arkadaşlar folikasit verdi mi doktorunuz ? kullanıyormusnuz ?
amaaan o ne öyle,ben ilk gittiğimde kesemi bile göremedim beta hcg 1279du hatta dedi ultrasona bakalım ama bişey göremeyiz yine de aldı ve onun fotosunu bile verdi rahim duvar kalınlığımı ölçüp..düşün yani rahmimin fotosu bile elimde..değiştir gitsin...valla canım bende 1.5 ay diyince şaşırdım..
ben çatlarım 1.5 ay..
bazı konularda da ilgisiz geldi zaten bana..
mesela küçük diye ultrasyon kağıdı vermiyor bir de özel yani..
düşünsene 12. haftaya kadar ultrasyonum olmayacak..
o yüzden devam etmeyi düşünmüyorum canımm..
canım altta ismin yoktu demek ki :)
bunlarda sana canımm
amaaan o ne öyle,ben ilk gittiğimde kesemi bile göremedim beta hcg 1279du hatta dedi ultrasona bakalım ama bişey göremeyiz yine de aldı ve onun fotosunu bile verdi rahim duvar kalınlığımı ölçüp..düşün yani rahmimin fotosu bile elimde..değiştir gitsin..
canım ben kamu kurumundayım ıs ebasladıgımda 6.5 hamıleydım arkamdan nelre dondu hamıle ıse gırdı dıye ee sımdı oglum 2 yasına gırmeden tekrar hamıleyım ve tepkılerden cekınıyorum bılıyorum kı olacak cunku benım harıcımde baska hamıle arkadaslara bıle dıyenelr oldu ınsanlar ıste anlamıyorum tebrık edeceklerıne ancak elestırı sankı kendılerı buyutcekler o yzuden soylemıycem uzun sure:26:
Arkadaşlar mrb nasılsınız benim ara ara burnum kanıyor sizdede varmı normalmiş burun kanaması korkacak bişey yokmuş doktoruma soramadım ama araştırmaalarıma göre normalmiş :2::2::2::2::2::2::2:
Bazen baya kanıyor şu anadada başım dönüyor ilaçlar acayip başımı döndürüyor
saçmalığa bak canımmm..olmadı izin alayım bir de hamile kalabilir miyim diyee..
senin yerinde olsam veririm ağızlarının payını keyfime bakarım..
istersem de 9 ayda bir doğururum onlara ne canımm..
edammm + karfilla + arcak81 + cimeka + guzgulumm + gLssHh + Masumiyet + aaleynaa + leyli2212 + hayatbanaguzell + kekecb
kızlaaaarrrrrr folikasit kullanan var mı ??? pştt :) :26:
Bugun bende nazar boncuklanmısım ne guzel :) Allah hepımızın melegını korusun ınsallah hepınıze hayırlı cumalar kızlar cepten gırıyorum anneme geldım kalmaya laptop acamayacam bır sure bende esımı 10 gun goremeyecem cınarefenınannesı canım Allah baska ayrılık vermesın ne dıyelım benımde esım ara ara bırakır gıder benı yurt dısına ıs ıcın katlanıyoruz hasrete napalım
var o grup ben de üyeyim,pek bi atraksiyon olmuyor aslında.ama istersen seni de üye yapalım ben arkadaşa söylerim?kızlar bir arkadaş başka bir sitede ekim anneleri diye grup açmıştı ne oldu o grup??
Kadıköy Hasanpaşa'daki mi? bizim ev oraya çok yakın sen de mi oralardasın? ama o hastaneye hiç gitmedim canım..arkadaşlar siz doktorunuzu buldunuz mU?
İstanbulda özel çağıner hastanesi varmış. sizce nasıl? tavsiye edermisiniz? bilen varmı?
tabisi kullanıyoruz sen daha başlamadın mı?arkadaşlar folikasit verdi mi doktorunuz ? kullanıyormusnuz ?
bak kaç kiş cevap vermiş görmemişşsinkızlaaaarrrrrr folikasit kullanan var mı ??? pştt :) :26:
merhaba arkadaşlarr
HAYIRLI CUMALAR burda ezan okunuyo RABBİM bu mubarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİNN
malesef canım bende kendımı bazen cok yalnız hıssedıyorum ınsanlar cok bencıllestı malesefanladım canım evet işten de izin almak bi sorun benim içinde benim patron akrabamız benimkilerde bilmiyorlar eşim bide yakın arkadaşım biliyor sadece niye çok tepki versinler kuzum ???
bende aslında mümkün olsa karnım belli olana kadar söylememnazara çok inanırım ben,
ben akrabaları davet ederim müjdeyi veririm dedim ama vazgeçtim duyan öyle duysun biz 3 yıllık evliyiz artık bekliyorlar bizden bi kaybım var ama değmez kimse için yorulmaya yaamam erkek olsun beşi biryerde takalım, artık yap bekleme, bebek yokmu sıkıldım kimse kimseyi anlamıyo
ah ah oyle bı yapım olsa zaten kafama takarım ben am abakalım belkı rabbım bı guc verırde üstesinden gelirim hepsininsaçmalığa bak canımmm..olmadı izin alayım bir de hamile kalabilir miyim diyee..
senin yerinde olsam veririm ağızlarının payını keyfime bakarım..
istersem de 9 ayda bir doğururum onlara ne canımm..
ben kendı kendıme baslamsıtım folbıol e ama duzensız ıctım yanı hamıel kalmadan once kutu bıl ebıtmedı sımdıde nette 7 haftadan sonra zaten ıse yaramıyo yazıyo ben ılk 3 aya kadar sanıyodum bakalım aklıma geldıkce ıcıyorum ıste:26:arkadaşlar folikasit verdi mi doktorunuz ? kullanıyormusnuz ?
pes o insalara ver elime onlarıcanım takma boşver sen cumartesi günleri çalışmıyorsan doktora o gün gidebilirsin eğer müsaitsen....
canım benim diger bi topikte arkadaşta da oluyodu bendede sinizüt var burun etlerim şişiyo bide o da kanama yapıyo bi doktuna danış canım bende sorucam ilaçlarıma ara verdim zaten
evt canım folidoce kullanıyorum ben günde 1 tane...
var o grup ben de üyeyim,pek bi atraksiyon olmuyor aslında.ama istersen seni de üye yapalım ben arkadaşa söylerim?
evet canım ben hamile kalmadan önce folıkplus kullanıyodum şimdi folidoce .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?