ben de katıldım aranıza..dün hamile olduğumu öğrendim...çok tuhaf bi duygu..yarın da doktora gideceğim.Allah isteyen herkese versin
merhaba,
2012 Ekim Anneleri Takip Listesinde gördüm sizi, SAT.ımız yakın ve şehrimiz aynı :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de katıldım aranıza..dün hamile olduğumu öğrendim...çok tuhaf bi duygu..yarın da doktora gideceğim.Allah isteyen herkese versin
canım o ağrılar benim ilk hamileliğimde çok oluyodu.adet olacakmışım gibiydi aynı.rahim büyüyo tabi normal bu ağrılar.kanaman olmadığı sürece endişe etme derim ben...kızlarr meraba akşam saat 6 gibi bi anda kasıma ağrı girdi hala kasıklarım ağrıyor korkuyorum bu kasık ağrıları sizdede adet olacakmış sanki aksa gitse rahatlıcakmışsınız gibimi oluyor düşük yaptığımdaki ağrı gibi sanki korkuyorum ama o zaman ağrı olmuş 1-2 saat sonra da kanamam olmuştu şimdi bakıyorum tuvalette bişey yok iyice huzursuz oldum doktora gitsemmi diye düşünüyorum ama bilmem![]()
çok teşekkür ederim Allah tüm isteyen çiftlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaAllah :)![]()
kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......
Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........
bu arada kızlar dün eşim okuldan gelince yüzünde bi tuhaflık vardı hemen 40 km uzaklıktaki benim de doktorumun olduğu hastaneye gittik acile,yüz felci geçiriyorsun dedi..Allahtan başında yakalamışız,stresten üzüntüden sıcak soğuktan olurmuşilaçlarını alıyor şimdi.yüzünü sıcak tutmak zorunda bana da yardım edemiyor oturma odasında tıkıldık kaldık sobanın başında. pazartesi nörolojiye gidecek..üzüldüm panik yaptım ama doktor geçecek dedi..zaman kaybetmeden gitmişiz iyi ki de..düşünmemeye çalışıyorum..Allahım çok şükür yarabbim..
çakaldoktorun boya dersen boyucan değilmi hemen
seni gidi seni.
![]()
İşte size bebeğimin ilk görüntüsü.....
Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...![]()
valla o da değişiyor ben 6da duydum 9da duyan da oluyor..keşke sorsaydın...aman kendini sıkma bi dahakine duyarsın sen de...Hayır canım yaa maalesef kalp atısları hakkında da hıc bır sey soylemedı o an doguma gırecektı....Offff bak sımdı ona da taktım kafayı....Normalde duyulur dımı bu zamanlarda 7 haftalıkta...?
gitme gitme normal şeyler bunlar.. benim de adetime yakın günlerde sıklaştı ve şiddetli oldu,şimdi ara ara kasılmalar şeklindekızlarr meraba akşam saat 6 gibi bi anda kasıma ağrı girdi hala kasıklarım ağrıyor korkuyorum bu kasık ağrıları sizdede adet olacakmış sanki aksa gitse rahatlıcakmışsınız gibimi oluyor düşük yaptığımdaki ağrı gibi sanki korkuyorum ama o zaman ağrı olmuş 1-2 saat sonra da kanamam olmuştu şimdi bakıyorum tuvalette bişey yok iyice huzursuz oldum doktora gitsemmi diye düşünüyorum ama bilmem![]()
hadi bakalım gözün aydın,güzel duaların için sağol..amin...Allahım bu mutluluğumuzu sağlıklı hayırlı bir evlat olarak kucağımıza almayı sevip okşamayı nasip etsin..merhaba arkadaşlar bende 2 sene öncw düşük yaptım çok kötü bişey allahım kimseye yaşatmasın o acıları bende henüz kalpatışını duymadım keseyigörebildik 16mm olmuş hala inanamıyorum kalp atışını duyana kadarda varlığına inanamam herhalde.. rabbim bütün annelerin yavrularını bağışlasın ve anne babalarını başlarından eksik etmesin vrende ALLAH alanda o herşeyin başı öcelikle sağlık inşallah göbüşü yine bebiş dolar. allahım cümlemize hayırlı evlatlar versin ve bizleride hayırlı anne ve baba olmayı nasip etsin herşeyin başı dua kimse canını sıkmasın rabbime sığının..
cimekacım çok geçmiş olsun canımm..
umarım en kısa zamanda geçer..
kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......
Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........
gerçekten hiçbişeyin garantisi yok,hayat saniyelik olaylardan oluşuyor.. dün eşimin başına gelen şey mesela tamam çok ciddi değil,çok ta küçük bişey değil ama o anda yüz felci değil kalp krizi olur yada bir tarafına felç gelir..
çok geçmiş olsun..
Kızlar maasallahımız var 400.cu sayfaya gelmısız muhabbetlere devam dogurana kadar daha kac sayfa devırecek bakalım topıgımız :)
valla o da değişiyor ben 6da duydum 9da duyan da oluyor..keşke sorsaydın...aman kendini sıkma bi dahakine duyarsın sen de...
gitme gitme normal şeyler bunlar.. benim de adetime yakın günlerde sıklaştı ve şiddetli oldu,şimdi ara ara kasılmalar şeklinde
hadi bakalım gözün aydın,güzel duaların için sağol..amin...Allahım bu mutluluğumuzu sağlıklı hayırlı bir evlat olarak kucağımıza almayı sevip okşamayı nasip etsin..
sağol canım,şimdi dışarı çıktı. çok sıkıldı dünden beri bir odanın içinde sıcak olsun diye.. ama aklım da onda kaldı atkı bere heryerini sardı ama içim rahat değil.. tembihlemeye de gelmiyor morali zaten bozuldu,bu sefer tamam ya ben çocuk muyum demeye başlıyor.en kısa zamanda iyileşir inşallah. 2-3 hafta sürermiş tedavi...
gerçekten hiçbişeyin garantisi yok,hayat saniyelik olaylardan oluşuyor.. dün eşimin başına gelen şey mesela tamam çok ciddi değil,çok ta küçük bişey değil ama o anda yüz felci değil kalp krizi olur yada bir tarafına felç gelir..
çok geçmiş olsun..
sağol canım,inşallah iyileşir,psikolojisi gitti canımın,bebeğimiz doğunca konuşmaya başlayınca baba senin yüzün neden böyle diyecek dyor. ayyy çok üzüldüm yaaaaa..ona belli etmemeye takmıyormuş gibi görünmeye çalışıyorum soğukkanlı olmaya...başarabiliyor muyum bilmem!!
3. defa söylüyorumlisteye eklenmek istiyorum ben de..
blackberry_82, Bursa, 30, 24 ocak, 30 ekim, 68
sağol canım,inşallah iyileşir,psikolojisi gitti canımın,bebeğimiz doğunca konuşmaya başlayınca baba senin yüzün neden böyle diyecek dyor. ayyy çok üzüldüm yaaaaa..ona belli etmemeye takmıyormuş gibi görünmeye çalışıyorum soğukkanlı olmaya...başarabiliyor muyum bilmem!!
canım bununla ilgilenen arkadaş bir süre buralarda olamayacağını söyledi..hem buraya yazmayacaksın,2012 ekim anneleri takip çizelgesi başlığına yazacaksın,arkadaş gelince alır listeye,burada sayfalar çok hızlı akıyor,burada sadece paylaşım oluyor...3. defa söylüyorumlisteye eklenmek istiyorum ben de..
blackberry_82, Bursa, 30, 24 ocak, 30 ekim, 68
çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin çarçabukk...........
arkadaşlar merhaba ben sizlere bişey soracağım ben salı günü dr gittim 5 haftalık hamile olduğumu söyledi yanlız bebeği göremedi keseyi gördü sadece ve vajinal ultrasonla baktı öyle gördü keseyide sizce bu durum normalmi cevaplarsanız sevinirim
arkadaşlar merhaba ben sizlere bişey soracağım ben salı günü dr gittim 5 haftalık hamile olduğumu söyledi yanlız bebeği göremedi keseyi gördü sadece ve vajinal ultrasonla baktı öyle gördü keseyide sizce bu durum normalmi cevaplarsanız sevinirim