2012 Ekim Anneleri

Rahatsiz olup utanmiyorlar canim,oglumuz calisiyor-kazaniyor alsin iste mantigindalar :)

inan benim hic umrumda degil,zaten getirdiklerini de begenmeyiz,cunku gonulsuz alinan sey iste negatiflik yuklu...

Dogumda bir sey getirmeyi birak,ben geleceklerinden de supheliyim bir masrafa girmesinler diye :)))))
masraftan kastim:yol masrafi :))))))))))))[/QUOTE]
bizde y.disindayiz benim kv de gelemicek biz anca yaza gidicez ama sagolsun bize para yolladilar bebisimizin yatagini ufak tefek ihtiyaclarini alalim diye, hatta görumcemde iyi bir para yollucakti ama kabul etmedik burada biraz degeri dusuyor tl nin, o yuzden dedik yaza aliriz annecimde butun kiyafetlerini battaniyelerini herseylerini getircek valla bize pek bisey dusmedi
doguma gelirler canim bide gerim gerim gerinirler sanki bisey yapmislar gibi

Son düzenleme:
evet öyleymiş bugün sezeryan olan birisi söyledi bana bunu:18::18::18:
çok şaşırdım bende:18:

kurtuluş yok canımm..
ben her gittiğimde nst ye başlanıcam artık..
31+4 de bağlanmaya başladım hiç sancım çıkmadı..
çıkmasın diye de dua ediyorum..

bizde y.disindayiz benim kv de gelemicek biz anca yaza gidicez ama sagolsun bize para yolladilar bebisimizin yatagini ufak tefek ihtiyaclarini alalim diye, hatta görumcemde iyi bir para yollucakti ama kabul etmedik burada biraz degeri dusuyor tl nin, o yuzden dedik yaza aliriz annecimde butun kiyafetlerini battaniyelerini herseylerini getircek valla bize pek bisey dusmedi
doguma gelirler canim bide gerim gerim gerinirler sanki bisey yapmislar gibi[/QUOTE]

ya okuyorum da yazılanları benimde ailem henüz hiç bişey yapmadı yani benim tarafım ha kaynana tarafıda iyi kötü kıyafet vs.. aldı yalan olmasın da benim zoruma giden benim ailem almadı. alcaklarından şüphem yok ama önden alınması gerekmez mi sizce? şu an alsalar gelseler nasıl mutlu olurdum anlatamam ama yok

frhnrfhn masallah canim
Allah razi olsun onlardan bak ustlerine dusen vazifeyi alinlarinin aki ile yapmislar.
Bu zamanlarda destek hem maddi olarak hemde manevi olarak cok cok onemli... Ama ben soyle avunuyorum ''benim kayinvalidem 4 tane kizinin dogumuna bile gitmemis,bir parca bir sey bile almamis,bana mi yapacak'' :))))

bende öyle sesler olmuyor da,hareketler çokkk ve kuvvetli geçen kim göbeğini paylaşmıştı yamuk ,bir tarafı yüksek,sık sık öyle oluyor karnım ve kalıyor orda bir süre..

kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
bende de sürekli o ıslaklık var,çamaşırım hep ıslak..suyum da iyiymiş..başta meraklanmıştım,şimdi takmıyorum,terle karışık akıntı mıdır neyin nesidir artık...:44::44::44:
ben almadım,almayı düşünmüyorum,sonra belki alır denerim..kışın yani..
edammm, aazzrraa, Milona, artist, Oglusum12, will, esr_esr, cimeka, gLssHh, lotusdream, felisimfelis, st1984

kızlar bende pijamalarımı aldımmm üstümden çok büyük bir yük kalktı..
ben de bi alsaydım ohhh diyecektim de..
belki sağlam bi takı yapacaklardır,kıyafet yerine,ama insan yine de duramaz bence.. şahsen ben kendi annemi durduramadım,iyi ki de durmamış..eksiğimiz kalmadı canım annemin sayesinde..bu arada görümcem bir iki yelek bir battaniye örmüş allah razı olsun..ama kv sadece bir tane iğne oyalı SARI tülbent verdi..

allah ona kolaylık,sabır versin..muhakkak zordur.. ama şahsen ben çok kolay olmayacağını hamile kalmadan biliyordum..yani doğum bu sonuçta..içinden kocaman bişey çıkacak..arkadaşın bilmiyor muymuş bunları?bir de artık beklemeleri tehlikeli değil mi? hem günü geçmiş,hem saaterdir beklemede..ben olsam sezeryana atlardım direk.. açılmasını o da mı istiyor?yani illa ki normal mi istiyor hala?Allah kurtarsın,sağsalim alsın bebeğini kucağına..

sancı çıksa ne oluyor ki? bende ilk kez ayın 10da gircem nst ye merak ettim

sancının şiddetine göre açılman var demek oluyormuş..eğer çok sancı çıkmadıysa ve haftan değilse daha,durdurmak için iğne yapıyorlarmış,ama sancın açılman çoksa doğum başlatılıyormuş..1den 100 e kadar değerler var. 100 olursa tamamdır herhalde

ya okuyorum da yazılanları benimde ailem henüz hiç bişey yapmadı yani benim tarafım ha kaynana tarafıda iyi kötü kıyafet vs.. aldı yalan olmasın da benim zoruma giden benim ailem almadı. alcaklarından şüphem yok ama önden alınması gerekmez mi sizce? şu an alsalar gelseler nasıl mutlu olurdum anlatamam ama yok [/QUOTE]
canim benim, aldi dedigim benimde annem daha alicak aslinda yani eylulun ikinci haftasi buraya gelicek, ben herseyini tamamlicam sen hic bisey alma dedi, nasil dedim hicmi almiyim hayir dedi bornozuna kadar alicam dedi, yani bende annemin sözune guvenerek bisey almadim onu beklicem yikicaz falan. yani annenlerde alip gelirler canini sIkma, biz telasa giriyoruz ama onlar icin 1 gunluk ismis

aaa iste problem orda zaten, kendi kizinin dogumuna gidip bisey almayan anne gelinine hic bisey yapmaz olsun canim ya kocisin sana yeter, ama seni anliyorum bisey yapmazlar sonrada torunum torunum diye herseye karismayi bilirler.

boya ile uğraşmaktansa daha pratik...
güzel içine sindiyse kaçırma

Yok canım yaa.. Boya mecbur olacak da.. Bunu dekoratif düşünüyorum. O oda eşimin çalışma odasıydı. Boşaltılmadan önce çok yoğun kullanıldı. Sürekli içeride sigara içildi falan... Duvarların ve tavanın hali hal değil maalesef Bunu da diyorum mavi boya yapıp krem rengini alıp süsleyim bari

yokk odayı zaten boyatın o kokular pislik bi temizlensin ardından da stickerı yapıştırırsınız diye düşündüm

yokk odayı zaten boyatın o kokular pislik bi temizlensin ardından da stickerı yapıştırırsınız diye düşündüm

Aynen yoksa çok kötü olur bebiş için... Allahtan bizim yatak odamıza bebeği rahat rahat alabiliyorum çünkü evlendiğimizden beri hiç sigara içilmedi orada. Rahatsız olmayalım diye ve kıyafetler kokuşmasın diye hiç içmedik... Şimdi bebek gelecek. İçim çok rahat o açıdan.

daha evvel oturduğum evde kız çocuk odası pembeye boyanmıştı silikon boya ile üzerinede tavan yüksekliğine doğru yağlı boya ile renk renk gökkuşağı çizilmişti ve su damlası gibi hep akmış duruyordu. erkek çocuk odası ise biraz koyu maviydi o da silikon boyaydı tavana doğru bulut bulut tu aradada daha çok savaş uçağını andıran bi uçak resmi vardı bulutlar duvardan başlıyordu ve tavanın bir kısmıda buluttu bulutlar tam beyaz değildi de böyle nasıl desem buz mavisi gibi bi renkti. o da boya ile çizilmişti. su damlası gibi akıyor görüntüsü kalmıştı hep, ama sticker olunca yapıştır kalsın çok çok çıkarmak istediğinde duvarın boyası kalkar
tabii o taşındığımız evin duvarlarını boyayabilmek için usta önce zımpara yapmıştı ev toz içinde idi bunuda anmadan geçemedim işte

bende aynı içmedim hiç yatak odamda rahatım o konuda ben hamileliğimden evvel günde yarım paket sigara içiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…