2012 Ekim Anneleri

Tatlim dun unutmiycam unutmiycam dedim ama gene unutup geldim,adam diyo ki soracaginiz soru var mi ben boyleiıııı yok!

aynı bennnn unutmıycam dıyorum kalıyorum ,o yuzden sızı cağırdım ya şu hemsireleri güzel bir sorguya çekelim diye

ayyyyyyyy Burak ın annesi cümlesi çok hoşuma gitti ilk sen söyledin bunu banaaaaa
Sevcanykcim benim bir onceki sayfada nergisten alintim var gayet duzgun,yani ilosun annesi masum,burakin annesinden supheleniyorum benondan alintiliyoruz boyle oluyoooo

Kiz burakin annesi,ihale sana kaldi

yaaaaaaaaa ben bi şey yapmıyorum tıklıyorum yazıyorum cevapla diyorum her zamanki gibi hem cimeka tarif etmiş okusanıza koca göbişliler sizi manken gibiyim diye kıskanıyorsunuz beni dimi

bugün hep ağlayasım var herşeye hatta ağlıyorum da sebebsizzzzzzzzz

hiiççç üzme kendini belli sıkılmışsın sen malum son zamanlar artık eşi ve kaynanaları topiğine gir arada hele ki kavga çıkarsa topikte banlananlar falan olursa sıkıntı falan kalmaz okurken ayy bende pek iyi görünmüyorum aslında

offf yaaa pazartesi işe gitmem gerekiyor genel toplantı var ve benımde katılmam lazım :26: evimin kadını ,çocuklarımın anası moduna alışmıştım oysa pöhhhhh:111::111::111:

hamarat asucum bir soruda sana şimdi ben taze fasulyeleri doğanmıs domates ile sarartsam sonra sıcak sıcak kavonozlara koyup ters çevirsem aynı domatesleri yaptıgım gibi olur mu cicim :26::26:

sağolun kızlar namazımı kılıp bahçeye ineyim bari annemle kaynanam yarın salça yapacak iş yapamasamda ddomates falan yıkarlar takılayım orda eşimde işte görüşürüz

hamarat asucum bir soruda sana şimdi ben taze fasulyeleri doğanmıs domates ile sarartsam sonra sıcak sıcak kavonozlara koyup ters çevirsem aynı domatesleri yaptıgım gibi olur mu cicim :26::26:

neden o şekilde poşetleyip dolaba atmıyorsun??ben öyle yapıyorum güzel de oluyor..bildiğim kadarıyla t. fasulye olayın içine girdiğinde kaynatman gerekiyor.annemden öyle hatırlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…