ben sadece detaylıda bu kadar net görebildim hastaneye muayene gittiğim yerde hiç böyle net değil sizin ne durumda hep bu kadar net mi görüyosunuz?
Kızlar benim kalçamda müthiş bir ağrı var.Dün eşimle biraz yürümüştüm eve geldiğimde ağrım vardı ama şu an yürürken topallıyorum. Sabah ve öğlen bu kadar şiddetli değildi. Ayakta ve otururken sızlıyor sadece ama yürürken kopacak gibi. Sadece sağ tarafımda ama. Böyle olan var mı????:18::18::18:
Ben varim2 gundur benimde sol bacagim cekiyor. Kalca kemigimden asagiya kadar Otururken sizliyor, yururkende topallatiyor ve kalktigimda basta iki buklum oluyorum. Ben seye yordum hani diyorlarya kalca kemigi genislemesi herhalde o Haftaya dr a gidene kadar dayanicam offf
Leyli canım nasıl deli gibi aradım bu mesajını bilemezsin. Bugün kontrolden hayırlı haberle gelmeni diliyordum hep. Okurken gözlerim doldu desem yeridir. İnşaallah haftaya perşembe bende güzel haberler alırım; inşaallah benim bebeğimin de değerleri yükselmemiştir. Maşallah kızına Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
ben 1 aydır o ağrılarla dolaşıyorum hatta çalışıyorum. dün çok fenaydım dayanamadım eve gittim otursan olmuyor yürüsen olmuyor yatsan bi dert. kuyruk sokumu ve çatı kemiklerim sızım sızım sızlıyor
ah canımmm saol allah razı olsun iyi dileklerin için.. çok dua ettim bende çok korkuyodum ama allahtan değeri yükselmemiş risk ortadan kalktı .. inşallah sen de haftaya iyi haberlerle bize bildirirsin durumu korkma sadece dua et canım benim sende mutlaka yaz buraya takip ederim.
yöresel bi kelime olabilir belkide ondan bilmiyosun
köpeciğim var benim ondaki salya, bebişlerde ki şorik
doğrudur yöresel heralde hiiçççç duymadım..doktorlar bile anneye bebeğin salyası var mı diye sizin orada şorik var mı diye soruyorlar heralde
Oglusun napiyo kiz,pasta istiyo mu o daa?bu arada sait beyden memnun kaldin mi?
oğluşum iyi teyzesi istemezmi pasta esas o istiyoooosait bey den memnun kaldık evet eşimle birlikte gittik çok konuşkan ve sürekli bilgilendiren biri hakkımızda hayırlı olur inşallah amin
iste tam beni anlattin arkadasim, ayni problem bende de var bir iki gune gecer, ne zaman cok yurursem o gun ayni seyleri bende yasiyorum bir iki gune hafifliyor ama cok yurursem hep ayni sey oluyor.
Kızlar benim kalçamda müthiş bir ağrı var.Dün eşimle biraz yürümüştüm eve geldiğimde ağrım vardı ama şu an yürürken topallıyorum. Sabah ve öğlen bu kadar şiddetli değildi. Ayakta ve otururken sızlıyor sadece ama yürürken kopacak gibi. Sadece sağ tarafımda ama. Böyle olan var mı????:18::18::18:
utu yapmayi tek seven kisi benim heralde
ne zaman gidiyoruz peki kızlarcım ,bu kez bende pasta yicemmmmm
kızlarrr siz pasta dedikçe ağzımın suları akıyo tatlı yiyemiyorummmm canımda çok feci çekiyooo özsütte panna cotta var sütlü ondan yesem şekerimi etkilermiki yaaa
canım tatlı yedikten sonra diğer yediklerine dıkkat edersen sütlü tatlıya izin veriyorlar abartmadan
doğrudur yöresel heralde hiiçççç duymadım..doktorlar bile anneye bebeğin salyası var mı diye sizin orada şorik var mı diye soruyorlar heralde
yöresel olduğu oldukça belli. hatta sanırım kürtçe kökenli bir kelime..kürtçe olmasa bile doğulu bir kelime bariz...
yuruyus iyide, ben baya azitiyorum bazen. esimle ciktikmi oluyor hepGeçmiş olsun canım. Beter bişeymiş.Yürümekten oluyor demek ki. Yürüyüş iyiydi hani? Kafam karıştı benim:44::44:
biz utu severler, gelelim bir araya topikteki hatunlarin utulerini yapalimbenide al yanına canım.bende severim ütüyü ilkokuldan beri abimle kendimin önlüklerini ütüleyerek başladım bu işe
evet benimkide bi kac zamandir ben yururken kendini sagdan cikarcak gibi itiyodediğiniz ağrılar yürüyüşten sonra bende de oluyo aynı zamanda yürürken bebeğim çok hareket ediyo sağ tarafım o kadar çok çıkıyo ki karşıdan herkes görebilir.. bu da aşağıya baskı yapmasına neden oluyo çok garip oluyo ya yürürken hareket etmesi..
Artistcim sana cuma uyuyor mu bebis?
şimdilik cuma uyuyor bebişim ama pazartesi işe gideceğim o zaman daha net bir şey diyebiliirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?