Kizlar masallah bebislerinizeBakalim bizim ki ne kadar cikacak 2 kilo cikarsa gobek aticam
bende cok merak ediyorum kac kilo oldugunu, göbegimde fazla yok, gerci kontrole gittigimde ölcumlerde göbegim buyumus cikiyorum da insallah bebistir o buyuyensende yurtdisindaydin dimi canim, her gittiginde ultrasonla bakmiyolar dimi? mezurayla ölculuyor?
Evet canim yurt disindayim bende. Istege bagli ultrason ama ben hep istiyorummezurayla olcmuyolar aman olcmesinlerde Zaten surekli kilo olcumu sinir ediyor beni
sayfadaki sessizliğe bakarsak biri kesin kız doğurdu
evet ya cok sessiz, kimsecikler yok, benim kociste yok, surda iki laf edicek insan yok
kocam diye söylemiyorum benimkide pek hamarattirneyseki biz oğlumla yanlız değiliz babamız yanımızda ama basketbol maçını izliyortatlım benim bize de limonlu çay yaptı şimdi çay içiyoruz beraber arada bana soruyor sayfada doğuran varmıymış
kocam diye söylemiyorum benimkide pek hamarattirhahahah benimkide beni her yazi yazarken gördugunde soruyor ne oldu doguran var mi kadinlar napiyor diye sayfanin adi yuzunden " kadinlar" diyo bende diyorum kadinlar basladi patir patir dogurmaya
Geçmişe bakamadım, kontrolden şimdi geldik de, bizim taze annelerden ve bebiklerinden haber var mı acaba? Benim oğluş da 35+3 itibarıyla 3kgyu geçti teyzeleri3028g ve 47cm. olmuş dombulum, anası da 21kg alarak 72kg olmuş, biri bizi durdursun canım
Eki Görüntüle 503794 Eki Görüntüle 503795 Eki Görüntüle 503796
ben facede gordum canım,yenı foto eklemiş dicektim burayada koymuş
Maşallahh oğluşunaaaagösterdimi yüzünü bu sefer ?? bu arada feliscim pazartesi biz hastaneye soru bombardımanına gideceğiz ya sana ve elifciğe uygunsa oradanda marmara foruma gecmeyı planlıyoruz,ne dersın ,masuma da haber verelim
Siz bana saat söyleyin, ölmez ya da doğurmazsam ordayım inşallahMasumiyeti bilemiyorum, inşallah gelebilir.
kızlar masallah bebişlerinize dogumdan sonra 100 gr falan eksılıyorlar ödem atıyorlar..ben bır ara doktora tahmını kac kıloda dogar demıstım annen senı kac kılo dogurmus dedı kızlar anneye cekermıs gebelık konusunda:26: dogru galıbabebeğimin kılosu normal ben 3200kg dogmusum eşim 5,5 kg dogmus,ama bence k.validemde şeker olmuş haberı yok ama şekerı olmadan iri bebek doğuranda varmısş..sizi anneleriniz kaç kılo dogurmus bılıyormusunuz
Benim kocam geldi ama pek bir ise yaramiyorKonusacak konu bulamiyoruz bu aralar Konusuncada ona sariyorum en iyisi fazla bulasmamak diyor herhalde
bende 3,5 kilonun ustunde dogmusum aslinda annemde hamileliginde göbegi cok cikmiyormus heralde ona cekicem, aman bebis iyi olsunda. bide ben doktora sordum tahmini bebis ne kadar dogar diye bi esime bide bana bakti ben 47 kiloydum esimde 62kızlar masallah bebişlerinize dogumdan sonra 100 gr falan eksılıyorlar ödem atıyorlar..ben bır ara doktora tahmını kac kıloda dogar demıstım annen senı kac kılo dogurmus dedı kızlar anneye cekermıs gebelık konusunda:26: dogru galıbabebeğimin kılosu normal ben 3200kg dogmusum eşim 5,5 kg dogmus,ama bence k.validemde şeker olmuş haberı yok ama şekerı olmadan iri bebek doğuranda varmısş..sizi anneleriniz kaç kılo dogurmus bılıyormusunuz
bende 3,5 kilonun ustunde dogmusum aslinda annemde hamileliginde göbegi cok cikmiyormus heralde ona cekicem, aman bebis iyi olsunda. bide ben doktora sordum tahmini bebis ne kadar dogar diye bi esime bide bana bakti ben 47 kiloydum esimde 62kızlar masallah bebişlerinize dogumdan sonra 100 gr falan eksılıyorlar ödem atıyorlar..ben bır ara doktora tahmını kac kıloda dogar demıstım annen senı kac kılo dogurmus dedı kızlar anneye cekermıs gebelık konusunda:26: dogru galıbabebeğimin kılosu normal ben 3200kg dogmusum eşim 5,5 kg dogmus,ama bence k.validemde şeker olmuş haberı yok ama şekerı olmadan iri bebek doğuranda varmısş..sizi anneleriniz kaç kılo dogurmus bılıyormusunuz
kızlar masallah bebişlerinize dogumdan sonra 100 gr falan eksılıyorlar ödem atıyorlar..ben bır ara doktora tahmını kac kıloda dogar demıstım annen senı kac kılo dogurmus dedı kızlar anneye cekermıs gebelık konusunda:26: dogru galıbabebeğimin kılosu normal ben 3200kg dogmusum eşim 5,5 kg dogmus,ama bence k.validemde şeker olmuş haberı yok ama şekerı olmadan iri bebek doğuranda varmısş..sizi anneleriniz kaç kılo dogurmus bılıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?