günaydın hanımlar :119:
ya benim aşağım önden arkadan acıyorkuyruk sokumum, çatı kemiklerim... dün inleye inleye bi hal oldum yatakta dönmek ne mümkün her yanım acıyor nolcaz böyle
Gobek deligimin 3 cm altinda mor damarlar cikmis,catliyor muyum ?
günaydın hanımlar :119:
ya benim aşağım önden arkadan acıyorkuyruk sokumum, çatı kemiklerim... dün inleye inleye bi hal oldum yatakta dönmek ne mümkün her yanım acıyor nolcaz böyle
artist ve brck gördüm sizi bir adım öne çıkın
o da bişey mi benim aşağıda ön arka birbirine geçti sankineremden ne çıkıyor anlamıyorum artık ağrıdan acıdan ama sorun yok diyorum nasılsa çocuk karından çıkacak
Gobek deligimin 3 cm altinda mor damarlar cikmis,catliyor muyum ?
bende sana yazıodum gulümmmnasılsınnn
naber beybişşş
sen aldınmı alt değiştirme bezi.ben almak istiyorum çok gereklimi bilmiyorum ama :26:
ohh senin tuzun kuru bende mi karından çıkartsam naapsamoyy allah'ım kemiklerim ayrılıyor
günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbiz geldik oğluşumla oku oku bıtmıyor sayfalar anca yazdım..kızlar bana cocugu olan arkadaslar sankı sözlesmıs gıbı hepsi telefon açıp aynı şeyı söyluyor,şu gunlerınde bol bol uyu ,uyku depola aman bol bol uyu depola,nasıl depolayacam ya vitamin mi bu hehehe bız atlattık sıra sende uykusuz her gecee şarkısı söylersın artık dıyorlar amannnnn dert ettıklerı şeye bak anlamıyorum oğlum sağlıklı olsun da uyku muyku problem değil haksız mıyım
artist hoşgeldin cnmmm
valla haksızsınya ben uykuya çok düşkünüm napıcam bilmiyorum
bu arada biz beşiği kurmadık daha
bende henüz bişey yok çatlamadım diye seviniyordum meğer bu saatten sonrada çatlanıyormuş
bende kahve çizgidende yok :26:
iyiyim tatlum sen nasılsın oğlumun elma yanaklı arkadaşı nasıl bakayım
evet canım aldım ama ben dalinin aldım...paketin içinden 4 tane koydum çantama ne olur ne olmaz diye
senin için güzel olan hayırlı olan neyse Rabbim onu nasip etsin arkadaşım
kemikler ayrılalı çok oldu artık kırılmaya başladı o kemikler
Herkeze hayırlı sabahlar güzel anneler :) ohh mAsallah mahareti hanımlar başlamış gene is Planı yapmaya bende 2 saat sonra havuza gidicem ins hamilelikte yapılabilecek en rahat spor suda kendimİ kuş gibi hissediyorum :)
canım çok sağol, amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun... dün yeşil kapaklı dalin muhabbeti vardı tam konuya hakim olamadım işteyim malumgeçmişede göndermeyin beni o deterjan mı yumuşatıcı mıydı?
oğluşumda iyi napsın cnm dalgalanıyor yüzüyor sanırım senin oğluşuna kavuşmayı bekliyooo hihiiyiyim tatlum sen nasılsın oğlumun elma yanaklı arkadaşı nasıl bakayım
evet canım aldım ama ben dalinin aldım...paketin içinden 4 tane koydum çantama ne olur ne olmaz diye
züğürt tesellisi dimisus sus kendımı kandırıyorum çaktırma
ya 2 beşik seçeneğim var biri büyük park yatak diğeri çok minik yaşına kadar kullanır en fazla..acele etme şekerim gelince oğlun kendi kurar beşiğini
aaaa hiç olmaz o kahverengi çizgiden olması lazım bu senenin modası o çizgiinanmazsan brck e sor bak
günaydın arkadaşlar,
gerçi bizim günümüz kara oldu.
Kayınpederimi bu sabah kaybettik eşimi çocuk gibi ağlarlen görünce bende mahvoldum, bende babasızım zaten içim kaldırmadı, bebeğim dedelerini hiç tanıyamayacak...Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Adı Ali idi..Bir fatiha okuyup bağışlarsanız ruhuna sizler hamile meleklerseniz umarım onunda yardımcısı olacak dualarınız...teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?