

evet bende onu duydum ama dayanamıyorumm iştee içim kıpır kıpırrrr :)))) duş olayınıda bilmiyordum bilgi için tşkler cnm bundan sonra dikkat ederim

iyi fikir canımmm sana da bahane olurr..

benim için öyle canımm..bazen de bir fikrimiz olmadığı zaman yazmıyoruz belki buna da denk gelmiş olabilirsin..
yoksa hiç kimse art niyetle yapmaz canımm..sonuçta hepimiz arkadaşız burda

takıp edıcem canım o hıssetıgım arkadaslardan yanıt gelmemeye devam ederse bende onlara yazmam olur bıter

çok sagolun arkadaslar k.valıdem cagırıyor yanına sanırım oraya gıdıcem yoksa nısanın 15 ne kadar burda tek kalmak ıstemem

inan hepimize öle oluyor normaldir canım kaç kişiyiz burda Ama kimse kasten bişey yapmıyodur bence

canım aynı şey bizlere de oluyor..arada kaynıyor..
kalabalık olduğu için gözden de kaçabilir..
evet canım arkadaşların dediği gibi bazen kaçabiliyor aradan..benim de 1 2 tane kaynadı..
ooo maşallah senin doktor iyice abartmış.. normalde ilk 3 ayda 2-3 hafta en geç bir aymış. ikinci 3 ayda her aymış,7.8 aylarda 2 3 haftada son ay her haftaymış..

canım neden çok tepki verecekler??

canım ben kamu kurumundayım ıs ebasladıgımda 6.5 hamıleydım arkamdan nelre dondu hamıle ıse gırdı dıye ee sımdı oglum 2 yasına gırmeden tekrar hamıleyım ve tepkılerden cekınıyorum bılıyorum kı olacak cunku benım harıcımde baska hamıle arkadaslara bıle dıyenelr oldu ınsanlar ıste anlamıyorum tebrık edeceklerıne ancak elestırı sankı kendılerı buyutcekler o yzuden soylemıycem uzun sure:26:

Arkadaşlar mrb nasılsınız benim ara ara burnum kanıyor sizdede varmı normalmiş burun kanaması korkacak bişey yokmuş doktoruma soramadım ama araştırmaalarıma göre normalmiş :2::2::2::2::2::2::2:
Bazen baya kanıyor şu anadada başım dönüyor ilaçlar acayip başımı döndürüyor

ayyyy gerçekten çok fenalarmış ya.. tabi ki zırt pırt izin alınmaz ama bebeğin kontrolü sonuçta ondan önemlisi mi var??amaaaan takma ne derler diye..

ayyyy gerçekten çok fenalarmış ya.. tabi ki zırt pırt izin alınmaz ama bebeğin kontrolü sonuçta ondan önemlisi mi var??amaaaan takma ne derler diye..
malesef oyle canım bakalım ılkıne bı gıdelım de elbet öğrencekler bı sekılde

bılmıyorum canım ama ıstersen telefonla sor bı doktoruna

anladım canım evet işten de izin almak bi sorun benim içinde benim patron akrabamız benimkilerde bilmiyorlar eşim bide yakın arkadaşım biliyor sadece niye çok tepki versinler kuzum ???

bende aslında mümkün olsa karnım belli olana kadar söylemem nazara çok inanırım ben,

ben akrabaları davet ederim müjdeyi veririm dedim ama vazgeçtim duyan öyle duysun biz 3 yıllık evliyiz artık bekliyorlar bizden bi kaybım var ama değmez kimse için yorulmaya ya amam erkek olsun beşi biryerde takalım, artık yap bekleme, bebek yokmu sıkıldım kimse kimseyi anlamıyo

ooo maşallah senin doktor iyice abartmış.. normalde ilk 3 ayda 2-3 hafta en geç bir aymış. ikinci 3 ayda her aymış,7.8 aylarda 2 3 haftada son ay her haftaymış..

valla canım bende 1.5 ay diyince şaşırdım..
ben çatlarım 1.5 ay..
bazı konularda da ilgisiz geldi zaten bana..
mesela küçük diye ultrasyon kağıdı vermiyor bir de özel yani..
düşünsene 12. haftaya kadar ultrasyonum olmayacak..
o yüzden devam etmeyi düşünmüyorum canımm..

saçmalığa bak canımmm..olmadı izin alayım bir de hamile kalabilir miyim diyee..
senin yerinde olsam veririm ağızlarının payını keyfime bakarım..
istersem de 9 ayda bir doğururum onlara ne canımm..

canım benim daha hiç kanamadı..
ama duymuştum daha önce normal olduğunu..
ama bu kadar erken haftalarda duymamıştım..
bir dr una sor için rahatlasın canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…