2012 Ekim Anneleri

düşükleri olan arkadaşlara da Allah kolaylık versin.çok eziyetler çekiyoruz rabbim bunun sonunda bebeklerimizin saglıkla dogmasını nasip etsin bende hergün korkuyorum bişey olcak die bi geçseydi şu 3 ayımız.

bende aynıyım ya.aç kalmamak için yiyorum.aşerme falan yok.bide hamiş kalıp durmadan yicem diodum

ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim

canımm benimm Rabbim sabır versin Allah en yakın zamanda sağlıkla yeniden anne olmayı nasip etsinn....

canım yaaa çok üzüldümm Allah kızına en yakın zamanda sağlıla yeniden kardeş nasip etsin inşallah ... geçmiş olsun Rabbim sabır versin..........

geçen yıl bi pazar günü bende kaybetmiştim 7 haftalık bebeğimiii

teşekkürler arkadaşlar
bir garip içim bir yanım ağla diyor bir yanım yapma hayırlısı buymuş diyor
Allah kimseye yaşatmasın

canım seni şuan çok iyi anlıyorum ne yazık ki aynı duyguları bende yaşıyorum çok zor ama tek tesellim şu: iş yerinde bir arkadaşım bebeğini 9 ay karnında taşıdı ve tam doğum esanasında bebeği öldü bu daha da acı yada doğup ölseydi bikaç gün yaşayıp o daha da beter şuan tek tesellim o bizim durumumuzdan daha kötü olanlarda var kendimi şuan öyle avutuyorum Allahım hiçbirimize yaşatmasın bu acıları mutlulukla bebeklerşmizi alırız insallah gelecek sefere ama ben artık en azından 5-6 ay bebek düşünmüyorum toparlamam moral olarak hazır olmam gerek bu stresle bebek yaparsam çok daha kötü olabilir inan geceleri yatağıma yatmak canım istemiyor Allahım sabır versin bize

teşekkürler arkadaşlar
bir garip içim bir yanım ağla diyor bir yanım yapma hayırlısı buymuş diyor
Allah kimseye yaşatmasın

hem bak hayatta bir çocuğun kızın varmış ben 29 yaşındayım daha hiç çocuğum olmadı bu ilk bebeğim olacaktı o da olmadı ben o annelik duygusunu hiç tadamadım ben ce sen şuan evladına sıkı sıkı sarıl allahına dua et inşallah kardeşinide zamanla kucağına alacaksın

bebeklerini kaybeden arkadaşlara allahtan sabır diliyorum. tesellisi yok bunun fakat yine de kendinizi fazla yıpratmayın şükür ki siz sağlıklısınız yeniden bebek sahibi olabilirsiniz. inşallah yeniden sağ salim bebekleriniz olur

tşkler canım çok güzel anlatmışsın herşeyi. sadece kesesini gördük biz bebek henüz yoktu o yüzden bende yazmıyor demekki. ben nerdeyse adet olacağım günlerde hamile kalmışım o yüzden şuan doğum tarihinide kestiremiyorum. geç döllenme gerçekten çok belirsiz bişey.

kızlar midem çok kötü hiç birşeyden tat alamıyorum..
aç aç oturuyorumm..ne yesem lavabodayım..
yemesemde aynı gerçi bir farkı yok..
ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmıyor..
inş en kısa zaman da hamileliğimizin keyfini çıkarabilecek düzeye geliriz..

benimde hiç yok mide bulantım. olsada hamile olduğumun farkına varsam artık diye bekliyorum :) doktorunuz ilaç filan vermedi mi bulantılardan bişey yiyememekte kötü çünkü.

selam kızlar...bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum allah en yakın zamanda sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah bende çok korkuyorum böyle şeylerden allahım korusun bebeklerimizi...

aynı durumdayım nerdeyse açlıktan ölücemm acaip başım da ağrıyo, kolumu kaldıramıyorum....

kaçıncı haftada başlamıştı bulantın? 3 gündür mahfoldum ... demin bulantı hapı içtim ama oda sanki pek işe yaramıyo

selam kızlar...bebeklerini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum allah en yakın zamanda sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah bende çok korkuyorum böyle şeylerden allahım korusun bebeklerimizi...

amin canım allah korusun bebeklerimizi. aynı şeyi yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki. sağlığıyla kucağıma bi alabilsem. bir daha ikinci üçüncü çocuk derdine düşmicem. ama bunuda kaybedersem çöküntüye uğrarım ilk bebek çok stresli oluyor. allah yaşayan arkadaslarada sabırlar versin. acı çektirmesin inş.

canım çok üzüldüm geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın..nasibi yokmuş bu dünyada demek ki.. Hem veren Allah alan Allah ne denebilir ki??hem vücudumuz öyle bir makina ki eksik olan kusurlu olan herşeye tepki veriyor..onu atmaya çabalıyor.tabi ki bunun bir evlat olması acı..Allahım kimseye yaşatmasın..sana da sağlıklı 2.bir bebek ve hanzadene de güzel bir kardeş versin tez zamanda..
arkadaslar bişey soracagım doktorum bugun 12 haftada hepatıt aşısı olman gerekiyor bagısıklıgın yok dedı hamıleyken yaptıran oldumu
canım hamilelikte yapılması gereken aşılar var,bunlar tetanoz ve hepatit ve kesin yaptıracaksınız. ben önceden 3 doz hepatitimi 5 doz da tetanozumu tamamladım,ömür boyu korumadayım..hamileyken tabi ki dozları böyle değil..

canım illaki süt içmen gerekmiyor ki,yoğurtta daha çok kalsiyum var,kefir ayran,peynir... yani süt ve süt ürünleri olarak..

gözün aydın canımm bence sen yinede progestanını al , zaten hormonlarında üretiyo ama fazla progestandan zarar gelmezz:))
saol canım..teşekür ederim.darısı başına inşallah canım...bende bilemedim işte. daha ilacı almamıştım. yarın alıp kullanayım o zaman?
ne güzel ne güzel... Allah tamamına erdirsin inşallah..progestanla ilgili pek bilgim yok..acaba bir günde o kanama geçmiş olabilir mi??zararı yoksa kullan..
amin canım inşallah.. işte bende onu merak ediyorum. acaba kese etrafında oluşan kanamalar bir günde kendiliğinden geçer mi? of bi doktora daha görünsem mi?bilemedim?[/FONT]
saol bitanem..
ben daha başlamadım ilaca. dr cuma verdi işte. cumartesi kendi dr görsün ona göre dedim.oda kanama filan yok dedi. özellikle sordum bide. hiç bişi yok dedi. yinede içim rahat etmio. yarın ilaca başlayayım ben en iyisi.

ilk bebeğimdi çok mutluydum ama ne yazık ki sadece 6 hafta sürdü mutluluğum içim kan ağlıyor şimdi düşük yaptım benim yasadıklarımı kimseye yasatmasın rabbim
canım..çok geçmiş olsun..ne denir ki?allah sana sağlık sıhhat versin..hayrılısı ile tekrar çocuk sahibi olursun inşallah canım benim..
merhaba canım ne güzel haber bende duymak için sabırsızlanıyorum o sesleri
bencede ilacı bırakma içsen genede nolur nolmaz

canım..çok üzüldüm..ne diyceğimi bilemedim inan..allahın takdiri canım..elden bişey gelmiyor maalesef..en azından bir evladın var çok şükür..allah ona yakın zamanda tekrar bi kardeş nasip edicek inaşşal canım..üzülme olur mu?bu aralar bu kaçıncı haberimiz böyleallah bebeğini kaybeden herkese yeniden anne olmayı nasip etsin, diğerlerinede bebklerini hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin....

canim cok üzüldüm rabbim sabir versin. herserde bir hayir vardir ben bebegimi doguma iki hafta kala kaybettim. o aciyi iyi bilirim. rabbim insallah yine bebisler nasip eder sana.

doktoruma söylemedim canım aklıma gelmedi hiç ..dediğin gibi herşeyden haberdar etmek gerekir bir dahaki kontrolümde söylüycem bu sorunumu

yapmayın kızlar yaaa off bu kaçıncı haber böyle
çok büyük geçmiş olsun Allahım sabrını versin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalır sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…