2012 Ekim Anneleri

hamarat asucum bir soruda sana şimdi ben taze fasulyeleri doğanmıs domates ile sarartsam sonra sıcak sıcak kavonozlara koyup ters çevirsem aynı domatesleri yaptıgım gibi olur mu cicim :26::26:

ayyy sana anne diyebilirmiyim annemde öyle yapardı

olur tabii canım hatta daha da garantiye almak istersen işini en büyük tencerene kavonozları ters şekilde koy ve yarıyı geçecek kadar su koy içine sonra da kaynasın konserve dolu kavonozların böylece hiç fire vermez full vakum bi nevi:) ama ben fasulyelerime güveniyorum çok sıcak kapattım ters çevirdim hiç bozulma olmaz diyorsan bunu yapma (mesela iki iki koyabilirsin tencerene kavonozları almıyorsa şayet)

cimekacım benım kuzen 36 yasında acıkogretım ing.ögretmenliği okumak ıstıyor anca bitirip atanır heralde dimi :26: atamalarda o kadar kolay değil ki,

biraz zor gibi..hem açıköğretim bütün öğretmenlikler kalktı diye biliyorum

05.04.2012 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında Alınan Kararlar.

a)Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 09.02.2012 tarihli toplantısında alınan öğretmenlik programlarında açık veya uzaktan eğitim sistemiyle lisans programlarına öğrenci alınmaması hususundaki kararı da dikkate alınarak 2012-1013 eğitim-öğretim yılı da dahil olmak üzere Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde yer alan Okul Öncesi Öğretmenliği ile İngilizce Öğretmenliği programları ile öğrenci alan mevcut uzaktan eğitim öğretmenlik programlarının öğrenci alımının durdurularak kapatılmasına,

b) Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen ihtiyacı olan Okul Öncesi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ,Özel Eğitim Bölümü öğretmenlikleri, İlköğretim Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği ikinci öğretim programları hariç Eğitim Fakülteleri bünyesinde yer alan diğer alanlardaki mevcut ikinci öğretim programlarının kapatılmasına, kapatılan alanlarda yeni ikinci öğretim programlarının açılmamasına,

c)Yeni pedagojik formasyon sertifika programları açılmamasına ve daha önce açılmasına izin verilen programların da mevcut öğrencilerin işlemleri bittikten sonra kapatılmasına, karar verilmiştir.

bana anne dıyebılırsın canım anne oluyorum nasıl sa bır oğlum olacak sende yetişmiş evlenmiş hatta bana torun doğuracak kızım olursun bende annaneeee :111:

pekı ne kadar kaynatmalıyım tencerede ters duran kavonozları bellı bır dakıkası varmı kızımmm

aaaaaaaaa açıkögetımı kabul etmıyorlarmışşşş...tuh uzulecek kızcağız

bu durumda oğlum oğluna dayı mı diyecek :44: sen sen menapoza girmemişmiydin ?

kaynamaya başladıktan 15 dak. sonra altını kapa şekerim..birde tencerenin kapağını kapatma ve kavonozların ağzını iyi kapa ve ve birde onlar kaynarken yanında bekleme sakın :13:

kızlar tam kapatırken okudum dün kaynanam yaptım rendelenmiş domatesin içine taze fasulyelleri koyup ocakta kavurup sıcaklama şişelere doldurdu ve kaynattı ben bulaşık makinesine atıyorum 70 derece de süper ötesi olmuşlar bilginize.öpüldünz

aaaaaaaaa açıkögetımı kabul etmıyorlarmışşşş...tuh uzulecek kızcağız

hani eğitim fakültelerinin kontenjan düşürülme lafları vardı ya o zaman bu karar alındı.hem birşey diyim mi,4 yılda bitiren o kadar az insan vardı ki,zordu okuması bu bölümü..atanmak ta zor biliyorsun..40 ı geçerdi yani yaş..

Son düzenleme:

bulaşık makınesı de en az 50 dakıka suruyor...

kızlaarr biz geldik söylemiştim bugün dr kontrolümüz vardı diye maşallah subhanallah oğluşuma herşeyi çok iyi çıktı dr dedi gününü beklerse 5 kiloya yakın doğar diye e öyle olursada sezeryan olur dedi bende çok iyi kilo almışım bi alkışta bana 2 haftada 2 kilo ohh

oh masallah tosuncuga bebislerin hepsi toroman bisey olcak galiba bu topikte

İyi aksamlar hanimlar
Utu muhabbeti olmus bende dun 2 saat falan yaptim utuyu cok fena sisti ayaklarim yine hic sevmiyorum ama birinin yapmasi lazimo da ben
Bugun yine biseyler aldim ic camari olarak kulot emzirme atleti ve terlik aldimcok sukur istedigim gibi buldum Coyote demisti oshyo da var diye capacityde hello kitty li aldim bir ara resimlerini ceker koyarim

canım güle güle kullan cicilerini

hello kitty li olan herşeye bayılıyorum..bir kızım olursa şayet ona hello kitty li bi sürü cici alacağım

birde anneler gününde görmüştüm bir yerde anne kız geceliği yapmışlar hello kitty li harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…