beşik konusu benide düşündürüyor..napıcaz ? bir büyük birde küçük var şu mobilyalı olanlardan bahsediyorum..
büyüğü annemde var al diyor am ben büyük istemiyorum.küçük alsam bu sefer onda ne kadarlık yatar bilemiyorum.kaç yaşına kadar odamızda yatıcak ki?? :44:
canım beşik konusunda bana yakın gelende senin yazdığın gibi...bana da korumalık fikri cazip geliyor..erkekte olsa cibinliksiz olmaz diye düşünüyorum
cibinlik olmazsa olmazzzz bayılıyorum onun ihtişamlı görüntüsüne
bana kalırsa 6 ayı geçmemeli, odalarına geçmeleri..
Ben asla mobilya beşik yada bambu sepet falan almam çok pahalı sepetler.Mobilya beşiktede çocuk ayaklanmaya başlayınca korkup nasıl yatırıcaz?
Abim aldı kızı 1 yaş 3 aylık ayrı oda yaptı öle toplama gibi.Ama daha 1 kere yatmadı ne odasında ne beşiğinde ve çok pişman...
Minik 1,5 yaşına kadar en fazla yatar.Park yatak aldı küçücük zaten 125 e mi ne aldı.
Zaten o bana gelecek yatak odamda yatırmak için.Başka biriside minik mobilya beşiği var istersen al kullan diyor bilmiyorum.Ben beşik almıcam kızlar mobilya yada bambu.bambu dünyanın parası ve en fazla 9 ayına kadar falan yatabiliyo.Sonra bide onu saklaması var:)Dediğim gibi çocuğuma yatak alıcam normal yanınada korumalık yaptırıcam ben.
nasıl yani 6 ay sonra başka odayamı gecireceksin canım sen:44:
mrb kızlar herkese hayırlı günler dilerim nasıl gidiyo hamişlik benim süper maşalah ful uyuyom
işte yer sorunu var cnm.
bana bambuda gelir park yatakta mobilya beşikte gelir.
almayı düşünmüyorum varken kullanırım ne yapayım.zaten sıkışık bir zamana gelecek bebeğim.İnşallah kısmetiyle gelir...
Kıyafet bile gelir birsürü çok bişi almam zaten.Ama hastane çıkışı vs alırım tabiki.
Annem bir sürü şeyler almış saklamış zamanında:)
Biberonları bile var tırnak makası falan:)
zıbınlar alt ayaklı pijamalar çok fazla var
evett canımm daha sonra zorlaşır alıştırman..
ben 6. ayda falan odasına geçiricem ve telsiz kullanıcam..
çok kısa bir süre gibi geldi bana,bunu bir araştırmam gerek:))
kızlar geneliniz fikri ney bu konuda hadi sizde yazın..??
nasıl yani 6 ay sonra başka odayamı gecireceksin canım sen:44:
çok kısa bir süre gibi geldi bana,bunu bir araştırmam gerek:))
cnm ben hiç bişi diyemicem bu konuda.ayıracam diyen arkadaşlarımın hiçbiride ayıramadı.biri 3 yaşında hala ayrılmadı ve ortalarında yatıyor..çok kısa bir süre gibi geldi bana,bunu bir araştırmam gerek:))
cnm ben hiç bişi diyemicem bu konuda.ayıracam diyen arkadaşlarımın hiçbiride ayıramadı.biri 3 yaşında hala ayrılmadı ve ortalarında yatıyor..
ama asla yatağıma alıştırmam onu biliyorum.en faza 1-1,5 yaşına kadar yatabilir bizimle aynı odada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?