2012 Ekim Anneleri

Kızlar ben mevlüt takımını ve perdesini aldım... Mevlüt için düşüncelerinizi alabilirmiyim neler yapmayı düşünüyorsunuz

40 ında mevlüt yapmayı düşünüyoruz ama ayrıntılardan pek haberim yok canım..
yemekli mevlüt şeklinde olur diye düşünüyorum..

İi akşamlar kizlar bugün nstye bağlandım hersey ii cok şükür. Bide çatı muayenesi oldum yaklaşık 3 cm açık dedi cok ii dedi normalde kapalı olmuyomu açıklık dogum esnasında baslamiyomu kafam karisti

3 cm acikligin varsa neden seni hastane de tutmadilar canim?

40 ında mevlüt yapmayı düşünüyoruz ama ayrıntılardan pek haberim yok canım..
yemekli mevlüt şeklinde olur diye düşünüyorum..

edacım nasılsın görüşmeyeli hatırladın mı beni ilk günler hatıra defterleriyie ilgili baya konuşmuştuk ne yaptın tuttun mu defter ? :) ben baya koptum bi ara ama şimdi takılıyorum yine foruma

canım daha 1 ayın var 3 cm açıklık çok değil mi :26:
ne dedi dr un??

edacım nasılsın görüşmeyeli hatırladın mı beni ilk günler hatıra defterleriyie ilgili baya konuşmuştuk ne yaptın tuttun mu defter ? :) ben baya koptum bi ara ama şimdi takılıyorum yine foruma

iyiyim canım sen nasılsın??
ben 23. haftamda ist a geldiğim için güzel bir defter bulamadım..
ondan sonrada kopukluk oldu günü gününe tutamadım ama arada yazıyorum birşeyler..
sen ne yaptın tutabildin mi??

ben de 2 aya yakın giremedim ev taşıma il dışı tayin tekrar ev tut yerleş derken uzak kaldım..
ama daha sonra hergün girmeye çalıştım..

çok garip seni dağuma almaları gerekmezmiydi ki ? belki sancının gelip hastaneye gel diye yollamıştır dicem ama şaşırdım yinede

Benim de bir arkadaşım son ay 2 cm. Açıklıkla gezmiş... Ben şaşırmıştım. Seni de eve gönderdiklerine göre son ay 2-3 cm. açıklık normal demekki. Yada nadir de görülse birşey olmuyor demekki... Aman bilmemek de ne zor. Daha önce doğum yapanlar aydınlatabilir anca.

edammm, GamseliM, SadSad, dilfeza, mavibattaniye+, BenElse+, jakobi, evimicin, camoka, Masumiyet, felisimfelis, pourqua

bende iyiyim canım çok şükür ben baya bi tuttum günlük ama şimdi daha geç yazıyorum özel zamanlarda sadece :) taşınma işi baya zor olmuştur neyseki kurtulmuşsun bende bi ara düşündüm sonra hem gözüm kesmedi hemde kendi evimden daha iisini beğenemedik öyle kaldık bakalım :)

herkese iyi geceler

mışıl mışıl uyuyabileceğimiz bir gece olur inşallah

biz de bugün doktorumuza gittik minnak kızım büyümüş

doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı veeeeeeeeee bugün doktor hangi doğum şeklini istediğimi sordu ben hemen atladım tabi sazan gibi normal doğumdan çok korkuyorum dedim epidural sezeryan ağrısız oluyomuş ne diyosunuz dedim o da evet dedi

adam normal doğur falan demedi benim de işime geldi tabi

ama içim nasıl huzursuz anlatamam şimdiye kadar gülüp geçtiğim doğum olayı çok korkuttu beni
doktorum sezeryana çok ii yaklaştı ve 2 hafta sonra gel kesin tarih vereyim dedi:18::18::18:

aklıma takılan tek şey şu :
şuan herşeyim normal yani olası normal doğum gözüküyo ama ben sırf korktuğum için sezeryana sıcak baktım
yani doğru olanı mı yapıyorumk acaba ???

şuan kafamdaki tek soru bu?
nerden takıldı bilmiyorum ama sanki günah işliyomuşum gibi bi hisse kapıldım herşey normalken neden sezeryan ?
sizler ne diyosunuz kızlar:26:

Canım ne günahı allah aşkına. Normal doğumla sevaba mı giriyoruz ki Kendini böyle düşüncelere kaptırma. Sen yavrunu kendin için en sağlıklı biçimde dünyaya getirmeye baak. Bana sorarsan ben normal doğumdan yanayım. Hiç mi korkmuyorum? Elbette korkuyorum. Ama hep bastırıyorum kendimi. Zaten aşırı korkum yok benim. Senin sanırım çok fazla. Yalnız epidural normal doğum da var biliyorsun.. Gerçi tam olarak ağrıyı kesemiyorlar normal doğumda. Dediğim gibi sen kendi gönlünün ve psikolojinin elverdiğini yap ki bebeğini kucağına rahat rahat alabil. Bebeğe iyi anne olmak doğumdan geçmiyor. Ona bakıp, kollamaktan geçiyor neticede... Günah falan at böyle şeyleri kafandan.. Çok kızarım

3 cm acikligin varsa neden seni hastane de tutmadilar canim?

canım daha 1 ayın var 3 cm açıklık çok değil mi :26:
ne dedi dr un??

çok garip seni dağuma almaları gerekmezmiydi ki ? belki sancının gelip hastaneye gel diye yollamıştır dicem ama şaşırdım yinede

Alla alla yine kafam karıştı ya ben yurt dısında yasıyorum valla doktor bisi demediki bu konuda nst de sancı yok ama bilemiyorumki dogum yapan arkadaslar bilgilerini paylasabilirmi acaba yaklaşık 3 cm açıklık var ama sancı yok nst de eeeeeeeee?

benim tutmam zor oldu..eve yerleşmem 30. haftamı buldu 2 ay annemde kaldım..
o saatten sonrada kopukluk oldu..ara ara yazabildim..

çokkk çokk zor oldu..annem ablam kızkardeşim olmasa bitmiştim zaten..
ne hamileyken ne küçük çocukla taşınmak hiç kolay değil..
birazcık daha bekle taşınmak için :)

canım maşallah prensesine boyu ve kilosu ne kadar olmuş??

bende senin gibi genel sezeryan istedim sonra bencil mi davranıyorum acaba dedim ama doğum odasını falan görünce ben yapamam dedim..

illa her kadın normal doğuracak diye birşey yok..bunu ilk bizde yapmayacağız..o yüzden içim biraz olsun rahat..
arada ben de böyle düşünüyorum ama sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..

cnm ben turkıyedeyım çok normal bende 1 aya yakın 3 cm acıkla durdum fakat tek fark benım sancımda çoktu nidilant kullandım

işte diyorum ya nerden geldiyse aklıma günah falan diye
daha düne kadar sezeryan istiyorum diye dolanıp gülüyodum bugün doktorumla ilk kez doğum olayını ciddi ciddi konuşunca bi garip oldu içim mantığım tamamen sezeryan diyo duygularım ise neden normal olmasın diyo

inan ikisi arasında kaldım ne garip kötü bi duyguymuş bu anlamadım zaten kaç gündür hayata küstüm sanki içimde bi yalnızlık duygusu bi boşvermişlik var ki kim nasılsın dese ağlıyorum
canım bu epidural normal doğumu biliyorum yalnız ben ilçedeyim ve hastane bana 150 km hani gece bişey olsa ki gece benim hastane normal doğumu epidural yapmıyomuş yani epidural normal doğum sadece gündüz yapılıyomuş riske alamıyorum
tam 2 2buçuk saat sonra hastaneye varıcam korkuyorum bişey olcak diye aslında biraz da o yüzden sezeryan istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…