doğrudur yöresel heralde hiiçççç duymadım..doktorlar bile anneye bebeğin salyası var mı diye sizin orada şorik var mı diye soruyorlar heralde
haha valla bizim burası istanbul ama bakalım doktorum anadolu kadınıysa oda bilebilir ama kullancağını sanmıyorum olaki kullandı çok gülerim
Esiniz sizle doguma girecek mi?konustunuz mu?
Talım sen ankaradaydın dimi ve bebeğinde bi sorun vardı Allah şifasını verecek herşey yolunda gidecek inşallah ama ben sana doktor önermiştim görmedin sanırım Prof.Sevtap Hamdemir Kılıç benim doktorum ankaranın en iyilerinden kliniks diye arattır bilgilerine ulaşacaksın
kızlar aklıma takıldı yaaaaa size sorcam benim serklaj dikişimi doktor 37+6 da alcak da o zaman geç olmazmı acaba aslında 37.haftada alınması lazım, biliyorum sadece 6 gün sonrası ama çok korkuyorum ya önce doğum başlarsa falan ey Allahım sen aklımı koru sabahtan beri bunu araştırıyorum.. doktora sormaktan çekiniyorum ne bileyim daha sabah gittim 2 hafta sonra gel dedim dicek diye!
yöresel olduğu oldukça belli. hatta sanırım kürtçe kökenli bir kelime..kürtçe olmasa bile doğulu bir kelime bariz...
evet evett kürtçe mi değil mi bilmiyorum ancak bizim oralarda kullanıldığına göre bizlerde öğrenmişiz. memleketim malatya.
coyotecim sen sordunmu bizim hastanede eşler doğuma girebiliyor mu diye :26:
Ne yapmak gerektiğini sordun mu hiç canım? :26::26:
şimdilik cuma uyuyor bebişim ama pazartesi işe gideceğim o zaman daha net bir şey diyebiliirim
tamam canım ben de ona göre ayarlıym kendimi artık korkuyorum kızlar erken doğumları duydukça... Allahım bebişlerimizi zamanında hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah..
tamam canım ben de ona göre ayarlıym kendimi artık korkuyorum kızlar erken doğumları duydukça... Allahım bebişlerimizi zamanında hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah..
Allah Allah bizim bu alıntılarımız niye baska isimlerden almışız gibi görünüyor kim bozdu bakiym artistten alıntı yapıyorum coyoteden yapmışım gibi görünüyor kim bu beceriksiz anne,burakın annesi mi iloşun mu yoksa defnoşunmuuuu
Amin,bende de garip korkular var,uff su gunler pirrrrr diye gecse de gunleri gelse,saglikla dogsalar!
Tatlim dun unutmiycam unutmiycam dedim ama gene unutup geldim,adam diyo ki soracaginiz soru var mi ben boyleiıııı yok!
evde kağıda yaz şekerim ben öyle yapıyorumdoktor da alıştı artık bu son kontrolde soru listemiz yokmu asude hanım diyor...aaaa olmamıı doktorcum dedim içimden
Amin,bende de garip korkular var,uff su gunler pirrrrr diye gecse de gunleri gelse,saglikla dogsalar!
hemen düzeltelim
oldu mu???
iki nik yanyana.2.sıradaki köşeli parantezi tümden silecez
Allah Allah bizim bu alıntılarımız niye baska isimlerden almışız gibi görünüyor kim bozdu bakiym artistten alıntı yapıyorum coyoteden yapmışım gibi görünüyor kim bu beceriksiz anne,burakın annesi mi iloşun mu yoksa defnoşunmuuuu
Sevcanykcim benim bir onceki sayfada nergisten alintim var gayet duzgun,yani ilosun annesi masum,burakin annesinden supheleniyorum benondan alintiliyoruz boyle oluyoooo
Sevcanykcim benim bir onceki sayfada nergisten alintim var gayet duzgun,yani ilosun annesi masum,burakin annesinden supheleniyorum benondan alintiliyoruz boyle oluyoooo
kızlarr çok camokaa gördüm sizihalbu ki siz yapmazdınız böyle şeyler
sahii camoka nerelerde acaba :44: ben doğurdum diye gelmesin bide hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?