2012 Ekim Anneleri

Doktor bide çatı muayenesi yaparken bebeğin kafasına dokunuyorum dedi netten baktım ve dogum başlamamışsa eğer çatı muayenesinde bbebegin hiç bı organına temas edilemez deniyooooooooo

sağol canım boyunu sormadım ama kilosu 2600 gr
ahh canım ya aynen var ya benim hastanede normal doğumu bi arkadaş görmüş hiç tavsiye etmiyorum dedi
korkmuş o da epidural sezeryan olmuş

doktorum normal doğum için işim olmazsa gelirim dedi ama adam da bi umursamazlık vardı sanki biraz da ondan çekindim normal doğumdan ve normal doğum yapanları özel odaya almıyolarmış yanında bikaç kişiyle falan yatarsın diyo hijyenik mi bilmiyorum oralar daha gezmedim doğum servisini
işte bunlar tetikliyor sezeryana
tabi en büyüğü korkum
aynen ben de ilk ben değilim diye rahatlatıyorum kendimi nedense içimi garip duygular kapladı bu doğum meselesini konuşunca sanırım ondan bu günah falan ne bilim vizdan yaptım heralde:26::26::26:

canım hiç düşünme bunları..

ayrıca yanında bir kaç kişiyle yatmak hiç kolay olmayacaktır..
çünkü diğer bayanların ailesi de olucak..
sen en hassas gününde bir de bunlarla mı uğraşacaksın..

bence en mantıklısına karar vermişsin..
önemli olan senin ve bebişinin sağlığı..

ben böyle düşünerek sezeryan konusunda kesin kararımı verdim canımm..

Evet canim benide o korkuttu zaten bosverdim bu evimde de rahatımda anneme biraz daha yakın olmak icin tasinacaktim bosver dedik arabam Da var zaten katlancaz artik..Bebis biraz buyuyene kadar

cnm 31 haftaya gırcekken muayene ettı catı muayenesı bebegın bası çok asagıda heran dogum olabılır dedı acıklıgımda 3 cm di ve nst de sancım çıktı 34 haftalıkken suyum geldı acıklıgım hastaneye gıttıgımde 7 cm den fazla dedı fakat oglum hep gerıden gelıyordu 32 33 haftalık kılosundaydı

Evet canim benide o korkuttu zaten bosverdim bu evimde de rahatımda anneme biraz daha yakın olmak icin tasinacaktim bosver dedik arabam Da var zaten katlancaz artik..Bebis biraz buyuyene kadar

bizim tayin olmasaydı hayatta göze alamazdım..
ama şimdi çok rahatım annemle karşılıklı oturuyorum..
gerçi yine taşınma işimiz var lojmana yazılıcaz..
bebiş biraz ele avuca gelsin de o zaman ailemin yardımıyla toplanırım..

belki de hiç yazılmayız diyorum bazen göze alamıyorum taşınmayı

Doktor bide çatı muayenesi yaparken bebeğin kafasına dokunuyorum dedi netten baktım ve dogum başlamamışsa eğer çatı muayenesinde bbebegin hiç bı organına temas edilemez deniyooooooooo

normal doğum olayında bi de bu çatı meselesi var
zaten ondan daha çok korkuyorum ürkütüyo beni allahım bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin
anne olmak ne zormuş ya nelerden bahsediyoruz

evet ben ve bebğim iyi olalım şuan düşündüğüm o sadece
allahım hepimiz hayırlısıyla doğururuz inşallhhh
senin doktorun gün verdi mi canım benim doktor 38 + 3 -4 ya da 5 te falan olur diyo kesin tarihi iki hafta sonra vercek:18::18:

Evet ama iyi olmuş ne güzel annen çok destek olur :S bende seneye tasınicam çok yakınına ins . Benim kursumda Annemn evinin orada zaten birazda ondan istiyorum bakalım seneye nasip. Lojman daha ii olur tabi senin İcin ama taşınmak zor :S

aminnn canım inşallah

benim dr um 27 eylül - 4 ekim arası almayı planlıyor..

canim Bukonuyla ilgili sunu söyleyebilirim ki normal dogum yapan Müslüman bir kadın annesinden doğduğu guN ki gibi günahsız oluyor ve doğumda ölse şehit oluyor. Yani sevap mı sevap çünkü gercekten zor bir mücadele fakat sezeryani yapanlar günah işliyor diyemeyiz anlamadığım senin sezeryani istemen çok normal fakat doktor normal dogum icin. Biraz ikna edebilirdi şaşırdım onun tavrına sonuçta tüm dünyada normal doğumun daha sağlıklı olduğu kanitlanmistir. İkisininde dez avantajı var ama sezeryanin daha fazla kesinlikle ..Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olan dogum seklini nasiP etsİn ins

evet onu bende duydum canım çok güzel bir olay tabi ama herkes o cesareti gösteremiyo işte

ya benim doktorun işine geliyo açıkçası paragöz sanırım eşim diyoki sezeryanın riskli yanları neler falan doktor da normal doğumda da risk var diyo yani adam tamamen sezeryancı bense kendi şartlarımı düşünüyorum
şehir merkezinde olsam kesin epidural normal isterdim ama ben öyle arabaya atlayıp 5-10 dk da hastaneye varamam en yakın hastane 45 km ve benim bulunduğum ilçedeki devlet hastanesi ilk doğumu kabul etmiyor yani yetersiz bi hastane
ve şartlar inanılmaz kötü hani bi hastanenin halini görseniz neden sezeryan istediğimi daha iyi anlarsınız
rabbim hepimize kolaylık versin dua dan başka yapabileceğimiz bişey yok

hmm satlarımız aynı seninle o zaman bende bugün 34+1 dim

sanırım benim de o aralar olcak hayırlısı olsun canımm

38-39 hafta arası alıcak..tabi durum neyi gösterir bilemiyoruz..
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Evet canim sezeryan istemekte cok haklisin bu durumda . Bende doktoruna kızdım sadece direk sezeryana onay vermesine. neyse ins en güzeli olr hem senin hem bebeğin icin canim bende normalde korkuyorum ins epidural olacağım icin biraz rahatım bakalm neler yaşatacak Rabbim göreceğiz. Sonumuz hayrolsun :))

38-39 hafta arası alıcak..tabi durum neyi gösterir bilemiyoruz..
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun canım..

çok sağolun kızlar inşallah hayırlısı ne ise ne zaman ise o zaman dünyaya getiririz bebişlerimizi

bu arada bebişin boyunu FL değerini 7 ile çarparak buluyoduk sanırım
eğer doğruysa benim minnakım 47 cm olmuş
geçen çarptığımda sonuç 44 cm çıkmıştı

ben bi aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum kısmetse Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…