2012 Ekim Anneleri

Kizlar masallah bebislerinize Bakalim bizim ki ne kadar cikacak 2 kilo cikarsa gobek aticam

bende cok merak ediyorum kac kilo oldugunu, göbegimde fazla yok, gerci kontrole gittigimde ölcumlerde göbegim buyumus cikiyorum da insallah bebistir o buyuyen sende yurtdisindaydin dimi canim, her gittiginde ultrasonla bakmiyolar dimi? mezurayla ölculuyor?

Evet canim yurt disindayim bende. Istege bagli ultrason ama ben hep istiyorum mezurayla olcmuyolar aman olcmesinlerde Zaten surekli kilo olcumu sinir ediyor beni

Evet canim yurt disindayim bende. Istege bagli ultrason ama ben hep istiyorum mezurayla olcmuyolar aman olcmesinlerde Zaten surekli kilo olcumu sinir ediyor beni

burda da ultrasona sokmuyolar kadin karnimi mincira mincira bebegin seklini cikariyo resmen bakalim bebisim kac kilo bende cok merak ediyorum, karin ölcumumde duzenli buyudugu gözukuyor ama icindeki findik farem kac kilo dogcak acaba:26:

Benim kocam geldi ama pek bir ise yaramiyor Konusacak konu bulamiyoruz bu aralar Konusuncada ona sariyorum en iyisi fazla bulasmamak diyor herhalde

evet ya cok sessiz, kimsecikler yok, benim kociste yok, surda iki laf edicek insan yok

neyseki biz oğlumla yanlız değiliz babamız yanımızda ama basketbol maçını izliyor tatlım benim bize de limonlu çay yaptı şimdi çay içiyoruz beraber arada bana soruyor sayfada doğuran varmıymış

kocam diye söylemiyorum benimkide pek hamarattir hahahah benimkide beni her yazi yazarken gördugunde soruyor ne oldu doguran var mi kadinlar napiyor diye sayfanin adi yuzunden " kadinlar" diyo bende diyorum kadinlar basladi patir patir dogurmaya

meraklı desene senin eşinde

bazen bisey anlatiyorum bebis olunca söyle olcak böyle olcak diye, guluyor klupten mi ögrendin diye

kızlar masallah bebişlerinize dogumdan sonra 100 gr falan eksılıyorlar ödem atıyorlar..ben bır ara doktora tahmını kac kıloda dogar demıstım annen senı kac kılo dogurmus dedı kızlar anneye cekermıs gebelık konusunda:26: dogru galıbabebeğimin kılosu normal ben 3200kg dogmusum eşim 5,5 kg dogmus, ama bence k.validemde şeker olmuş haberı yok ama şekerı olmadan iri bebek doğuranda varmısş..sizi anneleriniz kaç kılo dogurmus bılıyormusunuz

Canim ya ne kadar tatli bir hamile olmussun oyle maasallah ogluna da ne guzel kilosu

Kizlar ne tesadufdur ki bende ptz gunu gidicem hastaneye benimki de ethica biliyorsunuzdur sizinkine yakin esimle gidiyoruz ama biz her seferinde ordan da hep marmara foruma geceriz yine gideriz mutlaka sizinle de gorusebilirim eger saatlerimiz uyusursa esimi 1 saat birakabilirim daha fazlasinda sikilir cunku

Siz bana saat söyleyin, ölmez ya da doğurmazsam ordayım inşallah Masumiyeti bilemiyorum, inşallah gelebilir.

ben 3 kg doğmuşum,eşim de 3.400.benim boyum 168 eşim 172. ama kız şimdiden 3250 ve 50 cm kime çekecek bilmem ki..eşimle bugün diyoruz,bu kız bize tepeden bakacak.bu arada bebeğim iri ama bende de şeker yok çokkkk şükür

Son düzenleme:
bende 3,5 kilonun ustunde dogmusum aslinda annemde hamileliginde göbegi cok cikmiyormus heralde ona cekicem, aman bebis iyi olsunda. bide ben doktora sordum tahmini bebis ne kadar dogar diye bi esime bide bana bakti ben 47 kiloydum esimde 62 boyumuzda var, doktor dedi cok fazla da tosun gibi bisey beklemeyin ikinizde zayifsiniz dedi yani bu hamilize göre dogarsa zayif olur ama bebeklgimize benzerse 3ten asagi beklemiyorum.

bende 3,5 kilonun ustunde dogmusum aslinda annemde hamileliginde göbegi cok cikmiyormus heralde ona cekicem, aman bebis iyi olsunda. bide ben doktora sordum tahmini bebis ne kadar dogar diye bi esime bide bana bakti ben 47 kiloydum esimde 62 boyumuzda var, doktor dedi cok fazla da tosun gibi bisey beklemeyin ikinizde zayifsiniz dedi yani bu hamilize göre dogarsa zayif olur ama bebeklgimize benzerse 3ten asagi beklemiyorum.

canım benimde doktorum ilk başta karın ve baş çevresi, kemik gelişimi 2 hafta önde diye minyon bir bebek değil ailesel faktörlerden kaynaklıdır ama yinede şeker takibi yapalım demişti..ben çok kilo almadığım için şeker kaygısı yaşamadım ama yinede yapalım demişti ve sonuçta bişey çıkmadı...daha sonra ben 5.100 gr doğmuşum eşimde 4 buçuk civarı doğmuş buda etkili olur mu dediğimde,, elbette demişti hatta şimdiki haline bakınca babanın pek yadırgamamak lazım dedi

annelerden mi yoksa bizlerden mi bilmiyorum ama genetik özellikler bebeğin gelişiminde epey etkili oluyor sanırım..

Son düzenleme:
Kizlar bugun kizimin odasinin perdesinin siparisini verdik tac dan stor seklinde olucak ustunde winnie the poohh lu karakterler var cok begendim bir de istikbalden hali aldik tweety li ay neler var oyle odamiz bambaska bir havaya burunecek insaallah bakalim cts ye yetistirecekler mi hazirliklari bitirmeye calisiyorum
Bir suru sey yikadim kizimin cicilerini utule utule bitmiyor hem yorucu hem keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…