Ya bakin dusunuyorum dusunuyorum iyice sinir oluyorum,dun bi arkadasima gittim o bile 5-6takim kiyafet almis bebisime,kv bi tulum bile alip getirmedi,hayir hic mi rahatsiz olmuyo,utanmiyo anlamiyorum...dipnot:sanmayin ki dogumda getirecek,daha 3ay once siz cok aldiniz annenlerde aliyo ben kendimi tutuyorum almicam bisey dedi:))))
evet öyleymiş bugün sezeryan olan birisi söyledi bana bunu:18::18::18:
çok şaşırdım bende:18:
bizde y.disindayiz benim kv de gelemicek biz anca yaza gidicez ama sagolsun bize para yolladilar bebisimizin yatagini ufak tefek ihtiyaclarini alalim diye, hatta görumcemde iyi bir para yollucakti ama kabul etmedik burada biraz degeri dusuyor tl nin, o yuzden dedik yaza alirizRahatsiz olup utanmiyorlar canim,oglumuz calisiyor-kazaniyor alsin iste mantigindalar :)
inan benim hic umrumda degil,zaten getirdiklerini de begenmeyiz,cunku gonulsuz alinan sey iste negatiflik yuklu...
Dogumda bir sey getirmeyi birak,ben geleceklerinden de supheliyim bir masrafa girmesinler diye :)))))
masraftan kastim:yol masrafi :))))))))))))
Sende magazaciydin yanlis hatirlamiyorsam,37 de birakicakmisin devm edicekmisin yoksa???
yok aman amann 37de bırakıcamsen devam ediyor musun?
Maalesef((benim 16 eylul son,ama bir hafta daha dayanmak istiyorum,benim cok kotu denk geldi yrdmcim evleniyor 16 sinda o donene kadar dayanamazsam kotu olacak benim icin....
Oglusum12 bizim kayinvalideler de bizi ne cok severmis yahuuu
Maalesef((benim 16 eylul son,ama bir hafta daha dayanmak istiyorum,benim cok kotu denk geldi yrdmcim evleniyor 16 sinda o donene kadar dayanamazsam kotu olacak benim icin....
benimde 16 eylül sonevet kötü olmuş o bir hafta doğum sonrasına aktarılamaz değil mi yasal sürede olmadığı için
bende öyle sesler olmuyor da,hareketler çokkk ve kuvvetliYaa çok ilginç ve komik ama bu aralar kızım poposunu diktiği zamanlarda böyle çiş yapıyor yada sanki gaz çıkarıyor gibi pırrr diye birşey oluyor sizdede oluyor mu? Ve birde doktorum bayramdan sonra çok sakinleşir demişti benimki iyice raydan çıktı artık hiiiiiiç durmuyor herkes hareketsiz diye korkarken bende hareketli diye korkuyorum... erken doğar yada acaba birşeymi oluyorki bu kadar çırpınıyor diye... böyle olanınız var mı yoksa bir tek benim kızımmı bu kadar çıldırmış durumda :)
bende de sürekli o ıslaklık var,çamaşırım hep ıslak..suyum da iyiymiş..başta meraklanmıştım,şimdi takmıyorum,terle karışık akıntı mıdır neyin nesidir artık...:44::44::44:kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
ben almadım,almayı düşünmüyorum,sonra belki alır denerim..kışın yani..Birşey sorucam ben şimdi hastane çantası için emzirme sütyeni ve hamile kilotlarından falan aldım.. sadece emzirme atleti almadım siz aldınız mı? yani sütyen alıp üstüne gecelik ve pijamayıda emzirecek gibi alıp atleti normal almak mantıklı gelmiyor ama emzirme atletide pek yok ve pahalı açıkçası kullanışlımı olacak onuda bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
ben de bi alsaydım ohhh diyecektim de..edammm, aazzrraa, Milona, artist, Oglusum12, will, esr_esr, cimeka, gLssHh, lotusdream, felisimfelis, st1984
kızlar bende pijamalarımı aldımmmüstümden çok büyük bir yük kalktı..
belki sağlam bi takı yapacaklardır,kıyafet yerine,ama insan yine de duramaz bence.. şahsen ben kendi annemi durduramadım,iyi ki de durmamış..eksiğimiz kalmadı canım annemin sayesinde..bu arada görümcem bir iki yelek bir battaniye örmüş allah razı olsun..ama kv sadece bir tane iğne oyalı SARI tülbent verdi..Sende magazaciydin yanlis hatirlamiyorsam,37 de birakicakmisin devm edicekmisin yoksa???
Ya bakin dusunuyorum dusunuyorum iyice sinir oluyorum,dun bi arkadasima gittim o bile 5-6takim kiyafet almis bebisime,kv bi tulum bile alip getirmedi,hayir hic mi rahatsiz olmuyo,utanmiyo anlamiyorum...dipnot:sanmayin ki dogumda getirecek,daha 3ay once siz cok aldiniz annenlerde aliyo ben kendimi tutuyorum almicam bisey dedi:))))
41.haftasında cnm kkdan arkadaşım doğurmaya niyeti yoktu işte alttan ilaç koymuşlar.ama açılması varmı yokmu baktıramıyo çok korkuyorum öyle böyle diil dio.oysaki çok alttan muayene olmuştu.ama bu farklı diyo.
amin cnmm inşallah seninde normaldi dimi
kurtuluş yok canımm..
ben her gittiğimde nst ye başlanıcam artık..
31+4 de bağlanmaya başladım hiç sancım çıkmadı..
çıkmasın diye de dua ediyorum..
sancı çıksa ne oluyor ki? bende ilk kez ayın 10da gircem nst ye merak ettim
sancı çıksa ne oluyor ki? bende ilk kez ayın 10da gircem nst ye merak ettim
bizde y.disindayiz benim kv de gelemicek biz anca yaza gidicez ama sagolsun bize para yolladilar bebisimizin yatagini ufak tefek ihtiyaclarini alalim diye, hatta görumcemde iyi bir para yollucakti ama kabul etmedik burada biraz degeri dusuyor tl nin, o yuzden dedik yaza alirizannecimde butun kiyafetlerini battaniyelerini herseylerini getircek valla bize pek bisey dusmedi
doguma gelirler canim bide gerim gerim gerinirler sanki bisey yapmislar gibi
aaa iste problem orda zaten, kendi kizinin dogumuna gidip bisey almayan anne gelinine hic bisey yapmazfrhnrfhn masallah canim
Allah razi olsun onlardan bak ustlerine dusen vazifeyi alinlarinin aki ile yapmislar.
Bu zamanlarda destek hem maddi olarak hemde manevi olarak cok cok onemli... Ama ben soyle avunuyorum ''benim kayinvalidem 4 tane kizinin dogumuna bile gitmemis,bir parca bir sey bile almamis,bana mi yapacak'' :))))
BULUTLAR DUVAR STICKER 20 ADET | Herkese, Her Keseye Hediye! Kızlar sonunda bulutlu bir duvar stickerı buldum. Sizce nasıl ??
boya ile uğraşmaktansa daha pratik...
güzel içine sindiyse kaçırma
Yok canım yaa.. Boya mecbur olacak da.. Bunu dekoratif düşünüyorum. O oda eşimin çalışma odasıydı. Boşaltılmadan önce çok yoğun kullanıldı. Sürekli içeride sigara içildi falan... Duvarların ve tavanın hali hal değil maalesefBunu da diyorum mavi boya yapıp krem rengini alıp süsleyim bari
yokk odayı zaten boyatın o kokular pislik bi temizlensin ardından da stickerı yapıştırırsınız diye düşündüm
Yok canım yaa.. Boya mecbur olacak da.. Bunu dekoratif düşünüyorum. O oda eşimin çalışma odasıydı. Boşaltılmadan önce çok yoğun kullanıldı. Sürekli içeride sigara içildi falan... Duvarların ve tavanın hali hal değil maalesefBunu da diyorum mavi boya yapıp krem rengini alıp süsleyim bari
Aynen yoksa çok kötü olur bebiş için... Allahtan bizim yatak odamıza bebeği rahat rahat alabiliyorum çünkü evlendiğimizden beri hiç sigara içilmedi orada. Rahatsız olmayalım diye ve kıyafetler kokuşmasın diye hiç içmedik... Şimdi bebek gelecek. İçim çok rahat o açıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?