ev hayatı nasıl gidiyo şekerimm alıştınmı sıkılmaya başladınmııı
ev hayatı nasıl gidiyo şekerimm alıştınmı sıkılmaya başladınmııı
uyuduk uyandık geldik
32-35 8. Ay
36-40 9. Ay diye biliyordum ben ama...
yaa benım canım bır suru sey ıstıyor bugunböyle ne bılım bırkac yemek var aklımda , sonra ev usulü pasta falan var ama kalkıp yapacak hiç halim yok ,
neden olur ki bu halsizlik,kan sayımımda ıyıydi :26::26:
o saatten beri uyudun mu sahii
ben hala tam gaz çalışmaya devam sen çıktın mı izne?
yok annem ne sıkılcak, kıçını devirip uyur çok çok sıkıldıkça
gördüm sabah yazmışsın tosuncuğu nasıl besledin maşallah öyletam ısırmalık olmuş şimdiden
çok güzel valla canımcımgerçi annem varken pek oturamadım onunla beraber kıpır kıpır illa bişeyler çıktı ,sağolsun temizlik hastasıdır, hergün ev silip süpürdü. bende o yoruluyo diye az çok yardım etmeye çalıştım haliyle yoruldum
evde olmak çok güzel ama istediğin an yat, istediğin an kalk, uzat bacaklarını tv izle
sen çıkmıyo musun izne? yarın gidiyosun galiba di mi doktora?
FactorB yatak istirahati olayi super ya aklima gelmedi hicsupersin canim valla cok sagolll
deminden beri icim icimi yiyordu benim yuzumden ceza mi alacaklar diye...
sizin yerinize de uyudumyok kız uyandım çok terledim diye bir duşa girdim, yemeğimi yedim
geçen hafta dayanamadım yıllık izne çıktım ,bugün de raporum başladı 16 hafta evdeyiz
sen ne zaman çıkıyosun izne? yorma adaşımı
ne kadara aldınız canım siz monte ediyosunuz dimi kolay oluyormu kurulumu ay çok soru sordum ama :) cevaplayabilirsen sevinirim canımmobilya beşik mi aldın canım bende alcamda hangi siteden aldınız acaba ?[/QUOTE
ya canım özelcan.com du sanırım.mobilya beşik aldım büyüyen belis marka
biz geldiiikkktosun paşam 3262 gr olmuş
doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi
önümüzdeki perşembe gidicez tekrar, sezeryan tarihine karar vericez
normal dedim dedim ,sezeryana döndük
suyumuz, herşeyimiz normal çıktı çok şükür, nstde sancı da çıkmadımaşallah canım bebişine demek tombiş olacak :) çok severim tombiş bebişleriii
mrb
dun dr a gittiik oglusum 2648 gr ciktikafasi 37 haftalik cikti biraz koca kafali oglum var vajinamdaki igne batmalarinin i sebebi olarak bunu gosterdi asagi baski yapiyordur buyuk oldugu icin dedi
nst de sanci cikmadi
suyum da iyi su an icin hersey normal dogumu gosteriyo
maşallah sizede tatlım inşallah benim oğlumda güzel kilo almıştır yarın öğrencez bakalım kısmetse
ee o zman o son 10 günlük süreç nereye gidiyor tatlım sonuçta gebelik 9 ay 10 gün sürmüyormu
maşallah canım bebişine demek tombiş olacak :) çok severim tombiş bebişleriii
:
tombik erkek bebeklerine bayılırdım ben de Allah gönlüme göre verdi çok şükür. zayıf olsun tombik olsun farketmez sağlıklı olsun bütün bebişlerimiz inşallah
Bana sutlu nuriye diyor esim
sizlere ???
tombik diyor
kızlar ben evimde toz torbalı normal yassı süpürge kullanıyorum =)
ama şimdi değiştiresim var sulu süpürge kullanan var mı aramızda
arnica borada pek bi oyuncak gibi geldi kırılcak gibi
varmı kullanan aramızda veya önerisi olan?
birde çok gürültülü diyorlar onun için :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?