2012 Ekim Anneleri

hahahaa yok canım forum kuralı değil de mecburi ortak tercih aslında. Sonuçta birileri fotodan tanıyıp önceki mesajlara baksa nahoş durumlar çıkabilir ya da onu geçtim sapık ergenlere "malzeme" olma riski de var, dostu var düşmanı var kısacası.

Gunaydin bebiklilerrrrr
Gene topikte sabah bekcisi olarak yalnizim.gune uygun sarki geliyor,tutun kollarimdaaaaaaan duserim simdiiiiiii,yalnizim dostlarimmm yalnizim yalnizzzzz
Sabah bacagimi yatakta birakiyordum resmen,yok boyle bir bacak agrisi,kalcaya baglandigi yer kopuyo...
Bugun kontrolumuz varYupppiiiiKizimi gorucem,insallah guzel haberler getiririm.uzatin yanaklari kizim sizi opsun tabii ben de

coyotemmm canımcım güzel haberlerini bekliyoruz tatlı kızından

ayrıca o bacak ağrısı bende de oluyor hele sol tarafım kalçam felaket...eşime sabah diyorum sen beni gece dövüyormusun haberim olmadan dayak yemiş gibiyim
hele yataktan doğrulup kalkmak eziyet gibi geliyor

minnak kızınla hasret gider inş. yüzünü gösterir cimcime benim oğlum ellerini yüzüne kapatmıştı göremedik bu kontrolde

Ay tesekkur ederiz teyzesiiii...keske doktorumuzda 4 boyut olsaydi da iyice gorseydik minniosumu ama yokCatliycam kime benziyo diyee
Senin tatlinda naz yapiyio demeeek,isir ham yap cikinca totosunu,cezalandir onu

günaydın kızlarrrrr...
sabah sabah uyku tutmadı. bu gün tatil güya ama ben yine erkenden uyandım(( sinir oldum valla.. mesai olsaydı bugün kesin uykum olurdu...sabah sabah bi bakayım dedim kimler var...

canım hiç bişey yapmak istemiyor...kahvaltıya bile üşeniyorum. eşimi az önce gönderdim..ohhh uyuycaksın ne güzel dedi gitti. ama o gittiği gibi kalktım:)))

Ben de useniyorum kahvaltiya ama minnakim acikmistir heralde,kalkip biseyler yesek iyi olacak...

günaydın canım...aynen bende eşimi gönderdim ama uyku dersen kaçtı gitti yakala yakalayabilirsen

düşünüyorum bende acaba bugün ne yapsam diye

günaydın.. evet ya o ağrılar sanırım hepimizin kaçınılmaz sonucu...4 yastıkla yatıyorum. garibim eşime yatacak yer kalmıyo:)) ama yine değişen bişey yok..kalçam kopacak gibi oluyor. birde bende son 2 haftadır hergün karın ağrısı var. eşime diyorum bu gidişle erkenden doğuracağım galiba..benden haber alamazsaqn sen hastaneyi ara diyorum:)))

günaydın canım...aynen bende eşimi gönderdim ama uyku dersen kaçtı gitti yakala yakalayabilirsen

düşünüyorum bende acaba bugün ne yapsam diye

ben buldum kendime bir kaç bişey ama yapmaya üşeniyorum.3 gün önce bi domates almıştım dolaba atayım diye hala beni bekliyorlar:)) becerebilirsem onları yapıcam..doğum çantamı hazırlayayım diyorum..ama çok eksiğim var. bi ara gidip alışveriş yapmam lazım. terlik falan almadım. akşamdan üşendim bulaşıklar öylece duruyor...akşam baya tembellik yapmışım ben ya:))))

çantanı bir kenara koy aklına geldikçe içine at aklına gelenleri ben öyle yapmıştım sonra da son bir kontrolle hepsini dizdim...

beniimde makine boşaltılacak kahvaltı bulaşıkları dizilecek...pöff başka ne yapsam acaba diye düşünüyorum:44:

taze üzümün her türlüsüne bayılırım. haftada 5 kilo yiyorum neredeyse...şekerim yok ama bu gidişle şekerim çıkacak:))) allah şükür bu zamana kadar kabızlık yaşamadım..inşallah bundan sonrada olmaz..

Kizlar Gunaydin

Kahvalti yaptik,kocisi gecirdik,bayragimizi astik balkondan dalgalaniyor su an bayragimiz.
Bugun 30 Agustos Zafer Bayrami.Kutlu Olsuuunnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…