benim annem eylülün ortasında gelecek,kayınvalidemleri bilmiyorum kaç kişi,ne zaman gelirler..ama bence doğumdan sonra gelirler..aslında ben sadece annemi istiyorum ama bişey diyemem ki..
hu huu ne zaman geliyo kayınvalideler, anneler kızlar?
keşke benimde sadece annem koşsa herşeyime..
kaynanam ilgilenmese
buyur bacım afiyet olsunnn Eki Görüntüle 496895
sağol canım
çamaşırlarımı astım ,yaptım kahvemi yanına da cheesecake aldım geldim
keşke benimde sadece annem koşsa herşeyime..
kaynanam ilgilenmese
benim tek korkum ne biliyomusun hastaneden çıkıp eve gelcez ya ikiside bildiklerini okumaya yaptırmaya çalışmasalar bari mutlaka 2 3 gün ikisi birden kalır ayrı dillerden konuşup arada bırakmasalar bari beni bizim zaten ilk konumuz belli annem bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz tezini savunuyo kv ise bebek yıkanır tezini şimdi bile konuşuyolar annem yıkanmaz mikrop kapar diyo kv yıkanır hem çocuk rahatlar diyo bakalım galip gelen kim olucak
bende nescafemı yaptım yanına kısır kek kurabıyee ohh misssssss sanada afıet olsun yarasın bebişe
benim tek korkum ne biliyomusun hastaneden çıkıp eve gelcez ya ikiside bildiklerini okumaya yaptırmaya çalışmasalar bari mutlaka 2 3 gün ikisi birden kalır ayrı dillerden konuşup arada bırakmasalar bari beni bizim zaten ilk konumuz belli annem bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz tezini savunuyo kv ise bebek yıkanır tezini şimdi bile konuşuyolar annem yıkanmaz mikrop kapar diyo kv yıkanır hem çocuk rahatlar diyo bakalım galip gelen kim olucak
bende nescafemı yaptım yanına kısır kek kurabıyee ohh misssssss sanada afıet olsun yarasın bebişe
benim annemde saolsun antalyadan bana yetişio bir sürü sey alıo ıhtıyac soruo,ama yanımda kayınwalıdem war daha bişi almadı ınankii gecen dedı besık begenın ben werıcem parasını hanı yatak odasına fln gtrmeye yanımda yatrmya.dedım ben bısı ıstemem gerçi 1 cıft corap almadı alsın dıom ıcımdende
sana bişi dıyım daha dun duydum.gecen hafta tanıdık dogum yaptı kzıın annesı damadın annesını bezdrmıs kadın bırakmıs gtmıs.damatta bezmek usereymiş kadın deıdıgım dedik öttürdüğüm düdük diomuş baska bısı demıomus.ya bende annemden baskasını ıstemıom ama mumkun deıl ust kattan zart inerhani kimse karısmasın istıorum şimdiden yol yapmaya basladım o yöne
seninki emek werio karısıo benımkı emeksiz karısıo prof benımkı prof herseyı bılmese catlar cocuk bakımı doktorluk yemek beslenme diyet her konuda profişte her insan bir değil cnm.kimse annelerimiz gibi olamıyor maalesef
benim kayınvalidemde çok fazla özeniyo heves ediyo çocuğa.çarşıya gittik dedim ya aldığı şeyler onların evdeydi.her gelene gösterdi kadınına erkeğineçok garip geliyo bana bu davranışı
çok özeniyorum ben oğlum canım oğlum diye karnımı seviyo:)
ben çok çekiniyorum böyle şeylerden pek haz etmiyorum maalesefeminim doğuncada çok karışacak benim başımı yicek napıcam bilmiyorum..
Çok bencil düşünüyorum biliyorum ama bebeğimi kayınvalidemden doğmadan kıskanıyorumDoğunca napıcam bilmiyorum.Çok abarttığı içinmi kıskanıyorum bilmiyorum.Ben napıcam doğunca kızlar:2:
oğlum kızım die sevmeleri bana tuhaf geliyo hatta dün annem yeğenimi çok özlemiş işte yeni geldi zaten.odadayız annem ben yeğenim.annem dediki annem benim yerim seni dedi.
anneme dedim anne neden öyle diyosun?sen onun annesi diil babannesisin.
Lütfen böyle alıştırma dedim
annesi duysa kızabilir dedim..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...u-birsey-yaptim-yorumlarinizi-bekliyorum.html
kocasına kızıp acısını bebeğinden çıkarmış
yok cnm benimkiside her konuda profseninki emek werio karısıo benımkı emeksiz karısıo prof benımkı prof herseyı bılmese catlar cocuk bakımı doktorluk yemek beslenme diyet her konuda prof
afiyet olsun canım sana da kuzucuklar alsın kalorileri
Allah'ım sen bizim aklımıza mukayet ol benim kayınvalidemin karışma huyu yoktur Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?