Bacak bacak ustune atamadigimi farkettim bugun. Ayrica terliyorum sanirim bunun kilo fazlaliklariyla ilgisi var. Evden hic cikmiyorum bayramdan beri. Sabahtan aksama kadar eylul anneleri ve ekim anneleri topigini okuyorum.bazen karnimin sag tarafi top gibi olup tumseklesiyor. Ben bunun bebegin poposu oldugunu sanmistim ama sanirim kasilmaymis. Bebegin yatagina carsafini taktik yerlestirdik tozlanmasin diye uzerine buyukce bir carsaf orttum. Kayinvalidem ve annem orgu yelek ve ceket verdiler cogunu kullanamam heralde kaldirdim dolaba. Hastane cantama emzirme atleti ile bikac tane gogus pedi koydum. Camasir ve corap koymaliyim. Daha bebegin emzigi biberonu silikon kasigi kaynatmam lazim.
kıslarrr ogluşumu bu aralar sık sık hıçkırık tutmaya başladı sizlerdede oluyormu sorun yaratmaz deilmi hıçkırık birde 2 hafta öncesi filen fıldır fıldırdıı şimdi sakinleşti hareket ediyor ama öncekinden az korkuyorum normalmi:26::26::26::26::26::26:
yazdıklarının aynısı bende de var.. problem oluşturacak bir şey değil,bebeklerimiz büyüyor yerleri daralıyor hareketler yavaslıycak bundan böyle... hıçkırık ise hepimizin bebeğinde olan bir sey... herkes aynı seyi soruyor,hatta doktorlar gülüyor cnm :))
kızlar bir şey daha soracağım öncelikle bizim yapamadığımızı yapan istanbul annelerinin toplanma partisini şiddetle kıskanıp tüm kalbimle helal olsun diyorum :) ama anlamadığım neden yüzler kapalı ? forum kurallarına aykırı olduğu için mi ? yoksa ortak tercihinizmiydi ? bence yüzlerde açık olsa çok daha samimi olurdu diye düşünüyorum nacizane fikrim kimse yalnış anlamasın beni ..üzülürüm(
Dakika 69 gooooOOOOOOOOOOOooooooooooooOOOOOOOOOOOOOooooooollLLLLLLLLLLL
benimkinide tutuyor cok fazla bunlar normal canim, birde hareketleri degisiyor benimkide cok hareketli ama bazen 1 hafta sakin oluyor hareket ediyor ama daha sakin, yani normaldir canim.kıslarrr ogluşumu bu aralar sık sık hıçkırık tutmaya başladı sizlerdede oluyormu sorun yaratmaz deilmi hıçkırık birde 2 hafta öncesi filen fıldır fıldırdıı şimdi sakinleşti hareket ediyor ama öncekinden az korkuyorum normalmi:26::26::26::26::26::26:
kıslarrr ogluşumu bu aralar sık sık hıçkırık tutmaya başladı sizlerdede oluyormu sorun yaratmaz deilmi hıçkırık birde 2 hafta öncesi filen fıldır fıldırdıı şimdi sakinleşti hareket ediyor ama öncekinden az korkuyorum normalmi:26::26::26::26::26::26:
benimkinide tutuyor cok fazla bunlar normal canim, birde hareketleri degisiyor benimkide cok hareketli ama bazen 1 hafta sakin oluyor hareket ediyor ama daha sakin, yani normaldir canim.
benimkinide tutuyor cok fazla bunlar normal canim, birde hareketleri degisiyor benimkide cok hareketli ama bazen 1 hafta sakin oluyor hareket ediyor ama daha sakin, yani normaldir canim.
canım benim kızımda gündür baya bir yavaşladı,hatta gece hiç uyku tutmadı çok derinden pıt pıt atıyordu bende tüm gün temizlik yapmıştım yorgunluktan oldu dedim,ama sabah ezanı okunuyordu hala uyuyamadım,neyse kalktım mutfağa gittim kızımın nesguiginden kaseye döktüm üstünede süt bir güzel yedim yattım neyse hareket ettide annesi uyudu.
belkide artık büyüdüler yerleri dar geliyor hareket için
hıçkırık tam olarak nasıl oluyr bende de değiğişk bi duurm oluyor günde 2 kere filan omu acaba tam anlayamıyorum ?
Bacak bacak ustune atamadigimi farkettim bugun. Ayrica terliyorum sanirim bunun kilo fazlaliklariyla ilgisi var. Evden hic cikmiyorum bayramdan beri. Sabahtan aksama kadar eylul anneleri ve ekim anneleri topigini okuyorum.bazen karnimin sag tarafi top gibi olup tumseklesiyor. Ben bunun bebegin poposu oldugunu sanmistim ama sanirim kasilmaymis. Bebegin yatagina carsafini taktik yerlestirdik tozlanmasin diye uzerine buyukce bir carsaf orttum. Kayinvalidem ve annem orgu yelek ve ceket verdiler cogunu kullanamam heralde kaldirdim dolaba. Hastane cantama emzirme atleti ile bikac tane gogus pedi koydum. Camasir ve corap koymaliyim. Daha bebegin emzigi biberonu silikon kasigi kaynatmam lazim.
Bende 31. Haftamda gitmistim 35. Haftamda cagirdi iste beni tam bir ay olmustu kontrolum bundan sonra 2 hafta sonraya verdi eger bir problem gormuyorsa cok sik cagirmiyor benim doktorumda
canım yüzlerimizi kapamak bizim kendi fikrimiz,cünkü burda her özelimizi konusuyoruz ve herkes görüp okuyabiliyor o yüzden kimliklerimizi apacık sergilemeye gerek yok diye düşünüyoruz ayrıca kötü niyetli insanlar da ulaşabilir bu fotolara ne gerek var risk almaya.. yoksa forum kurallarıyla ilgisi yok..
bendee kızlar sayesinde ögrendimsonrada sık oluyor diye düşünmeye başladım
Canim normal herhalde,zaten cogunu bekledim bir hafta kaldi:)))
benim genelde kasigima yakin yerde kalp atisi gibi pit pitlar oluyor belli bir ritimde banada gunde iki defa falan oluyor bide suruyor3 4 dk falan.hıçkırık tam olarak nasıl oluyr bende de değiğişk bi duurm oluyor günde 2 kere filan omu acaba tam anlayamıyorum ?
peki nasıl bi his asağıya dogru ard arda atıyor yaklaşık 2 dk filan öyle bişey mi ? yani oldugunda he şimdi hıçkırıyor diye anlamak için soruyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?