2012 Ekim Anneleri

kızlar ben difrize henüz bişey yapıp atmadım aslında bir an önce yapıp atsam iyi olacak diyorum.bugün yeşil fasulye alıp atsam iyi olur.patlıcan atmak istemiyorum aslında her yıl karnıyarıklık yapıyodum ama ağır oluyor onun yerine közleyip atacağım:86:
siz neler attınız buzluğa acaba farklı olarak bende yapayım..
bide turşu kurdunuzmu acaba erkenmi yoksa!!!!!!!
:118::119:

Barbunya,bamya,taze asma yapragi attim ben buzluga.
Yesil fasulyeyi atmistim buzluga ama hosuma gitmedi cikarip pisirince kokuyor gibi gelmisti...
Esim semt pazarindan kucuk salatalik almis,bu aksam onu kurucaz bakalim basarili olabilecek miyiz ilk defa denicez

doğum tabiki çok zor cnm allah herkese yardım etsin..
biliyo tabiki hepsini..ama işte sancıyla açılma yapılmak istendi oda çok yavaş ilerledi.sabahh 11 den akşam 9 a kadar 1 cm olmuş dayanamıca sezeryana alıcak dedi konuştuğumda..sabah aradım gece 4 te almışlar
4 e kadar beklemişler yine 2 cm olmuş boşuna onca ağrıyı çekti:26:

Herkeze hayırlı sabahlar güzel anneler :) ohh mAsallah mahareti hanımlar başlamış gene is Planı yapmaya bende 2 saat sonra havuza gidicem ins hamilelikte yapılabilecek en rahat spor suda kendimİ kuş gibi hissediyorum :)

bamya severim bende alıyım bari.sağol canım benim
size kolay gelsin...

doğum çok zor gerçektende benim ilk doğumum normal ve çok zordu.
şimdi nasıl olduğunu bildiğim için çok korkuyorum,,ilk hamilelikte neyle karşılaşacağını bilmediğin için rahat oluyorsun.
ama kişiden kişiye değişir tabi korkmayın ALLAH kimseyi darda koymuyor.
2 doğumlar daha kolay oluyormuş diyorlar bana inansammı!!!!!!!!!!

kızlar ne kadar zamanda doktora gidiyorsunuz artık ben 22 ağustosta gittim 18 eylül de çağırdı 1 ay çok uzun değilmi?
ben 32den sonra 2 haftada gidiyorum,ondan sonra da düşer artık haftaya,her gidişte nstye giriyorum. 3 oldu.biri düştüğüm zaman acil çekildi.ilk başta hoşlanmıştım nstden ama çokkk sıkıcı geliyor artık.
benim genelde kasigima yakin yerde kalp atisi gibi pit pitlar oluyor belli bir ritimde banada gunde iki defa falan oluyor bide suruyor3 4 dk falan.
ayneeeeen.hatta gıcık oluyor kendi teklemeye başlıyor sağı solu..
Demir haplari bagirsak hareketlerini yavaslatirmis,offfff yaaaa
biktim artik incir+su armut+su
suda kopuren magnezyum'u da icmek istemiyorum...icim disim ilac zaten

eeey bagirsaklar uzmeyiiin beniiiiiii
ben elevitin kokusunu hiç sevmiyorum,gerçi saniyelik oluyor ama...
bu gece uyucam işallah ve rüyamda kızımı görücem çok eminim evet evet olucak
eeee gördün mü
olacak mi dersin...olur ins.
artik ruyamda kizimi da goremiyorum,hep polisiye-macera ruyalar goruyorum :)
ben artık rüya müya görmez oldum,neden ki:44:
o ağrı çok rahatsızlık veriyor,sanki yatağın yayı veya bir tarafı batıyor gibi..tam bacağın kökünde..
Allah kurtarmış,hayırlısı olsun,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gerçekten boşuna çekmiş sancıyı...

Son düzenleme:

bende daha bişey atmadım buzluğa haftaya pazarımı bu işlere ayırıcam sanırım hepsini alıcam annemlerde sarartıp poşetliycem eve götürüp dolaba koyucam bende fasulye barbunya bamya börülce bunlardan sarartıp koyucam ayrıca börülce haşlıycam turşuluk kışın iyi gidiyo 1 2 poşette karnıyarıklık atıcam annem közlemeleri yapmış bide domates rendeleyip atıcam pek yemeklerde kullanmak için turşu için sanki daha erken canım daha turşu olayına girişmedik biz o en son ha bide patlıcan fasulye barbunya kurutcam dolmalık biberle patlıcanı annem halleder çok iş var çoooooooooookkk

cnm 2.ler daha zor diyolar bende öyle biliyorum:26:
Allah kurtarmış,hayırlısı olsun,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..gerçekten boşuna çekmiş sancıyı...
amin tatlım darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:
günaydın güzeller..bu gece çooook üşümüşüm,farketmedim,inşallah hasta olmam.. evin içi buzzzzzzzzzzzzzzzz...evim evim güzel evim,dün geldik, artık daha da bir yere gitmem,evimle ilgileneyim.hatta gelir gelmez banyo dolaplarını ayarladım,kızımın banyo bakım eşyaları için yer ayırdım.. şifonyerimdeki 1 çekmeceyi ona açtım.bugün de yıkama işlemlerine girişeyim..çamaşır yıkama filesi var ya çok küçükmüş,ben tüm eşyalar onda yıkanır sanmıştım ama sadece önlük çorap ve eldivenleri koyacağım. ondan sonra da d.çantamı hazırlayım artık,bi zahmet!!!bu arada 100 kiloluk şu bünyeye ne gecelik var ne pijama ne giyecem bilmiyorum bir de ben çanta almadım,nasıl çanta alayım onu da bilmiyorum,normal bebek çantaları mı yoksa büyük bayan çantası mı??önerilerinizi dinliyorum..bir de ben emzirme önlüğü alacağım..alan var mı??

işimiz çok o zaman arkadaşım bir an evvel kolları sıva sak iyi olur,
cevabın için teşekkürler...:116:

cnm 100 olmasamda 100e yakın biriyim bende annemler almış bana relax modedan en büyük bedenini tam geldi geceliklerim tabi göbüş çıkıntı duruyo oda gidince tam gelicekk bi bak oraya istersen fiyatlarıda baya uygunnn

işimiz çok o zaman arkadaşım bir an evvel kolları sıva sak iyi olur,
cevabın için teşekkürler...:116:

aynen cnmmm işimiz çooook ben bide daha oğlumun giysilerini ütülemedim yıkadım duruyolar hurcun içinde çok tembel oğlumun anasııı

günaydın canım,valla artık kıs geliyor yavaş yavaş ben 2 haftadır yorganla uyumaya başladım. Merak etme geceliklerde pijamalarda yeterince büyük yapılıyor ben en büyük beden aldım xxl :))) ben sırt çantası aldım valla doğum çantası için hazırladımda içinede ayrı ayrı poşetlerde hemşireye vereceğim kendi giyeceklerim diye ayırıp koydum.emzirme önlüğü aldım ben ama pek kullanılmıyomuş herkes boşuna almışsın dediler

günaydın güzeller doğuma çok yaklaştık çoğumuz hayırlısıyla o günler gelseydi

kızlarr ben bebişlerin kusuklarına alışmaya başladımmm geçen arkadaşın bebeğini kucağıma aldım daha 2 aylık koca bir geğirik attı yakama kustu dünde annemin komşusunun çocuğunu okşuyodum bak sakın kusma derken üstüme hooop bi kusuk daha sağolsun minikler alıştırıyolar teyzelerini ayyy kusukları bile güzel kokuyoo beee süt süt oğlum gelsede oda pislese keşke beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…