ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim
selam kızlar buraya bunları yazacagım aklımın ucundan geçmezdi ama kısmetimizde bunları yazmakta varmış
öglenden sonra başlayan kahverengi akıntı gee ben dinlenmeye cekildim ama kasık agrılarım dinmedi sonra dakka başı wc derken kahverengi akıntının içinde kırmızı lekeler gördügüm gibi doktora gittik nöbetci doktor vardı baktı
malesef bebeğim hiç gelişmemeiş 10 gün önce neyse şimdide o 5 haftalık ve 7 mm olarak kalmış
kendi doktorumu aradım yarın gel kürtaj yapalım kendi düşme ihtimali zor olur dedi
yarın sabahtan gidicez
suan sakin gibiyim Rabbimden gelen herşeye razıyız nşallah ömürlüsünden sağlıklısından birkezdaha nasip eder Rabbim
sizlere hayırlı hamilelikler ve hayırlı dogumlar arkadaşlar
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tek tek çok ama çok teşekkür ederim yanımda odugunuzu bilmek desteklerinizi almak okadar hafifletiyorki insanı
şuan kafamda hiç birşey yok ben Rabbime sıgındım varki bir sey nasip etmedi bize ama doktorun izin verdigi en yakın tarihte calışmalara başlıcam :26:
belki bu ne hız falan diceksiniz ama öyle hissediyorum
sizleri seviyorum iyi geceler
bende araniza katiliyorum arkadaslar. 7 haftalik hamileyim...
o zaman gözün aydın ve aramıza hoşgeldin.. sağlıklı bir gebelik ve ardından sağlıklı hayırlı bir bebeği kucağınıza almayı nasip etsin Allah..bende araniza katiliyorum arkadaslar. 7 haftalik hamileyim...
geçmiş olsun,Allah Allah o ne ki?dün hafif sag taraf boynum kulagım agrıdı az önce farkettim başımda sag tarafta şişlik çıkmış elliyince agrıyo kokuttu beni
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
yine başladık işe bir an önce haftasonu olsun
1 saati geçiktir yoldaydım heryer insan offf oturamadımda ayakta kaldım belim ağrıdı.bide sol kasığıma ağrı gelip gidiyo
hiç iştahım yok sanki yersem kusucak gibiyim cnm hiç bişi istemiyo.iyiyim aşırı bişeyim yok ama iştahsızım..
canım ya benimde bugun sağ tarafımda bi rahatsızlık var bi batma sanki anlayamadım sebebini
Günaydın güzel annişler:)))umarım haftamız iyi geçer.kızlar dün temizlik yaptım.biraz kasık ağrım var.sizler temizliklerinizi ne yapıosunuz.ufak tefek paspasları silkeliyorum.tabi çok zorlamadan,hafiften:)bişey olurmu.
günaydın en tatlı anne adayları..
inşallah güzel bi hafta olur hepimiz için..kötü haberler almayalım nolur:44:
herkesin fasülyesi sıkı sıkı tutunsun annişlerine:)
mide bulantısı olan arkadaşlara allah yardımcınız olsun diyorum.
çok şükür benim bulantım filan yok. bi süre sonra başlar mı bilmem ama şimdilik iyiyim. evde rahat rahat yemek yapıyorum. kokulara hassasiyetim var ama bulandırmıo henüz. inş böyle devam eder..benim bugün gögüslerim ağrıo. bi beden büyüdüler muhtemelen. sızı şeklinde bi ağrı var. inşallah tüm gün böyle geçmez:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?