o zaman bence hemen alma,bekle,iyice düşün taşın,araştır,zamanı gelince al. belki o zamana daha iyi bişeylerle karşılaşırsın..evet canım zaten kışın dışarı bebek arabasıyla çıkarmam ki üşür...eşim arabayla götürür her yere arabada da pusetinde yatar, paşam 6 aylık olunca zaten havalar güzel olmaya başlarhem 6. aydan itibaren oturacaklar
çocuğun kulağının içine sokmucan ki canım,kıvrımlarını arkasını kurulucan onlarla.. ben aldım valla,dursun..kulak temizleme çubuğu alıcaktım annem aldırmadı sokulmaz daha küçük bebeğin kulağına die
cnm bence gerekli ya..biberon uzun oluyo elini sokamıyosunki içine
abimin eşi al bence gerekli bişi dedi onda yoktu gereksiz diye almadı:)ama al diyor.
merhaba kızlar nasılsınız??
birazdan dra gidecem acaba nst ye sokar mı beni ?
birde sorsam diyorum artık doğumu nasıl yaparım diye ayyy çok heycanlanıyorum yaaa :18::18:
laf aramızda buara göğüslerimden bende çok huylanıyorummm sanki eskiye göre daha hassaslar.daha önce böyle değildim son zamanlarda böyle oldu senin doğum hikayeni çok merak ediyorum cnm sancım geldi korktum son dk sezeryan istedim kestiler aldılar oğluşumu şimdi dikişlerim acıyo dikişlerimi aldırcam çok korkuyorum yazarsın o zamanda :))))))))
oyyy bizim gelin burun aplikatörümü aspiratörümü onuda almış bana gitmişte
ne beleşçi hatunum
aynen aynen
bi bakıyomuşunuz kızlar normal doğurdum çok kolay oldu..gece kalktım suyum geldi bi baktılar çocuğun saçları görünüyo azcık ağrım oldu 1 ıkındım geldi 1 saatte gelişti herşey yazarmışımayy inşş:18:
ohhh güle güle kullanın şekerim bi bize gelmiyo bu hediyeler annemden başka kmse bişey almadı oğluma herşeyini ben aldım burun aspiratörüde aldım anası bakcak zaten benm oğlana bi yok haladan babanneden hayır
merhaba kızlar...
bugün badaana ustamız var.bende ona yemek hazırlıyorum.
annemin komşuları dün denizden gelirken kaza geçirmişler.biri il merkezinde diğeri ve çocuklarıda ilçede hastanedelermiş.çok üzüldüm onlar için Allahtan annem yanımda yalnız olsam neler neler kurardım kafamdan o beni sakinleştiriyor.
geçmiş olsun canım lapsekidemi olmuş?
kızlar eşimi gönderdim geldim ama karnım aynı adet sancısı gibi ağrıyor huzursuz oldum çok yatıyorum sözde bugün yerleri silip halıları serecez korkuyorum kıpırdamaya sabah duş aldım yerleride cifledim şimdii karnım ağrıyo mmoralim bozuldu allah korusun
geçmiş olsun canım lapsekidemi olmuş?
kızlar eşimi gönderdim geldim ama karnım aynı adet sancısı gibi ağrıyor huzursuz oldum çok yatıyorum sözde bugün yerleri silip halıları serecez korkuyorum kıpırdamaya sabah duş aldım yerleride cifledim şimdii karnım ağrıyo mmoralim bozuldu allah korusun
oyyy bizim gelin burun aplikatörümü aspiratörümü onuda almış bana gitmişte
Ne beleşçi hatunum
ya kızlar anneniz ,kayınvalideniz ne zaman gelicek doğum için?
benim kayınvalidemler türkiyede değiller, doğum için gelicekler eşimde dün dedi eylülün son haftası gelin
ya bebek doğmamış olursa hep beraber oturup bebek gelcek diye beklemek istemiyorum ben
dedim eşime ekimin ilk haftası gelin desene, en azından bebek de doğmuş olur heralde
hu huu ne zaman geliyo kayınvalideler, anneler kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?