2012 Ekim Anneleri

beşik konusu benide düşündürüyor..napıcaz ? bir büyük birde küçük var şu mobilyalı olanlardan bahsediyorum..

büyüğü annemde var al diyor am ben büyük istemiyorum.küçük alsam bu sefer onda ne kadarlık yatar bilemiyorum.kaç yaşına kadar odamızda yatıcak ki?? :44:

bana kalırsa 6 ayı geçmemeli, odalarına geçmeleri..

Ben asla mobilya beşik yada bambu sepet falan almam çok pahalı sepetler.Mobilya beşiktede çocuk ayaklanmaya başlayınca korkup nasıl yatırıcaz?
Abim aldı kızı 1 yaş 3 aylık ayrı oda yaptı öle toplama gibi.Ama daha 1 kere yatmadı ne odasında ne beşiğinde ve çok pişman...
Minik 1,5 yaşına kadar en fazla yatar.Park yatak aldı küçücük zaten 125 e mi ne aldı.
Zaten o bana gelecek yatak odamda yatırmak için.Başka biriside minik mobilya beşiği var istersen al kullan diyor bilmiyorum.Ben beşik almıcam kızlar mobilya yada bambu.bambu dünyanın parası ve en fazla 9 ayına kadar falan yatabiliyo.Sonra bide onu saklaması var:)Dediğim gibi çocuğuma yatak alıcam normal yanınada korumalık yaptırıcam ben.

mrb kızlar herkese hayırlı günler dilerim nasıl gidiyo hamişlik benim süper maşalah ful uyuyom

o konuda ben de çok kararsızım allahtan aratırmaya zaman varr..
ama bambu konusunda çok kararlıyım..9 aylığa kadar bile kullanılsa alıcam..
çünkü ben 2. bebeğide düşünüyorum allah izin verirse ikisinde de kullanırım birşey kaybetmem yani..

işte yer sorunu var cnm.
bana bambuda gelir park yatakta mobilya beşikte gelir.
almayı düşünmüyorum varken kullanırım ne yapayım.zaten sıkışık bir zamana gelecek bebeğim.İnşallah kısmetiyle gelir...
Kıyafet bile gelir birsürü çok bişi almam zaten.Ama hastane çıkışı vs alırım tabiki.
Annem bir sürü şeyler almış saklamış zamanında:)
Biberonları bile var tırnak makası falan:)
zıbınlar alt ayaklı pijamalar çok fazla var

bebeğe oda ayıracağım için sorun olmaz diye düşünüyorum..
birde lojmanlarda genelde 2 gömme dolap oluyor çok işimize yarıyor..
bizim bebişe bir yerden gelebilecek beşik falan yok malesef..
yeni bebek olarak abimin bebişi var o da ben doğum yaptığımda 1 yaşında oluyor zaten onlar kullanıcak..
kıyafet konusunda benim ilk hamileliğimde duyan hediye almıştı bir sürü kıyafeti var :)
bir o kadar da annem yapmış saklamış..
kıyafet konusunda bende çok sıkışmam gibime geliyor..
ama yine de çok ihtiyaçları oluyor..
kısmetleriyle gelir inş minişlerimiz..

kızlar nazar boncuğu takmaya başladım
sizlerde takında nazarlara gelmeyelimm

evett canımm daha sonra zorlaşır alıştırman..
ben 6. ayda falan odasına geçiricem ve telsiz kullanıcam..

çok kısa bir süre gibi geldi bana,bunu bir araştırmam gerek:))

kızlar geneliniz fikri ney bu konuda hadi sizde yazın..??

canım ben netten baktım 3.- 4. aylarda ayıran bile varr..
benim bütün tanıdıklarım 3. aydan sonra odasına geçirdiler..
3 ay bana da kısa geliyor..ama 6 ay olmadan kesinlikle ayırmayı düşünüyorum..

nasıl yani 6 ay sonra başka odayamı gecireceksin canım sen:44:

şimdiden karar vermek çok zor ama belki ben o kadar bile tutmayabilirim yanımda..zaten yan odamda olacak telsizler de çok iyi bu konularda.en iyisi odasına ve yatağına alışması.

cnm ben hiç bişi diyemicem bu konuda.ayıracam diyen arkadaşlarımın hiçbiride ayıramadı.biri 3 yaşında hala ayrılmadı ve ortalarında yatıyor..
ama asla yatağıma alıştırmam onu biliyorum.en faza 1-1,5 yaşına kadar yatabilir bizimle aynı odada

Son düzenleme:
bence sepet beşik en kullanışlısı ben 2 yaşına kadar yatırdım öle ayrı oda felanda yok korkuyo bebeler ayrı yatmaz :)

çocuk odasını bilmediği için ve bilinçlendiği için ayırmak çok daha zor oluyor...
3 yaşına kadar ayıramayan sonra nasıl ayıracak..
benim abimin bebeği 6. ayına girdi ve artık kendi odasına geçti..
alıştı bile hiç bir sorun da olmadı..

oooowww bu ne hızz hafta sonu hiç girmedim maşallah size kızlarr.. Ya iş için antalyaya gidiliyo ben hiç uçağa binmedim çok da gitmek istiyorum ama en ufak bile risk olsa gitmem dedim gitmim dimi kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…