amin canım tabiki öyle sağlıklı olsunlar yeter
tombik erkek bebeklerine bayılırdım ben de Allah gönlüme göre verdi çok şükür. zayıf olsun tombik olsun farketmez sağlıklı olsun bütün bebişlerimiz inşallah
ne demek canımcım birbirimize destek oluos sonuctabenım albumde war beşiği onu 650 ye aldık kurumu yarım saat fln sürdü adamlar kendi kurdu ztn biz ellemedik hiç kendileri yaptı
aradığım özellikler var gerçekten benim golden retriever cinsi köpeciğim varda evde tüylerini yumak yapıp çeker işteçözüm bulmam lazım bu soruna, araştırıcam fikir için teşekkürler
ama tombik oluncada pek bi sevimli oluyorlarrr oyy yerim ben onlarıııııı
çok sağol canım baktım beşiğide odası da çok güzel bende aynen bu şekilde bakıyorum beşik kaç günde geldi acaba size ?
Felis nerde acaba bugun hic gozukmedi...
Geçmişe bakamadım, kontrolden şimdi geldik de, bizim taze annelerden ve bebiklerinden haber var mı acaba? Benim oğluş da 35+3 itibarıyla 3kgyu geçti teyzeleri3028g ve 47cm. olmuş dombulum, anası da 21kg alarak 72kg olmuş, biri bizi durdursun canım
Eki Görüntüle 503794 Eki Görüntüle 503795 Eki Görüntüle 503796
Canım doktorum özel hastane değil..Bende istiyorum normal ama ne bileyim kafam iyice karıştı...Canım ortada bir neden yokken neden sezeryan dediki doktorun??Tamam sezeryan kötü bir şey değil ama önce normal olan konuşulmalı. Sen de normal istiyormuşsun. Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada???
Aman aynen bebişi doğurursun ameliyat acısından tut da hastane masrafına kadar belin bükülür doğrultamazsın n maddi ne manevi hiç bişi yapmazlar bri çeyrek bile takmazlar birde tüm hamilelik boyunca dertleriyle uğraşırsın sonra da ah bebeğinin ismi bilmem neyim adı osun vallahi çıldırtırlar insanı ya bıktım bu iki yüzlü bencil insanlardan...Anliyorum cunku cogu zaman ben de ayni seyleri hissediyorum,en cok bekledigim kisiler bakiyorum rahatlarini bozup bi gelemiyorlar bisey ihtiyacin var mi diye,sonrasinda bebisim dogunca gelirler ama agu bugu sevmeye,onu da ben istemiyorum!kotu gunumde yanimda olmayani napiim ben!ama diyemezsin iste...bosver,Allah yanimizda olsun,sagdan soldan hayir yok!
canım bol köpüklü kahve istioo şimdi kim kalkıp yapıcak
kızlar ben evimde toz torbalı normal yassı süpürge kullanıyorum =)
ama şimdi değiştiresim var sulu süpürge kullanan var mı aramızda
arnica borada pek bi oyuncak gibi geldi kırılcak gibi
varmı kullanan aramızda veya önerisi olan?
birde çok gürültülü diyorlar onun için :100:
ama tombik oluncada pek bi sevimli oluyorlarrr oyy yerim ben onlarıııııı
çok sağol canım baktım beşiğide odası da çok güzel bende aynen bu şekilde bakıyorum beşik kaç günde geldi acaba size ?
canım kahve çok zararlıymış bence hiç zahmet edip kalkıp içme kahve felan...
ben facede gordum canım,yenı foto eklemiş dicektim burayada koymuş
Maşallahh oğluşunaaaagösterdimi yüzünü bu sefer ?? bu arada feliscim pazartesi biz hastaneye soru bombardımanına gideceğiz ya sana ve elifciğe uygunsa oradanda marmara foruma gecmeyı planlıyoruz,ne dersın ,masuma da haber verelim
nieki canımcım bilmiodum ben tam tersi duymustum
goldennn en sevdiğiim köpek cinsii nası peki küçükmüü evimde besleyebileceğim tek canlı bigün oğlum isterse alır besleriz evde bitek onu sokarım evee çok sevimli oluyolarr
Geçmişe bakamadım, kontrolden şimdi geldik de, bizim taze annelerden ve bebiklerinden haber var mı acaba? Benim oğluş da 35+3 itibarıyla 3kgyu geçti teyzeleri3028g ve 47cm. olmuş dombulum, anası da 21kg alarak 72kg olmuş, biri bizi durdursun canım
Eki Görüntüle 503794 Eki Görüntüle 503795 Eki Görüntüle 503796
kızlar grip mi oluyorum ne sabah kalktığmdan beri ağzım burnum tıkalı zencefilli balmı içsem ki ?
Canim kahvenin icinde kafein var bu da bebis icin iyi degilmis diye cok onermiyorlar dr.lar.
nieki canımcım bilmiodum ben tam tersi duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?