2012 Ekim Anneleri

Canim bu sartlar altinda ben olsam hic dusunmem inan bana. Bircok olumsuzluk var senin normal dogum yapman konusunda. Ben olsam simdiden kabullenmistim bu durumu ve normal dogum yapamadigima vahliyordum. Cunku ben gercekten cok istiyorum normal dogumu. Kisisel tercih tabi. Yalniz bu sartlarla mumkun degil. En azindan benim icin..

bugün birazcık yürüyüş yapayım dedim

ve ne kadar ağırlaştığımı fark ettim belim sanki kopacaktı

sonra düşündüm artık gram değil kilo taşıyoz yani o kadar olur 2600 minnak prensesimmm

son 1 ay diyelim artık kızlar allah kolaylık versin hepimize belki de en rahatsız dönemlerimiz geliyo ki bi kaç haftadır hepimiz uyurken nasıl zorlandığımızı yazmaya başladık
hele ben gözlerimden uyku aksın sonra yatayım diyorum en azından uyanana kadar bişey hissetmyorum
ama uyanınca ağrılar başlıyo bi taraftan da kramp tabi

ben de isterim normal doğumu ama bi taraftan içinde bulunduğum şartlar bi taraftan doğum korkusu ki bu zaten içinde bulunduğum şartlardan kaynaklanıyo beni sezeryana yaklaştırdı

hep şöyle hayal etmiştim normal doğumu temiz bi hastane,aradığında her an gelebilecek bi doktor eve yakın bir hastane tabi
ilgili ve hoşgörülü aynı zamanda her türlü yardımı yapabilecek hemşireler
ama nerrdeeeeeeee

burda yani şehir merkezinde bi doğum hastanesi var geçende bi tanıdık sezeryan olmuş diyoki sezeryana 3 er 3 er alıyolar ve bütün hastalar birbirini görüyo aynı odanın içinde düşünsene ee burası urfa nüfus patlaması yaşanıyo burda
hemşireler desen bağırıp çağırıyo küfürler havada uçuşuyomuş
kız diyoki düşün yani allahtan normal doğum yapmadım sezeryan böyleyse normali nasıl bilmiyorum

Kızlar herkez hayırlı geceler ben uyumaya çalışayım bakalım ins olur gündüz çok uyudum ama bakalım :S

Canim herkes boyle sartlarla ister normal dogumu. Hastaneyi, dr.unu ozenli, temiz ister. Yalniz allah sana sabir versin. Cok zor isin gercekten. Senin icin en iyisi sezeryan. Normal dogum olsa yuzune gulecek ebe bulamazsin o sancinin icnde. Kendini yalniz hissedersin. Zaten cok zor. Kendin icin iyice zorlastirma. Depresyona bile neden olabilir...

haklısın belki doktorum biraz ilgilenseydi konuşsaydı rahatlatsaydı böyle hissetmicektim
ben sezeryan istiyorum dediğimde hemen tamam 2 hafta sonra gel gün vereyim dedi yüzünde bir gülümsseme var
insan bi sorar neden istiyosun diye bi de normal doğumu tavsiye ediyorum bile demedi
sanki bu karar oldu bittiye geldi gibi kendimi yokladım ve kafama türlü türlü şeyler geldi işte

iyi ki burası var iyiki burdayız birbirimizin halinden anlıyoruz inan 5-6 saatt öncesine göre öyle rahatladım ki

1-Bebek sekeri
2-Hastaneye gelenler icin ikram
3-Kapi susu yardimmmmm

cnm hepsı için bı bak ıstersen verdıgım sayfaya https://www.facebook.com/#!/duygu.s.ongun uygun bı ındırımde yapar benım önerdıgımı söyleyebılırsın kk 'den gamze dıyebılırsın harıka seyler yapıo ve fıyatları çok uygun herkes bakabılır kızlar çok fazla cesıt yapıo mukemmeller hemde kapıda ödeme ıstedıgın sekıldede yaptırma sansı oluo ınsanın

Canim o doktor da ne yapsin yaa... Izdiham oluyordur hastanede. Sen tek degilsin ki. Ozel ilgi gosterecek hali kalmiyordur. Aman iyi dr. Olsun da gerisi bos. Eminim de oyledir. Sen gonlunu ferah tut. Icinde bulundugun sartlara en iyi sekilde ayak uydurmussun. Tek birsey kalmis atlatman gereken. Onun da cozumu belli. Allah yardimcin olsun. Her konuda..

amin canım inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun

Gunaydinnn uyuyamiyorumm tüm gece kemiklerim ben dondukce çatır çatır etti.saatin 7 olmasını bekliyorum esim ise giderken anneme bırakacak beni bugün annemdeyim:)

benimse biyolojik saat şaştı, ruhum ancak akşamüstü 5 saatlerinde içime giriyor adeta, sonra bir de sabaha karşı 5te! Bir alacakaranlık durumu var ama bakıcaz artık, olmadı Masumiyete söylerim Ali'min adını Dracula olarak değiştiririz duruma göre

Kızlar unnado'ya wrap slingler gelmiş 6 eylüle kadar 109tl den 54tlye inmiş, 42tl.ye de halkalı slingler var, almayı düşünen kaçırmasın. 20kgye kadar kullanılabiliyormuş. Bende baba sling var ama, bunlarla kıyaslanınca pek küçük kalıyor, hele wrapler bildiğin 4m.!!Dolapta pekmez dola dola bitmez hesaaabı Öfff, aslında ihtiyaç yok da, ucuza buldum diye aklım kaldı resmen! Eşimin ne diyeceğini de tahmin edebiliyorum, ne o bohçacılar gibi sırtına bağlamışsın falan der dalga geçer.:44: Öfff pöfff!

Mutlu haftasonlariiiiiii kizlar,
Bugune su sarkiyla baslamak istiyorum;

Gel de sen savun kolaysa kalbimeee
Bu sevimsiz ayrılık nedendir kii
Kimse sen gibi , kimse ben gibi olamaz
Biliyoruz ikimiz de BAL GİBİİİİ...

Bal gibi bebislerimize kavusmak dilegiyle...kimse onlar gibi olamaz di mi?

Bugun canim gezmek istiyor,ama kocisim aksama kadar calisicak
Kendi kendime mi ciksam acaba,bi avm ye gitsem,bebisime biseyler mi baksam...
Şöyyyle once bir kuafore gitsem,torpu yaptirsam oje surdursem,bi de fon cektirsem kendimi daha iyi hissederim sanirim...
Sonra ver elini avm...baksana masumcum gitmis bile oyshoya,ben daha bakamadim,eminim kittylileri bende begenirim
Bu arada guzel gunlerde kullan masumiyetcimmm...
Bugun bakirkoyde dolasacak varsa bana haber versin bu arada...

Hayırlı sabahlar herkeze gece uyuyamam dedim ama uyuyabildim allaha şükür :) şimdi de açlıktan uyandım sabah sabahleyin yicem Yaa

günaydın kızlar.şafak son 25 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…