2012 Ekim Anneleri

bende tuzlu acı ekşi şeyler yemek istiyorum canım ve sende bendensin acaip iştahım açıldı hedefim ik 3 ay kilo almamak ama nasıl olcak bilmem

bende tuzlu acı ekşi şeyler yemek istiyorum canım ve sende bendensin acaip iştahım açıldı hedefim ik 3 ay kilo almamak ama nasıl olcak bilmem

bende almak istemiyorum kilo bol bol yürüyüş yapıcam artık. şimdiden kilo alırsak sonraları ne hale geliriz kimbilir :) bide şimdiden karnım şişti benim hatta dün komşum 4 aylık gibi olmuşsun dedi doktora gidişimde sorucam şişkinliği nasıl indirebilirim diye. gerçekten şimdiden rahatsız olmaya başladım.

kilo almaya baslayan oldumu arkadaslar

tamam yaaa gazzmış benimki birde kiloda aldım bu yüzden çıktı herhal göbüş

offf sorma acayip açıldı iştahım benimde bulantı kusma olmasına rağmen yemek isteğim daha çok oluyo sanki anlamadım ne iş
heee bende tatlıı severdim bir zamanlar ama şimdi tiksiniyorum ekşınlı pardon ekşili şeyler seviyoruz bizde

Son düzenleme:

aynen canım yaa bendede acaip şişlik varyediklerime dikkat ediyorum aslında hatta normal yiyorum ama karnımın şişliği nedir anlamadım gitti bende havalar düzelsin yürüyüşe çıkıcam kızımda 13 kilo almıştım şimdi hedef en fazla 10 kilo :26:

offf sorma acayip açıldı iştahım benimde bulantı kusma olmasına rağmen yemek isteğim daha çok oluyo sanki anlamadım ne iş heee bende tatlıı severdim bir zamanlar:1: ama şimdi tiksiniyorum ekşınlı pardon ekşili şeyler seviyoruz biz:1::1:[/QUOTE .!.:
sende bendensin :) acaba bu ekşi tatlı meselesi gerçekten cinsiyetle alakalı mıdır ki?

bende bu zamana kadar çok yiyodumm ama 3 gündür iştahım kapandı hiç bişi istemiyo canımm eee devamlı aç duruncada daha çok bulantım oluyoo galiba.. inşallah sizin haftalara geldiğimde yeniden iştahım açılır herkes kilo alıyım diye gözümün içine bakıyo ben yine vermeye başladım maalesef...:26:

GAZ DİYİP ASABIMI BOZMAYIN ULENN yaa şişlik mişlik diyoruz ama bence hamiş göbeği artık bizimkii :44::44::44::44:yada ben yine saçmalıyorummm
sende bendensin :) acaba bu ekşi tatlı meselesi gerçekten cinsiyetle alakalı mıdır ki?

bilmemki ye ekşiyi doğur ayşeyi meselesi ne kadar doğru bilmem ama çevremdekiler hep tersi çıkıyor dediler

yemedikçe kapanır iştahın tuzlu şeyler yemeye çalış mesela peynir gibi yemek isteğin gelir belki:26:

bacım çek koy resmi göreyim bi bebek göbeğini :93:

yok yok senin uykun geldi bence yat uyu sabah bir daha bak göbege

kızlar bebeğin kesesi kaç mm olduğu zaman kalp atışı duyuluyor ve bebek görünmeye başlıyor biliyor musunuz? doktorun yanına gittiğimde sormak istediğim herşeyi unutuyorum ben :S

bacım çek koy resmi göreyim bi bebek göbeğini :93:

yok yok senin uykun geldi bence yat uyu sabah bir daha bak göbege
tamam söz yarın koymaya çalışcam şimdi koyacaktım ama uykum var
bu arada kadersiz değil kedersizim canım
kızlar bebeğin kesesi kaç mm olduğu zaman kalp atışı duyuluyor ve bebek görünmeye başlıyor biliyor musunuz? doktorun yanına gittiğimde sormak istediğim herşeyi unutuyorum ben :S

ben ilk duyduğumda (7+1)0,83mm di 2 gün sonra(7+3)1 cm dedi doktor

ultrason kağıdımda 6.1 mm yazıyor doktor daha küçük dedi. 12 gün sonraya randevum var acaba büyür mü ozamana kalp atışı oluşur mu diye meraklardayım

ultrason kağıdımda 6.1 mm yazıyor doktor daha küçük dedi. 12 gün sonraya randevum var acaba büyür mü ozamana kalp atışı oluşur mu diye meraklardayım

neden bu kadar geç gidiyorsun kalp atışı için bu sıralar gitsen duyarsın bence

neden bu kadar geç gidiyorsun kalp atışı için bu sıralar gitsen duyarsın bence

ben adet olmadan bikaç gün önce hamile kalmışım cnm. geç döllenme o yüzden satımla uyuşmuyor. daha 5 - 6 gün önce doktordaydım. 12 gün sonra gel dedi. martın 10unda randevum 12 sinde giderim ben yine. garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…