ben cok memnunum cewremdekı bı cok kişi de kullanıo turbo baslıgı olan tek sulu süpürge we o baslık cok ii cekıo halıyı yani her halıyı almıo ya kımı makıne bu her halıyı cekio.ama büyük olmasından dolayı her zaman acıp kullanmaya erinio ınsan.ben sımdı felix alıcam bu dikeylerden 1000 watt annem kullanıo cok memnun.baya ii cekıomus cocuk olunca pratık olsun istıorum elimin altında
ne kadara aldınız canım siz monte ediyosunuz dimi kolay oluyormu kurulumu ay çok soru sordum ama :) cevaplayabilirsen sevinirim canım
ne demek canımcım birbirimize destek oluos sonuctabenım albumde war beşiği onu 650 ye aldık kurumu yarım saat fln sürdü adamlar kendi kurdu ztn biz ellemedik hiç kendileri yaptı
bebişi erkek olanlar sünnet konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba ,benım cevremdekı herkes dogdugunda yaptırdı 7-8 yaşındada sünnet yemeği verecekler,ben daha araştırmadım bu konuyu da sizede bir sorayım dedim
ben cok memnunum cewremdekı bı cok kişi de kullanıo turbo baslıgı olan tek sulu süpürge we o baslık cok ii cekıo halıyı yani her halıyı almıo ya kımı makıne bu her halıyı cekio.ama büyük olmasından dolayı her zaman acıp kullanmaya erinio ınsan.ben sımdı felix alıcam bu dikeylerden 1000 watt annem kullanıo cok memnun.baya ii cekıomus cocuk olunca pratık olsun istıorum elimin altında
kızlar merhaba , hamile kalmak isteyen arkadaşlarım ve kendim için 41 ayetel kürsü topluyoruz.Hamile olan arkadaşlar bize birer tane ayetel kursu okuyabilir mi ? Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın listesini şimdi yazacağım.
ŞEYDA :
EMEL :5
SEVCAN :
AYTÜL :
EMİNE :
ÖZLEM :
SELA :
HÜLYA :
GÜL :
ASLI :
SERAP :
TUBA :
şimdiden çok teşekkür ederim .. Okuyan arkadaşlar okuduklarını belirtirlerse ona göre sayıyı yazayım
felix su filtreli mi peki? birde arnica boranın sesi nasıl çok aman aman gürültülü mü? iş makinesi çalışıyor gibi yaniiöyle mi?
kızlar ben evimde toz torbalı normal yassı süpürge kullanıyorum =)
ama şimdi değiştiresim var sulu süpürge kullanan var mı aramızda
arnica borada pek bi oyuncak gibi geldi kırılcak gibi
varmı kullanan aramızda veya önerisi olan?
birde çok gürültülü diyorlar onun için :100:
Bana sutlu nuriye diyor esim
sizlere ???
Biz sunneti hemen yaptirmak istiyoruz ve hastane ile konustuk. 2. gun yapiyorlar bizde. Hatta dr um hemen iyilesecegini ve iyi dusundugumuzu soyledi. Yazik oglusuma simdiden ilk operasyon zamani belli ama buyuyunce sunnet stresi ve acisi olmayacak oglumuzun:)
sulu deil canım o ya.gürültülü arnica üstte kayınwalidem sürürgeyı acınca ben habr alıom burdan
aycaca kullanıcısından alıntı
Bana sutlu nuriye diyor esim
sizlere ???
benimki bişey diyemiyor mlesef..ben kendime şişko oldum diye söyleyip söyleyip ağlama moduna girinci, garibim sen şişko değilsin hamilesin,şişko görünmüyorsun sadece göbeğin var deyip duruyor ..birde öyle bişey dese bunalıma girerim her halde.. eskiden zayıf olmama rağmen bazen fiziğime takardım. şimdi hepten kafama takılıyor. benimki korkudan bişey diyemiyor:)))
bebiş için de o kadar gürültülü olması iyi değil galiba kuzuları uyutup ev temizliycez malumnapsam bilemedim
Benim süpürgem rowentanın sulu olanı ve hiçbir işe yaramıyor ben bir daha asla sulu süpürge almam... şimdi philips in yeni bir süpürgesi var kuru ama kendi kendini temizleme özelliği var dışarı vermiyor ve toz kutusunu 6 ayda bir temizlemek yeterli oluyormuş... doğru düzgün hiç sesi yok ve mükemmel çekiyor ondan alıcaz biz... hımm birde sadece ortadan değil aynı zamanda yanlardada çekme yeri var ve halıdaki saçları yumak yapıp o gözlerden çekiyormuş halıda hiç saç kalmıyormuş ki bu benim için çok önemli... sinir oluyorum çünkü... mutlaka süpürge almadan gisip bir bakın derim...
kızım hiç yerinde durmuo Allah bana yardım etsin dogunca napıcam
bebişi erkek olanlar sünnet konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba ,benım cevremdekı herkes dogdugunda yaptırdı 7-8 yaşındada sünnet yemeği verecekler,ben daha araştırmadım bu konuyu da sizede bir sorayım dedim
Annem,bebisi sese alistirirsan rahat edersin diyor.
Minik bir radyo aldik o calacak ole kendi kendine minik minik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?