2012 Ekim Anneleri

ya bende bulantim falan yok diyordum amabugun midem bir garip tam bulantida degil anlayamadim midem agriyorduustunde tas var sanki sonra birden kalkiyodu sanki cok rahatsiz etti beni.ya kizlar benim elim ayagim kalkmiyor hic.ev isine dokundugum yok yapamiyorum canim istemiyor ki ben 2 gunde bir ev temizlerdim.isler kocisi kaldi anlayin artik oda nasil yapiyor:)

Merhaba arkadaslar
Ben Annemdeyım foruma cep telımden gırıyorum burdan yalnızca yazılarınızı okuyabılıyorum. Yıne bana sıtem edılmıs sagolsun bazı arkadaslarım gereklı acıklamaları yapmıslar.
Bılgılerınızı buraya bırakırsanız ben yıne sızı ekleyemeyecem maalesef kı cunku sayfalar ınanılmaz ılerlıyor ve benım butun sayfaları tek tek okumam mumkun degıl bazen cepten gırıyorum okuyorum ama laptopu acana kadar yıne ılerlıyor sayfalar.
Yıne soyluyorum bılgılerınızı tablonun oldugu sayfaya bırakırsanız ben daha rahat bulur ve yazarım ya da ozelıme msj atabılırsınız. Arkadaslar yolumuz uzun daha cok burdayız merak etmeyın tabloda butun annelerımızın bılgılerı gırılecek elbet kımse kalmayacak :)

kolay değil tabi canımm..inş bir an önce atlatır da kavuşur sağlığına..

allah sabır versin canım gerçekten çok zor daha önce yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum..
allah zamanı geldiğinde sağlıklı bebekler nasip etsin inş..
çokk geçmiş olsunn..

güncellensin yeni katılan arkadaşlarda faydalansın inşallah hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getirelim

saolun arkadaşlar bilgilerimi takip sayfasına yazmıştım...masumiyet kusura bkma canım senin burda olmucağını okumamıştım ben kaçırmışım sitem falan etmedim yanlış anlama...arkadaşlar bugün daha iyiyim sanki evde iş bile yaptım çok şükür bu seferde acaba bişeymi oldu diyo insan allah korusun hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruzzz...

nasılsınız hanımlar? nasıl geçiyor hamileliğiniz valla 4 gündür kendimi tutuyodum ama dayanamadım 1 bardak kola içtim az önce. devamlı süt yoğurt ayran bıktım yaaa

nasılsınız hanımlar? nasıl geçiyor hamileliğiniz valla 4 gündür kendimi tutuyodum ama dayanamadım 1 bardak kola içtim az önce. devamlı süt yoğurt ayran bıktım yaaa

bugün bende içtim yarım bardak kolaa:))) bulantılardan canım hiç bişi istemiyooo maaleseff...........

merhaba arkadaşım gözünaydın bebişin kalp atışlarını duyasın inşallah evham yapma :)

geçmiş olsun canım..ben de yeni atlattım nezleyi.bir an evvel atlatırsın sen de inşallah...

[...
ayysagol canım sorma cok menem bişiymiş hamileyken daha beter oluyor bol bol c vitamini alıyorum inşallah ilerlemeden atlatırım

bu çok normal ben doktora gittigimdede 4+5 günlüktü normal ultasonla keseyi gördük ama haftaya gitcez bebişimizi görmeye yani telaşlanma gayet normal
canım iyi olmana sevindim
herseyde var bir hayır belki anomali vardı bebğinde Rabbim sana en kısa zamanda saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah söylemesi kolay ama canını sıkma nolur

kızlar bişey diycem ama gülmeyin göbekleriniz hafiften çıkmaya başlamadımı?ben hisediyorum sanki hafiftewn çıktı sanki gaz demeyin sakın bebek o
alemsin tatlım iki gün sonra bebek göbegi cıkınca suanki göbeklerin gaz ve et yıgını oldugunu anlıcaksın
ama haklısın bende 2 gündür acaip şiş görüyorum karnımı sonra yok yaa bu bebiş olmaz vık diye gaz işte diyorum

merhaba canım hamilelik iyi hatta benim hiç bi belirti yok gibi buda beni tedirgin ediyorrr:44:
kola konusuna gelince bende dün öglen dayanamadım içtim normalde sevmem zaten içmem ama nedense bir an canım istedi

bugün bende içtim yarım bardak kolaa:))) bulantılardan canım hiç bişi istemiyooo maaleseff...........

bende bulantıda yok. bazen çok hafif oluyo yada sadece tiksindiğim şeyleri görürsem kuscak gibi oluyorum. tam tersi benim iştahım felaket açıldı. eskiden yemezdim bişey ama artık tutamıyorum kendimi :) sadece tatlıyı çok severdim şimdi daha çok tuzlu acı şeyleri yiyorum.

iyi geceler kızlar
ben bugun gene kızı uyutunca yattım bir uyumuşuz ana kız 1de kızım yattı 2 de ben 4:30da kalktık
sonra dışarı çıktık ayılmak için soguk hava ama iyiydi markete gittik geldik
buarada kızlar hafif gögüs agrısı ve ayakta cok durunca kalca bel agrısı dışında bir şikayetim yok çok şükür ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum yaaa arada bi olan kasık batmaları agrılarıda olmaz oldu nedendir bilmem ama gıcık oldum doktora gitmememde daha var offf evham yapmayım diyorum olmuyor
neysem sizler nasılsınız gününüz nasıl geçti ?/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…