bende bulantıda yok. bazen çok hafif oluyo yada sadece tiksindiğim şeyleri görürsem kuscak gibi oluyorum. tam tersi benim iştahım felaket açıldı. eskiden yemezdim bişey ama artık tutamıyorum kendimi :) sadece tatlıyı çok severdim şimdi daha çok tuzlu acı şeyleri yiyorum.
bende tuzlu acı ekşi şeyler yemek istiyorum canım ve sende bendensin acaip iştahım açıldı hedefim ik 3 ay kilo almamak ama nasıl olcak bilmem
kilo almaya baslayan oldumu arkadaslar
merhaba arkadaşım gözünaydın bebişin kalp atışlarını duyasın inşallah evham yapma :)
ayysagol canım sorma cok menem bişiymiş hamileyken daha beter oluyor bol bol c vitamini alıyorum inşallah ilerlemeden atlatırım
bu çok normal ben doktora gittigimdede 4+5 günlüktü normal ultasonla keseyi gördük ama haftaya gitcez bebişimizi görmeye yani telaşlanma gayet normal
canım iyi olmana sevindim
herseyde var bir hayır belki anomali vardı bebğinde Rabbim sana en kısa zamanda saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah söylemesi kolay ama canını sıkma nolur
alemsin tatlım iki gün sonra bebek göbegi cıkınca suanki göbeklerin gaz ve et yıgını oldugunu anlıcaksın
ama haklısın bende 2 gündür acaip şiş görüyorum karnımı sonra yok yaa bu bebiş olmaz vık diye gaz işte diyorum
merhaba canım hamilelik iyi hatta benim hiç bi belirti yok gibi buda beni tedirgin ediyorrr:44:
kola konusuna gelince bende dün öglen dayanamadım içtim normalde sevmem zaten içmem ama nedense bir an canım istedi
bende bulantıda yok. bazen çok hafif oluyo yada sadece tiksindiğim şeyleri görürsem kuscak gibi oluyorum. tam tersi benim iştahım felaket açıldı. eskiden yemezdim bişey ama artık tutamıyorum kendimi :) sadece tatlıyı çok severdim şimdi daha çok tuzlu acı şeyleri yiyorum.
bende almak istemiyorum kilo bol bol yürüyüş yapıcam artık. şimdiden kilo alırsak sonraları ne hale geliriz kimbilir :) bide şimdiden karnım şişti benim hatta dün komşum 4 aylık gibi olmuşsun dedi doktora gidişimde sorucam şişkinliği nasıl indirebilirim diye. gerçekten şimdiden rahatsız olmaya başladım.
offf sorma acayip açıldı iştahım benimde bulantı kusma olmasına rağmen yemek isteğim daha çok oluyo sanki anlamadım ne iş heee bende tatlıı severdim bir zamanlar:1: ama şimdi tiksiniyorum ekşınlı pardon ekşili şeyler seviyoruz biz:1::1:[/QUOTE .!.:sende bendensin :) acaba bu ekşi tatlı meselesi gerçekten cinsiyetle alakalı mıdır ki?
GAZ DİYİP ASABIMI BOZMAYIN ULENNaynen canım yaa bendede acaip şişlik varyediklerime dikkat ediyorum aslında hatta normal yiyorum ama karnımın şişliği nedir anlamadım gitti bende havalar düzelsin yürüyüşe çıkıcam kızımda 13 kilo almıştım şimdi hedef en fazla 10 kilo :26:
sende bendensin :) acaba bu ekşi tatlı meselesi gerçekten cinsiyetle alakalı mıdır ki?
bende bu zamana kadar çok yiyodumm ama 3 gündür iştahım kapandı hiç bişi istemiyo canımm eee devamlı aç duruncada daha çok bulantım oluyoo galiba.. inşallah sizin haftalara geldiğimde yeniden iştahım açılır herkes kilo alıyım diye gözümün içine bakıyo ben yine vermeye başladım maalesef...:26:
tamam söz yarın koymaya çalışcam şimdi koyacaktım ama uykum varbacım çek koy resmi göreyim bi bebek göbeğini :93:
yok yok senin uykun geldi bence yat uyu sabah bir daha bak göbege
kızlar bebeğin kesesi kaç mm olduğu zaman kalp atışı duyuluyor ve bebek görünmeye başlıyor biliyor musunuz? doktorun yanına gittiğimde sormak istediğim herşeyi unutuyorum ben :S
benimde uyku gelmiş anlaşılan
okadar uyumama ragmen
ultrason kağıdımda 6.1 mm yazıyor doktor daha küçük dedi. 12 gün sonraya randevum var acaba büyür mü ozamana kalp atışı oluşur mu diye meraklardayım
ultrason kağıdımda 6.1 mm yazıyor doktor daha küçük dedi. 12 gün sonraya randevum var acaba büyür mü ozamana kalp atışı oluşur mu diye meraklardayım
canım bir tek sen değil yeni tanıştığım arkadaşlar hep böyle okudular ismimibenimde KADERim böyleymiş ne yapıyım
neden bu kadar geç gidiyorsun kalp atışı için bu sıralar gitsen duyarsın bence
alemsin şekerim yaaa
buarada koçişleriniz napiyor kızlar?
kaçıncı haftanda yazıyordu 6 mm diye tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?