2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tek tek çok ama çok teşekkür ederim yanımda odugunuzu bilmek desteklerinizi almak okadar hafifletiyorki insanı
şuan kafamda hiç birşey yok ben Rabbime sıgındım varki bir sey nasip etmedi bize ama doktorun izin verdigi en yakın tarihte calışmalara başlıcam :26:
belki bu ne hız falan diceksiniz ama öyle hissediyorum
sizleri seviyorum iyi geceler

dün hafif sag taraf boynum kulagım agrıdı az önce farkettim başımda sag tarafta şişlik çıkmış elliyince agrıyo kokuttu beni

ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim

çok üzüldüm..Rabbim sabır versin size.inşallah sağlıklı evlatlar verir Allah'ım size en yakın zamanda...

canım benim Rabbim yardımcın olsun benim bebeğim tam olarak 6+5 de düştü ve kendiğiliğinden düşmüştü doktorum hemen 1 ay sonra yeniden denemelere başlayablirsin demişti...

tabi senin durumunu doktorun değerlendirir ama , taş çatlasa en fazla 3 ay diyolar , inşallah en yakın zamanda sağlıla yeniden hamileyim haberini verirsin ...

bende araniza katiliyorum arkadaslar. 7 haftalik hamileyim...
o zaman gözün aydın ve aramıza hoşgeldin.. sağlıklı bir gebelik ve ardından sağlıklı hayırlı bir bebeği kucağınıza almayı nasip etsin Allah..
dün hafif sag taraf boynum kulagım agrıdı az önce farkettim başımda sag tarafta şişlik çıkmış elliyince agrıyo kokuttu beni
geçmiş olsun,Allah Allah o ne ki?

Arkadaşlar günaydınlar umarım bu haftayı güzel haberlerle geçiririz bu arada kaybı olan arkadaşlarıma allahım sabır güç kuvvet ve en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin yeni gelenleri tebrik ederim mutlu haftalar

bebeklerni kaybeden arkadaşllar rabbim sabır versin inşallah yenileri en kısa zamanda tutunsun annlerine hiç bıakmasınlar.

Günaydın cici anne adayları :) geçen hafta doktora gittim kalp atışlarını gördüm bebeğimin. ama ben çok kötüyüm kendi pişirdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum hiç bir ev işi yapamıyorum bide kızım var allaha emanet yaşıyoruz. doktorum bana birsürü test verdi 8/12 hafta aralığında yapılçak testler ssk karşılamasıyla hesaplattıgımda 250 tl tuttu hepsi bunları devlet hastanelerin yada sağlık ocaklarında yaptıran varmı aranızda yada bilgisi olan??

Herkese mutlu,güzeelll haberlerle geçen süpper bir hafta dilerim....Enerjimiz hep yüksek olsun!

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar anneler güzel haberlerle dolu,mide bulantısız,kasık ağrısız bir hafta geçirmemiz dileğiyle.(tabi benim bulantılar kalkar kalkmaz başladı ama)

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
yine başladık işe bir an önce haftasonu olsun
1 saati geçiktir yoldaydım heryer insan offf oturamadımda ayakta kaldım belim ağrıdı.bide sol kasığıma ağrı gelip gidiyo
hiç iştahım yok sanki yersem kusucak gibiyim cnm hiç bişi istemiyo.İyiyim aşırı bişeyim yok ama iştahsızım..

Son düzenleme:

canım ya benimde bugun sağ tarafımda bi rahatsızlık var bi batma sanki anlayamadım sebebini

günaydın en tatlı anne adayları..
inşallah güzel bi hafta olur hepimiz için..kötü haberler almayalım nolur:44:
herkesin fasülyesi sıkı sıkı tutunsun annişlerine:)
mide bulantısı olan arkadaşlara allah yardımcınız olsun diyorum.
çok şükür benim bulantım filan yok. bi süre sonra başlar mı bilmem ama şimdilik iyiyim. evde rahat rahat yemek yapıyorum. kokulara hassasiyetim var ama bulandırmıo henüz. inş böyle devam eder..benim bugün gögüslerim ağrıo. bi beden büyüdüler muhtemelen. sızı şeklinde bi ağrı var. inşallah tüm gün böyle geçmez:26:

Günaydın güzel annişler:)))umarım haftamız iyi geçer.kızlar dün temizlik yaptım.biraz kasık ağrım var.sizler temizliklerinizi ne yapıosunuz.ufak tefek paspasları silkeliyorum.tabi çok zorlamadan,hafiften:)bişey olurmu.

bizim temizlik işleriyle koncam ilgileniyor sağolsun ben sadece çamaşırlarla ilgileniyorum :)

9 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ
DOKUZUNCU HAFTADA HAMİLELİK - BEBEĞİN BOYU, KİLOSU, BÜYÜKLÜĞÜ

Dokuz haftalık gebelikte bebeğin boyu yaklaşık 2 cm, ağırlığı 2 gram kadardır.

9. hafta embriyonik dönemin son haftasıdır. Bundan sonra fetal dönem başlayacaktır ve embriyo onuncu haftadan sonra fetus olarak adlandırılacaktır.
Dokuzuncu haftada bebekte kemik ve kıkırdak dokular oluşmaya başlar. Gözler gelişir, dil oluşmaya başlar. Bebeğin el parmakları görülebilir seviyede gelişmiştir ancak henüz çok kısa ve hala ördek ayağı gibi bitişik şekildedir. İç genital organlar erkek cinsiyette testis, kız cinsiyette yumurtalık (over) olacak şekilde oluşmuştur ancak bebeğin cinsiyeti henüz söylenemez. Daha önceki haftalarda ilk oluşum aşamasında bebeğin göbek kordonu etrafından dışarı doğru çıkmış olan barsaklar artık karın içerisine doğru göç etmeye başlar. Bebek bu haftada ilk defa içme işlemini gerçekleştirir ve ilk içtiği içecek amnion sıvısıdır (bebeğin içerisinde bulunduğu su). Bebeğin refleksleri gelişir, örneğin bu haftalarda ultrason muayenesinde rahim duvarına dokunulursa bebek hareket etmeye başlar. 9. haftada kalp kapakları, retina ve burun ucu oluşmaya başlayan diğer yapılardır.

gunaydın cnm benim göğüsler 80-85 ti zaten şimdi görmen lazım taşıyo resmen..inşallah küçülür yaabenim zaten büyükler:)
cnm benimde öyle bulantılarım yemek yapamama gibi durumum yok bu iştahsızlıkta yeni yeni başladı gibi.senin gibiken benimde hiç bişeyim yoktu.doktor 7.haftadan sonra demişti.ama bugünüme şükür olsun genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…