2012 Ekim Anneleri

bende gırdım nst ye ama bende oyle aman aman cıkmadı 30 dk boyunca bır defa sancım oldu oda hafıfmıs onemlı degıl dedı doktor.bundan sonra her hafta gırıcem nst ye.

merhaba kızlar nasılsınız??
Birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
Birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:

canım ben nst ye 32. Haftamda girdim ilk

beni niye hiç nts ye sokmadılar yaaa
Gerçe ondanda korkuyorum haha

kız onda korkulacak ne var ultrason gibi bişi 20 dk sürüyo hemen hemen öyllle yat başka bişi yok banada 32. Hafta da erken seni neden gönderdiler dedi bende ne bileyim dr um öyle istedi dedim

süpersin cnm iyi güldüm biyerine giren bişey yok hahahahahaha brckcımda cevap verememiş zamanı gelmeden doğurursa bilinki korkudan doğurmuştur brck.

söyleye söyleye normal doğurcak o zaten , bi bakçak bebek pıt diye gelmiş

olur mu canım anlat nasıl korkunç bişey nst , gerçekleri saklama

Selamlar herkese Iki gundur tembellestim ben hicc birsey yapmak istemiyorum. Aksi gibi esimin arkadasi bize gelecek ve ben hicbirseye bakmiyorum. Yine son dakikada herseyi yapmaya calisicam sonra stres Gecmis yapamadim umarim herkes iyidir

çatı muayenesinden korkuyon,, doğumdan korkuyon da nstnin nesinden korkuyon

göbek deliğinden de sokmuyolar aleti merak etme

göbek deliğime hayatta dokunamammmm orayıda ellemesinler haha
abimin kızı 19 aylık işte karnımı açıyo hala bebek die sonra hala meme dio açıyorum dokunuyo kahkahalar atıyo
ondan bile gıdıklanıyorum nasıl çocuk emziririm bilmem

kocana allah sabır versin şekeriiiimmm yanında heryerinden gıdık alan bi hatunnn dokunamaz bile insan sana

kız onda korkulacak ne var ultrason gibi bişi 20 dk sürüyo hemen hemen öyllle yat başka bişi yok banada 32. Hafta da erken seni neden gönderdiler dedi bende ne bileyim dr um öyle istedi dedim
şaka yapıyorum cnm da hani doğumla ilgili ya panik olurum heralde:)

brckkkkkkk ultrasondanda korkuyonmuuuu
ondanda artık korkuyorum çünkü cnm yanıyo bebeğin kemikleri batıyo doktor bastırdıkça
topiğin en korkak annesi brckkkkkkkkk
aynen aynen o benim
kocana allah sabır versin şekeriiiimmm yanında heryerinden gıdık alan bi hatunnn dokunamaz bile insan sana

bazen dio orama dokunma burama dokunma
haha hakkaten nedense göğüslerimden çok huylanıyorum ya

laf aramızda buara göğüslerimden bende çok huylanıyorummm sanki eskiye göre daha hassaslar.daha önce böyle değildim son zamanlarda böyle oldu senin doğum hikayeni çok merak ediyorum cnm sancım geldi korktum son dk sezeryan istedim kestiler aldılar oğluşumu şimdi dikişlerim acıyo dikişlerimi aldırcam çok korkuyorum yazarsın o zamanda :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…