ben adet olmadan bikaç gün önce hamile kalmışım cnm. geç döllenme o yüzden satımla uyuşmuyor. daha 5 - 6 gün önce doktordaydım. 12 gün sonra gel dedi. martın 10unda randevum 12 sinde giderim ben yine. garanti olsun
canım hafta olayları bende çok karışık. geç döllenme. ultrason kağıdımdada hafta yazmıyor sanırım göremedim sadece 6.1 mm yazısını anlayabildim.
hımm anladım canım çizelgene göre konuştum ben
benimki tıkınıyoberaber aşeriyoz kocişcazımla
zaten bizden çok onlar hamilelik belirtisi gösteriyor ha haaaaa
ben yatşa geçiyorum
yarın görüşürz kızlar bebişlere ve sizlere tatlı rüyalar
kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......
Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........
merhaba kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. öncelikle şunu söyleyeyim.acil alınmış bir karar değildi. normalde masumiyet arkadaşımla satımız aynıydı. yani bugün 9+0 olmam gerekiyordu. bebeğim ilk başlarda çok iyiydi gelişimi hatta ikiz olabilme ihtimali yüksek demişti doktor. 5. haftada benim kahverengi lekelenmem başladı. değerlerim düşmüştü bir dahaki doktor kontrolunde. eski arkadaşlar bilir. asla yükselmez bi daha derken 2 gün sonra yükseldiğini gördük. doktor yanlışlık olabilir testlerde ya da ikizdi biri gitti demişti. sonra benim lekelenmem hiç bitmedi. tam biter gibi oluyordu tekrar başlıyordu. sürekli gelmiyordu ama hemen hemen her idrardan sonra çok az da olsa geliyordu. sonra 2 haftada geriye gitti bebek birdenbire. doktor 2 hafta bekliyelim kalp atışını duyarsak problem olmaz 2 hafta gerilik dedi. geçen hafta gittik normalde 8 hafta olması gerekirken 6 haftalık dedi. 1 hafta daha bekliyelim olmadı müdahele ederiz dedi. işte dün sabah gittik. 9 haftalık olması gerekirken yine 6 haftalık dedi. renkli dopplere gönderdi.missed abortus dedi. yani kalp atışını duymadan ölüm. ordan başka doktora gittik. o da aynı şeyi söyledi 1 gün daha beklersen allah korusun seni zehirlemeye başlar dedi. sonra başka doktora gittik. aynı şeyi o da söyledi. sonra kendi doktorumuza geri döndük. yatış yaptım serum yedim. sonra genel anestezi ile aldılar. cinsiyetini sormadan doktor söyledi. erkekti dedi. bilmiyorum kızlar inanın zaten o anda kız erkek umrumda değildi. nasıl bildi onu da bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolum var o zaman sorarım.
şu an daha iyiyim çok şükür. ama dün feciydim. Allah kimseye kürtajı yaşatmasın.........
canım iyi yolculuklar..kendine iyi bak güzelim..hayırlı yolculuklar tekrar..kızlarr bız evı topladık valızlerımızı hazırladık yarın yola cıkıyoruz kendınıze çok çok ıyı bakın
ben yatşa geçiyorum
yarın görüşürz kızlar bebişlere ve sizlere tatlı rüyalar
kızlar çıkıyorum ben uykumuz geldi
size iyi geceler tatlı uykularrr
kızlar..herkese iyi geceler..
bugün kendi doktorumuza gittik..üstten göremedi, alttan baktı yine.bebişimizi ve kalp atışlarını tekrar gördük canlarım.ve bu kez eşimde yanımdaydı. dr kalp atışlarını dinletti..allahım inanılmazdı..eşim elimi tutmuş bi baktım gözlerinden yaş gelio çok duygusal bir andı..allahım herkese yaşatsın..nasıl hızlı atıodu bi duysaydınız?o yarım santimlik can nasılda kıpır kıpır..bi fabrika var içimizde inanılmaz çalışıo..
ama kafam karıştı yine. :26:kesenin etrafında herhangi bi kanama vs bişi yok dedi buda. bi gün önce gittiğim dr var dedi ilaç verdi, kendi doktorum biç bişi yok herşey yolunda merak etme dedi.testlerim yapıldı. sonuçlarını aldık. çok şükür hepsi temiz. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. ama şimdi biri kanama var dedi biri yok dedi? ne yapayım ben?progeston kullanayım mı yinede? bilemedim kızlar:44:
ben de dün yarım çay bardağı içtim kola.. o kadar ihtiyacım varmış ki afedersiniz daha mideme gitmeden rahatlattı...nasılsınız hanımlar? nasıl geçiyor hamileliğiniz valla 4 gündür kendimi tutuyodum ama dayanamadım 1 bardak kola içtim az önce. devamlı süt yoğurt ayran bıktım yaaa
ben boyut olarak bilmiyorum ne zaman görüldüğünü,beta hcg 1500 olunca kese görünüyormuş..kızlar bebeğin kesesi kaç mm olduğu zaman kalp atışı duyuluyor ve bebek görünmeye başlıyor biliyor musunuz? doktorun yanına gittiğimde sormak istediğim herşeyi unutuyorum ben :S
ben de de geç döllenme var sattan 11 gün sonrayız..öyle gidecek artık..ultrason kağıdında w yazan hafta d yazan gün. ama bebek yoksa daha görüntüde, bu yazı çıkmaz...8w3d mesela ben bugün gitsem.. CRL ise bebek varsa onun boyu bebek yoksa kesenin boyu.. diğerlerini anlamıyorum pek..canım hafta olayları bende çok karışık. geç döllenme. ultrason kağıdımdada hafta yazmıyor sanırım göremedim sadece 6.1 mm yazısını anlayabildim.
bugün kendi doktorumuza gittik..üstten göremedi, alttan baktı yine.bebişimizi ve kalp atışlarını tekrar gördük canlarım.ve bu kez eşimde yanımdaydı. dr kalp atışlarını dinletti..allahım inanılmazdı..eşim elimi tutmuş bi baktım gözlerinden yaş gelio çok duygusal bir andı..allahım herkese yaşatsın..nasıl hızlı atıodu bi duysaydınız?o yarım santimlik can nasılda kıpır kıpır..bi fabrika var içimizde inanılmaz çalışıo..
ama kafam karıştı yine. :26:kesenin etrafında herhangi bi kanama vs bişi yok dedi buda. bi gün önce gittiğim dr var dedi ilaç verdi, kendi doktorum biç bişi yok herşey yolunda merak etme dedi.testlerim yapıldı. sonuçlarını aldık. çok şükür hepsi temiz. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. ama şimdi biri kanama var dedi biri yok dedi? ne yapayım ben?progeston kullanayım mı yinede? bilemedim kızlar:44:
inş. canım sabah aç karnına kuru kayısı ye üzerine de ılığa yakın bi bardak su iç bana iyi geliryor belki sanada iyi gelir
bir hafta raporlu olunca daha bugün gözümü açar açmaz p.tesi sendromuna düştüm.. offff yarın okul var...ne bileyim soğudum valla..ders çalışmak istemiyorum,test hazırlamak istemiyorum.. ki çok çalışkanımdır..öğrnciler üniyi kazansın diye onlarla bir çalışıyordum,hamile olduğumu öğrendiğimden beri başka şeye odaklanamaz oldum.. varım yokum karnım sanki. aklım orda..
canım yazdıklarını okuyunca çalıştığım zamanlar aklıma geldi..
bir haftadan sonra okula gitmekte çok zor gelir insana..
1-2 güne alışırsın inş...
alışmayıp napıcam,elim mahkum...bir daha rapor almıcam doktor zorla verse de:) aslında çok ihtiyacım varmış,çok dinlendim..bir de taaaa doğumu düşünüyorum .hadi seneye 1.dönem çalışmayacağım,Allahın izniyle doğum izni falan.bunun bir de 2. dönemi var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?