2012 Ekim Anneleri

tamam canım yanlış anlaşılma yok..ben artık çok rahatım,kendimi dinlemiyorum,herkes farklı yaşar... ama bunu bilsek te bazen tedirgin oluyoruz..en azından ben o hafta öyleydim..herkesin belirtilerinin farklı olacağını biliyordum ama acaba sorusu da kafamdan çıkmıyordu..düşünsene bulantın yok ve birilerinin doktoru bulantı sağlıklı hamileliğin göstergesidir diyor,tedirgin olmamak elde mi?? haaa şimdi karşıma prof gelse bu cümleyi kursa takmıyorum.. sen de beni yanlış anlama lütfen.. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,Allah hayırlı evlatla versin...

benim doktorumda bulantı iyidir dedimişti ama ben birazda şöyle düşünüyorum bulantısı olan hamileyi rahatlatmak amaçlı söyleniyor olabilirr bulandığında sinir olucağınana bebeğim gelişiyo ondan oluyo piskolojisinde olsun diye söyleniyor olabilir?

şimdiden bebe yağı kullanabilirsin.ben çatlaklar için bi krem aldım,5. aydan sonra kullanılıyor..indirimdeydi o yüzden erkenden aldım (LIERAC)

ben de onu şöyle biliyorum.sahibi olmadığın herhangi bir yiyeceği izinsiz alıp yer ve nerene sürersen leke olurmuş.ve bunun ciddi anlamda tanıklarını biliyorum.can ciğer birinin bile olsa aldıktan sonra muhakkak haber veririm ben yediğime dair.

canım ben bunu daha önce söylemiştim.çin takvimi sitesinde de var zaten dikkatli bakarsanız.Çin takvimine göre yaş hesaplama;Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken teş şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.

yani sen şu an 28 sin fakat 1 eklemen gerek o sebepten de 29 kız çıkıyorsun..tabi bu da %100 değil

merhaba hamişler,birkaç gün girmedim ne olmuş buraya böyle 70 sayfa birden geçmiş valla hepsini okuyamadım,çok geride kalmışım,bir listemiz varmış galiba,
yaşım 26,kilom 62,sat 31 aralık ,
bu arada bilen arkadaşlardan rica etsem benim bebişimin cinsiyetine de bir baksanız doğum tarihim 9 nisan 1986,ocakta hamile kaldım.

Çİn takvimine göre erkek çıkıyor canım

merhabalar bende ekim annesi olucam Allahin izniyle. benimde sat:11.01.2012 d.t: 04.09.1990 benimkinede bakabilirmisiniz. simdiden tesekkurler.

Çİn takvimine göre erkek çıkıyor canım

teşekkürler canım hayılısı artık.

Bu arada öğretmen arkadaşlarım da varmış aramızda onlara da selamlar.

Yazıları okumaya devam ediyorum,bende birkaç bilgi yazayım,8 haftam doldu sayılır,bulantı kusma yok ama yiyeceklerin çoğundan tiksindim,ben de bel fıtığı hastasıyım ve ağrılarımı şimdiden şiddetlendirdi bebiş, bu hafta sonu kar nedeniyle dr a gidemedim daha kalp atışlarını duymak nasip olmadı yani.

geceleri bende de sağdan sola dönerken rahatsızlık hissi oluyor, benim bebeğim solda,o yüzden sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum,daha ultrasonla falan hiç bakılmadan hamile kaldığımı anlamıştım,çünkü sol tarafımda göz seğirmesi gibi pıtır pıtır ediyordu.

merhabalar bende ekim annesi olucam Allahin izniyle. benimde sat:11.01.2012 d.t: 04.09.1990 benimkinede bakabilirmisiniz. simdiden tesekkurler.

senin de kız çıkyor Çin takvimine göre.. ama kızlar gözünüzü seveyim inanmayın bunlara. doğruluk oranı olsa da fasa fiso..bizimki eğlencesine...Sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah

senin de kız çıkyor Çin takvimine göre.. ama kızlar gözünüzü seveyim inanmayın bunlara. doğruluk oranı olsa da fasa fiso..bizimki eğlencesine...Sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah

saol canim benim, tabiki isin eglencesi saglikli olsunlarda kizda erkekte evlat sonucta. bende 7+4 um. hic mide bulantim falan yok cok sukur annem diyor abinizde hic bi problemim yoktu sizde mide bulantisindan kalkamiyordum diye acaba erkekmi olacak diyor tabi bunlarda hep tahmin hayirlisi olsun.

Selam canım hoşgeldin :13:

benim de yok allahtan
ama burda çok konuşuldu o..kızda bulanır diyen de var erkekte bulanır diyen de..o bulantı çok değişken, hiç bir belirleyiciliği yok anladığımız kadarıyla..şu an belli hatta en baştan belli ama bilemiyoruz işte..vakti gelince çok eğlenceli olacak

ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim

tedbiri elden bırakmamak gerek lekeler konusunda,biz yine de ellerimizi yıkayalım oramızı buramızı kaşımayalım,izin alalım,ooooooo:)
canım buraya değil 2012 ekim anneleri takip listesine bırakacaksın bilgilerini ,masumiyet adlı arkadaşımız gelince ekler seni de..

evet döllendiği andan itibaren belli oğlumuz kızımız,hiç farketmez benim için de,ilk bebeğim olacak inşallah..ha eğer önceden bi kızım olsaydı erkek,bir oğlum olsaydı kız isterdim diye düşünüyorum,sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter..daha ne isteriz...

selam kızlar buraya bunları yazacagım aklımın ucundan geçmezdi ama kısmetimizde bunları yazmakta varmış
öglenden sonra başlayan kahverengi akıntı gee ben dinlenmeye cekildim ama kasık agrılarım dinmedi
sonra dakka başı wc derken kahverengi akıntının içinde kırmızı lekeler gördügüm gibi doktora gittik nöbetci doktor vardı baktı
malesef bebeğim hiç gelişmemeiş 10 gün önce neyse şimdide o 5 haftalık ve 7 mm olarak kalmış
kendi doktorumu aradım yarın gel kürtaj yapalım kendi düşme ihtimali zor olur dedi
yarın sabahtan gidicez
suan sakin gibiyim Rabbimden gelen herşeye razıyız nşallah ömürlüsünden sağlıklısından birkezdaha nasip eder Rabbim

sizlere hayırlı hamilelikler ve hayırlı dogumlar arkadaşlar

ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim

allah sabrını versin, çok çookk geçmiş olsun..

kesinlikle ben de öyle isterdim...

yaan nurran cım çok üzüldüm şu an...çook çok geçmiş olsun...allah başka vermesin ama bu hafta kaçıncı haber bu? biliyoruz bunlar olacaktı hepimiz maalesef ki bu yolu eksiksiz tamamlayamayacaktık ama insan konduramıyor gene de..allah sabrını versin canım,gerçi metanetlisin sanırım inşallah da öyle atlatırsın bu süreci ...

canımmm çok üzüldümm...çok geçmiş olsunn..daha önce yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum..
allah tekrar nasip eder inş..

arkadaslar bişey soracagım doktorum bugun 12 haftada hepatıt aşısı olman gerekiyor bagısıklıgın yok dedı hamıleyken yaptıran oldumu

teşekkürler arkadaşlar
bir garip içim bir yanım ağla diyor bir yanım yapma hayırlısı buymuş diyor
Allah kimseye yaşatmasın

hiç keyfim yok çok iştahsızım hamile kaldım kalalı zayıfladım iştahımın açılcagı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.kızlar süt içemiyorum midem almıyo acaba kalsiyum alsammı eczaneden gerçi 3.aydan sonra kalsiyum çok önemliyiş sanırım inşallah o zamana kadar geçer mide bulantım sütümü içerim hergün mide bulantısı piskolojimi bozdu kabus gibi bebişim saglıklı olsunda tek istegim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…