bende çok begendım cnm yaa bencede süperrrrrhehehee süpermiş
canım benim doktor dün bana 1 ay sonra gel dedi ama merak edersen için huzursuz olursa 2 hafta sonra gel dedi. ben bekleyim diyorum.çok ultrasona girmek te iyi değilmiş diyorlar.. bu arada kızlar bi hatırlatma belki bilmeyen duymayan unutan vardır,sıcak suyla duş yasak olabildiğine ılık olacak ve uzun kalmayacağız duşta..böyle önemli şeyleri hatırlatalım bilmediğimiz veya unutttuğumuz şeyler olabilir..
bende gün sayıyorum walla ama git canım içim rahatlasın aklın kalmasın kuzuda :))))
tşkler cnm benimmmm arkadasımı aradım 5 dakka önce dönecek bana haber bekliorumm :))
en azından yalnız gitmiyormuş sağsağlim dönmeyi nasip rabbim sen de kalbini ferah tut canım ailelerden uzaksın ama allah verir kolaylığını inş.
canım nasıl dayanıyorsun ben haftada bir gitmek istiyorum:)))
canım topik kalabalık ben zor takip ediyorum walla sayfalar hemen ilerliyor küsme canım
iyi fikir canımmm sana da bahane olurr..
saol canım
benım 2ncı bebegım ya belkı ondanaslında ıs durumunadn ızın alamıyorum canım sımdı gıtmesıne gıderım ama bu sefer kalp atısının gormem ıcın tekrar ızın ıstemek duurmunda kalıcaktım kısa sureyle o yuzden bu sekılde yapmak durumunda kaldım
tamam canım saol
hmmmm 2.bebek olunca tabi tecrübeyle alakalı oluyor işteee bizim gibi fazla heycan yapmıyorsun aslında en ıyısı ama iştee ilk bebek olunca dayanamıyoruz sanırım :)))
ıns oyledır canım ne bıleyım bana oyle geldı ıste takıp edıyodum cunku dıkkatımı cektı
edammm + karfilla + arcak81 + cimeka + guzgulumm + gLssHh + Masumiyet + aaleynaa + leyli2212 + hayatbanaguzell + kekecb
benim için öyle canımm..bazen de bir fikrimiz olmadığı zaman yazmıyoruz belki buna da denk gelmiş olabilirsin..
yoksa hiç kimse art niyetle yapmaz canımm..sonuçta hepimiz arkadaşız burda
takıp edıcem canımo hıssetıgım arkadaslardan yanıt gelmemeye devam ederse bende onlara yazmam olur bıter
inan hepimize öle oluyor normaldir canım kaç kişiyiz burdaAma kimse kasten bişey yapmıyodur bence
evet canım arkadaşların dediği gibi bazen kaçabiliyor aradan..benim de 1 2 tane kaynadı..canım aynı şey bizlere de oluyor..arada kaynıyor..
kalabalık olduğu için gözden de kaçabilir..
ooo maşallah senin doktor iyice abartmış.. normalde ilk 3 ayda 2-3 hafta en geç bir aymış. ikinci 3 ayda her aymış,7.8 aylarda 2 3 haftada son ay her haftaymış..sanki günler geçmiyor..
ben en son 7+0 de gitmiştim dr bana 1.5 ay sonra gel dedi..
1.5 ay geçer mi yaaa nasıl bekleyeyim o kadar..
hiçte olmazsa arada 1 kere çağırır insan
zaten değiştiriyorum dr umu..
bu bahaneyle de arada görürüm minişimi
canım neden çok tepki verecekler??
canım ben kamu kurumundayım ıs ebasladıgımda 6.5 hamıleydım arkamdan nelre dondu hamıle ıse gırdı dıye ee sımdı oglum 2 yasına gırmeden tekrar hamıleyım ve tepkılerden cekınıyorum bılıyorum kı olacak cunku benım harıcımde baska hamıle arkadaslara bıle dıyenelr oldu ınsanlar ıste anlamıyorum tebrık edeceklerıne ancak elestırı sankı kendılerı buyutcekler o yzuden soylemıycem uzun sure:26:
malesef oyle canım bakalım ılkıne bı gıdelım de elbet öğrencekler bı sekıldeayyyy gerçekten çok fenalarmış ya.. tabi ki zırt pırt izin alınmaz ama bebeğin kontrolü sonuçta ondan önemlisi mi var??amaaaan takma ne derler diye..
Arkadaşlar mrb nasılsınız benim ara ara burnum kanıyor sizdede varmı normalmiş burun kanaması korkacak bişey yokmuş doktoruma soramadım ama araştırmaalarıma göre normalmiş :2::2::2::2::2::2::2:
Bazen baya kanıyor şu anadada başım dönüyor ilaçlar acayip başımı döndürüyor
canım cok merak edıyorumda ıste dedıgım gıbı mecbur dayanıyorum işten dolayı hepsı bır arada cıksın dıye ondan sonrada aslında cok duznelı gıdebılır mıyım bılmıyorum cunku ıs yerıne uzun zaman soylemeyı dusunmuyorum karnım bellı olana kadar coktepkı vercekler cunku:18:
ooo maşallah senin doktor iyice abartmış.. normalde ilk 3 ayda 2-3 hafta en geç bir aymış. ikinci 3 ayda her aymış,7.8 aylarda 2 3 haftada son ay her haftaymış..
evet asker esıyım kendısıde bende çok ıstıyordum gıtmesı ıçın sonuçta puanı çok yuksektı ama yanlış zamana denk geldı bu hafta ızınlıymış 12 de ankaraya kursa gıdıyor 18 dede afganıstana((( eylulde gelcek
canım ben kamu kurumundayım ıs ebasladıgımda 6.5 hamıleydım arkamdan nelre dondu hamıle ıse gırdı dıye ee sımdı oglum 2 yasına gırmeden tekrar hamıleyım ve tepkılerden cekınıyorum bılıyorum kı olacak cunku benım harıcımde baska hamıle arkadaslara bıle dıyenelr oldu ınsanlar ıste anlamıyorum tebrık edeceklerıne ancak elestırı sankı kendılerı buyutcekler o yzuden soylemıycem uzun sure:26:
edaaaa bize neden maşallah yokkk:)
saçmalığa bak canımmm..olmadı izin alayım bir de hamile kalabilir miyim diyee..
senin yerinde olsam veririm ağızlarının payını keyfime bakarım..
istersem de 9 ayda bir doğururum onlara ne canımm..
Arkadaşlar mrb nasılsınız benim ara ara burnum kanıyor sizdede varmı normalmiş burun kanaması korkacak bişey yokmuş doktoruma soramadım ama araştırmaalarıma göre normalmiş :2::2::2::2::2::2::2:
Bazen baya kanıyor şu anadada başım dönüyor ilaçlar acayip başımı döndürüyor
arkadaşlar folikasit verdi mi doktorunuz ? kullanıyormusnuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?