2012 Ekim Anneleri

oyyy bizim gelin burun aplikatörümü aspiratörümü onuda almış bana gitmişte
ne beleşçi hatunum

o zaman bence hemen alma,bekle,iyice düşün taşın,araştır,zamanı gelince al. belki o zamana daha iyi bişeylerle karşılaşırsın..
çocuğun kulağının içine sokmucan ki canım,kıvrımlarını arkasını kurulucan onlarla.. ben aldım valla,dursun..
merhaba kızlar nasılsınız??
birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:

ben ilk 30 da girdim,sonra 32de..36ya kadar 15 te 1,36dan sonra haftada olmak üzere hep nst var artık... doktorum böyle dedi.

aynen aynen
bi bakıyomuşunuz kızlar normal doğurdum çok kolay oldu..gece kalktım suyum geldi bi baktılar çocuğun saçları görünüyo azcık ağrım oldu 1 ıkındım geldi 1 saatte gelişti herşey yazarmışım ayy inşş:18:

ya kızlar anneniz ,kayınvalideniz ne zaman gelicek doğum için?

benim kayınvalidemler türkiyede değiller, doğum için gelicekler eşimde dün dedi eylülün son haftası gelin

ya bebek doğmamış olursa hep beraber oturup bebek gelcek diye beklemek istemiyorum ben

dedim eşime ekimin ilk haftası gelin desene, en azından bebek de doğmuş olur heralde

oyyy bizim gelin burun aplikatörümü aspiratörümü onuda almış bana gitmişte
ne beleşçi hatunum

ohhh güle güle kullanın şekerim bi bize gelmiyo bu hediyeler annemden başka kmse bişey almadı oğluma herşeyini ben aldım burun aspiratörüde aldım anası bakcak zaten benm oğlana bi yok haladan babanneden hayır

inşallah cnmmmm hepimize söylediğin gibi doğum nasip etsin allah ben hep normal istiyorum ama sanki sezeryan olcakmış gibi geliyo bana benm oğlan cinsiyettede ilk kız hissetmiştim öğrenmeme yakın erkek hissettim bu kez öyle olmasın yaaaaa normal doğsun oğlumm

sağolsun yaa abimin eşiyle yaşıtız bide.Alır bana gördüğü şeylerden.bohça yapacakmış:)
kıyafetleride ütülerim ben çok seviyorum bebek kıyafetlerini ütülemeyi dedi tamam didim bende
annemin stoklarındanda 2 paket bez ve ıslak mendil getirdim dün
hatun kilolara göre stok yapmış:)

geçmiş olsun canım lapsekidemi olmuş?

kızlar eşimi gönderdim geldim ama karnım aynı adet sancısı gibi ağrıyor huzursuz oldum çok yatıyorum sözde bugün yerleri silip halıları serecez korkuyorum kıpırdamaya sabah duş aldım yerleride cifledim şimdii karnım ağrıyo mmoralim bozuldu allah korusun

Ayy kızlar eşim gs stadından kombine bilet almıs.adam ben dogurcam 2 haftada 1 macta olcak Inan olsun sen maca git ben doğurmazsam dedim abar topar gelirsin zehrederim maçı dedimm

Cnm yorulduğun için olabilir ağrın yat dinlen acele etme yavaş yavaş yap herşeyi

yoruldun ya ondan olmuştur canım. şuan bende aynıyım çok yoruldum uzandım

hu huu ne zaman geliyo kayınvalideler, anneler kızlar?

hu huu ne zaman geliyo kayınvalideler, anneler kızlar?

benim annem eylülün ortasında gelecek,kayınvalidemleri bilmiyorum kaç kişi,ne zaman gelirler..ama bence doğumdan sonra gelirler..aslında ben sadece annemi istiyorum ama bişey diyemem ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…