aynen cnmmm işimiz çooook ben bide daha oğlumun giysilerini ütülemedim yıkadım duruyolar hurcun içinde çok tembel oğlumun anasııı
sağol hemen net mağazasına bakıyım madem..kaç beden aldın sen??cnm 100 olmasamda 100e yakın biriyim bende annemler almış bana relax modedan en büyük bedenini tam geldi geceliklerim tabi göbüş çıkıntı duruyo oda gidince tam gelicekk bi bak oraya istersen fiyatlarıda baya uygunnn
günaydın canım,valla artık kıs geliyor yavaş yavaş ben 2 haftadır yorganla uyumaya başladım. Merak etme geceliklerde pijamalarda yeterince büyük yapılıyor ben en büyük beden aldım xxl :))) ben sırt çantası aldım valla doğum çantası için hazırladımda içinede ayrı ayrı poşetlerde hemşireye vereceğim kendi giyeceklerim diye ayırıp koydum.emzirme önlüğü aldım ben ama pek kullanılmıyomuş herkes boşuna almışsın dediler
kızlarr ben bebişlerin kusuklarına alışmaya başladımmm geçen arkadaşın bebeğini kucağıma aldım daha 2 aylık koca bir geğirik attı yakama kustu dünde annemin komşusunun çocuğunu okşuyodum bak sakın kusma derken üstüme hooop bi kusuk daha sağolsun minikler alıştırıyolar teyzelerini ayyy kusukları bile güzel kokuyoo beee süt süt oğlum gelsede oda pislese keşke beniii
cnm kişiden kişiye göre değişiyor bence boşversenekız korkutma beni öylemi bak beni kandırıyor bu kadınlar hep.
Bende çok üşüdüm sabah 5.30 gibi uyandım.kısa kollu pijamalarımı giydim.günaydın güzeller..bu gece çooook üşümüşüm,farketmedim,inşallah hasta olmam.. evin içi buzzzzzzzzzzzzzzzz...evim evim güzel evim,dün geldik, artık daha da bir yere gitmem,evimle ilgileneyim.hatta gelir gelmez banyo dolaplarını ayarladım,kızımın banyo bakım eşyaları için yer ayırdım.. şifonyerimdeki 1 çekmeceyi ona açtım.bugün de yıkama işlemlerine girişeyim..çamaşır yıkama filesi var ya çok küçükmüş,ben tüm eşyalar onda yıkanır sanmıştım ama sadece önlük çorap ve eldivenleri koyacağım. ondan sonra da d.çantamı hazırlayım artık,bi zahmet!!!bu arada 100 kiloluk şu bünyeye ne gecelik var ne pijama ne giyecem bilmiyorumbir de ben çanta almadım,nasıl çanta alayım onu da bilmiyorum,normal bebek çantaları mı yoksa büyük bayan çantası mı??önerilerinizi dinliyorum..bir de ben emzirme önlüğü alacağım..alan var mı??
hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz:26:
cnm kişiden kişiye göre değişiyor bence boşversene
bak maşallah 1.ciyi doğurmuşsun çatır çatır
Bende çok üşüdüm sabah 5.30 gibi uyandım.kısa kollu pijamalarımı giydim.
Bizimde tüm eşyalarımız yıkandı ütülendi yerleştirildiAnnemle gelin sağolsunn.
Bi battaniyeleri sığmadı oğlumun.Onuda koltuklarım gelince puf yaptırdım sandıklı onun içine koyacağım.Hastane çantasını hazırladık ama pijamalarım henüz gelmedi.Onuda getiricek kuzenim..
Hastane çantasına bebek için;2 takım hastane çıkışı
2 iç zıbın
2 çıtlıtlı badi
2 çorap
1 biberon
1 emzik (daha koymadım kaynatıcam)
sarı tülbent
3 tane ağız silme bezi
bebeğe iğne oyalı yüz örtüsü
1 paket ıslak mendil
hastane çıkışının battaniyesi,
Kundak battaniye çıkarken,
5-6 adet çocuk bezi.
Kendim içinse;1 paket ped.
1 adet pijama takımı(eğer çok kirlenirse zaten evimiz yakın gidip alırlar annemler 2 taneye gerek yok)
1 adet çorap
lohusa tacı
Diş fırçamı koyucam macunumu..
makyaj malzemeleri,düzleştirici(çantama koymıcam yengem getirir kalabalığa gerek yok)
1 emzirme südyeni
3-4 külot alacağım
Hasta bezini hastane veriyor zaten.
Başka varmı kızlar atladığım?
hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz:26:
yakalık dediğin önük mü?bence koy,bir tek o mu ağırlık yapacaklisten güzelmiş.mamayı unutmuşsun,bir de sana süt arttırıcı çay veya malt içeceği midir nedir..terlik te yok bak sanırım..kaç tane bebek bezi koymak gerekir acaba?? bende milupadan çıkan 8li huggies ile primadan gelen 4 tane var,onları koyayım mı ki hepsini??
Hatunlar gene bugun cok sessiz,heyyyyyt ulen uyanin,silkinin bi,sesiniz cikmiyor yaaaaa!size bir sabah kahvesi lazim galibaaa...
Ben bez olarak 5-6 tane koydum,gerekirse kocike aldiririm ordan,canta bezle dolacak,yer kalmayacak yoksa...
evet cnm önlüğü.Onlugu mu?dogum yapan annisler soylesin onu bize,ben de bilemedim.
yakalık dediğin önük mü?bence koy,bir tek o mu ağırlık yapacaklisten güzelmiş.mamayı unutmuşsun,bir de sana süt arttırıcı çay veya malt içeceği midir nedir..terlik te yok bak sanırım..kaç tane bebek bezi koymak gerekir acaba?? bende milupadan çıkan 8li huggies ile primadan gelen 4 tane var,onları koyayım mı ki hepsini??
evet cnm önlüğü.
ya ağırlıktan değil yavrumda hani takılıyomuydu acaba unuttum ben.
mama ihtiyacı olursa kantinden alınabilir ya..
terlik almadım ben kızlar evde olanları koysam olmazmıki gerek yok yani bence:26:
bebek bezini bende hediye gelenlerden poşetli onlar kapalı hem öyle koydum ihtiyaç olursa evden gider alırlar dedim.
cnm ben süt arttırıcı falan hiç düşünmedim siz aldınızmı öyle şeyler:26:
biz hastane çantasını hiç netten falan bakmadık kafamıza göre koyduk öyle
canım bende çantaya 5 tane koydum ama açılmadık 1 paketi arabaya koyduk malum eşim kalacak yanımda o yüzden hemen inip arabadan alır diye düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?