2012 Ekim Anneleri

ben sadece detaylıda bu kadar net görebildim hastaneye muayene gittiğim yerde hiç böyle net değil sizin ne durumda hep bu kadar net mi görüyosunuz?

bende böyle net görmedim hele son zamanlarda kolu bacağı göbişi ölçüm yapıyor göstermiyor bile dr. neyseki kendi doktorumuz döndü doğum izninden

ben 1 aydır o ağrılarla dolaşıyorum hatta çalışıyorum. dün çok fenaydım dayanamadım eve gittim otursan olmuyor yürüsen olmuyor yatsan bi dert . kuyruk sokumu ve çatı kemiklerim sızım sızım sızlıyor

Ben de öyle düşündüm; kemiklerimiz yavaş yavaş açılmaya başlıyormuş. Ne yapmamız gerekir acaba? Panzehir olarak yürüsek mi? ama yürürken ağrıyan kısım ayrılacakmış gibi oluyor. Benim randevum perşembe günü ben de o günü bekliycem:44::44:

ah canımmm saol allah razı olsun iyi dileklerin için.. çok dua ettim bende çok korkuyodum ama allahtan değeri yükselmemiş risk ortadan kalktı .. inşallah sen de haftaya iyi haberlerle bize bildirirsin durumu korkma sadece dua et canım benim sende mutlaka yaz buraya takip ederim.

Amin canım inşaallah . Tek yardımcımız dua zaten. Allah kalbimizdekini versin

iste tam beni anlattin arkadasim, ayni problem bende de var bir iki gune gecer, ne zaman cok yurursem o gun ayni seyleri bende yasiyorum bir iki gune hafifliyor ama cok yurursem hep ayni sey oluyor.

Geçmiş olsun canım. Beter bişeymiş. Yürümekten oluyor demek ki. Yürüyüş iyiydi hani? Kafam karıştı benim:44::44:

benimde kalçamda sürekli ağrı var özellikle yürüş sonraları daha bir artıyor nedeni kaslar gevşiyor ya kemiklerin arası açılıyormuş ağrı ondanmış merak edecek bişiy yok:)) doğuma hazırlık bunlar benim alt bölgemdeki kemikler ayrılacakmış gibi ağrıyor özlellikle bu son haftalarda

dediğiniz ağrılar yürüyüşten sonra bende de oluyo aynı zamanda yürürken bebeğim çok hareket ediyo sağ tarafım o kadar çok çıkıyo ki karşıdan herkes görebilir.. bu da aşağıya baskı yapmasına neden oluyo çok garip oluyo ya yürürken hareket etmesi..

kızlar aklıma takıldı size sorcam benim serklej dikişimi doktor 37+6 da alcak da o zaman geç olmazmı acaba çok korkuyorum ya önce doğum başlarsa falan ey allahım sen aklımı koru sabahten beri bunu araştırıyorum.. doktora sormaktan çekiniyorum ne bileyim daha sabah gittim 2 hafta sonra gel dedim dicek diye!

Talım sen ankaradaydın dimi ve bebeğinde bi sorun vardı Allah şifasını verecek herşey yolunda gidecek inşallah ama ben sana doktor önermiştim görmedin sanırım Prof.Sevtap Hamdemir Kılıç benim doktorum ankaranın en iyilerinden kliniks diye arattır bilgilerine ulaşacaksın

Geçmiş olsun canım. Beter bişeymiş. Yürümekten oluyor demek ki. Yürüyüş iyiydi hani? Kafam karıştı benim:44::44:
yuruyus iyide, ben baya azitiyorum bazen. esimle ciktikmi oluyor hep adam fildir fildir benide kendi gibi zannediyo heralde.

benide al yanına canım.bende severim ütüyü ilkokuldan beri abimle kendimin önlüklerini ütüleyerek başladım bu işe
biz utu severler, gelelim bir araya topikteki hatunlarin utulerini yapalim

evet benimkide bi kac zamandir ben yururken kendini sagdan cikarcak gibi itiyo bende ister istemez elimi koyuyorum hosuma gidiyo ona dokunmak, yolda görende bana ve garip garip gulumsememe bakiyor

kızlar aklıma takıldı yaaaaa size sorcam benim serklaj dikişimi doktor 37+6 da alcak da o zaman geç olmazmı acaba aslında 37.haftada alınması lazım, biliyorum sadece 6 gün sonrası ama çok korkuyorum ya önce doğum başlarsa falan ey Allahım sen aklımı koru sabahtan beri bunu araştırıyorum.. doktora sormaktan çekiniyorum ne bileyim daha sabah gittim 2 hafta sonra gel dedim dicek diye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…