2012 Ekim Anneleri

Sabahtan beri okuyorum, okuyorum, okuyorum sayfalari anca bitirebildim:) pazardan, domatese, dogumdan, kv delere Bugun evi toparlamaya calistim. Yarin temizlige gelecekler. Evi toplamak, temizlikten daha zor geliyor bana Hic sevmem evde yabanci birilerinide ya Neyse mecburum alissam iyi olacak Sancilarim cok fena bugun Sirtim ve yumurtaligim agriyor arada sanci giriyor Dr umda haftaya geliyor amann 8 Eylul gelsede anlasak su sancilari Yabanci bir dr a da gitmek istemiyorum acikcasi offffffffffffff

kızlar ne kadar zamanda doktora gidiyorsunuz artık ben 22 ağustosta gittim 18 eylül de çağırdı 1 ay çok uzun değilmi?

evet canim ya evin daginikligini toplamak temizlikten cok daha zor, ama yorma canim kendini fazla, dinlene dinlene yap islerini. bende 6 eylulde gidicem neyse az kaldi, sen y.disindaydin dimi canim?

kızlar ne kadar zamanda doktora gidiyorsunuz artık ben 22 ağustosta gittim 18 eylül de çağırdı 1 ay çok uzun değilmi?

uzun biz zaman canim neden öyle verdi zamani. artik 2 haftada 1 oluyor

iyi geceler kızlar..
eşim fenerbahçe maçında görevli, evde yalnızım gerçi kızım kıpırdanıyo, anne ben burdayım diyo ama yinede yalnızım sıkılıyorum, off
ayse07, canım ben geçen cumartesi, 25inde gitmiştim. 15 gün sonraya randevu verdi . 1 ay biraz uzun geldi bana? niye öyle bişey dedi ki acaba?:26:32den sonra çünkü genelde 15te bir çağırıyolar randevulara?

Son düzenleme:

Bende 9 agustosta gittim 7 eylulde cagirdi,seninkinden de fazla benimki,ama uzun galiba burda ki herkes 15 gunde bir gidiyor artik????ben gittigimde 31+3 tu,simdi 35+4 olacak...

gel bana cay icelim canim benim esimde calisiyor, bende sIkIliyorum cok.

Bende 9 agustosta gittim 7 eylulde cagirdi,seninkinden de fazla benimki,ama uzun galiba burda ki herkes 15 gunde bir gidiyor artik????ben gittigimde 31+3 tu,simdi 35+4 olacak...

kıslarr bende agustosun 15 de gittim doktora eylüldede bu zamanlarda gel daha sonra sıklsaştıracaz kontrolleri dedi bende 31+2 de gittim bu sefer 35+5 de gitmiş olucam :26::26::26::26:

kıslarr bende agustosun 15 de gittim doktora eylüldede bu zamanlarda gel daha sonra sıklsaştıracaz kontrolleri dedi bende 31+2 de gittim bu sefer 35+5 de gitmiş olucam :26::26::26::26:

Bilemedim ki niye bizimkiler cagirmiyor,sonucta bu aylar onemli bence de suyuna sanciya bakiyorlar ama vardir bir bildikleri????

Bilemedim ki niye bizimkiler cagirmiyor,sonucta bu aylar onemli bence de suyuna sanciya bakiyorlar ama vardir bir bildikleri????

bendeee böyle diyip avutuyorum kendimi vallaaslında iyide oluyo ayda bir gidince beya büyümüş görüyoruz zaman geçsede saglıcakla alsak yavrularımızı kucagımızaaaa

:)) haklısın canıımmm şaka maka bitiyor vallaaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip esin doğum cantası konusunda yarın Allah izin verirse kocişle alışverişteyiz

hayırlısı olsun canım

sağol bitanemmmm aminn

Allah razı olsun canıımmmm hepimizinde yardımcısı olsun Rabbim

buarada bugün ilk serumu yedim 5 saat boyunca serumla yattım klinikte sıkıntıdan patladım en son gezinirken buldum kendimi hemşire odaya geliyo ben yokum :) elimde serum bi aşağı bi yukarı 5 gün devam edecek ve bol istirahat verdi 20 gün kazanmamız lazım dedi dr ekim anneleri eylülde doğurur demedi demeyin :))

Bende 31. Haftamda gitmistim 35. Haftamda cagirdi iste beni tam bir ay olmustu kontrolum bundan sonra 2 hafta sonraya verdi eger bir problem gormuyorsa cok sik cagirmiyor benim doktorumda

kızlar bir şey daha soracağım öncelikle bizim yapamadığımızı yapan istanbul annelerinin toplanma partisini şiddetle kıskanıp tüm kalbimle helal olsun diyorum :) ama anlamadığım neden yüzler kapalı ? forum kurallarına aykırı olduğu için mi ? yoksa ortak tercihinizmiydi ? bence yüzlerde açık olsa çok daha samimi olurdu diye düşünüyorum nacizane fikrim kimse yalnış anlamasın beni ..üzülürüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…