- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
Kizlar naptim biliyo musunuzzzz,kizimin adina mail adresi aldim,sonra ordan esimin is mail adresine mail attim,kizimin agzindan babasina coknduygusal seyler yazdim...
Adamcagiz da ise dalmisken solda ismi gormus soka girmis
Sonra duygulanmisssssss
Sonra cevap yazmis kizinaaa,siz de yapin
Herkese günaydıın. Sabahleyin bişey beni tekmeledi unutmuşum hamiş olduğumu uyurken hatırlattı oğluşum beni unutmaaaaaa burdayım diye uyandırdı beni.
rabbim nazarlardan korusun sizi emi
unutma annesi bebişini az kaldı kucağına alacaksın bak bence biraz da bunu hatırlatıyor sana az kaldı diye
Doktor bide çatı muayenesi yaparken bebeğin kafasına dokunuyorum dedi netten baktım ve dogum başlamamışsa eğer çatı muayenesinde bbebegin hiç bı organına temas edilemez deniyooooooooo
Kızlar unnado'ya wrap slingler gelmiş 6 eylüle kadar 109tl den 54tlye inmiş, 42tl.ye de halkalı slingler var, almayı düşünen kaçırmasın. 20kgye kadar kullanılabiliyormuş. Bende baba sling var ama, bunlarla kıyaslanınca pek küçük kalıyor, hele wrapler bildiğin 4m.!!Dolapta pekmez dola dola bitmez hesaaabıÖfff, aslında ihtiyaç yok da, ucuza buldum diye aklım kaldı resmen! Eşimin ne diyeceğini de tahmin edebiliyorum, ne o bohçacılar gibi sırtına bağlamışsın falan der dalga geçer.:44: Öfff pöfff!
günaydınlar kızlarr nasılsınızz??
geceleri dönmek eziyet oldu artık..
Bide bi kere kramp giriyo ayağıma deli gibi bağırıyorum
dün akşam karnıma feci sancı girdi çıktı doğurucam zannettim:18:
sanırım gaz sancısıydı
yaaaaa çok sinirlendim şimdi..kızımın ütülerine girişeyim dedim,hemen ilk parçada sarı leke oldu!!!!! hemen bıraktım korkudan.. neden oldu ? nasıl çıkar? bir daha olmaması için napmalıyım?
herkese iyi geceler
mışıl mışıl uyuyabileceğimiz bir gece olur inşallah
biz de bugün doktorumuza gittik minnak kızım büyümüş
doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı veeeeeeeeee bugün doktor hangi doğum şeklini istediğimi sordu ben hemen atladım tabi sazan gibi normal doğumdan çok korkuyorum dedim epidural sezeryan ağrısız oluyomuş ne diyosunuz dedim o da evet dedi
adam normal doğur falan demedi benim de işime geldi tabi
ama içim nasıl huzursuz anlatamamşimdiye kadar gülüp geçtiğim doğum olayı çok korkuttu beni
doktorum sezeryana çok ii yaklaştı ve 2 hafta sonra gel kesin tarih vereyim dedi:18::18::18:
aklıma takılan tek şey şu :
şuan herşeyim normal yani olası normal doğum gözüküyo ama ben sırf korktuğum için sezeryana sıcak baktım
yani doğru olanı mı yapıyorumk acaba ???
şuan kafamdaki tek soru bu?
nerden takıldı bilmiyorum ama sanki günah işliyomuşum gibi bi hisse kapıldım herşey normalken neden sezeryan ?
sizler ne diyosunuz kızlar:26:
sağol canım boyunu sormadım ama kilosu 2600 gr
ahh canım ya aynen var ya benim hastanede normal doğumu bi arkadaş görmüş hiç tavsiye etmiyorum dedi
korkmuş o da epidural sezeryan olmuş
doktorum normal doğum için işim olmazsa gelirim dedi ama adam da bi umursamazlık vardı sanki biraz da ondan çekindim normal doğumdan ve normal doğum yapanları özel odaya almıyolarmış yanında bikaç kişiyle falan yatarsın diyo hijyenik mi bilmiyorum oralar daha gezmedim doğum servisini
işte bunlar tetikliyor sezeryana
tabi en büyüğü korkum
aynen ben de ilk ben değilim diye rahatlatıyorum kendimi nedense içimi garip duygular kapladı bu doğum meselesini konuşunca sanırım ondan bu günah falan ne bilim vizdan yaptım heralde:26::26::26:
ütü çok mu ısınmış canım bir de onun pamuklu ,sentetik ,narin gibi ayarı yok mu? ütüyü giysiye sürmeden önce ütü masasına sür ki ne kadar ısınmış ne kadar yakıcı anlarsın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?