2012 Ekim Anneleri

günaydın hanımlar :119:
ya benim aşağım önden arkadan acıyor kuyruk sokumum, çatı kemiklerim... dün inleye inleye bi hal oldum yatakta dönmek ne mümkün her yanım acıyor nolcaz böyle

ya benim aşağım önden arkadan acıyor kuyruk sokumum, çatı kemiklerim... dün inleye inleye bi hal oldum yatakta dönmek ne mümkün her yanım acıyor nolcaz böyle

o da bişey mi benim aşağıda ön arka birbirine geçti sanki neremden ne çıkıyor anlamıyorum artık ağrıdan acıdan ama sorun yok diyorum nasılsa çocuk karından çıkacak

Evet katlanicaz iste tatlicim napalim,bu aylar da boyle,gececek yavrularimiza kavusucazzz...
Pinarny cok guzel bilgiler,tesekkur ederim canim.

Bu arada ben gidiyorum simdi bisey yemeye,adini soylemicem caniniz cekmesin,yoksa asabiyetten kendime dalicam
Sakinlesmem lazim,hıh

o da bişey mi benim aşağıda ön arka birbirine geçti sanki neremden ne çıkıyor anlamıyorum artık ağrıdan acıdan ama sorun yok diyorum nasılsa çocuk karından çıkacak

ohh senin tuzun kuru bende mi karından çıkartsam naapsam oyy allah'ım kemiklerim ayrılıyor

günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz geldik oğluşumla oku oku bıtmıyor sayfalar anca yazdım..kızlar bana cocugu olan arkadaslar sankı sözlesmıs gıbı hepsi telefon açıp aynı şeyı söyluyor,şu gunlerınde bol bol uyu ,uyku depola aman bol bol uyu depola,nasıl depolayacam ya vitamin mi bu hehehe bız atlattık sıra sende uykusuz her gecee şarkısı söylersın artık dıyorlar amannnnn dert ettıklerı şeye bak anlamıyorum oğlum sağlıklı olsun da uyku muyku problem değil haksız mıyım

artist hoşgeldin cnmmm

valla haksızsınya ben uykuya çok düşkünüm napıcam bilmiyorum

bu arada biz beşiği kurmadık daha

bende sana yazıodum gulümmmnasılsınnn
naber beybişşş
sen aldınmı alt değiştirme bezi.ben almak istiyorum çok gereklimi bilmiyorum ama :26:

iyiyim tatlum sen nasılsın oğlumun elma yanaklı arkadaşı nasıl bakayım

evet canım aldım ama ben dalinin aldım...paketin içinden 4 tane koydum çantama ne olur ne olmaz diye

ohh senin tuzun kuru bende mi karından çıkartsam naapsam oyy allah'ım kemiklerim ayrılıyor

senin için güzel olan hayırlı olan neyse Rabbim onu nasip etsin arkadaşım

kemikler ayrılalı çok oldu artık kırılmaya başladı o kemikler

şimdilik haklısın gibi görünüyor ama tecrübeli annelerinde bi bildiği var galiba demekki kök söktürcek bize kuzularımız yok yok biz başederiz kuzularımızı

artist hoşgeldin cnmmm

valla haksızsınya ben uykuya çok düşkünüm napıcam bilmiyorum

bu arada biz beşiği kurmadık daha

acele etme şekerim gelince oğlun kendi kurar beşiğini

bende henüz bişey yok çatlamadım diye seviniyordum meğer bu saatten sonrada çatlanıyormuş
bende kahve çizgidende yok :26:

aaaa hiç olmaz o kahverengi çizgiden olması lazım bu senenin modası o çizgi inanmazsan brck e sor bak

canım çok sağol, amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun... dün yeşil kapaklı dalin muhabbeti vardı tam konuya hakim olamadım işteyim malum geçmişede göndermeyin beni o deterjan mı yumuşatıcı mıydı?

günaydın arkadaşlar,
gerçi bizim günümüz kara oldu.
Kayınpederimi bu sabah kaybettik eşimi çocuk gibi ağlarlen görünce bende mahvoldum, bende babasızım zaten içim kaldırmadı, bebeğim dedelerini hiç tanıyamayacak...Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Adı Ali idi..Bir fatiha okuyup bağışlarsanız ruhuna sizler hamile meleklerseniz umarım onunda yardımcısı olacak dualarınız...teşekkürler.

Canim ya bende hergun 40 dk. hamile egzersizleri yapiyorum suda. Suyun icinde cok guzel ama sonrasinda baya bir agrim oluyor. Kasilmalarim oluyor dogrusu. Ben doktoruma sormadim ne kadar sure suda kalmam gerektigini sen sordun mu acaba? Birde suyun derecesini dusurduk baya disarsi sicak diye acaba usutuyormuyum?? Neyse yediklerimi yakmak icin durmak yok yuzmeye devam:)

deterjan canım yeşil kapaklı olan..

iyiyim tatlum sen nasılsın oğlumun elma yanaklı arkadaşı nasıl bakayım
evet canım aldım ama ben dalinin aldım...paketin içinden 4 tane koydum çantama ne olur ne olmaz diye
oğluşumda iyi napsın cnm dalgalanıyor yüzüyor sanırım senin oğluşuna kavuşmayı bekliyooo hihi
dalinin 12 limi?kaça aldın cnm?
sus sus kendımı kandırıyorum çaktırma
züğürt tesellisi dimi
acele etme şekerim gelince oğlun kendi kurar beşiğini
aaaa hiç olmaz o kahverengi çizgiden olması lazım bu senenin modası o çizgi inanmazsan brck e sor bak
ya 2 beşik seçeneğim var biri büyük park yatak diğeri çok minik yaşına kadar kullanır en fazla..
diyorum büyüğü açmıyım?küçük ordan oraya gider evin içinde hem yer kaplamaz?
ama küçüğede nevresim takımı lazım anneme dedim az bi kumaş alalım çarşafla yastık yap yeter..
bebeğe yorgan almıştık çok hafif bi yorgan ama oda büyük.yeni doğan bebek genelde battaniye kullanır dimi?
napsamki bi akıl verin kızlar...

cnm bende o çizgi var evet:)ama altta var üsttede varmış burda bazı arkadaşlarda üstte nasıl var anlamadım :26:

Son düzenleme:

canım allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah
rabbim sizede sabırlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…