2012 Ekim Anneleri

günaydınn kızlaarr nasılsınız ? hepinize cok güzel bir haftasonu dilerimmmmmmmm bugun eşim neti bana bıraktı nasipse tüm gün sizinleyim uzun zaman sonra

Kizlar naptim biliyo musunuzzzz,kizimin adina mail adresi aldim,sonra ordan esimin is mail adresine mail attim,kizimin agzindan babasina coknduygusal seyler yazdim...
Adamcagiz da ise dalmisken solda ismi gormus soka girmis
Sonra duygulanmisssssss
Sonra cevap yazmis kizinaaa,siz de yapin

Allah senin iyiliğini versin emi :) güzel bir fikirmiş bak bu :) sabah sabah eşini kim bilir nasıl şoke ettin :))

dün geceden beridir acaip bir mide bulantım var pff hamileliğimin ilk günlerindeki gibi deli olcam resmen

sabah kahvaltımı yaptım güzelce sonra da magnezyum içtim dr.umun verdiği o daha fena yaptı

şimdi nasıl geçiricem bu bulantıyı yardım lüüüüüttttfeeeeennnn

günaydın güzeller..sırt ve bel ağrısıyla uyanmak çok feciiiiiiiiiiiiiiidönmek ne kadar da zor yatakta.. resmen üşeniyoruım ama duramıyorum ki aynı tarafta..

Kizlar naptim biliyo musunuzzzz,kizimin adina mail adresi aldim,sonra ordan esimin is mail adresine mail attim,kizimin agzindan babasina coknduygusal seyler yazdim...
Adamcagiz da ise dalmisken solda ismi gormus soka girmis
Sonra duygulanmisssssss
Sonra cevap yazmis kizinaaa,siz de yapin

Herkese günaydıın. Sabahleyin bişey beni tekmeledi unutmuşum hamiş olduğumu uyurken hatırlattı oğluşum beni unutmaaaaaa burdayım diye uyandırdı beni.

Herkese günaydıın. Sabahleyin bişey beni tekmeledi unutmuşum hamiş olduğumu uyurken hatırlattı oğluşum beni unutmaaaaaa burdayım diye uyandırdı beni.

rabbim nazarlardan korusun sizi emi

unutma annesi bebişini az kaldı kucağına alacaksın bak bence biraz da bunu hatırlatıyor sana az kaldı diye

günaydın kıslar ii haftasonları.aksam benim cimcimem neler yaptı bi görseniz coştu resmen el dayamalar popo dayamalar karnım şekilden şekile girdi çok tatlıydı yaaaa bi daaa istiom

günaydınlar kızlarr nasılsınızz??

geceleri dönmek eziyet oldu artık..

Bide bi kere kramp giriyo ayağıma deli gibi bağırıyorum

dün akşam karnıma feci sancı girdi çıktı doğurucam zannettim:18:

sanırım gaz sancısıydı

günaydın kızlarrr eylüle girdikk bende heyecan arttı geceleri düşünmekten uyuyamıyorum yaaa 12 de yatıyorum 2 de sanki 10 saattir uyuyomuşum gibi dinç uyanıyorum nasıl bişeydir anlayamadım gündüzdee akşama kadar uyukluyorumm

Doktor bide çatı muayenesi yaparken bebeğin kafasına dokunuyorum dedi netten baktım ve dogum başlamamışsa eğer çatı muayenesinde bbebegin hiç bı organına temas edilemez deniyooooooooo

canım zaten 36 haftalık olmuşsun bebek gelişimini tamamlamış hiç dert etme ,suyun gelırse gıder pırtlarsın..

yaa ben de istiyorum ama erkek cocuklar ıcın zararlı denılmıstı takımları sıkışıyormuş birde önümüz yaz olsa çok keyifle kullanırım önümüz kış ,yaza da 8-9 aylık oluyor o zaman kullanılır mı bunlar ??

brckk son haftanmı artık iş yerinde bende 15inde bırakıyorumm işi

yaaaaa çok sinirlendim şimdi..kızımın ütülerine girişeyim dedim,hemen ilk parçada sarı leke oldu!!!!! hemen bıraktım korkudan.. neden oldu ? nasıl çıkar? bir daha olmaması için napmalıyım?

günaydın nöbetçi anneler mis gibi haftasonu diliyorum hepimize abudik gubudik ruyalar göruyorum ya..oysa bebişimi görmek istiyorum benn ama yok

yaaaaa çok sinirlendim şimdi..kızımın ütülerine girişeyim dedim,hemen ilk parçada sarı leke oldu!!!!! hemen bıraktım korkudan.. neden oldu ? nasıl çıkar? bir daha olmaması için napmalıyım?

ütü çok mu ısınmış canım bir de onun pamuklu ,sentetik ,narin gibi ayarı yok mu? ütüyü giysiye sürmeden önce ütü masasına sür ki ne kadar ısınmış ne kadar yakıcı anlarsın,

Günah falan işlemiyorsun bu şekilde düşünme canım...senin korkman bile kendini kötü hissetmen bile sezaryen olman için yeterli..Doğum konusundaki tercihini tabi ki sen yapacaksın canım...kendini nasıl huzurlu hissedeceksen o şekilde yap doğumunu...bu sadece senin vereceğin karar

işte sezaryan olman için bunlar en büyük nedenler bence...normal doğum olunca illa ki ebelerin eline kalıyorsun doktorlar binbir nazla geliyor yada hiç gelmiyorlar...ebelerin yaptırdığı normal doğumda bastıra bastıra neyse anlatmama gerek yok herkes duymuştur illa ki çevresinden...yurtdışında bile hep normal doğum yapılıyor diyor ya hani herkes, evet öyle ama ordaki şartlarla bizim ülkemizdeki şartlar maalesef aynı değil...daha doğrusu insana verilen değer aynı değil...hiç yurtdışında devlet istiyor diye illa normal doğum yaptırabilmek için kadının vajinasını neşterle parçalayarak bebeğin yüzünü keserek normal doğum yaptırmaya çalışan doktor duydun mu? yok balım duyamayız zaten çünkü orda ki sağlık koşulları bizim ülkemizdeki gibi değil...orda devlet çok çocuk istiyor diye normal doğuma teşvik edilmiyor insanlar yada sgk ya çok yük oluyor diye bağırta bağırta doğurtulmuyor kadınlar..doğal yolla olan doğumda en iyi koşulları sağlamayı başardıkları için normal doğum yaptırıyorlar..bizde birgün bu koşulları 1. sınıf özel hastaneler haricinde diğer tüm hastanelerde sağlarsak o zman kadınlar doğumdan korkmaz hele normal doğumdan hiç korkmaz..
nacizane düşüncem bu şekildedir elbette aksini düşünenler vardır...

güzel arkadaşım sen kendini huzurlu hisset hiç vicdan falan yapma..nasıl huzurlu nasıl mutluysan o şekilde yap doğumunu günah mı acaba diye de kendini huzursuz etme...

ütü çok mu ısınmış canım bir de onun pamuklu ,sentetik ,narin gibi ayarı yok mu? ütüyü giysiye sürmeden önce ütü masasına sür ki ne kadar ısınmış ne kadar yakıcı anlarsın,

var canım ayarı..dikkat te ettim.herhslde ısısını mı anlamadım nedir..peki o leke çıkar mı?yanık gibi de değil. belli belirsiz sarı su gibi bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…