2012 Ekim Anneleri

Valla bugun esim usudu gece ustune pike orttu hep,bense salona gectim camlari actim nasil esiyor ama bana o kadar iyi geliyor ki,usume nEydi ben onu unuttum resmennnn

aynen cnmmm işimiz çooook ben bide daha oğlumun giysilerini ütülemedim yıkadım duruyolar hurcun içinde çok tembel oğlumun anasııı

ben o işlerimi çok şükür hallettim canım,kızımın cicilerini yıkadım ütüledim ve çarşafa sarmaladım ve kaldırdım,hastane çantamda hazır.
bide kızlar hastane çantanıza kendinize hırka koyun doğumdan çıktıktan sonra insan donuyor,bide birkaç kalın çorabı unutmayın.
ben kızımı temmuzun ortasında doğurdum ama çok üşüdüm sonra.

sağol hemen net mağazasına bakıyım madem..kaç beden aldın sen??

oooo sana xxl ise bana olmaz ki o..

emzirme önlüğünü almayı iştiyorum çünkü ben o heryerde şakkk diye göğsünü açan bayanların görüntüsünden resmen iğreniyorum..en azından arabada bile kullanırım yandan başka araba geçerken falan,çok görüyorum ben öylelerini..

özellikle omuzlarımız hep kusmuklu olacak.................

kız korkutma beni öylemi bak beni kandırıyor bu kadınlar hep.
cnm kişiden kişiye göre değişiyor bence boşversene
bak maşallah 1.ciyi doğurmuşsun çatır çatır
Bende çok üşüdüm sabah 5.30 gibi uyandım.kısa kollu pijamalarımı giydim.
Bizimde tüm eşyalarımız yıkandı ütülendi yerleştirildiAnnemle gelin sağolsunn.
Bi battaniyeleri sığmadı oğlumun.Onuda koltuklarım gelince puf yaptırdım sandıklı onun içine koyacağım.Hastane çantasını hazırladık ama pijamalarım henüz gelmedi.Onuda getiricek kuzenim..
Hastane çantasına bebek için;2 takım hastane çıkışı
2 iç zıbın
2 çıtlıtlı badi
2 çorap
1 biberon
1 emzik (daha koymadım kaynatıcam)
sarı tülbent
3 tane ağız silme bezi
bebeğe iğne oyalı yüz örtüsü
1 paket ıslak mendil
hastane çıkışının battaniyesi,
Kundak battaniye çıkarken,
5-6 adet çocuk bezi.

Kendim içinse;1 paket ped.
1 adet pijama takımı(eğer çok kirlenirse zaten evimiz yakın gidip alırlar annemler 2 taneye gerek yok)
1 adet çorap
lohusa tacı
Diş fırçamı koyucam macunumu..
makyaj malzemeleri,düzleştirici(çantama koymıcam yengem getirir kalabalığa gerek yok)
1 emzirme südyeni
3-4 külot alacağım
Hasta bezini hastane veriyor zaten.

Başka varmı kızlar atladığım?

Son düzenleme:
hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz:26:

hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz:26:

yakalık dediğin önük mü?bence koy,bir tek o mu ağırlık yapacaklisten güzelmiş.mamayı unutmuşsun,bir de sana süt arttırıcı çay veya malt içeceği midir nedir..terlik te yok bak sanırım..kaç tane bebek bezi koymak gerekir acaba?? bende milupadan çıkan 8li huggies ile primadan gelen 4 tane var,onları koyayım mı ki hepsini??

Son düzenleme:
Hatunlar gene bugun cok sessiz,heyyyyyt ulen uyanin,silkinin bi,sesiniz cikmiyor yaaaaa!size bir sabah kahvesi lazim galibaaa...

Ben bez olarak 5-6 tane koydum,gerekirse kocike aldiririm ordan,canta bezle dolacak,yer kalmayacak yoksa...

Ben bez olarak 5-6 tane koydum,gerekirse kocike aldiririm ordan,canta bezle dolacak,yer kalmayacak yoksa...

canım bende çantaya 5 tane koydum ama açılmadık 1 paketi arabaya koyduk malum eşim kalacak yanımda o yüzden hemen inip arabadan alır diye düşündük

Onlugu mu?dogum yapan annisler soylesin onu bize,ben de bilemedim.
evet cnm önlüğü.

ya ağırlıktan değil yavrumda hani takılıyomuydu acaba unuttum ben.
mama ihtiyacı olursa kantinden alınabilir ya..
terlik almadım ben kızlar evde olanları koysam olmazmıki gerek yok yani bence:26:
bebek bezini bende hediye gelenlerden poşetli onlar kapalı hem öyle koydum ihtiyaç olursa evden gider alırlar dedim.
cnm ben süt arttırıcı falan hiç düşünmedim siz aldınızmı öyle şeyler:26:
biz hastane çantasını hiç netten falan bakmadık kafamıza göre koyduk öyle

yaa o önlükler bana hiç kullanışlı gelmedi sadece bez altlarında muşambası yok altına geçirir onlar herşeyi ben kullanmam diye 5 6 tane altı muşambalılardan aldım onlardan birini koycam çantaya şayet hazırlama girişiminde bulunursam çantayı

cimeka cnm ayrıca ben bebek çantası almadım.
günlük kullanım için conversenin bi çantasını aldım çok hoşuma gitti gayet kullanışlı

amway deterjan almak isteyen bayanlar, face de çeşitli gruplar var ve ordan amway satanlardan çok çok uyguna alışveriş yapabiliyorsunuz..ki bende öyle yapacağım..geçen bulaşık deterjanını 13 e gördüm:) nasıl yapıyorlar nasıl veriyorlar bilemiyorum..ama isterseniz aldıktan sonra yorumlarımı yazarım:)

bu benim 2. doğumum olacak nasipse ve diğerinden de edindiğim tecrübelerle diyebilirm ki:)
yanıma pompa setimi muhakkak alacağım, sezeryan doğum yağacağım..gerçi normalde yapsam farketmezdi süt bazılarımızda hemen gelmeyebiliyor..
bebişimi önce emzircem sonra aç kalmaması için mama vereceğim..büyük ihtimalle sütüm 3. gün gelecek..mamaya karşı olan annelerden değilim..bebeğe eziyet etmeye hiç gerek yok..geçen doğumumda ben 2. gün mamaya başladım kızım hep uyudu hiç ağlama sesi duymadık ama yanımdaki arkadaş alışır diye mama vermedi ve ne kendi uyudu ne bebişi uyudu perişan oldular..
göğüs için lansinoh kremimi de alacağım isteyen e vitamini de alabilir..kapsül olanlardan..
ben bezi 5 tane değil bir paketle götürmeyi düşünüyorum:) yen doğan için primanın 2-5 kg olanlarımdam aldım..
ve tabiki biberon seti..mama olarak hipp organik aldım..pre olandan..geçenkinde aptamil kullanmıştık..3 günden sonra tamamen anne sütüne geçmiştim..
bebeği beslerken mama tariflerindeki gibi 60 ml değil 30 ml vemenizi öneririm:) o bile fazla geliyor minik midelerine:)) ve mama önlüğü gerekiyor evet:) ki hastane çıkışlarının içinde zaten var:))
aynı heyecanı tekrar yaşamak için sabırsızlanıyorum:))

bu arada can bebenin alt değiştirmelerinden var pakette..onlar muhteşem..hasta bezi olarak yatağınıza bile serebilirsiniz..
çok memnun kaldım ve uzun süre kullandım

canım bende çantaya 5 tane koydum ama açılmadık 1 paketi arabaya koyduk malum eşim kalacak yanımda o yüzden hemen inip arabadan alır diye düşündük

Hmmm evet asu,bugun icimde kadir inanir hisleri var:82:konusun uleeeeenn diye hasinlesmek istiyorum
Ya da bunu yapmak:131:
Ya da bunu:125:
Anca sakinlesirim
Araba iyi fikirmis tatlim,hic dusunmemistim,esyalarin fazlasini simdiden arabanin arkasina atalim en guzeli,tesekkur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…