2012 Ekim Anneleri

Mertuğ'cum canım Allah razı olsun;inşaallah iyi haberler alırım. mesajını gördüm ama cevap verememiştim. Doktorunu arattım netten; biyografisini okudum. Gerçekten çok donanımlı bir doktor. Çok şanslısın Perşembe günü kontrolüm var. O kontrolde de iyi haber alamazsam hemen doktoruna koşacağım. Ne yapılması gerekiyorsa artık yapacağız. içimi ferah tutmaya çalışıyorum şimdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen Ankara'da neredesin canım??

Nergiscim doktordan cekinmek YOK lutfen,aklimiza takilan herrrrseyi sacma bile olsa ki seninki degil,sormamiz lazim tatlim,ben uorum yapamiyorum cunku bilgim yok bu konuda ama benim kafama takilsaydi hemen arar ve nicin kafama takildigini soyleyip sorardim.

Tatlim dun unutmiycam unutmiycam dedim ama gene unutup geldim,adam diyo ki soracaginiz soru var mi ben boyleiıııı yok!

evde kağıda yaz şekerim ben öyle yapıyorum doktor da alıştı artık bu son kontrolde soru listemiz yokmu asude hanım diyor...aaaa olmamıı doktorcum dedim içimden

evde kağıda yaz şekerim ben öyle yapıyorum doktor da alıştı artık bu son kontrolde soru listemiz yokmu asude hanım diyor...aaaa olmamıı doktorcum dedim içimden

bende kağıda yazıyorum gerçekten çok mantıklı hiç unutma şansın yok baştan sona doğru sıralıyorum

evet bak liste yapmak iyiymis, bende hep unutuyorum sorularimi, kadin soruyor sorun var mi bi sIkIntin var mi diye yok diyorum hersey cok iyi gidiyor esimde cikinca diyor hani sorularin bir suru sikayetlerin vardi diye sanirim heycandan unutuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…