düzeldi artık biz farkına vardığımız ve düzelttiğimize göre kesiiiiin burakın annesidir o:13:
kızlarr çok camokaa gördüm sizihalbu ki siz yapmazdınız böyle şeyler
sahii camoka nerelerde acaba :44: ben doğurdum diye gelmesin bide hatun
sahi hemşocum nerde ben elsede bi göründü kayboldu bu gün. camoka geçen canım sıkılıyor diyip duruyordu ondan sonra hiç raslamadım
bugün hep ağlayasım var herşeye hatta ağlıyorum da sebebsizzzzzzzzz
sahi hemşocum nerde ben elsede bi göründü kayboldu bu gün. camoka geçen canım sıkılıyor diyip duruyordu ondan sonra hiç raslamadım
esr_ esr sende çok başarılısın tebrikler
Artik yapiyoz asu,tani bizi,maskeler dusuyor teker teker:82:
Camoka mi,yok canim dogurmamistir heralde:18:
zaten benden önce doğurursa kızını almam oğlumahıhhh oğlumdan büyük olur hiçç istemem
Tatlim dun unutmiycam unutmiycam dedim ama gene unutup geldim,adam diyo ki soracaginiz soru var mi ben boyleiıııı yok!
Allah Allah bizim bu alıntılarımız niye baska isimlerden almışız gibi görünüyor kim bozdu bakiym artistten alıntı yapıyorum coyoteden yapmışım gibi görünüyor kim bu beceriksiz anne,burakın annesi mi iloşun mu yoksa defnoşunmuuuu
Sevcanykcim benim bir onceki sayfada nergisten alintim var gayet duzgun,yani ilosun annesi masum,burakin annesinden supheleniyorum benondan alintiliyoruz boyle oluyoooo
Kiz burakin annesi,ihale sana kaldi
Ahhhh canimmmmm(( ben de...Yine dogum videolari izledim agladim...
Millet uyusmadan canli canli nasil doguruyor oyle anlayamiyorum...ben cok korkuyorum(((
offf yaaa pazartesi işe gitmem gerekiyor genel toplantı var ve benımde katılmam lazım :26: evimin kadını ,çocuklarımın anası moduna alışmıştım oysa pöhhhhh:111::111::111:
amaaa bebeğemm yine çok göz döndürücüsün
öğretmen arkadaşlara bir sorum olacak...atamalar için yaş sınırı nedir??
hamarat asucum bir soruda sanaşimdi ben taze fasulyeleri doğanmıs domates ile sarartsam sonra sıcak sıcak kavonozlara koyup ters çevirsem aynı domatesleri yaptıgım gibi olur mu cicim :26::26:
tüm memuriyetler için 40 canım
neden o şekilde poşetleyip dolaba atmıyorsun??ben öyle yapıyorum güzel de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?