beni niye hiç nts ye sokmadılar yaaa
gerçe ondanda korkuyorum haha
Allah seni ne etmesin yaonun nesinden korkuyon
bilmiyorum korkuyorum işte
pelite gelecekler icerdeyiz.
uyusss
merhaba güzel anneler bizde cumartesi doktora gittik oğluşum 2.400 olmuş nst ye soktu sancılarım varmıs haberim yok ya.hemde 50 nin üstünde uzun süreli dedi ben hiç öle sancı faln hissetmedim halbuki sizde de böle olan varmı erken doğum tehlikesi olabilir dedi progestan hap verdi gecikmesini sağlıyomuş 2 hafta sonrada alttan muayne yapcakmış heycan oldum yaaa ..benim gibi nst ye girenler varmı kızlar?
bir yerine giren bişey yok merak etme
bizim yerimize de yiyin dondurmaları :131::131:
merhaba kızlar nasılsınız??
Birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
Birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:
beni niye hiç nts ye sokmadılar yaaa
Gerçe ondanda korkuyorum haha
süpersin cnm iyi güldüm biyerine giren bişey yok hahahahahaha brckcımda cevap verememiş zamanı gelmeden doğurursa bilinki korkudan doğurmuştur brck.
canım ben nst ye 32. Haftamda girdim ilk
kız onda korkulacak ne var ultrason gibi bişi 20 dk sürüyo hemen hemen öyllle yat başka bişi yok banada 32. Hafta da erken seni neden gönderdiler dedi bende ne bileyim dr um öyle istedi dedim
söyleye söyleye normal doğurcak o zaten , bi bakçak bebek pıt diye gelmiş
olur mu canım anlat nasıl korkunç bişey nst , gerçekleri saklama
pelite gelecekler icerdeyiz.
çatı muayenesinden korkuyon,, doğumdan korkuyon da nstnin nesinden korkuyon
göbek deliğinden de sokmuyolar aleti merak etme
göbek deliğime hayatta dokunamammmm orayıda ellemesinler haha
abimin kızı 19 aylık işte karnımı açıyo hala bebek die sonra hala meme dio açıyorum dokunuyo kahkahalar atıyo
ondan bile gıdıklanıyorum nasıl çocuk emziririm bilmem
şaka yapıyorum cnm da hani doğumla ilgili ya panik olurum heralde:)kız onda korkulacak ne var ultrason gibi bişi 20 dk sürüyo hemen hemen öyllle yat başka bişi yok banada 32. Hafta da erken seni neden gönderdiler dedi bende ne bileyim dr um öyle istedi dedim
söyleye söyleye normal doğurcak o zaten , bi bakçak bebek pıt diye gelmiş
ay inşallahkkdan ark 41.haftaya girdi 9 ay 10 gün geçiyo
oğlan hala gelmedidoktor en fazla 2 gün bekletirim demiş dayıcaklar suniyi 2 güne
olur mu canım anlat nasıl korkunç bişey nst , gerçekleri saklama
ondanda artık korkuyorum çünkü cnm yanıyo bebeğin kemikleri batıyo doktor bastırdıkçabrckkkkkkk ultrasondanda korkuyonmuuuu
aynen aynen o benimtopiğin en korkak annesi brckkkkkkkkk
kocana allah sabır versin şekeriiiimmm yanında heryerinden gıdık alan bi hatunnn dokunamaz bile insan sana
şaka yapıyorum cnm da hani doğumla ilgili ya panik olurum heralde:)
ondanda artık korkuyorum çünkü cnm yanıyo bebeğin kemikleri batıyo doktor bastırdıkça
aynen aynen o benim
bazen dio orama dokunma burama dokunma
haha hakkaten nedense göğüslerimden çok huylanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?