2012 Ekim Anneleri

benim annem eylülün ortasında gelecek,kayınvalidemleri bilmiyorum kaç kişi,ne zaman gelirler..ama bence doğumdan sonra gelirler..aslında ben sadece annemi istiyorum ama bişey diyemem ki..

bende annemi isterim tek yanımda eşimle ikisi kalsınlar isterim başımda umarım kayınvalidem bende kalayım demez çok huzursuz olurum çünkü ilk doğuma giderken de kimse olmasın isterim yanımda sadece eşim ve ben olalım isterim ama pek mümkün görünmüyo annem kesin alınganlık yapar bizi istemedi yanında diye

hu huu ne zaman geliyo kayınvalideler, anneler kızlar?

benimki ne zaman istersen geliriz dedi. kendi planları eylülün sonu yada ekimin başı gibi gelecekler. bana shala erken gibi geliyor. gerçi her işi yemegi yapar sağolsun. ben yeni evliyim hamileliğimin ilk 2 ayı yanımdaydı eşim il dışında olduğu için her işi laptı. tek rahatsız olduğum konu çok panik. o yüzden çekiniyorum. eşime diyorum aannen sisiyle erkenden doğurtur beni diye. ben tam tersi çok fazla sakinim. bakalım doğumdan 1 ay önce gelir. sonrasındada kesin en az 2-3 ay kalır. iyi anlaşıyoruz benim korkum doğum sonrası bebekle ilgili bir mevzudan dolayı aramız bozulur diyee...

malum o kendi kafasına göre yapmaya çalışacak. ee z bende acemiyim ama sonuçta eğitimini aldım. ne doğru yanlış biliyorum, inşallah bir aks ilik olmaz. eşimede diyorum bunları. oda sen sabırlısın bişey olursa anlatırsın güzelce diyor..bakalım hayırlısı artık..

bu arada ne çok yazdım yaavvvv:)))

keşke benimde sadece annem koşsa herşeyime..
kaynanam ilgilenmese

benim annemde saolsun antalyadan bana yetişio bir sürü sey alıo ıhtıyac soruo,ama yanımda kayınwalıdem war daha bişi almadı ınankii gecen dedı besık begenın ben werıcem parasını hanı yatak odasına fln gtrmeye yanımda yatrmya.dedım ben bısı ıstemem gerçi 1 cıft corap almadı alsın dıom ıcımdende

keşke benimde sadece annem koşsa herşeyime..
kaynanam ilgilenmese

benim tek korkum ne biliyomusun hastaneden çıkıp eve gelcez ya ikiside bildiklerini okumaya yaptırmaya çalışmasalar bari mutlaka 2 3 gün ikisi birden kalır ayrı dillerden konuşup arada bırakmasalar bari beni bizim zaten ilk konumuz belli annem bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz tezini savunuyo kv ise bebek yıkanır tezini şimdi bile konuşuyolar annem yıkanmaz mikrop kapar diyo kv yıkanır hem çocuk rahatlar diyo bakalım galip gelen kim olucak

bende erken gelsin istemiyorum kızlar ya bebek doğsun ondan sonra gelsinler

evde annem babam kayınvalidem kayınpederim eşim ben oturup bebek ne zaman doğcak diye beklemek istemiyorum

babamdan rahatsız olmadan gider odama yatarım ama kayınpederimle kayınvalidemin yanında rahat edemem ki

inşallah onlar gelmeden doğar oğlum

sana bişi dıyım daha dun duydum.gecen hafta tanıdık dogum yaptı kzıın annesı damadın annesını bezdrmıs kadın bırakmıs gtmıs.damatta bezmek usereymiş kadın deıdıgım dedik öttürdüğüm düdük diomuş baska bısı demıomus.ya bende annemden baskasını ıstemıom ama mumkun deıl ust kattan zart iner hani kimse karısmasın istıorum şimdiden yol yapmaya basladım o yöne

bende nescafemı yaptım yanına kısır kek kurabıyee ohh misssssss sanada afıet olsun yarasın bebişe

afiyet olsun canım sana da kuzucuklar alsın kalorileri

Allah'ım sen bizim aklımıza mukayet ol benim kayınvalidemin karışma huyu yoktur Allah'tan

bende nescafemı yaptım yanına kısır kek kurabıyee ohh misssssss sanada afıet olsun yarasın bebişe

Allah'ım sen bizim aklımıza mukayet ol benim kayınvalidemin karışma huyu yoktur Allah'tan

ayyy canım gecen hafta dogum yaptı tanıdık.kızın annesı damadın annesını bezdirmiş kadın kacmıs ewden o gtmeden gelmıcekmiş.damatta bezmek usereymıs adamada karısıomus.dediğim dedik bi kadın anlıcagınz.bende annemden baskasını ıstemıom karısırlar dıe ama mumkun deıl ust katta oturuo ya ıner dewamlı gariii ooffffff

işte her insan bir değil cnm.kimse annelerimiz gibi olamıyor maalesef

benim kayınvalidemde çok fazla özeniyo heves ediyo çocuğa.çarşıya gittik dedim ya aldığı şeyler onların evdeydi.her gelene gösterdi kadınına erkeğineçok garip geliyo bana bu davranışı
çok özeniyorum ben oğlum canım oğlum diye karnımı seviyo:)
ben çok çekiniyorum böyle şeylerden pek haz etmiyorum maalesefeminim doğuncada çok karışacak benim başımı yicek napıcam bilmiyorum..
Çok bencil düşünüyorum biliyorum ama bebeğimi kayınvalidemden doğmadan kıskanıyorumDoğunca napıcam bilmiyorum.Çok abarttığı içinmi kıskanıyorum bilmiyorum.Ben napıcam doğunca kızlar:2:

oğlum kızım die sevmeleri bana tuhaf geliyo hatta dün annem yeğenimi çok özlemiş işte yeni geldi zaten.odadayız annem ben yeğenim.annem dediki annem benim yerim seni dedi.
anneme dedim anne neden öyle diyosun?sen onun annesi diil babannesisin.
Lütfen böyle alıştırma dedim
annesi duysa kızabilir dedim..

valla bizde öyle olmasak bari benm annem öyle değildirde sonuçta ikside çocuk büyütmüş bildiklerini yaptırmaya çalışıcaklar ikside söz haklarının olduğunu düşüncekler yaparmı yaparlar valla normalde iyi anlaşırlar ama bu konuda güvenmiyorum onlara ayyyy şimdiden girdim lohusalık sendromuna inşallah normal doğururumda hemen kalkarım ayağa herkesde evine gider

Ayy benim kaynana fena ya herseye karisir,ben umursamam ama lohusa donemi delirtir beni biliyorum,koca 70 yasinda kaynatama bile sofrada ecete al agzini sil,adam kahveye gidiyorum diyo uzerini degis pant pislenmis,elini islat bi saclarini arkaya dogru duzelt,oyle uzanma,soyle koyda ye...ayyy icimi fenalik basti.dun de bu kaynana toiginde okudum kizin biri bebegi birakmis bu da guya meme araniyo diye uzulmus,kendi gogsunu vermis,ayy icimdeki hannibal uyaniyooo,insanlar boyle katil olurmus diyorum:)))

seninki emek werio karısıo benımkı emeksiz karısıo prof benımkı prof herseyı bılmese catlar cocuk bakımı doktorluk yemek beslenme diyet her konuda prof

bana hiç inandırıcı gelmedi açıkçası, ya gerçekten psikolojik bir bozukluğu var yada böyle bir olay yok. o sayfayada yazdım. böyle bir şey olsa bile insan hemen hastaneye gider. gözü eşini falan görmez. kalkmış topik acmış milete soruyor. en olmadı 112 arar sorar insan. neyse ya büyük konuşmak istemiyorum alah akıl ve iman versin ne diyeyeim,

seninki emek werio karısıo benımkı emeksiz karısıo prof benımkı prof herseyı bılmese catlar cocuk bakımı doktorluk yemek beslenme diyet her konuda prof
yok cnm benimkiside her konuda profbi tek diyette prof diilyapamıyo okadar yemeği tatlıyı seviyoki ayakları taşıyamıyo artık kendi vücudunu
annem herşeyini aldı die artık sonunda mahçup olduda aldı
yoksa almazlardı yani eminim
millete gösteriş olsun istediler birazda

Son düzenleme:

aminnnn cnm benimkide tam tersidir çok bilgiçtir karışır herşeye kardeşinin çocuğunda bile karışmamış söyler durur görümceleri vardı sesimi çıkarmadım ama içime dert oldu diye dua ediyorum hastanede bende kalcam demesin utanırım ben istemem annemde kızıyooo şimdi el gibi uzaktan bakıyolar hiç derdiniz varmı ihtiyacınız varmı demiyolar o zaman herkesden önce koşarlar torunumuz diye diyor haklıda kadın bizimki açıkça söyledi kendimi babanne olmaya hazır hissetmiyorum alışamıyorum diye çocuk nerdeyse doğcak lafa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…