Senin Bebiste çok sevecek futbolu eminim:) esın haklı ama Canim
kızlar bir şey daha soracağım öncelikle bizim yapamadığımızı yapan istanbul annelerinin toplanma partisini şiddetle kıskanıp tüm kalbimle helal olsun diyorum :) ama anlamadığım neden yüzler kapalı ? forum kurallarına aykırı olduğu için mi ? yoksa ortak tercihinizmiydi ? bence yüzlerde açık olsa çok daha samimi olurdu diye düşünüyorum nacizane fikrim kimse yalnış anlamasın beni ..üzülürüm(
Gunaydin bebiklilerrrrr
Gene topikte sabah bekcisi olarak yalnizim.gune uygun sarki geliyor,tutun kollarimdaaaaaaan duserim simdiiiiiii,yalnizim dostlarimmm yalnizim yalnizzzzz
Sabah bacagimi yatakta birakiyordum resmen,yok boyle bir bacak agrisi,kalcaya baglandigi yer kopuyo...
Bugun kontrolumuz varYupppiiii Kizimi gorucem,insallah guzel haberler getiririm.uzatin yanaklari kizim sizi opsun tabii ben de
coyotemmm canımcım güzel haberlerini bekliyoruz tatlı kızından
ayrıca o bacak ağrısı bende de oluyor hele sol tarafım kalçam felaket...eşime sabah diyorum sen beni gece dövüyormusun haberim olmadan dayak yemiş gibiyim
hele yataktan doğrulup kalkmak eziyet gibi geliyor
minnak kızınla hasret gider inş. yüzünü gösterir cimcimebenim oğlum ellerini yüzüne kapatmıştı göremedik bu kontrolde
günaydın kızlarrrrr...
sabah sabah uyku tutmadı. bu gün tatil güya ama ben yine erkenden uyandım(( sinir oldum valla.. mesai olsaydı bugün kesin uykum olurdu...sabah sabah bi bakayım dedim kimler var...
canım hiç bişey yapmak istemiyor...kahvaltıya bile üşeniyorum. eşimi az önce gönderdim..ohhh uyuycaksın ne güzel dedi gitti. ama o gittiği gibi kalktım:)))
günaydın kızlarrrrr...
sabah sabah uyku tutmadı. bu gün tatil güya ama ben yine erkenden uyandım(( sinir oldum valla.. mesai olsaydı bugün kesin uykum olurdu...sabah sabah bi bakayım dedim kimler var...
canım hiç bişey yapmak istemiyor...kahvaltıya bile üşeniyorum. eşimi az önce gönderdim..ohhh uyuycaksın ne güzel dedi gitti. ama o gittiği gibi kalktım:)))
Gunaydin bebiklilerrrrr
Gene topikte sabah bekcisi olarak yalnizim.gune uygun sarki geliyor,tutun kollarimdaaaaaaan duserim simdiiiiiii,yalnizim dostlarimmm yalnizim yalnizzzzz
Sabah bacagimi yatakta birakiyordum resmen,yok boyle bir bacak agrisi,kalcaya baglandigi yer kopuyo...
Bugun kontrolumuz varYupppiiii Kizimi gorucem,insallah guzel haberler getiririm.uzatin yanaklari kizim sizi opsun tabii ben de
günaydın canım...aynen bende eşimi gönderdim ama uyku dersen kaçtı gitti yakala yakalayabilirsen
düşünüyorum bende acaba bugün ne yapsam diye
Ben de useniyorum kahvaltiya ama minnakim acikmistir heralde,kalkip biseyler yesek iyi olacak...
ben buldum kendime bir kaç bişey ama yapmaya üşeniyorum.3 gün önce bi domates almıştım dolaba atayım diye hala beni bekliyorlar:)) becerebilirsem onları yapıcam..doğum çantamı hazırlayayım diyorum..ama çok eksiğim var. bi ara gidip alışveriş yapmam lazım. terlik falan almadım. akşamdan üşendim bulaşıklar öylece duruyor...akşam baya tembellik yapmışım ben ya:))))
hıçkırık bendede oluyor birde hıçkırıktan bebikim sıkılıyor heralde tekme atıyor biryandanda. bebeğin biberonunu kaynatmak aslında erken gibi ama hepsi bitsin hiçbir eksik kalmasın kafam rahat olsun istiyorum. bu arada bağırsakları çalışmayanlara taze siyah üzüm öneririm bir salkım yiyin farkı göreceksiniz:) .
Guzel canim,iyi gunlerde kullan hangi siteden aldin,ne kadar?
Kizlar Gunaydin
Kahvalti yaptik,kocisi gecirdik,bayragimizi astik balkondan dalgalaniyor su an bayragimiz.
Bugun 30 Agustos Zafer Bayrami.Kutlu Olsuuunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?