Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranızda kan pıhtılaştırıcı iğne kullanan varmı arkadaşlar..
merhaba kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. öncelikle şunu söyleyeyim.acil alınmış bir karar değildi. Normalde masumiyet arkadaşımla satımız aynıydı. Yani bugün 9+0 olmam gerekiyordu. Bebeğim ilk başlarda çok iyiydi gelişimi hatta ikiz olabilme ihtimali yüksek demişti doktor. 5. Haftada benim kahverengi lekelenmem başladı. Değerlerim düşmüştü bir dahaki doktor kontrolunde. Eski arkadaşlar bilir. Asla yükselmez bi daha derken 2 gün sonra yükseldiğini gördük. Doktor yanlışlık olabilir testlerde ya da ikizdi biri gitti demişti. Sonra benim lekelenmem hiç bitmedi. Tam biter gibi oluyordu tekrar başlıyordu. Sürekli gelmiyordu ama hemen hemen her idrardan sonra çok az da olsa geliyordu. Sonra 2 haftada geriye gitti bebek birdenbire. Doktor 2 hafta bekliyelim kalp atışını duyarsak problem olmaz 2 hafta gerilik dedi. Geçen hafta gittik normalde 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık dedi. 1 hafta daha bekliyelim olmadı müdahele ederiz dedi. Işte dün sabah gittik. 9 haftalık olması gerekirken yine 6 haftalık dedi. Renkli dopplere gönderdi.missed abortus dedi. Yani kalp atışını duymadan ölüm. Ordan başka doktora gittik. O da aynı şeyi söyledi 1 gün daha beklersen allah korusun seni zehirlemeye başlar dedi. Sonra başka doktora gittik. Aynı şeyi o da söyledi. Sonra kendi doktorumuza geri döndük. Yatış yaptım serum yedim. Sonra genel anestezi ile aldılar. Cinsiyetini sormadan doktor söyledi. Erkekti dedi. Bilmiyorum kızlar inanın zaten o anda kız erkek umrumda değildi. Nasıl bildi onu da bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolum var o zaman sorarım.
şu an daha iyiyim çok şükür. Ama dün feciydim. Allah kimseye kürtajı yaşatmasın.........
merhaba kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. öncelikle şunu söyleyeyim.acil alınmış bir karar değildi. Normalde masumiyet arkadaşımla satımız aynıydı. Yani bugün 9+0 olmam gerekiyordu. Bebeğim ilk başlarda çok iyiydi gelişimi hatta ikiz olabilme ihtimali yüksek demişti doktor. 5. Haftada benim kahverengi lekelenmem başladı. Değerlerim düşmüştü bir dahaki doktor kontrolunde. Eski arkadaşlar bilir. Asla yükselmez bi daha derken 2 gün sonra yükseldiğini gördük. Doktor yanlışlık olabilir testlerde ya da ikizdi biri gitti demişti. Sonra benim lekelenmem hiç bitmedi. Tam biter gibi oluyordu tekrar başlıyordu. Sürekli gelmiyordu ama hemen hemen her idrardan sonra çok az da olsa geliyordu. Sonra 2 haftada geriye gitti bebek birdenbire. Doktor 2 hafta bekliyelim kalp atışını duyarsak problem olmaz 2 hafta gerilik dedi. Geçen hafta gittik normalde 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık dedi. 1 hafta daha bekliyelim olmadı müdahele ederiz dedi. Işte dün sabah gittik. 9 haftalık olması gerekirken yine 6 haftalık dedi. Renkli dopplere gönderdi.missed abortus dedi. Yani kalp atışını duymadan ölüm. Ordan başka doktora gittik. O da aynı şeyi söyledi 1 gün daha beklersen allah korusun seni zehirlemeye başlar dedi. Sonra başka doktora gittik. Aynı şeyi o da söyledi. Sonra kendi doktorumuza geri döndük. Yatış yaptım serum yedim. Sonra genel anestezi ile aldılar. Cinsiyetini sormadan doktor söyledi. Erkekti dedi. Bilmiyorum kızlar inanın zaten o anda kız erkek umrumda değildi. Nasıl bildi onu da bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolum var o zaman sorarım.
şu an daha iyiyim çok şükür. Ama dün feciydim. Allah kimseye kürtajı yaşatmasın.........
merhaba kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. öncelikle şunu söyleyeyim.acil alınmış bir karar değildi. normalde masumiyet arkadaşımla satımız aynıydı. yani bugün 9+0 olmam gerekiyordu. bebeğim ilk başlarda çok iyiydi gelişimi hatta ikiz olabilme ihtimali yüksek demişti doktor. 5. haftada benim kahverengi lekelenmem başladı. değerlerim düşmüştü bir dahaki doktor kontrolunde. eski arkadaşlar bilir. asla yükselmez bi daha derken 2 gün sonra yükseldiğini gördük. doktor yanlışlık olabilir testlerde ya da ikizdi biri gitti demişti. sonra benim lekelenmem hiç bitmedi. tam biter gibi oluyordu tekrar başlıyordu. sürekli gelmiyordu ama hemen hemen her idrardan sonra çok az da olsa geliyordu. sonra 2 haftada geriye gitti bebek birdenbire. doktor 2 hafta bekliyelim kalp atışını duyarsak problem olmaz 2 hafta gerilik dedi. geçen hafta gittik normalde 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık dedi. 1 hafta daha bekliyelim olmadı müdahele ederiz dedi. işte dün sabah gittik. 9 haftalık olması gerekirken yine 6 haftalık dedi. renkli dopplere gönderdi.missed abortus dedi. yani kalp atışını duymadan ölüm. ordan başka doktora gittik. o da aynı şeyi söyledi 1 gün daha beklersen allah korusun seni zehirlemeye başlar dedi. sonra başka doktora gittik. aynı şeyi o da söyledi. sonra kendi doktorumuza geri döndük. yatış yaptım serum yedim. sonra genel anestezi ile aldılar. cinsiyetini sormadan doktor söyledi. erkekti dedi. bilmiyorum kızlar inanın zaten o anda kız erkek umrumda değildi. nasıl bildi onu da bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolum var o zaman sorarım.
şu an daha iyiyim çok şükür. ama dün feciydim. Allah kimseye kürtajı yaşatmasın.........
aranızda kan pıhtılaştırıcı iğne kullanan varmı arkadaşlar..
çok geçmiş olsun.Allah tekrarını göstermesin,kimseye de yaşatmasın.. benim soracağım bişey var..adetlerin nasıl??yani geç döllenme söz konusu olabilir miydi acaba??merhaba kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. öncelikle şunu söyleyeyim.acil alınmış bir karar değildi. normalde masumiyet arkadaşımla satımız aynıydı. yani bugün 9+0 olmam gerekiyordu. bebeğim ilk başlarda çok iyiydi gelişimi hatta ikiz olabilme ihtimali yüksek demişti doktor. 5. haftada benim kahverengi lekelenmem başladı. değerlerim düşmüştü bir dahaki doktor kontrolunde. eski arkadaşlar bilir. asla yükselmez bi daha derken 2 gün sonra yükseldiğini gördük. doktor yanlışlık olabilir testlerde ya da ikizdi biri gitti demişti. sonra benim lekelenmem hiç bitmedi. tam biter gibi oluyordu tekrar başlıyordu. sürekli gelmiyordu ama hemen hemen her idrardan sonra çok az da olsa geliyordu. sonra 2 haftada geriye gitti bebek birdenbire. doktor 2 hafta bekliyelim kalp atışını duyarsak problem olmaz 2 hafta gerilik dedi. geçen hafta gittik normalde 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık dedi. 1 hafta daha bekliyelim olmadı müdahele ederiz dedi. işte dün sabah gittik. 9 haftalık olması gerekirken yine 6 haftalık dedi. renkli dopplere gönderdi.missed abortus dedi. yani kalp atışını duymadan ölüm. ordan başka doktora gittik. o da aynı şeyi söyledi 1 gün daha beklersen allah korusun seni zehirlemeye başlar dedi. sonra başka doktora gittik. aynı şeyi o da söyledi. sonra kendi doktorumuza geri döndük. yatış yaptım serum yedim. sonra genel anestezi ile aldılar. cinsiyetini sormadan doktor söyledi. erkekti dedi. bilmiyorum kızlar inanın zaten o anda kız erkek umrumda değildi. nasıl bildi onu da bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolum var o zaman sorarım.
şu an daha iyiyim çok şükür. ama dün feciydim. Allah kimseye kürtajı yaşatmasın.........
Bu arada cimeka canım yeni okudum eşinin rahatsızlandığını çok çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsınız inş sen yinede çok yıpratma kendini benim kapı bir komşumda yaşadı aynı şeyi üstelik ileri seviyedeydi ama aradan 1 sene geçti kadın eskisinden farksız allah yardımcınız olsun canım
sağol canım,inşallah iyileşir,psikolojisi gitti canımın,bebeğimiz doğunca konuşmaya başlayınca baba senin yüzün neden böyle diyecek dyor. ayyy çok üzüldüm yaaaaa..ona belli etmemeye takmıyormuş gibi görünmeye çalışıyorum soğukkanlı olmaya...başarabiliyor muyum bilmem!!
canim gecmis olsun..Allah daha beterinden esirgesin.ne guzel erekn teshis konmus tedeviye baslanmis tedavi sonrasi birseycigi kalmaz insallah;
canım o ağrılar benim ilk hamileliğimde çok oluyodu.adet olacakmışım gibiydi aynı.rahim büyüyo tabi normal bu ağrılar.kanaman olmadığı sürece endişe etme derim ben...
Bu arada arkdaşlar lara_ nerelerde? yazdı da ben mi göremedim acaba?en son kontrole gidecekti herhalde yanlış hatırlamıyosam.dün aklıma geldi merak ettim...
clexane 4000 kullanıyorum sabah akşam progestan sabah akşam coraspirin, prednol, folbiol,akşam yatarkende jeli kullanıyorum
yani tamamen ilaçla çocuk doğuracaz allah kısmet ederse arkadaşımda aynı ilaçları kullandı çok sağlıklı bebeği allahım bizede kısmet eder inşallah
sendemi kullanıyorsun ben 6+4 deyim sen nekadarlıksın
lara evde dinleniyo canım doktor 10 gün rapor vermiş ama durumu iyi iş yerinde sigara içenler varmış çok rahatsız oluyormuş bu yüzden doktor vermiş raporu bu dönem çok önemli çünkü
kızlar bişey diycem ama gülmeyingöbekleriniz hafiften çıkmaya başlamadımı?ben hisediyorum sanki hafiftewn çıktı sanki
gaz demeyin sakın bebek o
![]()
anladım canım...aman iyi olsun da göremeyince merak ettim.akşam yatarken aklıma geldi birden sorayım dedimburdaki herkesten iyi haberler gelsin diye bekliyorum.güzel haberler alınca da kendim almış gibi seviniyorum
![]()
gazzzzzzzzzzzzzzzzz o gazzzzzzzzzzzzzzzzzz daha 1 gramlık bebek nereye çıkacakkk![]()
kızlar bişey diycem ama gülmeyingöbekleriniz hafiften çıkmaya başlamadımı?ben hisediyorum sanki hafiftewn çıktı sanki
gaz demeyin sakın bebek o
![]()