2012 Ekim Anneleri

temizlik işlerine kocam bakıo.:) ben yemek işlerine bakıorum. o mutfaktan pek anlamaz çünkü. ama temizliği güzel yapıo allahtan. haftada bi gün işte sil süpür yapıo sağolsun. bende toz alma işleri ile uğraşıorum. çok yorucu olmayan kısmı ile. valla yapcak bişi yok. birazcık iş yapınca çünkü benimde kasıklarım ağrıo. korkuyorum:26:

temizlik işlerine kocem bakmıyo kızlar henüz...
çünkü bende bakmıyorum pek:)
1 ay sonra taşınıcam hiç bişeye elimi sürmüyorum.nasıl taşınıcaz hiç bilmiyrum hiç bişi yapamıcamhep başkaları yapıcak düzenimi

aynen canım yaa benimde öyle. iyice kocaman oldular napıcaz ilerleyen aylarda bilmem:):) yalnız balensiz sütyen almak lazımmış. diğerleri süt kesiomuş, öyle diolar? o işe bi çözüm bulmadım henüz:)
bende işte cumartesi sordum dr a benim dedim bulantım vs yok ilerleyen haftalarda mı başlar diye? oda bana şey dedi, bulantıların biz genelde haftalar ilerledikçe azalan seyirde olmasını bekleriz. yani hiç yokken artmasını beklemeyiz filan dedi. sen şükret haline şanslısın dedi:) bu haftalarda bulantıdan dolayı hastaneye yatırdığımız hastalarımız bile oluo dedi. bulantının çok olması veya olmaması bebeğin gelişimi ile ilgili bişiyi ifade etmio sadece senin bünyenin verdiği tepkiyle ilgili bişi dedi.
benim tabi yinede aklımda soru işaretim var ilerleyen haftalarda bişiler olur mu diye ama dediğin gibi canım bu günümüze çok şükür
..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese bebişiyle sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum :119::119::119:

benim çok hazımsızlığım var karnım ağrıyo ve şişkinlik de var sindirim sistemim yavaşlamış durumda yani sabah aç karnına kuru kayısı yedim ama yinede iyi değilim yatınca çok ağrıyo iki gecedir uyuyamadım sağa sola dönünce ağrıyo bende hep yüz üstü yatarım deli oldum sindirim sisteminde böyle sorun yaşayan var mı kızlar?

gülşah geçmişi okumadım cnm doktora gidecektin gittin mi kuzum merak ettim seni nasılsın?

canım listeyi yapan arkadaş 10 günlüğüne ailesinin yanına gitti o yapıyodu masumiyet niki ona msj olarak bilgilerini yazarsan fırsat bulunca mutlaka ekler........

Dün bütün gün yattım vallahi cnm hiçbişi istemedi.Yemek desen yiyesim yok.Onun haricinde iyiyim.Neyse bu 3 ayda kilo almayalım zaten.Ki almadımda şükür:)
Kızlar cumartesi annemle gezdikte harika kıyafetler ve indirim vardı taytlarla giyilecek kısa elbiseler,omuzları işlemeli asker arması gibi falan badilerr hep indirimdeydi.Ama tabi alamadım çünkü giyemeyiz dar kesimler.Seneyede modası geçer deriz die tuttum kendimibol şeyler görsem alırdım belki.Ama biz tam yazın şişicez

melekangel söyle cnm?

Son düzenleme:
redshadow cnm biz 10.haftalığız 11 e giricez hatta:)
ya aslında ben de o konuda muallaktayım,aslında 10. haftayı yazcaktım hatta ilk onu okudum.ama çok kişi var 9. haftada ya bencillik yapmayayım dedim dur onu da yazayım bari :)

ne güzel başlarında durur onu buraya şunu buraya koy dersin şaka bi yana düzenini oturtursun sen yorulmadan merak etme...
ben de yazın taşıncam inşallah..2 apartman yanımda ablamın alt katı boşalacak kısmetse biz de oraya geçmek istiyoruz.her yönden daha iyi.Dua ediyorum bir an evvel çıksınlar diye..:26:

gunaydın guzel annıslerrrrr nasılsınız

ya ben sızlerden bı konuda destegınızı ıstıcem bana yardımcı olur musunuz
tahmin ettiğim konu mu şeker?

gülşah geçmişi okumadım cnm doktora gidecektin gittin mi kuzum merak ettim seni nasılsın?

canım benim..gittim cumartesi. miniğimin kalp atışlarını dinledik bu kez:) muhteşemdi canım ya.. çok şükür:) doktora özellikle sordum canım kese etrafında herhangi bi kanama vs var mı diye? hayır hiç bişi yok dedi. herşey yolunda görünüyor dedi. 4 hafta sonraya randevu verdi. o kadar:)
kafamı karıştırdı yani. iki dr ikiside farklı bişi söylemiş oldu. kime inanacağımı bilemedim? acaba bi gün içinde kanama geçer mi onuda anlamadım ki:26:
ben yinede her ihtimale karşı ikinci gittiğim dr un verdiği progestanı alıcam. nolur nolmaz diye. cumaya yine o doktora kontrole gitcem bakalım ne diycek?
sen nasılsın kuzum? ne zaman gidiosun doktora canım? bu arada karın şişliği ve hazımsızlık bende oluo bana bi ilaç verdi dr adını hatırlamıorum bulunca yazarım, gece yatmadan içiorum bi ölçü. o çok rahatlattı canım.

Son düzenleme:
günaydın bayanlar nasılsınız inş..

dün fenaydım ben ya.evde ordan oraya yattım.vücudum çok yorgundu.saatlerce yattım dinç olamadım bir türlü

hayırlısı olsun cnm benim evlendiğimden beri ilk taşınmam ve gözümde büyüyo yavaş yavaş eşimle kullanmadığım tabakları falan sarıyoruz ama çok zor yaaa nasıl olacak bilmiyorum off offf.bende aynı muhit başka bir mahalleye geçiyorum kendi evime nasipse.hoş burasıda kendi evimde ama satmak zorunda kaldık.sıfırdan yeni bi yere girdik.İnşallah alışabilirim.Aslında taşındığım mahalle daha temiz bi mahalle ama zor olcak işte

ayakta kaldım yaa çok acaba ondanmı dedim.kimseden yerde isteyemiyosun veren yok.göbeğimiz çıksa belki verirler..

canım aynen öyle ya çok şükür benim servisim varda sıkıntı olmuyo sen dikkat et kendine bendede oluyo eylül annelerine sordum dr demişki bi arkadaşın rahim 8 haftadan sonra çok hızlı buyuyomuş ve bu şekilde olması normalmiş sağolsun içimi rahatlattı

super87 hoşgeldinnn aynen bende hep yattım ama dinlenemedim:)

glshh cnm bence bi doktorda sabit kal her doktorun izlediği yol farklı hepsi farklı şeyler sölüyo.kafanı karıştırmakktan öteye gitmezler..

GEÇMİŞİ YENİ OKUDUM ARKADAŞLAR.EGEADA VE NURRAN ARKADAŞLARIMIZA ÇOK ÜZÜLDÜM.ALLAHIM TEKRAR HAMİLELİK NASİP ETSİN, HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.BEN BÖLE HABERLERDEN ETKİLENİYOR VE ÜZÜLÜYORUM.UMARIM HEPİMİZ EVLATLARIMIZA SAĞSALİM KAVUŞURUZ..

çok şükür canım

iki doktor neden farklı şeyler söylüyo bende anlamadım:26: kuzum

canım sen önceki doktoruna da git ikisiyle devam et olmazsa için rahat olsun en azından progestanı da kullan faydası var zararı yok bize:))

cuma bakalım yeni doktorun ne diyecek inş. güzel haberler alırsın canım

bende çok şükür iyiyim canım çarşamba gidicem sonraki hafta da başka bi doktora bende farklı görüş almak istiyroum en azından içim rahat olsun dimi tamam ilacı yaz aklımda bulunsun

baklım benim doktor ne diyecek bu karın ağrısına hazımsızlığa....

Kızlar nurran arkadaşımızı şimdi okudum
Gerçekten çok üzüldüm rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin tekrar inşallah.
Bu yolu tamamlayamayanlar maalesef çok oldu aramızda ve olacakta
İnşallah bu yolu hepimiz sağ sağlim sağlıkla tamamlar bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

nurran canım çok çok geçmiş olsun((( allah kızını sana bağışlasın inş. canım çok üzüldüm inş. rabbim sana sabir ve güç versin tekrarını yaşatmasın inş. tez zamanda sağlıklı hayırlı ve ömürlü evlatlar nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…