2012 Ekim Anneleri

felix su filtreli mi peki? birde arnica boranın sesi nasıl çok aman aman gürültülü mü? iş makinesi çalışıyor gibi yanii öyle mi?

Biz sunneti hemen yaptirmak istiyoruz ve hastane ile konustuk. 2. gun yapiyorlar bizde. Hatta dr um hemen iyilesecegini ve iyi dusundugumuzu soyledi. Yazik oglusuma simdiden ilk operasyon zamani belli ama buyuyunce sunnet stresi ve acisi olmayacak oglumuzun:)

anladım canım pardon sen felixi ekstradan düşünüyorsun haliyle sulu değil dikeyler tamam dikkatimden kaçmış.

ben okurum şimdi canım Allah kabul etsin inşallahhh

Benim süpürgem rowentanın sulu olanı ve hiçbir işe yaramıyor ben bir daha asla sulu süpürge almam... şimdi philips in yeni bir süpürgesi var kuru ama kendi kendini temizleme özelliği var dışarı vermiyor ve toz kutusunu 6 ayda bir temizlemek yeterli oluyormuş... doğru düzgün hiç sesi yok ve mükemmel çekiyor ondan alıcaz biz... hımm birde sadece ortadan değil aynı zamanda yanlardada çekme yeri var ve halıdaki saçları yumak yapıp o gözlerden çekiyormuş halıda hiç saç kalmıyormuş ki bu benim için çok önemli... sinir oluyorum çünkü... mutlaka süpürge almadan gisip bir bakın derim...

Canım bizde doğunca yaptıralım diye düşündük. doğum yapacağım hastanede yenidoğana süünet yapan ürolog yokmuş. O yüzden başka bir hastane arayacağım inşaallah her şey yolunda giderse. Yarın hayırlı haberler alırsam:18::18::18:

Dogumdan sonra daha fistik olacaksin canim hic uzmeee kendiniiiii,barbie

slm kizlar nasilsiniz?aks yemege misafirim var ayiptir soylemesi kremali kadayif yaptim,ortada baska birsey yokbeyti yapmak istiyorum ilk kez yapcam netten baktim ama hazir yufkayla yapak istiyorum aranizda deneyen var i?guzel olurmu acaba?

aradığım özellikler var gerçekten benim golden retriever cinsi köpeciğim varda evde tüylerini yumak yapıp çeker işte çözüm bulmam lazım bu soruna, araştırıcam fikir için teşekkürler

kızlar kendinize iyi bakın..yarın görüşmek üzere.. biz oğluşumla eve gidiyoruz. rabbim sabaha kadar derdi olanların dertlerini gidersin inşallah...

Artistcim
ben yaptıracağıım inşaallah bebek doğduğunda bir problem olmazsa. Doktorum da çok iyi olur dedi. Kendi oğluna yaptırmamış bebekken; bu yaz yaptırdık ama büyüyünce daha çok sıkıntı oluyor dedi. Nette araştırdım ilk hafta zaten sinirleri çok gelişmedikleri iiiçn çok acı duymuyorlarmış.

Son düzenleme:
Annem,bebisi sese alistirirsan rahat edersin diyor.
Minik bir radyo aldik o calacak ole kendi kendine minik minik.

ay benim yeğenim doğduğunda yanındaydım sürekli, ağladıkça süpürge, saç kurutma makinesi allah ne verdiyse çalıştırıyorduk o da susuyordu teyzesinin kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…