2012 Ekim Anneleri

hımm anladım canım çizelgene göre konuştum ben

ben yatşa geçiyorum
yarın görüşürz kızlar bebişlere ve sizlere tatlı rüyalar

Son düzenleme:

canım yeni açtım forumu.şimdi gördüm:26:çok üzüldüm kuzumm...nedenir ki?allah inşallah yeniden hayırlısı ile nasip edicek bebiş canım benim..yaşamadım ama tahmin edebiliyorum ne halde olduğunu allah sabır versin canım..düne göre daha iyi olmana sevindim..kaderimizde ne yazılmışsa onu yaşıyoruz yaşıycaz ne bi eksik ne bi fazla allahım hayırlı bir şekilde tekrar yüzünü güldürsün inşallah canım..kendine dikkat et...

kızlarr bız evı topladık valızlerımızı hazırladık yarın yola cıkıyoruz kendınıze çok çok ıyı bakın
canım iyi yolculuklar..kendine iyi bak güzelim..hayırlı yolculuklar tekrar..

kızlar..herkese iyi geceler..
bugün kendi doktorumuza gittik..üstten göremedi, alttan baktı yine.bebişimizi ve kalp atışlarını tekrar gördük canlarım.ve bu kez eşimde yanımdaydı. dr kalp atışlarını dinletti..allahım inanılmazdı..eşim elimi tutmuş bi baktım gözlerinden yaş gelio çok duygusal bir andı..allahım herkese yaşatsın..nasıl hızlı atıodu bi duysaydınız?o yarım santimlik can nasılda kıpır kıpır..bi fabrika var içimizde inanılmaz çalışıo..
ama kafam karıştı yine. :26:kesenin etrafında herhangi bi kanama vs bişi yok dedi buda. bi gün önce gittiğim dr var dedi ilaç verdi, kendi doktorum biç bişi yok herşey yolunda merak etme dedi.testlerim yapıldı. sonuçlarını aldık. çok şükür hepsi temiz. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. ama şimdi biri kanama var dedi biri yok dedi? ne yapayım ben?progeston kullanayım mı yinede? bilemedim kızlar:44:

Son düzenleme:

gözün aydın canımm bence sen yinede progestanını al , zaten hormonlarında üretiyo ama fazla progestandan zarar gelmezz:))

nasılsınız hanımlar? nasıl geçiyor hamileliğiniz valla 4 gündür kendimi tutuyodum ama dayanamadım 1 bardak kola içtim az önce. devamlı süt yoğurt ayran bıktım yaaa
ben de dün yarım çay bardağı içtim kola.. o kadar ihtiyacım varmış ki afedersiniz daha mideme gitmeden rahatlattı...
kızlar bebeğin kesesi kaç mm olduğu zaman kalp atışı duyuluyor ve bebek görünmeye başlıyor biliyor musunuz? doktorun yanına gittiğimde sormak istediğim herşeyi unutuyorum ben :S
ben boyut olarak bilmiyorum ne zaman görüldüğünü,beta hcg 1500 olunca kese görünüyormuş..

canım hafta olayları bende çok karışık. geç döllenme. ultrason kağıdımdada hafta yazmıyor sanırım göremedim sadece 6.1 mm yazısını anlayabildim.
ben de de geç döllenme var sattan 11 gün sonrayız..öyle gidecek artık..ultrason kağıdında w yazan hafta d yazan gün. ama bebek yoksa daha görüntüde, bu yazı çıkmaz...8w3d mesela ben bugün gitsem.. CRL ise bebek varsa onun boyu bebek yoksa kesenin boyu.. diğerlerini anlamıyorum pek..

ne güzel ne güzel... Allah tamamına erdirsin inşallah..progestanla ilgili pek bilgim yok..acaba bir günde o kanama geçmiş olabilir mi??zararı yoksa kullan..

bir hafta raporlu olunca daha bugün gözümü açar açmaz p.tesi sendromuna düştüm.. offff yarın okul var...ne bileyim soğudum valla..ders çalışmak istemiyorum,test hazırlamak istemiyorum.. ki çok çalışkanımdır..öğrnciler üniyi kazansın diye onlarla bir çalışıyordum,hamile olduğumu öğrendiğimden beri başka şeye odaklanamaz oldum.. varım yokum karnım sanki. aklım orda..

tekrar gözün aydın canımm..
progestana başladıysan bırakma ben o hatayı ilk gebeliğimde yaptım sonra lekelenmem başladı..
ist daki dr um progestana başlattı bir sorun olmamasına ragmen bırakamıyorum 12. haftaya kadar kullanmam gerekiyor..

canım yazdıklarını okuyunca çalıştığım zamanlar aklıma geldi..
bir haftadan sonra okula gitmekte çok zor gelir insana..
1-2 güne alışırsın inş...

canım yazdıklarını okuyunca çalıştığım zamanlar aklıma geldi..
bir haftadan sonra okula gitmekte çok zor gelir insana..
1-2 güne alışırsın inş...

alışmayıp napıcam,elim mahkum...bir daha rapor almıcam doktor zorla verse de:) aslında çok ihtiyacım varmış,çok dinlendim..bir de taaaa doğumu düşünüyorum .hadi seneye 1.dönem çalışmayacağım,Allahın izniyle doğum izni falan.bunun bir de 2. dönemi var...

çok iyi dinlenmişsindir ama okula geri dönmek zor gelir şimdi..
o yüzden rapor almakta pek iyi değil zorlanıyor insan..
allahtan 1. dönem evde olacaksın..bebeğinle zaman geçirirsin..
alışınca bırakmak zor gelecektir ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…