evet canim ya evin daginikligini toplamak temizlikten cok daha zor, ama yorma canim kendini fazla, dinlene dinlene yap islerini. bende 6 eylulde gidicem neyse az kaldi, sen y.disindaydin dimi canim?Sabahtan beri okuyorum, okuyorum, okuyorum sayfalari anca bitirebildim:) pazardan, domatese, dogumdan, kv delereBugun evi toparlamaya calistim. Yarin temizlige gelecekler. Evi toplamak, temizlikten daha zor geliyor bana Hic sevmem evde yabanci birilerinide ya Neyse mecburum alissam iyi olacak Sancilarim cok fena bugun Sirtim ve yumurtaligim agriyor arada sanci giriyor Dr umda haftaya geliyor amann 8 Eylul gelsede anlasak su sancilari Yabanci bir dr a da gitmek istemiyorum acikcasi offffffffffffff
kızlar ne kadar zamanda doktora gidiyorsunuz artık ben 22 ağustosta gittim 18 eylül de çağırdı 1 ay çok uzun değilmi?
kızlar ne kadar zamanda doktora gidiyorsunuz artık ben 22 ağustosta gittim 18 eylül de çağırdı 1 ay çok uzun değilmi?
gel bana cay icelim canimiyi geceler kızlar..
eşim fenerbahçe maçında görevli, evde yalnızımgerçi kızım kıpırdanıyo, anne ben burdayım diyo ama yinede yalnızım sıkılıyorum, off
ayse07, canım ben geçen cumartesi, 25inde gitmiştim. 15 gün sonraya randevu verdi . 1 ay biraz uzun geldi bana? niye öyle bişey dedi ki acaba?:26:32den sonra çünkü genelde 15te bir çağırıyolar randevulara?
Bende 9 agustosta gittim 7 eylulde cagirdi,seninkinden de fazla benimki,ama uzun galiba burda ki herkes 15 gunde bir gidiyor artik????ben gittigimde 31+3 tu,simdi 35+4 olacak...
kıslarr bende agustosun 15 de gittim doktora eylüldede bu zamanlarda gel daha sonra sıklsaştıracaz kontrolleri dedi bende 31+2 de gittim bu sefer 35+5 de gitmiş olucam :26::26::26::26:
gel bana cay icelim canimbenim esimde calisiyor, bende sIkIliyorum cok.
Bilemedim ki niye bizimkiler cagirmiyor,sonucta bu aylar onemli bence de suyuna sanciya bakiyorlar ama vardir bir bildikleri????
bende ayni sekilde tedirgin oluyorum uykum geliyor ama uyuyamiyorum tek.valla çok ii olurdu canım yaa.. yoksa bitmez bu gecegece görevli olduğunda eşim çok sıkılıyorum, bide tedirgin oluyorum hep bişi olcak diye
bendeee böyle diyip avutuyorum kendimi vallaaslında iyide oluyo ayda bir gidince beya büyümüş görüyoruz zaman geçsede saglıcakla alsak yavrularımızı kucagımızaaaa
hadi hayırlısı olsun hakkınızda konu başlığın beni çok heyecanlandırdısona yaklaştığımı farkedemiyorum hala ki aramızda doğuranlar bile var
sona az kaldığının farkında hernekadar olmasam da doğum çantam hazır :)
çok gecikmişsin hazırlıklara başla
hayırlısı olsun canım
canım hadi hayırlı gelsin bebeğin.bari hazırlığını yap canım,doğum çantanda hazır değilmiş,neyse sağlıklı dünyaya gelsinde herşey hallolur inşallah.RABBİM yardımcın olsun,dualarım seninle.
Bilemedim ki niye bizimkiler cagirmiyor,sonucta bu aylar onemli bence de suyuna sanciya bakiyorlar ama vardir bir bildikleri????
Bende 31. Haftamda gitmistim 35. Haftamda cagirdi iste beni tam bir ay olmustu kontrolum bundan sonra 2 hafta sonraya verdi eger bir problem gormuyorsa cok sik cagirmiyor benim doktorumda
oh ohh ayda 1 çagırılanları görünce içim rahatlıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?