daha evvel oturduğum evde kız çocuk odası pembeye boyanmıştı silikon boya ile üzerinede tavan yüksekliğine doğru yağlı boya ile renk renk gökkuşağı çizilmişti ve su damlası gibi hep akmış duruyordu. erkek çocuk odası ise biraz koyu maviydi o da silikon boyaydı tavana doğru bulut bulut tu aradada daha çok savaş uçağını andıran bi uçak resmi vardıbulutlar duvardan başlıyordu ve tavanın bir kısmıda buluttu bulutlar tam beyaz değildi de böyle nasıl desem buz mavisi gibi bi renkti. o da boya ile çizilmişti. su damlası gibi akıyor görüntüsü kalmıştı hep, ama sticker olunca yapıştır kalsın çok çok çıkarmak istediğinde duvarın boyası kalkar
tabii o taşındığımız evin duvarlarını boyayabilmek için usta önce zımpara yapmıştı ev toz içinde idibunuda anmadan geçemedim işte
bende aynı içmedim hiç yatak odamda rahatım o konudaben hamileliğimden evvel günde yarım paket sigara içiyordum
Şimdi anladım canım ne demek istediğini.. Ben de önce boya ile düşündüm ama maalesef dediklerin benim de aklıma geldi hep. Kötü olur mu diye düşündüm. Demekki oluyormuş. Ozaman sticker en iyisi gerçekten. Ben hem her tarafa yapmam. Bundan bir tane alsam yeter. Beşiğinin olduğu duvara yapıştırırım. Rengini ben de gök mavisi düşşünüyorum.. Gel gelelim ustaları aradık. Biz size döneriz yoğunuz dediler. Hadi bakalım ne olacak :26:
evet çok kasvetliydi bi tane alsan yeter gerçekten oda basık basıktı ruhu kararmıştır o bebeciğin ordakesinlikle çok kötüydü akmıştı çizilen boyalar. stokta yok görünüyor stickerlar naapcan
BULUTLAR DUVAR STICKER 20 ADET STCKER ETLER - KUMA DUVAR STCKER - NATURE - thal Duvar Katlar aha buldumHemde kargo bedava
kizlar aranizda hazir corba icen varmi?, ben normalde kendim yaparim ama hani ... markasinin bazi corbalari var degisik degisik isimli olanlari, ben bi kac cesit aldim ve iciyorum arada bir, bir zarari olabilir mi
kizlar aranizda hazir corba icen varmi?, ben normalde kendim yaparim ama hani ... markasinin bazi corbalari var degisik degisik isimli olanlari, ben bi kac cesit aldim ve iciyorum arada bir, bir zarari olabilir mi
iyi iyi sevindim
benimde 16 eylül sonevet kötü olmuş o bir hafta doğum sonrasına aktarılamaz değil mi yasal sürede olmadığı için
Tabi ki hayir,hayirlisiyla dogurayimda 1 haftayi bosverdim...
Tabi ki hayir,hayirlisiyla dogurayimda 1 haftayi bosverdim...
inşallah o ekstra 1 hafta süresi içinde doğumun olmaz...
patronunla anlaşsan belki doğum sonrası iznini uzatabilir yada mesai olarak ekstra alabilirsin. o kadar anlayışlılar mı bilmem ama bizimkiler çok fena
evet malesef, normalde hep kendim yaparim corbalarimi ama buralarda o corbalara ilk defa denk gelince aliyim dedim canim cektikoruyucu katkı maddesi var içmesen iyi bence
hayırrr ben içmiyorum hatta hazır meyve suyu bile içmiyorum canım...ama çok canın çektiyse azcık iç kuşum
evet malesef, normalde hep kendim yaparim corbalarimi ama buralarda o corbalara ilk defa denk gelince aliyim dedim canim cektineyse sanirim arada bir bi kac kase icmenin de zarari olmaz umarim
ya bende hic hoslanmiyorum aslinda hazir corbalardan ama bunlar biraz degisik heheheh yapamam kicanim cekti neyse olsun o kadar
inşallah o ekstra 1 hafta süresi içinde doğumun olmaz...
patronunla anlaşsan belki doğum sonrası iznini uzatabilir yada mesai olarak ekstra alabilirsin. o kadar anlayışlılar mı bilmem ama bizimkiler çok fena
Bende ondan korkuyorum,isyerinde suyum gelicek valla yetisemicem diyorymmesai olarak isteyeegim bakalim insallah verirler sagi solu belli olmuyo bunlarin
doktorum doğumla ilgili bir şey demedi. tam ayrıntılı bişeyde söylemedi. cumartesi kontrole gidicem o zaman sorarım artık. ben normal doğiumu çok istiyorum inşalah sorun olmaz((nstye hiç girmedim. 32. hafta bitti bugün. hep ayda bir çağırıyordu acaba şimdi nasıl olacak. hareket etmeyince dediğin gibi korkuyorum. bizimki 1 dakuika baktı normal ultrasonda renkli bile değildi maşallah adam işinde çok iyi zaten hemen gördü. ben ateşim çıktığı için gitmiştim çok kalabalıktı zaten randevum olmadığı için rutin muayeneye bekliyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?