2012 Ekim Anneleri

amaaan o ne öyle,ben ilk gittiğimde kesemi bile göremedim beta hcg 1279du hatta dedi ultrasona bakalım ama bişey göremeyiz yine de aldı ve onun fotosunu bile verdi rahim duvar kalınlığımı ölçüp..düşün yani rahmimin fotosu bile elimde..değiştir gitsin...
arkadaşlar folikasit verdi mi doktorunuz ? kullanıyormusnuz ?

evet canım ben günde bir tane folbiol alıyorum sanırım 1 ay sonra bıraktıracak ve elevit gibi vitamine geçecek..bir de ben tiroid hapımı alıyorum başka bişey yok..

canım bende günüme 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim düşün o günün ultrasyonu var ist daki dr umdan..
ama burdaki bir acayip sanki ultrasyon kağıdının parası cebinden çıkıyor..saçma sapan işler işte..
son gidişimdi şimdi başka bir dr a devam edicem..zaten 22. haftaya kadar gidicem sonrada tayin..

pes o insalara ver elime onları canım takma boşver sen cumartesi günleri çalışmıyorsan doktora o gün gidebilirsin eğer müsaitsen....

canım benim diger bi topikte arkadaşta da oluyodu bendede sinizüt var burun etlerim şişiyo bide o da kanama yapıyo bi doktuna danış canım bende sorucam ilaçlarıma ara verdim zaten

evt canım folidoce kullanıyorum ben günde 1 tane...

saçmalığa bak canımmm..olmadı izin alayım bir de hamile kalabilir miyim diyee..
senin yerinde olsam veririm ağızlarının payını keyfime bakarım..
istersem de 9 ayda bir doğururum onlara ne canımm..

edammm + karfilla + arcak81 + cimeka + guzgulumm + gLssHh + Masumiyet + aaleynaa + leyli2212 + hayatbanaguzell + kekecb

Bugun bende nazar boncuklanmısım ne guzel :) Allah hepımızın melegını korusun ınsallah hepınıze hayırlı cumalar kızlar cepten gırıyorum anneme geldım kalmaya laptop acamayacam bır sure bende esımı 10 gun goremeyecem cınarefenınannesı canım Allah baska ayrılık vermesın ne dıyelım benımde esım ara ara bırakır gıder benı yurt dısına ıs ıcın katlanıyoruz hasrete napalım

aminnnn canımmm kucağımıza alacağımız günlerde gelicek inş
allah kavuştursunnn...

merhaba arkadaşlarr

HAYIRLI CUMALAR burda ezan okunuyo RABBİM bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİNN

kızlar bir arkadaş başka bir sitede ekim anneleri diye grup açmıştı ne oldu o grup??
var o grup ben de üyeyim,pek bi atraksiyon olmuyor aslında.ama istersen seni de üye yapalım ben arkadaşa söylerim?

arkadaşlar siz doktorunuzu buldunuz mU?

İstanbulda özel çağıner hastanesi varmış. sizce nasıl? tavsiye edermisiniz? bilen varmı?
Kadıköy Hasanpaşa'daki mi? bizim ev oraya çok yakın sen de mi oralardasın? ama o hastaneye hiç gitmedim canım..

tabisi kullanıyoruz sen daha başlamadın mı?

kızlaaaarrrrrr folikasit kullanan var mı ??? pştt :) :26:
bak kaç kiş cevap vermiş görmemişşsin

malesef canım bende kendımı bazen cok yalnız hıssedıyorum ınsanlar cok bencıllestı malesef
saçmalığa bak canımmm..olmadı izin alayım bir de hamile kalabilir miyim diyee..
senin yerinde olsam veririm ağızlarının payını keyfime bakarım..
istersem de 9 ayda bir doğururum onlara ne canımm..
ah ah oyle bı yapım olsa zaten kafama takarım ben am abakalım belkı rabbım bı guc verırde üstesinden gelirim hepsinin
ben kendı kendıme baslamsıtım folbıol e ama duzensız ıctım yanı hamıel kalmadan once kutu bıl ebıtmedı sımdıde nette 7 haftadan sonra zaten ıse yaramıyo yazıyo ben ılk 3 aya kadar sanıyodum bakalım aklıma geldıkce ıcıyorum ıste:26:

al canım agızlarının payını veraslında cts calısmıyorum ama ne bıelyım benım odktorum bıraz yogun gıttımmı yarım gunum oprad gecıyor en az bırde bı cts varsa dıgerınde olmuyo o yuzden haftasonumu heba etmek ıstemıyorum ama mecbur kalırsma oyle yaparım artık en azından oğrenene kadar

var o grup ben de üyeyim,pek bi atraksiyon olmuyor aslında.ama istersen seni de üye yapalım ben arkadaşa söylerim?

canım bende ekliyim zaten 3 kişi görünüyor ve hiç birşey paylaşılmıyor yada ben göremiyorum bir sorun var canımm..

ben bugün bi uyudum bi uyudum 10 da geldim işe ooh sefam olsun...kafam kalkmadı valla .hayır bi de kendime işkence resmen 5 dk da bir alarm çalıyo devamlı yine erteliyorum..bu saat 7 den 8:30 a kadar böyle devam etti..sonra ayıp olmasın diye kalktım geldim..neyse ki yarın tatill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…