2012 Ekim Anneleri

Şimdi anladım canım ne demek istediğini.. Ben de önce boya ile düşündüm ama maalesef dediklerin benim de aklıma geldi hep. Kötü olur mu diye düşündüm. Demekki oluyormuş. Ozaman sticker en iyisi gerçekten. Ben hem her tarafa yapmam. Bundan bir tane alsam yeter. Beşiğinin olduğu duvara yapıştırırım. Rengini ben de gök mavisi düşşünüyorum.. Gel gelelim ustaları aradık. Biz size döneriz yoğunuz dediler. Hadi bakalım ne olacak :26:

bende aynı içmedim hiç yatak odamda rahatım o konuda ben hamileliğimden evvel günde yarım paket sigara içiyordum

Ben de o civarda içiyordum canım. Eşim benden çok tabi. Artık oda azalttı iyice. Çocuk da olunca hiç içilmicek artık... Lakin eşim yine çalışma odasında içer mi bilmem. İçmeyeceğim diyor. Balkona çıkılacak diyor. Bizim de balkon bahçe içinde. Yağmurda falan mümkün değil çıkamazsın. Bahane ile bırakılır sanıyorum. Hayırlısı belki de tam olarak yeni bir hayat olur bizim için

evet çok kasvetliydi bi tane alsan yeter gerçekten oda basık basıktı ruhu kararmıştır o bebeciğin orda kesinlikle çok kötüydü akmıştı çizilen boyalar. stokta yok görünüyor stickerlar naapcan

kizlar aranizda hazir corba icen varmi?, ben normalde kendim yaparim ama hani ... markasinin bazi corbalari var degisik degisik isimli olanlari, ben bi kac cesit aldim ve iciyorum arada bir, bir zarari olabilir mi

kizlar aranizda hazir corba icen varmi?, ben normalde kendim yaparim ama hani ... markasinin bazi corbalari var degisik degisik isimli olanlari, ben bi kac cesit aldim ve iciyorum arada bir, bir zarari olabilir mi

koruyucu katkı maddesi var içmesen iyi bence

Canım hazır çorba hiç içmedim hamileliğimde. Yalnız arada bir içince ne olur ki yani... Bana kalırsa birşey olmaz. Bazı poşet çayları bile içebiliyorsun neticede...

iyi iyi sevindim

Bende

hayırrr ben içmiyorum hatta hazır meyve suyu bile içmiyorum canım...ama çok canın çektiyse azcık iç kuşum

evet malesef, normalde hep kendim yaparim corbalarimi ama buralarda o corbalara ilk defa denk gelince aliyim dedim canim cekti neyse sanirim arada bir bi kac kase icmenin de zarari olmaz umarim

arada birden bişey olmaz hepimiz arada bir yasak şeyler yiyip içebiliyoruz canımız isteyince. ama geçen canım fena enerji içeceği çekti nefsimi köreltmek için bile içemedim onda uyarı var içmeyin diye

pöff esim su bi kac gundur gece calisiyor, cok sIkIliyorum bende, önumde acik duran topik, karsimda tv, icimde oglum

benim çevremde boynunda kordonla normal doğum yapan çok kişi var..doğumda nst ye bağlıyorlarmış ya eğer kalp atışlarında sıkıntı oolursa acil sezaryena alıyoruz dedi benim doktorum..benim 35. haftam 32. haftamdan beri her gittiğimde nst ye giriyorum..umarım sorunsuz bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…