2012 Ekim Anneleri

tombik erkek bebeklerine bayılırdım ben de Allah gönlüme göre verdi çok şükür. zayıf olsun tombik olsun farketmez sağlıklı olsun bütün bebişlerimiz inşallah
amin canım tabiki öyle sağlıklı olsunlar yeter
ama tombik oluncada pek bi sevimli oluyorlarrr oyy yerim ben onlarıııııı
ne demek canımcım birbirimize destek oluos sonucta benım albumde war beşiği onu 650 ye aldık kurumu yarım saat fln sürdü adamlar kendi kurdu ztn biz ellemedik hiç kendileri yaptı

çok sağol canım baktım beşiğide odası da çok güzel bende aynen bu şekilde bakıyorum beşik kaç günde geldi acaba size ?

mide yanması olduğunda benim dr. içersin diye şurup verdi bi kere içmiçtim. mide yanması çok oluyo benimde ama süt içiyorum hemen geçiyo çok şükür şuruba gerek kalmıyoo.en azından sütü deneyim geçmezse şurup içerim diyorum ama geçiyo. kasıklarda sancı benimde oluyo ve gittikçe ağırlaşıyorum. yürüyüş yapmam lazım çok ama imkanım yok çok canım sıkılıyo bu duruma.

Geçmişe bakamadım, kontrolden şimdi geldik de, bizim taze annelerden ve bebiklerinden haber var mı acaba? Benim oğluş da 35+3 itibarıyla 3kgyu geçti teyzeleri 3028g ve 47cm. olmuş dombulum, anası da 21kg alarak 72kg olmuş, biri bizi durdursun canım

aradığım özellikler var gerçekten benim golden retriever cinsi köpeciğim varda evde tüylerini yumak yapıp çeker işte çözüm bulmam lazım bu soruna, araştırıcam fikir için teşekkürler

goldennn en sevdiğiim köpek cinsii nası peki küçükmüü evimde besleyebileceğim tek canlı bigün oğlum isterse alır besleriz evde bitek onu sokarım evee çok sevimli oluyolarr

tombik bide kocaman bezleriyle nasılda sevimli oluyolarr yazın bağlıcam bezini giydircem çıtçıtlı atleti kıçını ısırcammm bizimkide tombik olucağa benziyoo

Felis nerde acaba bugun hic gozukmedi...

ben facede gordum canım,yenı foto eklemiş dicektim burayada koymuş

Maşallahh oğluşunaaaa gösterdimi yüzünü bu sefer ?? bu arada feliscim pazartesi biz hastaneye soru bombardımanına gideceğiz ya sana ve elifciğe uygunsa oradanda marmara foruma gecmeyı planlıyoruz,ne dersın ,masuma da haber verelim

Canım ortada bir neden yokken neden sezeryan dediki doktorun?? Tamam sezeryan kötü bir şey değil ama önce normal olan konuşulmalı. Sen de normal istiyormuşsun. Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada???
Canım doktorum özel hastane değil..Bende istiyorum normal ama ne bileyim kafam iyice karıştı...

Aman aynen bebişi doğurursun ameliyat acısından tut da hastane masrafına kadar belin bükülür doğrultamazsın n maddi ne manevi hiç bişi yapmazlar bri çeyrek bile takmazlar birde tüm hamilelik boyunca dertleriyle uğraşırsın sonra da ah bebeğinin ismi bilmem neyim adı osun vallahi çıldırtırlar insanı ya bıktım bu iki yüzlü bencil insanlardan...

canım bol köpüklü kahve istioo şimdi kim kalkıp yapıcak

canım kahve çok zararlıymış bence hiç zahmet edip kalkıp içme kahve felan...

bosch silence kullanıyorum ben ne var ne yok kazıyor valla sesi de yok gibi yan odadan duyulmuyor.. hazneli ama suya cekmıyor,derzleri bile söküyor canım fazla abartmışlar :))

yanlıs hatrlamıosam 1 hafta içinde getırmıslerdi

Siz bana saat söyleyin, ölmez ya da doğurmazsam ordayım inşallah Masumiyeti bilemiyorum, inşallah gelebilir.

goldennn en sevdiğiim köpek cinsii nası peki küçükmüü evimde besleyebileceğim tek canlı bigün oğlum isterse alır besleriz evde bitek onu sokarım evee çok sevimli oluyolarr

yok canım 18 aylık büyüttük kocaman ettik ama sahiden çok fazlasıyla sevimli sevgi arsızı, bebek gibi... ve fazlasıyla zeki kızıma maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…